Και καλα θα κανεις νεες μου,απο Δευτερα θα σε αγαπαω το ιδιο.Εγω θα ψηφισω το αντιθετο,αλλα σχεδον για τους ιδιους λογους.
Επισης θα πηγαινα στη δραχμη,αλλα και στην κολαση ΑΝ ειχα εναν ικανο ηγετη,οπως λεει και ο Βυρωνας.Δεν θεωρω οτι η σημερινη ηγεσια μπορει να σηκωσει αυτο το βαρος.
Οπως και ναχει εγω σκοπευω να επιβιωσω και να θαψω,αν μου δωθει η ευκαιρια,ολους τους καργιοληδες.
συστημικός ακόμα και στα φάντασι κόμεντς ο τζιτζις.
να τα λέμε κι αυτά ε;
Υγ.: το ριμαρκ για τις εξωτικες χειμερινές αθλοπαιδιές έσπειρε!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Την Κυριακή το βράδυ θα έχουμε ένα αποτέλεσμα που κατά πως φαίνεται δεν θα είναι συντριπτικό , αντίθετα αναμένεται μοιρασμένο ή πολύ κοντά.
Τα μέτρα που θα έρθουν (εύχομαι να έχουμε συμφωνία και να μην παίζει κάτι άλλο) θα είναι σκληρά , αναπόφευκτα οι μειοψηφήσαντες θα κατηγορούν τους πλειονοψηφήσαντες σαν υπαίτιους , θα έχουμε λοιπόν διχασμό και αλληλοκατηγορίες , ο έλληνας άλλωστε δεν είναι και απ τους πιο συγκαταβατικούς τύπους.
Ένα περιβάλλον διχασμού είναι ένα άριστο περιβάλλον παραγωγής κακών πολιτικών νέας γενιάς, άρα έχουμε εξασφαλίσει τους επόμενους βουλευτές που θα βρίζουμε , ένθεν κακείθεν.
Η πολιτική και οι πολιτικοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος , τετριμμένο μεν σωστό δε , επίσης το όχι αποτέλεσμα είναι κακό αποτέλεσμα.
Θεωρώ την κυβέρνηση , κακή κυβέρνηση , η αναποτελεσματικότητά της για 5 + μήνες αύξησε κατά πολύ τις ανάγκες , πάγωσε την οικονομία και όλα αυτά που ξέρετε (ή δεν ξέρετε) . Το πιο σημαντικό όμως είναι πως δίχασε βαθιά την κοινωνία ορίζοντας μια νέα (και παράδοξη..) διαχωριστική γραμμή διαφορετική από την προϋπάρχουσα δεξιά – αριστερά σε μνημονιακός - αντιμνημονιακός , γερμανοτσολιάς - πατριώτης κλπ.
Γράφοντας πως θεωρώ την κυβέρνηση κακή ξέρω ότι η πρώτη σκέψη σας είναι πως είμαι υποστηρικτής κάποιας άλλης κυβέρνησης του παρελθόντος .
Το γεγονός ότι αυτό δεν ισχύει απλά αποδεικνύει τον διχασμό
Απλά ανήκω σ αυτους που θα πληρώσουν τον λογαριασμό..
Μακρυά από συνομοσιολογίες κτλ.
Δεν πιστεύω όμως ότι δεν διακυβεύονται συμφέροντα και τα πράγματα είναι αυτά που εμείς μαθαίνουμε και διαβάζουμε.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑς ήθελε πραγματικά να κοντραριστεί και να έρθει σε ρήξη με το γενικότερο κατεστημένο (εγχώριο και ευρωπαικό - διεθνές) κατά πρώτο δεν θα έβγαινε ποτέ(ς) και ακόμα και αν έβγαινε θα είχε πέσει στον μήνα (και πολύ λέω). Αν ο ΣΥΡΙΖΑς επίσης δεν είχε πλάτες (και ξαναλέω δεν εννοώ τη Ρωσία) σιγά μην τον άφηναν να κάνει αυτά που κάνει σαν τον κακομαθημένο και πεισματάρικο κωλοπαίδι της ΕΕ...
Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ποτέ ότι κάποιοι μας αγαπάνε και δουλεύει υπόγεια η ομάδα έψιλον και τέτοιες @@διες... απλά λόγω συσχετισμών και συγκυριών γίνονται κάποια πράγματα, τα οποία ούτε ισχυρίζομαι ότι τα γνωρίζω, ούτε έχω πληροφόρηση από πουθενά.
Απλά δεν μου βγαίνει αλλιώς το ιστορικό.
Μπορεί η ΕΕ να έχει καταλάβει ότι η λιτότητα δεν βγάζει πουθενά (και προτιμά να της βάλουν την ταμπέλα της φιλεύσπλαχνης από την ταμπέλα του δεν ξέρει τι της γίνεται) ... μπορεί η ισοτιμία ευρωδόλαρου να πρέπει να αλλάξει... μπορεί τελικά να μην καλοβλέπουν οι δυτικοί το ότι υπάρχει μια περίπτωση η Ελλάδα να αποσπαστεί και να πέσει σε άλλες αγκάλες... χίλια δύο μπορεί... το πιο απλό που μπορεί να σκεφτεί κανείς, είναι ότι με ένα ΟΧΙ και μια "καλή" συμφωνία, έχουμε νομιμοποιήσει το μνημόνιο από μόνοι μας και γουστάρουμε κιόλας που το κερδίσαμε με το σπαθί μας το πιο ελαφρύ γ@μήσι... αλλά το ότι μας πηδάνε δεν αλλάζει...
Όπως και να έχει πάντως, το να μπορεί o γιαλαντζί σύριζας να κάνει αυτά που κάνει από μόνος του, χωρίς έγκριση και οκ, ούτε μια στο εκατομμύριο!
Ως εκ τούτων εγώ πιστεύω ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα...ΟΧΙ (που πιστεύω ότι θα βγει με διαφορά) νέα συμφωνία, λίγο ζόρι με το CC, μια αναμπουμπούλα για 1-2 μήνες και αυτό ήταν.
Σε κάθε περίπτωση η Leftish πλευρά αυτού του κόσμου θα μας αποθεώνει που τα βάλαμε με τους γίγαντες και θα μας έχουν ως παράδειγμα αντίστασης...και εμείς ως ψωνάρες που είμαστε θα λέμε "ε καλά τους γ@μησαμε" και ξαφνικά κανείς δεν θα έχει πάει στα ATM, κανείς δεν θα άδειασε τα Super Market, κανείς δεν θα ψήφισε ΝΑΙ και όλοι θα ήταν στην συγκέντρωση του ΟΧΙ...