Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 125

Θέμα: Αναβάτες αγώνων δρόμου και πίστας

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Δεν έχω φορτώσει , αλλά δεν μπορεί να μου λέει ο Μπάμπης ότι αν "ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ" , όταν δεν έκανα κανένα σχόλιο προς τον Μπάμπη από την αρχή της κουβέντας , να μην τον έχω προσβάλει πουθενά κι επειδή διαφωνούμε να τον ενοχλεί που κάνω και κουβέντα .
    Να συνοψίσω λοιπόν μιας και μου δίνεις το βήμα .
    Είπα από την αρχή .
    1.)Χρήμα και Δόξα σε κάνουν να ρισκάρεις την ίδια σου τη ζωή και δεν είναι για όλους . Οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι το κάνουν από χόμπι . Διαφωνούμε , απόδειξη ότι τα 2εκ του Ντάνλοπ για ένα αγώνα είναι τεράστιο συμβόλαιο
    2,)Λέω ότι αν μπορούσαν να είναι πρωταγωνιστές στους αγώνες θα το έκαναν , είναι σαν να λες ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει σε τελικό τσάμπιονς λιγκ , αλλά λέει άσε μωρέ εγώ θα παίξω τελικό κυπέλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και είμαι θεός ... Διαφωνούμε κι εκεί .
    3.)Είπα ότι οι πρωτοκλασάτοι του αθλήματος και αφού ήδη τον είχαν κερδίσει κάμποσες φορές (μιας και ήταν το πρόβλημα για το ποιός τα έχει πιο μεγάλα ) , τον μποικόταραν , ιστορική αλήθεια , γιατί δεν τον έκριναν απαραίτητο και θεωρούσαν το ρίσκο τεράστιο και βέβαια τότε πήγαν οι τελευταίοι να στηρίξουν τον αγώνα και οι Ιρλανδοί /Βρετανοί .
    Αν έχω πει κάτι διαφορετικό από την αρχή να μου το πεις . Πιστεύεις ότι από τα παραπάνω έχει σημασία τι θα έκανα εγώ κι εσύ για τον συγκεκριμένο αγώνα και αν γουστάρουμε τη Λουκά ;
    Respect mah authoritah!!!!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    1. Το ότι ένας άνθρωπος (ή 2 ή 10) βγάζει ΚΑΙ λεφτά από αυτό, δε σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπός του. Πόσο μάλλον όλων των υπολοίπων. Είναι απλά ένα καλό μπόνους.

2. Ανόμοια πράγματα. Το champions league είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου. Το MotoGP δεν είναι ο κορυφαίος αγώνας μοτοσυκλέτας. Το ΤΤ είναι (γι'αυτούς).

3. Τον μποϊκόταραν γιατί αυτοί δεν καίγονται να τρέχουν με +300% ρίσκο. Αν είσαι απλά αθλητής/αγωνιζόμενος και συγκεκριμένα το ΤΤ ΔΕΝ είναι η καύλα σου, δε ρισκάρεις.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα σωρό τρομακτικά επικίνδυνα "αθλήματα". Το κάνουν για την αδρεναλίνη, την επικινδυνότητα. Για ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αν βγάζουν και λεφτά, γκόμενες, δόξα, είναι απλά μπόνους.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΝIKOLTSOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Δεν έχω φορτώσει , αλλά δεν μπορεί να μου λέει ο Μπάμπης ότι αν "ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ" , όταν δεν έκανα κανένα σχόλιο προς τον Μπάμπη από την αρχή της κουβέντας , να μην τον έχω προσβάλει πουθενά κι επειδή διαφωνούμε να τον ενοχλεί που κάνω και κουβέντα .
    Να συνοψίσω λοιπόν μιας και μου δίνεις το βήμα .
    Είπα από την αρχή .
    1.)Χρήμα και Δόξα σε κάνουν να ρισκάρεις την ίδια σου τη ζωή και δεν είναι για όλους . Οι υπόλοιποι ισχυρίζονται ότι το κάνουν από χόμπι . Διαφωνούμε , απόδειξη ότι τα 2εκ του Ντάνλοπ για ένα αγώνα είναι τεράστιο συμβόλαιο
    2,)Λέω ότι αν μπορούσαν να είναι πρωταγωνιστές στους αγώνες θα το έκαναν , είναι σαν να λες ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίξει σε τελικό τσάμπιονς λιγκ , αλλά λέει άσε μωρέ εγώ θα παίξω τελικό κυπέλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και είμαι θεός ... Διαφωνούμε κι εκεί .
    3.)Είπα ότι οι πρωτοκλασάτοι του αθλήματος και αφού ήδη τον είχαν κερδίσει κάμποσες φορές (μιας και ήταν το πρόβλημα για το ποιός τα έχει πιο μεγάλα ) , τον μποικόταραν , ιστορική αλήθεια , γιατί δεν τον έκριναν απαραίτητο και θεωρούσαν το ρίσκο τεράστιο και βέβαια τότε πήγαν οι τελευταίοι να στηρίξουν τον αγώνα και οι Ιρλανδοί /Βρετανοί .
    Αν έχω πει κάτι διαφορετικό από την αρχή να μου το πεις
    . Πιστεύεις ότι από τα παραπάνω έχει σημασία τι θα έκανα εγώ κι εσύ για τον συγκεκριμένο αγώνα και αν γουστάρουμε τη Λουκά ;
    Δεν είναι το ίδιο άθλημα... το ότι έχουν μηχανές δεν τα κάνει ίδια...

