Γιατι τα περισσοτερα τα κλεβουν :P
Κανά XR250;
Mανιβελάτο μεν, αλλά και γ@μώ.
Α, και κάτι που δεν έχει πολυκυκλοφορήσει αλλά είναι αλεξίσφαιρο και το κοιτάζαμε με ένα φίλο το Σ/Κ:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5500053/
Kανά dr200 κοίτα επίσης.
Στο στυλ του cbf ψάξε και για Honda tiger 200. Aλεξίσφαιρο και αυτό, οικονομικό, χαμηλό κόστος συντήρησης.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6008834/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5972160/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5964979/
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5467417/
ολα φαινονται με μια πολυ γρηγορη βεβαια ματια,καλες περιπτωσεις
υ.γ. γνωμη μου ειναι πως λογω του αρκετα χαμηλου μπατζετ σου,αναγκαστικα θα κανεις καποιους συμβιβασμους.Ιεραρχησε λοιπον με βαση αυτο,τι ειναι πιο σημαντικο για σενα να κρατησεις και τι να κοψεις,με αλλα λογια αφου θα γινουν που θα γινουν περικοπες,να γινουν στην εμφανιση,στην χρονια,στα χιλιομετρα η καπου αλλου?
Διοτι στα λεφτα που θες να διαθεσεις μηχανακι μετα το 2000 που να μην ειναι σαραβαλο και να μην υπερβαινει τα 300 κυβικα και ταυτοχρονα να σου αρεσει και εμφανισιακα και να μην εχει και ανω των 50000 χλμ πανω του μου φαινεται δυσκολο αρκετα να βρεις φιλε...
Η λογικη σου ειναι αρκετα βασιμη ομως τα μοντελα που μου διχνεις ειναι ακρως απαγορευμενα οταν ζεις σε μια περιοχη ληστων και δεν υπαρχει γκαραζ.
Γιαυτο εχω αποκλεισει τα endurακια εξαρχης.
Απλα τωρα θα σηκωνω τηλεφωνο με τη πρωτη ευκαιρια.. Γραφω και εδω και στο φορουμ με τα σκουτερ. Για αυριο βρηκα εμφανισιμο beverly 250 με κατι λιγοτερο απο 50.000χλμ του 2005 μοντελο σε τιμη με παζαρι ιδανικη για τη περιπτωση μου.
Το tiger ειναι ακρως παπουδιστικο ομορφο μεν αλλα παππουδιστκικο...
Γενικα η λογικη η δικια μου ειναι κατι σοβαροφανες οχι τελεια κατασταση αλλα ουτε για πεταμα και μετα τα κυβικα του μαζι με τη τιμη... Δεν μπορω να δωσω για παπι 1300++ ευρω (παπι που γουσταρω εγω) ετσι ευκολα. Γιαυτο ψαχνω και εγω να βγαλω απο τη μυγα ξιγκι πχ 250αρι με για τελικη εμφανισιμο (να το γουσταρω εγω) και να μη τα σκαω σε βενζινες και τελη...
:P
Θα ποσταρω μολις εχω νεα ή καποιο μοντελο που θα το βαλω στο ματι να μου πειτε και εσεις την αποψη σας.
Απλα παρακαλω μη βαζετε enduroμηχανακια δεν θελω να πιστευεται οτι ειμαι στη κοσμαρα μου και δεν ακουω τη γνωμη σας ισα ισα ειναι ακρως σεβαστη αλλα εξηγησα τι φοβαμαι περισσοτερο.
Αν δεν βρεθει κατι θα παω σε παπακι τουλαχιστον να ξερω πως προσπαθησα για το καλυτερο γιατι τελευταια φορα που αγορασα πηγαινα για μηχανη αλλα χρειαστηκε το παπι για δουλεια και εφαγα το ακυρο τις ζωης μου.... Αν υπηρχε γκαραζ η φαση θα ηταν αλλη μπορει να χτυπαγα και κανενα ktm λουλουδι...
Δες, για να μην ειναι στοχος κλεφτων το μηχανακι που θα παρεις πρεπει και να ειναι "ασχημο" και να μην κυκλοφορει πολυ.
Το beverly ας πουμε, ειναι το ακριβως αντιστροφο και σιγουρα αποτελει στοχο.
Δωσε καλα λεφτα και παρε μια σοβαρη αλυσιδα που να μην κοβεται και δενε το απο το πλαισιο αγκαλιαζοντας οσο περισσοτερα σημεια μπορεις και σε μερος που δεν κοβεται. πχ οι ταμπελες οδοσημανσης κοβονται ευκολα, ενα δεντρο οχι.
MADE IN JAPAN 日本製
εσυ αποφασιζεις και εσυ ξερεις καλυτερα τι θες και τι οχι
αλλα λυσε μου μια απορια,αφου τοχεις μεγαλο φοβο οτι κινδυνευει σοβαρα να κλεφτει το μελλοντικο μηχανακι σου,το honda cbf που κοιτας και σου αρεσει πως ξερεις οτι δεν κινδυνευει κι αυτο?
παντως συμφωνω με τον απο πανω,δενε το σε ενα σταθερο σημειο και αν γινεται καλοφωτισμονο κιολας,επενδυσε καλυτερα σε μια χοντρη και γερη κλειδαρια και παρε και ενα πεταλο καλο ταυτοχρονως και θα εισαι πιο ησυχος παρα να επιλεγεις μηχανακια με κριτηριο το αν θα στο κλεψουνε η οχι
To honda cbf θα ηταν ρισκο αλλα οχι τοσο οσο τα enduro. Δεν το θεωρω επιτυχημενο μηχανακι ουτε εχω δει καγκουρες να τα οδηγανε...
