Σελίδα 4 από 34 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 507

Θέμα: Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ευτυχως προλαβαμε και αυτοεξοριστηκαμε.

Φυσικα, στη Γαλλια, τηρωντας τις παραδόσεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Υπ. Μεταφ :Taisteal

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος

και τέλος θα ήθελα να θέσω υποψηφιότητα για αναπληρωτής ανθυποϋφυπουργίσκος όπου νά'ναι, αρκεί να έχω το χαρτοφυλάκιο "τρέφφεν και σάϊζεν".

Ευχαριστώ
    Τα τρεφεν μαλλον στην αρμοδιοτητα του υπουργειου μου εμπιπτουν εφοσον προκειται για εκδρομικες δραστηριοτητες αναψυχης.
    Ευχαριστως σε προσλαμβανω! Ελπιζω να εχεις ορεξη για μασα.. εεε για δουλεια ηθελα να πω!!
    Μαζι θα τα φαμε!!
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Τα βλέπω κι εγώ μη νομίζεις, όπως βλέπω ότι εσείς που γνωρίζετε από αριθμούς επιβεβαιώνεστε καθημερινά. Επίσης βλέπω και τον Μπαρούφ να πηγαίνει από την μία μαλακία στην άλλη με περισσή άνεση.
    Να τα πιστέψω δεν θέλω και κάπου βαθιά μέσα μου πιστεύω σε ένα καλύτερο αύριο. Είναι γνωστό ότι με τους πρότερους των σημερινών, προκοπή δεν θα βλέπαμε στον αιώνα τον άπαντα, ελπίζω ρε φίλε, απλά ελπίζω.
    Και καλα θα κανεις νεες μου,απο Δευτερα θα σε αγαπαω το ιδιο.Εγω θα ψηφισω το αντιθετο,αλλα σχεδον για τους ιδιους λογους.

Επισης θα πηγαινα στη δραχμη,αλλα και στην κολαση ΑΝ ειχα εναν ικανο ηγετη,οπως λεει και ο Βυρωνας.Δεν θεωρω οτι η σημερινη ηγεσια μπορει να σηκωσει αυτο το βαρος.

Οπως και ναχει εγω σκοπευω να επιβιωσω και να θαψω,αν μου δωθει η ευκαιρια,ολους τους καργιοληδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    Μιάς και δεν πιστεύω στους επαγγελματίες πολιτικούς που μας κουμαντάρουν τόσα χρόνια (..επάγγελμα, κι' αυτό.....)
    γουστάρω να κυβερνηθούμε από νέα πρόσωπα, άσχετα με την πολιτική σκηνή της χώρας .......... Ξένα πρόσωπα, μακρυά, από τα αιωνόβια
    και υπεραιωνόβια ''τζάκια'' της πολιτικής, άσχετα με τον οχετό των μέχρι τώρα πολιτευτών, οι οποίοι είδαμε όλοι που μας
    οδήγησαν με τις πολιτικές τους και τις επιλογές τους.........

Εστω λοιπόν ότι την Δευτέρα το πρωί δινόταν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο ΜΟΤΟ.GR

Trollάρεται ελεύθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε λοιπόν..........

Πρωθυπουργός :ggs

Υπ. ΕΘ. Αμυνας : sniper

Υπ. Υγείας : ΜG Ktinos

Υπ. Ναυτιλίας : Spyrakos

Υπ. Εργασιας : George sp

Υπ Εξωτερικων : Vstrommer

Υπ Δημ. Εργων : Bulmont

Υπ παιδειας : Γιαγιά Αρκουδα

Υπ Αθλητισμου : Sapilla racing

Yπ Γεωργιας :El hymador

Υπ. Οικονομικων :byron

Υπ. Τουρισμού : Bob o castoras

Υπ Δημ. Ταξης : Shcooter

Υπ Βιομηχ. : Nathair

Χωρίς διάθεση θιξίματος ή προσβολής κανενός . Χάριν αστεεισμού, ν' αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!

εγω κανω τον τσιπρα αν ψηνεστε.....εχω ολα τα προσοντα και τα νομιμα εγγραφα!το ποτε θα φαω το ξυλο δεν ξερω ακομα.....!

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    συστημικός ακόμα και στα φάντασι κόμεντς ο τζιτζις.
    να τα λέμε κι αυτά ε;

Υγ.: το ριμαρκ για τις εξωτικες χειμερινές αθλοπαιδιές έσπειρε!
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος

Οπως και ναχει εγω σκοπευω να επιβιωσω και να θαψω,αν μου δωθει η ευκαιρια,ολους τους καργιοληδες.

Εχω και φτυάρι......... Να 'ρθω κι' εγώ;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τα τρεφεν μαλλον στην αρμοδιοτητα του υπουργειου μου εμπιπτουν εφοσον προκειται για εκδρομικες δραστηριοτητες αναψυχης.
    Ευχαριστως σε προσλαμβανω! Ελπιζω να εχεις ορεξη για μασα.. εεε για δουλεια ηθελα να πω!!
    Μαζι θα τα φαμε!!
    Ευχαριστώ, αν και μου έχουν πει ότι η η καλή η μάσα πέφτει στην περιφέρεια και στις γενικές γραμματείες.

