Μα 100 ευρώ, 80-90 ανάλογα από που θα τον πάρεις, έχει μόνο ο ιμάντας στην ζελατίνα του, όχι επάνω στη μηχανή.
Sent from me using a computer.
Ο φιλος μαλλον εννοει ως "τρελη συντηρηση" την αγωνιστικη που θελουν τα καθαροαιμα, οποτε ναι, τα συγκεκριμενα (duke, dorso) δεν εμπιπτουν σε αυτη την κατηγορια.
Παρ'ολα αυτα, επειδη κανενα απο τα δυο δεν φημιζεται για την αξιοπιστια του, πολλω δε μαλλον οι κατασκευαστες τους, καλο ειναι να τηρεις ευλαβικα τα διαστηματα σερβις, τις οδηγιες του μανουαλ καθως επισης και να το πηγαινεις σε ενα καλο μηχανικο με αριστη γνωση πανω στην ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ εταιρια-κατασκευαστη.
MADE IN JAPAN 日本製
Bob νομίζω πως ο 690 είναι απ' τους πιο αξιόπιστους μονοκύλινδρους. Το 690 πιο πολύ κάτι χαζά στα γύρω γύρω βγάζει παρά στον κινητήρα.
Τα διαστήματα σέρβις είναι όσο και του χτ αλλά θέλει καλύτερο λαδάκι. Η διαδικασία είναι το ίδιο απλή, δεν είναι όπως στον 640.
Πάντως σε αυτό που λες δεν έχεις και πολύ άδικο. Είναι κινητήρας με υψηλότερη απόδοση, με ότι αυτό συνεπάγεται.
αν καταλήξω σε dorso λετε να παω αυστηρα στο factory η κλαιν? γιατι το απλο το βρηκα κ 4 χιλ με 4.500
Και το απλό μια χαρά μου φαίνεται. Σουζα ντριφτ και ξύλο.
παιδια υπαρχει περιπτωση ενα dorsoduro να κοντραρει μια cbr600ρα εως τα 120πχ ?
χαχα! ναι κ γω αυτο πιστευω γιατι βλεπω κατι βιντεο τα δινουν κ φευγει πολυ δυνατα. ασχετα που μετα λογικα το αλλο μπορει να το περασει σα σταματημένο χαχα
Αλεξ για λάθος λόγους παίρνεις μηχανή φίλε.
Ή τουλάχιστον με λάθος κριτήρια.
Ο χρόνος που θα κάνεις τα 0-100 με μία μηχανή εξαρτάται από δύο πράγματα. Απ' την αναλογία κιλών ανά ίππο και αν θα μπορέσεις να βάλεις κάτω τον εμπρός τροχό.
οχι ρε τρελε αυτο ηταν καθαρα απορεια εδω δν εχω ξεκαθαρισει ακομα τι θελω δν εχω πουλησει καν το ρχ8![]()
αυτο που ρωταω για τη μηχανη κ το dorso ειναι καθαρα απορεια επειδη μενα φιλαρακι εδω βλεπαμε κατι βιντεο κ ειδαμε οτι ειναι πολυ κοντα τα γκαζια τους κ απο απορεια ρωτησα![]()
Τα γκάζια παίζουν ρόλο μόνο μεταξύ επαγγελματιών ή με όσους έχουν ξεκαπνίσει μερικά σετ δίσκους συμπλέκτη.
Το cbr ούτε ταχύτητα δεν θα χρειαστεί να αλλάξει. Αν είσαι χειρούργος με το συμπλέκτη και το γκάζι είναι στο στοπ, λόγο γεμωετρίας τσαγιώνει οτιδήποτε βρεθεί δίπλα του εκτός από 1000αρια.
Αλέξανδρε αν θες να κάνεις μπαμ στις εκκινησεις, κοίτα για κάποιο διχρονο μηχανάκι καλύτερα. Κάποιες φορές δε γίνεται να τα έχεις όλα.