π.χ Εικάζω ότι...
    O guy martin δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να τρέξει motogp όχι γιατί δεν είναι καλός οδηγός αλλά γιατί βάζω στοίχημα ότι δεν θα μπορούσε να γυρνάει σε μια πίστα για τόσους γύρους και να κάνει αυτό που κάνει ο lorenzo , αλάνθαστους γύρους...
    Όπως και ο pedrosa δεν θα μπορούσε να τρέξει tt όχι γιατί δεν είναι καλός οδηγός αλλά φαίνεται ότι είναι χέστης...

Διαφορετικά αθλήματα... διαφορετικός κόσμος που συμμετέχει... διαφορετική προπόνηση... διαφορετικά γούστα κτλ κτλ..
    "...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NxOxT Προβολή μηνύματος
    δηστυχως ναι, απο τι στιγμη που θεωρεις οτι 100+ οδηγοι ρισκαρουν τη ζωη τους επειδη θελουν να γινουν διασημοι και πλουσιοι ενω σου εχω πει οτι απο τους 100+ οι 10-20 να πληρωνονται και αν, και οτι στις συμμετοχες εχουμε 60ριδες που τρεχουν 20 χρονια + χωρις να εχουν καταφερει κατι και εσυ επιμενεις οτι το κανουν για λεφτα δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα.

Σε ολες τις μορφες αγωνων αν δεν ματωσει η τσεπη σου δεν πετυχαινεις τιποτα... και αν εισαι τυχερος θα πετυχεις και θα βγαζεις λεφτα απο αυτο.

τελος και απο μενα.
    Δυστυχώς Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αγένεια ήταν περιττή !!!
    Το ότι τρέχει 20 χρόνια χωρίς να κάνει κάτι από μόνο του μου λέει ότι ο συγκεκριμένος είναι χομπίστας και είμαι σίγουρος ότι θα πάει ακόμα κι αν τρέχουν χωρίς τηλεόραση .Ότι δεν τα έχει καταφέρει μήπως είναι γιατί σαν "χομπίστας" δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει όσο απαιτείται ; Ρητορικό το ερώτημα ...
    τέλος και από μένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    1. Το ότι ένας άνθρωπος (ή 2 ή 10) βγάζει ΚΑΙ λεφτά από αυτό, δε σημαίνει ότι είναι αυτοσκοπός του. Πόσο μάλλον όλων των υπολοίπων. Είναι απλά ένα καλό μπόνους.

2. Ανόμοια πράγματα. Το champions league είναι η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου. Το MotoGP δεν είναι ο κορυφαίος αγώνας μοτοσυκλέτας. Το ΤΤ είναι (γι'αυτούς).