εναλλακτικά θα ήθελα να γίνω Πιπουργός

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11667518_10205898136724263_1683897086238403731_n.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	338185
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε ένα αποτέλεσμα που κατά πως φαίνεται δεν θα είναι συντριπτικό , αντίθετα αναμένεται μοιρασμένο ή πολύ κοντά.

Τα μέτρα που θα έρθουν (εύχομαι να έχουμε συμφωνία και να μην παίζει κάτι άλλο) θα είναι σκληρά , αναπόφευκτα οι μειοψηφήσαντες θα κατηγορούν τους πλειονοψηφήσαντες σαν υπαίτιους , θα έχουμε λοιπόν διχασμό και αλληλοκατηγορίες , ο έλληνας άλλωστε δεν είναι και απ τους πιο συγκαταβατικούς τύπους.

Ένα περιβάλλον διχασμού είναι ένα άριστο περιβάλλον παραγωγής κακών πολιτικών νέας γενιάς, άρα έχουμε εξασφαλίσει τους επόμενους βουλευτές που θα βρίζουμε , ένθεν κακείθεν.

Η πολιτική και οι πολιτικοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος , τετριμμένο μεν σωστό δε , επίσης το όχι αποτέλεσμα είναι κακό αποτέλεσμα.

Θεωρώ την κυβέρνηση , κακή κυβέρνηση , η αναποτελεσματικότητά της για 5 + μήνες αύξησε κατά πολύ τις ανάγκες , πάγωσε την οικονομία και όλα αυτά που ξέρετε (ή δεν ξέρετε) . Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δίχασε βαθιά την κοινωνία ορίζοντας μια νέα (και παράδοξη..) διαχωριστική γραμμή διαφορετική από την προϋπάρχουσα δεξιά – αριστερά σε μνημονιακός - αντιμνημονιακός , γερμανοτσολιάς - πατριώτης κλπ.

Γράφοντας πως θεωρώ την κυβέρνηση κακή ξέρω ότι η πρώτη σκέψη σας είναι πως είμαι υποστηρικτής κάποιας άλλης κυβέρνησης του παρελθόντος .

Το γεγονός ότι αυτό δεν ισχύει απλά αποδεικνύει τον διχασμό

Απλά ανήκω σ αυτους που θα πληρώσουν τον λογαριασμό..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ την κυβέρνηση , κακή κυβέρνηση , η αναποτελεσματικότητά της για 5 + μήνες αύξησε κατά πολύ τις ανάγκες , πάγωσε την οικονομία και όλα αυτά που ξέρετε (ή δεν ξέρετε) . Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δίχασε βαθιά την κοινωνία ορίζοντας μια νέα (και παράδοξη..) διαχωριστική γραμμή διαφορετική από την προϋπάρχουσα δεξιά – αριστερά σε μνημονιακός - αντιμνημονιακός , γερμανοτσολιάς - πατριώτης κλπ.

Γράφοντας πως θεωρώ την κυβέρνηση κακή ξέρω ότι η πρώτη σκέψη σας είναι πως είμαι υποστηρικτής κάποιας άλλης κυβέρνησης του παρελθόντος .

Το γεγονός ότι αυτό δεν ισχύει
    Εγώ πείστηκα.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11667518_10205898136724263_1683897086238403731_n.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	338185
    Σιγά μη τα τυπώσουν σε καθαρεύουσα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    πραγματικά ρε χυμ τον τελευταίο καιρό ελπίζω να υπάρχει κατι που δεν νας λεει η κυβέρνηση, ενα κρυφό σχέδιο εναν άσο στο μανίκι τελοσπαντων. Αλλα οταν μας λεει οτι εμεις θελουμε συμφωνία με την Ευρώπη, η Ευρώπη θελει συμφωνία με την Ελλάδα άρα τη Δευτέρα θα υπάρξει συμφωνία δεν σε πείθει οτι εχει σχέδιο αλλα πάει με την ελπίδα.

Μακρυά από συνομοσιολογίες κτλ.

Δεν πιστεύω όμως ότι δεν διακυβεύονται συμφέροντα και τα πράγματα είναι αυτά που εμείς μαθαίνουμε και διαβάζουμε.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑς ήθελε πραγματικά να κοντραριστεί και να έρθει σε ρήξη με το γενικότερο κατεστημένο (εγχώριο και ευρωπαικό - διεθνές) κατά πρώτο δεν θα έβγαινε ποτέ(ς) και ακόμα και αν έβγαινε θα είχε πέσει στον μήνα (και πολύ λέω). Αν ο ΣΥΡΙΖΑς επίσης δεν είχε πλάτες (και ξαναλέω δεν εννοώ τη Ρωσία) σιγά μην τον άφηναν να κάνει αυτά που κάνει σαν τον κακομαθημένο και πεισματάρικο κωλοπαίδι της ΕΕ...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ποτέ ότι κάποιοι μας αγαπάνε και δουλεύει υπόγεια η ομάδα έψιλον και τέτοιες @@διες... απλά λόγω συσχετισμών και συγκυριών γίνονται κάποια πράγματα, τα οποία ούτε ισχυρίζομαι ότι τα γνωρίζω, ούτε έχω πληροφόρηση από πουθενά.