Παιδια εννοειτε πως θα το δενω παραπανω απο το παπακι οτι και να παρω... 2 αλυσιδες ενα disc lock για αρχη αν ειναι σκουτερ ειναι υπεραρκετο πιστευω. Προβολεα κλασσικα διπλα απο το σπιτι μου υπαρχει. Σκυλος που τα ακουει ολα και γαβγιζει σαν τρελο υπαρχει.
Συναγερμος με τη πρωτη ευκαιρια και μια κουκουλα θα μπουν με τη πρωτη ευκαιρια. Στο cbf φοβομουν μουτρο και οργανα. Στα enduro κατεβαζουν μηχανη σε 3 λεπτακια. Στο σκουτερ θα πρεπει να το παρουν ολοκληρο αντε να μου φανε και σε αυτο τα οργανα στη χειροτερη μηχανη να παρουν δυσκολο το εργο...τοσα πλαστικα εχει.... Μονο μια καμερα μου λειπει wifi να καταγραφει το βραδυ.... :P
Το beverly να το κλεψουν δεν το θεωρο απιθανο αλλα καγκουρες με beverly ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα....
Το innova το ειχα στη πενα το εβαζα στο γκαραζ του θειου μου διπλα μονο με disc lock αλλα μια μερα μεσιμερι το παραβιασαν και κλεψανε διαφορα μικροπραγματα απο μεσα... Το παπακι ηταν αθικτοΑπλα τωρα εκει δεν μενει κανεις οποτε καλυτερα πιστευω ειναι να το βλεπω φατσα καργα μπροστα απο το σπιτι μου παρα να ειναι καπου που να μη το βλεπω και το γκαραζ να ειναι απλα απο συρματοπλεγμα :P
κατα την γνωμη μου εχεις βαλει λαθος τις προτεραιοτητες και τα θελω σου...
δεν πας να αγορασεις με την λογικη "τι δεν κλεβεται"...
ΟΛΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΙ!
νομιζεις οτι μπαινεις στην λογικη του κλεφτη αλλα δεν το κανεις...ο κλεφτης μπορει να κλεψει απλα για να το κανει βολτα, μπορει να κλεψει για να κανει ληστεια και να το παρατησει, μπορει να κλεψει για να το γδυσει και να το πουλησει ανταλλακτικα και μπορει να κλεψει για να το σπρωξει αλβανια-σερβια κλπ και να κυκλοφορει οπως ειναι...
σιγουρα τα πιο εμπορικα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες...
τα πιο καγκουρικα και ισως πιο γρηγορα απο τα αλλα, σε συγκεκριμενες περιπτωσεις (βλ. ληστεια) ή κατα παραγγελια ανταλλακτικα για καποιον που σαβουρδιαστηκε με ιδιο...
ολα παιζουν...
παρε αυτο που γουσταρεις πραγματικα να βλεπεις απ'εξω απ'το σπιτι σου...
αυτο που θα σε γεμιζει χαμογελα οταν το καβαλας και θα ξερεις οτι εχεις κανει την καλυτερη για σενα επιλογη και ασε ολα τ'αλλα...
μια κουκουλα και μια αλυσιδα ειναι αρκετα για ενα μηχανακι αξιας 1000€...
τι να πουν κι'αλλοι που παρατανε 1000αρια ss των 15000€ εξω...
καλες αγορες...
οπως τα λεει ο devil's ειναι,θα αγορασεις στο τελος μηχανακι που θα εχει ελαχιστες μεν πιθανοτητες να κλαπει αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πολυγουσταρεις κιολας να το καβαλας δε...
Παιδια ενα beverly το γουσταρω. Αν με ρωταγες πριν 2-3 χρονια θα σου ελεγα εγω σκουτερ; Αλλα το συγκεκριμενο εχει το κατι.
Οσο για τα endurακια καλα ειναι αλλα δεν τα πολυ γουσταρω κ ολας στο δρομο. 250αρι να παρω για να πηγαινω εθνικη με 130++ το εχω δει το εργο με τον αερα... ειμαι πιο πολυ σε naked που επιλογες πολλες δεν παιζουν σε αυτα τα χρηματα και κυβικα... ενας ακομα λογος που ψαχνω κατι "φθηνο" ειναι γιατι αμα μου το φανε δεν θα κλαιω οσο να εδινα πχ 2000€+++ που ισως το καλοκαιρι θα μπορουσα να τα μαζεψω.
Το tiger 200 εχει αξιοπιστο μοτερ, αν και ειναι λιγο ψοφιο. Γενικα η ποιοτητα του σαν μηχανακι ειναι χαλια. Δεν ειναι japan. Το ειχε φερει ο Σαρακ, αλλα δεν πουλησε και πολυ. Πολυ δυσκολο να το κλεψουν, εκτος και αν πεσει καρφωτη για ανταλλακτικα (λιγο απιθανο).
To tiger δεν έχει τη συνηθισμένη ποιότητα από θέμα φινιρίσματος (βαφή - νίκελα κλπ).
Καλωδιάκια όλα στη σειρά από κάτω, όχι καμιά μακαρονάδα, μοτεράκι αλεξίσφαιρο.
Α, και το volty το suzuki μια χαρά είναι.
Όσον αφορά για το beverly, τα πλαστικά του είναι περιζήτητα και πανάκριβα...με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5942821/
Το δικό μου είναι!
Αλλιώς:
http://www.mybike.gr/page/classified...dventure-r3625
make love not work