3. Τον μποϊκόταραν γιατί αυτοί δεν καίγονται να τρέχουν με +300% ρίσκο. Αν είσαι απλά αθλητής/αγωνιζόμενος και συγκεκριμένα το ΤΤ ΔΕΝ είναι η καύλα σου, δε ρισκάρεις.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμμετέχουν σε ένα σωρό τρομακτικά επικίνδυνα "αθλήματα". Το κάνουν για την αδρεναλίνη, την επικινδυνότητα. Για ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Αν βγάζουν και λεφτά, γκόμενες, δόξα, είναι απλά μπόνους.
    Πες μου μόνο αν την κάνουν τα συμβόλαια και τα τηλεοπτικά από τον αγώνα στο νησί ποιοί από τους πρώτους 20 πιστεύεις ότι θα συνεχίσουν να τρέχουν , έτσι για να γίνω κι εγώ φαν
    Για τους βρετανούς και καλά το FA Cup έχει μεγαλύερη αίγλη , αλλά τα τεράστια ποσά για μεταγραφές τα ρίχνουν για να παίξουν τελικό ΤΛ.
    Μα όλοι οι κορυφαίοι να φύγουν ,δεν σου κάνει εντύπωση αυτό ; Ναι ΟΚ να έχεις καύλα το ΤΤ , γιατί; όταν μπορείς να το προσπεράσεις χωρίς να κινδυνεύει η φήμη σου και ο μισθός σου ; Όσοι μπορούσαν το έκαναν , όσοι δεν μπορούσαν έτρεχαν να συμμετέχουν .Κανείς δεν θέλει να σκοτωθεί .
    Σπάνια θα βρεις εξτριματζήδες να κάνουν τα πιο επικίνδυνα τους κόλπα αν δεν τα πληρωθούν .Ναι είναι το ναρκωτικό τους αλλά πες μου ότι τα πιο επικίνδυνα που έχεις δει στο σωλήνα τα έχεις δει από ερασιτέχνες !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΝIKOLTSOS Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι το ίδιο άθλημα... το ότι έχουν μηχανές δεν τα κάνει ίδια...

π.χ Εικάζω ότι...
    O guy martin δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να τρέξει motogp όχι γιατί δεν είναι καλός οδηγός αλλά γιατί βάζω στοίχημα ότι δεν θα μπορούσε να γυρνάει σε μια πίστα για τόσους γύρους και να κάνει αυτό που κάνει ο lorenzo , αλάνθαστους γύρους...
    Όπως και ο pedrosa δεν θα μπορούσε να τρέξει tt όχι γιατί δεν είναι καλός οδηγός αλλά φαίνεται ότι είναι χέστης...

Διαφορετικά αθλήματα... διαφορετικός κόσμος που συμμετέχει... διαφορετική προπόνηση... διαφορετικά γούστα κτλ κτλ..
    Όσοι πάνε εκεί μόνο κακούς οδηγούς δεν μπορείς να τους πεις . Ούτε καν τον τελευταίο , Απλά στους αγώνες μοτοσυκλέτας δεν είναι οι κορυφαίοι και το θρύλο του το νησί τον συντηρεί από τα θύματα του . Ναι θέλει άλλο κόσμο ,διαφορετική προπόνηση , άλλη τρέλα . Και όπως έχω ξαναπεί , τα ατυχήματα στο νησί παρουσιάζουν μεγαλύτερη ακροαματικότητα από τον ίδιο τον αγώνα .
    Κουράστηκα φτάνει , ότι πιστεύει ο καθένας !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Θα συμφωνήσω με τον andgeo... Αν κάποιος έτρεχε μόνο για την καύλα θα μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε στους υπέροχους δρόμους την Βόρειας Ουαλίας και Ιρλανδίας, χωρίς κάμερες και χωρίς χορηγούς. Η κοινωνία των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια διψάει για αίμα, όσο περισσότερο το ρίσκο να πεθάνει κάποιος τόσο περισσότεροι γουστάρουν να το δουν. Αυτές οι παπαριές πέθανε κάνοντας αυτό που του άρεσε είναι για να παίρνουμε δύναμη όσοι μένουμε πίσω στην πραγματικότητα κανείς δε θα έπαιζε Ρώσικη ρουλέτα αν ήξερε πως το περίστροφο έχει και τις πέντε σφαίρες πάνω. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ΤΤ δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα συνεχίσει να ανεβαίνει γιατί οι σύγχρονη κοινωνία αρχίζει να φεύγει από την εποχή του "ανθρωπισμού" γίνεται πάλι σκληρή και στη λογική ο πιο σκληρός επιβιώνει/ επιβιώνει καλύτερα και αυτό το βλέπεις στην καθημερινότητα, στο δρόμο, στη δουλειά, στην παιδεία, ακόμα και στα σπορ...