Απλά δεν μου βγαίνει αλλιώς το ιστορικό.

Μπορεί η ΕΕ να έχει καταλάβει ότι η λιτότητα δεν βγάζει πουθενά (και προτιμά να της βάλουν την ταμπέλα της φιλεύσπλαχνης από την ταμπέλα του δεν ξέρει τι της γίνεται) ... μπορεί η ισοτιμία ευρωδόλαρου να πρέπει να αλλάξει... μπορεί τελικά να μην καλοβλέπουν οι δυτικοί το ότι υπάρχει μια περίπτωση η Ελλάδα να αποσπαστεί και να πέσει σε άλλες αγκάλες... χίλια δύο μπορεί... το πιο απλό που μπορεί να σκεφτεί κανείς, είναι ότι με ένα ΟΧΙ και μια "καλή" συμφωνία, έχουμε νομιμοποιήσει το μνημόνιο από μόνοι μας και γουστάρουμε κιόλας που το κερδίσαμε με το σπαθί μας το πιο ελαφρύ γ@μήσι... αλλά το ότι μας πηδάνε δεν αλλάζει...

Όπως και να έχει πάντως, το να μπορεί o γιαλαντζί σύριζας να κάνει αυτά που κάνει από μόνος του, χωρίς έγκριση και οκ, ούτε μια στο εκατομμύριο!

Ως εκ τούτων εγώ πιστεύω ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα...ΟΧΙ (που πιστεύω ότι θα βγει με διαφορά) νέα συμφωνία, λίγο ζόρι με το CC, μια αναμπουμπούλα για 1-2 μήνες και αυτό ήταν.

Σε κάθε περίπτωση η Leftish πλευρά αυτού του κόσμου θα μας αποθεώνει που τα βάλαμε με τους γίγαντες και θα μας έχουν ως παράδειγμα αντίστασης... και εμείς ως ψωνάρες που είμαστε θα λέμε "ε καλά τους γ@μησαμε" και ξαφνικά κανείς δεν θα έχει πάει στα ATM, κανείς δεν θα άδειασε τα Super Market, κανείς δεν θα ψήφισε ΝΑΙ και όλοι θα ήταν στην συγκέντρωση του ΟΧΙ...

Μιάς και δεν πιστεύω στους επαγγελματίες πολιτικούς που μας κουμαντάρουν τόσα χρόνια (..επάγγελμα, κι' αυτό.....)
    γουστάρω να κυβερνηθούμε από νέα πρόσωπα, άσχετα με την πολιτική σκηνή της χώρας .......... Ξένα πρόσωπα, μακρυά, από τα αιωνόβια
    και υπεραιωνόβια ''τζάκια'' της πολιτικής, άσχετα με τον οχετό των μέχρι τώρα πολιτευτών, οι οποίοι είδαμε όλοι που μας
    οδήγησαν με τις πολιτικές τους και τις επιλογές τους.........

Εστω λοιπόν ότι την Δευτέρα το πρωί δινόταν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο ΜΟΤΟ.GR

Trollάρεται ελεύθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε λοιπόν..........

Πρωθυπουργός :ggs

Υπ. ΕΘ. Αμυνας : sniper

Υπ. Υγείας : ΜG Ktinos

Υπ. Ναυτιλίας : Spyrakos

Υπ. Εργασιας : George sp

Υπ Εξωτερικων : Vstrommer

Υπ Δημ. Εργων : Bulmont

Υπ παιδειας : Γιαγιά Αρκουδα

Υπ Αθλητισμου : Sapilla racing

Yπ Γεωργιας :El hymador

Υπ. Οικονομικων :byron

Υπ. Τουρισμού : Bob o castoras

Υπ Δημ. Ταξης : Shcooter

Υπ Βιομηχ. : Nathair

Υπ Τρεφφεν : Maggi υφυπ : Tzimidis

Χωρίς διάθεση θιξίματος ή προσβολής κανενός . Χάριν αστεεισμού, ν' αλαφρύνουμε λίγο το κλίμα ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!
    Απο Δευτερα Ναυτοσημο παιδακια

πουτσ@@@@@@@@@

Σελίδα 4 από 34 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δημοψήφισμα 2015
    από George_Sp στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1965
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2015, 18:45
  2. Όλα τα σενάρια για το δημοψήφισμα 5ης Ιουλίου 2015!
    από apoleifadi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2015, 20:47
  3. Ερωτηση-Δημοψήφισμα για όλους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 17:44
  4. πιστα Φ1 στην Ελλαδα .. μερος 2ο
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 15:08
  5. 2ο Σεμινάριο του ΑΝΕΜΟΥ...