Μη μπαίνετε στη λογική ποιος είναι καλύτερος οδηγός, δεν έχει νόημα. Όλοι είναι αδηγάρες και οι καλύτεροι από αυτούς είναι επαγγελματίες αθλητές με ομάδες υποστήριξης και οχήματα από άλλο πλανήτη. Μετράει το ταλέντο φυσικά αλλά όσο κάνεις εξάσκηση σε κάτι και έχεις και την καλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο πιο "μάγκας" γίνεσαι.

ps1: Χαλάρωσε ρε andgeo δε σε είπαν και καμπούρη ναουμε, κουβέντα κάνουμε!

ps2: Χαλαρά ρε παιδιά γενικά σιγά το θέμα που σηκώνει αντιπαλότητα !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Θα συμφωνήσω με τον andgeo... Αν κάποιος έτρεχε μόνο για την καύλα θα μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε στους υπέροχους δρόμους την Βόρειας Ουαλίας και Ιρλανδίας, χωρίς κάμερες και χωρίς χορηγούς. Η κοινωνία των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια διψάει για αίμα, όσο περισσότερο το ρίσκο να πεθάνει κάποιος τόσο περισσότεροι γουστάρουν να το δουν. Αυτές οι παπαριές πέθανε κάνοντας αυτό που του άρεσε είναι για να παίρνουμε δύναμη όσοι μένουμε πίσω στην πραγματικότητα κανείς δε θα έπαιζε Ρώσικη ρουλέτα αν ήξερε πως το περίστροφο έχει και τις πέντε σφαίρες πάνω. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ΤΤ δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα συνεχίσει να ανεβαίνει γιατί οι σύγχρονη κοινωνία αρχίζει να φεύγει από την εποχή του "ανθρωπισμού" γίνεται πάλι σκληρή και στη λογική ο πιο σκληρός επιβιώνει/ επιβιώνει καλύτερα και αυτό το βλέπεις στην καθημερινότητα, στο δρόμο, στη δουλειά, στην παιδεία, ακόμα και στα σπορ...

Μη μπαίνετε στη λογική ποιος είναι καλύτερος οδηγός, δεν έχει νόημα. Όλοι είναι αδηγάρες και οι καλύτεροι από αυτούς είναι επαγγελματίες αθλητές με ομάδες υποστήριξης και οχήματα από άλλο πλανήτη. Μετράει το ταλέντο φυσικά αλλά όσο κάνεις εξάσκηση σε κάτι και έχεις και την καλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο πιο "μάγκας" γίνεσαι.

ps1: Χαλάρωσε ρε andgeo δε σε είπαν και καμπούρη ναουμε, κουβέντα κάνουμε!

ps2: Χαλαρά ρε παιδιά γενικά σιγά το θέμα που σηκώνει αντιπαλότητα !
    Χαλαρός είμαι , απλά κουράστηκα ρε φίλε ! Υπάρχουν και φυσικά όρια και τα έχω ξεπεράσει προ πολλού .Δεν ξεκίνησε η κουβέντα για αντιπαλότητα , δεν θυμάμαι να επέβαλα σε κανένα να κουβεντιάσει μαζί μου , όταν σου πετάνε Over and out στη μάπα , ε δεν το βρίσκεις και σε καμιά σελίδα του σαβουάρ βίβρε ! Ούτε να σου λένε ότι πρέπει να γίνουν αγενείς για να σου πόύνε αυτό που θέλουν !
    Μην νομίζεις ξέρω από χρόνια ότι η κουβέντα στο μοτο.γρι είναι δύσκολο πράγμα ! Μερικές σταθερές δεν αλλάζουν .

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Μερικές σταθερές δεν αλλάζουν .
    Καμία σταθερά δεν αλλάζει. Γι'αυτό ονομάζονται "σταθερές" :P
    Life begins at 45°.

λολ

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ώωωωωπα τα νησιώτικάαααααααα

Μ'αρέσει που το συνεχάτε.

Άλλη η κουλτούρα του road racing κι άλλη της πίστας.
    Δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Κανείς (σχεδόν κανείς, υπάρχουν και εξαιρέσεις τύπου "πουλάω τα νεφρά μου να ζήσω τη φαμίλια") δεν αυτοκτόνησε μόνο για τα φράγκα ούτε ρίσκαρε τη ζωή του μόνο για τα φράγκα.

Αν εμένα μου δώσεις 1 μύριο και μου πεις "Πάρε ένα χίλια και κατέβα όλη τη Βουλιαγμένης τέρμα γκάζι και μην κόψεις ούτε σε κόκκινο ούτε σε κίτρινο" θα σου πω να το κάνεις το μύριο μασούρι και να το χώσεις στον κόπο σου.

Άλλοι κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα χωρίς να τους δώσει κανείς κανένα μύριο. Πόσο μάλλον αν βρεθεί και κάποιος να τους το δώσει. Why not?

Το νησί είναι το νησί.
    Τα gp είναι τα gp.
    Μην τα μπλέκετε ορισμένοι.

Μέλος
    -Ο Loeb είναι ατάλαντος, δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα F1.
    -Μα δεν έτρεξε ποτέ.
    -Στα λόγια μου έρχεσαι

-Ο Schumacher είναι χέστης, δεν κέρδισε ποτέ WRC
    -Μα έχει τρέξει σχεδόν τα πάντα εκτός από WRC
    -Ας έτρεχε και θα σου έλεγα εγώ

-Οι οδηγοί του IOM κάθονται όλο τον χρόνο και περιμένουν να τρέξουν μια φορά τον χρόνο για να βγάλουν 6 figure paycheck
    -Και το Ταλίν;
    -Στο Ταλίν έγινε η γιουροβίζιον το 2002, τι σχέση έχει;
    -Στο Ταλίν το 2000:
    https://www.youtube.com/watch?v=y1gvPaV4t-Y

προσπαθουμε να πεισουμε ενα ασχετο για κατι τοσο μαγικο οσο το ΤΤ... no comments
    ORGIA!!!!!

Κανένας δεν θα έπαιζε έτσι τη ζωή του στα ζάρια μόνο για τα φράγκα. Κουβαλάει πολύ τρέλα στο μυαλό του. Τα φράγκα έρχονται δεύτερα και απλά του κάνουν την τρέλα πιο εύκολη. Και τα φράγκα πάνε σε ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα, οι λοιποί είναι χομπίστες που πληρώνουν και από την τσέπη τους
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    προσπαθουμε να πεισουμε ενα ασχετο για κατι τοσο μαγικο οσο το ΤΤ... no comments
    Επειδή η "μαγεία" έτσι όπως προφανώς χρησιμοποιείς τη λέξη είναι κάτι αόριστο, μπορείς να παραθέσεις τους λόγους που σε κάνουν εσένα να βιώνεις αυτά τα συναισθήματα το οποία βιώνεις βλέποντας αυτό τον αγώνα. Για κάποιον άλλο μπορεί να είναι τύποι χωρίς μυαλό που περνάνε ξυστά με 300 από μαντρότοιχους. Θα πρέπει και αυτός με τη σειρά του να σου πει γιατί το βλέπει έτσι, αν κάποιος από τους δύο δεν είναι πωρωμένος οι απόψεις στο τέλος κάπου θα συγκλίνουν ή ένας από τους δύο θα πειστεί για το λάθος του

"Αν εμένα μου δώσεις 1 μύριο και μου πεις "Πάρε ένα χίλια και κατέβα όλη τη Βουλιαγμένης τέρμα γκάζι και μην κόψεις ούτε σε κόκκινο ούτε σε κίτρινο" θα σου πω να το κάνεις το μύριο μασούρι και να το χώσεις στον κόπο σου".

pipe αν θέσεις άλλη μια παράμετρο τύπου όλα θα είναι πράσινα ή δε θα περνάνε αυτοκίνητα ή νιώθεις πως έχεις τρομερά χέρια ή έχεις το φυλακτό από κόπρανα του Yoda και δε σε αγγίζει τίποτα, τότε δε θα το έκανες ? Για κάποιους το να οδηγεί κάποιος μηχανή ισούται με θάνατο, αν το πίστευες και εσύ αυτό θα οδηγούσες ? Οι πιλότοι στο ΤΤ είναι άρρωστοι με αυτό, ζουν για αυτό όλη τη χρονιά, έχει τεράστιες προεκτάσεις στην κανονική τους ζωή, τέτοιες που μπορεί να κάνουν την πιθανότητα του θανάτου να φαντάζει μικρή ή και λίγη. Τώρα μπορεί να βάλει κανείς το κεφάλαιο χρήμα, ή τη δόξα ή το ψώνιο ή να με κερνάνε μπύρες δε ξέρω και εγώ τι. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει κέρδος από αυτό. Προσωπικά δε με νοιάζει γιατί το ευχαριστιέμαι αυτό που βλέπω όπως ευχαριστιέμαι από τότε που με θυμάμαι όλους τους αγώνες ταχύτητας άρα έχω και εγώ ένα κέρδος από αυτό

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2009, 13:10
  2. Μηχανικοί και αναβάτες
    από GiannisBlessed στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 23:33
  3. Αναβάτες μοτοσυκλετών και πιλότοι....
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2007, 20:32
  4. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 23:02
  5. Περί πίστας , μαθημάτων και MOTO DAY TRACK
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2005, 07:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε