Σελίδα 4 από 42 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 622

Θέμα: Αγορά laptop

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μανολης67 Προβολή μηνύματος
    στο ανοιχτο λογισμικο και στα ουμπουντου, πολλες εφαρμογες ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ., αυτό είναι το κακο.
    ασε που μεχρι να μαθεις να το δουλευεις θα σου σπασουν τα νευρα

Φίλε μου σε πληροφορώ ότι αν και δεν εχω ιδέα από κομπιουτερ, δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα! μου φάνηκε από την αρχή πανευκολο! (μιλάμε πάντα για UBUNTU) τωρα για εφαρμογές που λές, ποιές ακριβώς εννοείς? σίγουρα δεν παίζει παιχνίδια.
    Εγω εχω πρόβλημα στης εκτυπώσεις, δεν εκτυπώνει δηλαδή γιατί διάφορες εταιρίες εκτυπωτών δυστυχώς και πολύ κακός δεν υποστηρίζουν UBUNTU (καταλαβαίνουμε βέβαια γιατί)
    Αλλά δεν εχω άλλο πρόβλημα,, σερφαρω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, βλεπω ταινιές και μουσική, μεχρι και TORRENT εχει!
    εχει επεξεργασία φωτό, και ήχου, καθώς και εφαρμογες Γραφειου (Office) .
    Μανωλη,
    ειμαι unixας απο τοτε που με θυμαμαι να λειτουργω (σοβαρο συστημα). Περιπου το '84.
    Μετα πο την αποτυχια του minix, παντα υπηρχε ενα linux σε ενα απο τα μηχανηματα μου.
    Την ευκολια λειτουργιας των Win δεν την βρισκεις πουθενα. Το πιο κοντινο ειναι η Mint flavor, η oποια επισης στηριζεται σε Ubuntu.

Επισης, ΟΛΟΙ οι εκτυπωτες δολευουν σε Linux. Ολοι .&-
    Αλλα εκει ερχονται οι τοποθετησεις του Μπλιτζ και του Καλογερου, οταν πας να κανεις κατι πιο εξειδεκευμενο απο Interner browsing, watching movies, mp3 lists σε linux, πρεπει η να ασχοληθεις αρκετα/πολυ -αν εισαι μεσος χρηστης- η να εισαι "χωμενος" στα πραγματα η να ζητησεις βοηθεια απο καποιον που ειναι.

Το linux ειναι εναλλακτικη καλη, αλλα οχι πανακεια.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αγαπούλες όλα αυτά που λέτε ισχύουν ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ΑΝ θέλεις ένα πισί να χαζεύεις στο δίκτυο, να γράφεις κανένα κειμενάκι σε κάτι τύπου όφις κλπ.

AutoCAD ας πούμε ή κανένα στατικούλι για τα μπετά ημών τα επιούσια ή για τα ΠΕΑ μας ή οποιοδήποτε άλλο "ειδικό" πρόγραμμα για δουλειά δουλεύει παραθύρια μικρομαλακά και μόνον. Και θέλεις και την εγγυησούλα σου την διετή το λιγότερο και ουχί την εξάμηνον ή την ετησίαν διότι θέλεις το εργαλείον της εργασίας να μην σε απασχολεί με το πότε και αν θα διαλύσει.

εξακτλι μια ποιντ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    εξακτλι μια ποιντ
    Δεν διαφωνω με την αναρτηση του αμυρου και την τοποθετηση του Καλ.

Αλλα για να ξεμε και τι λεμε CAD και προγραμματα για "σταστικουλι" και οτι αλλη "μαλακιτσα" θετε, υπαρχουν για Linux. Ειναι επισης licensed, πολλες φορες πιο ακριβα, πρεπει να ξερεις πως και τι, για να τα εγκαταστησεις και μονο, και σαφως δεν εχουν την 'ευκολια' του να ειναι στην ελληνικη.

Οποτε καταληγουμε (και παλι) στο αναλογως του τι θετε παιρνετε. Αλλα ξεκινατε απο Win machines. Θετε δεν θετε!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Έχει και πολλά χωρίς OS πάντως, για όποιον δεν θέλει να πληρώσει λισάνς για παραθύρια.

@ήβιλ θα μου φαινόταν περίεργο να μην έχει CAD για λινουξοειδή. Τα άλλα προγράμματα όμως, που θέλεις να έχουν ελληνικούς κανονισμούς ενσωματωμένους κλπ, τρέχα γύρευε.

Προφανώς και είναι θέμα επιθυμητής χρήσης, για να δεις τι βαραίνει περισσότερο στην τελική επιλογή.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    To εν λόγω LENOVO το έχει και εδώ στην ίδια τιμή, αν ενδιαφέρεται κάποιος

Συμφωνώ για τα περί windows, εκτός αν κάποιος θέλει μόνο net/μουσική/βίντεο και office

Πάντως αν το refurbished έχει ένα χρόνο εγγύηση, θεωρώ, με τις φτωχές μου γνώσεις, πως ότι είναι να γίνει θα γίνει εντός του έτους...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πάντως αν το refurbished έχει ένα χρόνο εγγύηση, θεωρώ, με τις φτωχές μου γνώσεις, πως ότι είναι να γίνει θα γίνει εντός του έτους...
    Οχι αγορινα. Εκτός και αν εχεις μαντικές ικανότητες και ξέρεις ποτε θα σκάσει κατι.
    Εχω άπειρα παραδείγματα που έσκασε μητρική-δίσκος-οθόνη ακόμα και μια εβδομάδα μετα την λήξη εγγύησης. Αστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Αυτά τα φτηνά, μήπως αν γυρίσεις λίγο το κεφάλι από την απόλυτη κάθετο, βλέπεις εικόνα... Ότι να'ναι;
    μαλλον θελεις να εχει οθονη IPS.Αυτα που εχουν τετοια οθονη ειναι λιγο ακριβουτσικα.

Η εγγύηση είναι περίεργο πράγμα. Και εμπίπτει στο "να μην σου τύχει" είτε σε τέτοιο μαραφέτι είτε σε όχημα.

Πχ, βλέπω πως τα Dell, Lenovo και Toshiba έχουν δύο χρόνια "αντιπροσωπείας" ότι και αν σημαίνει αυτό, θέλει μελέτη.
    Για την Dell κάπου είχα δει για next business day εγγύηση αλλά δεν κατάλαβα αν καλύπτει όλα τα μοντέλα και σε ποιό βαθμό ή αν είναι πρόσθετη παροχή που αγοράζεις.
    Ο κωτσόβολος σε κάποια δίνει τρία χρόνια "ότι και αν πάθει" ακόμα και νερά στο πληκτρολόγιο και πεσίματα και σπασμένες οθόνες με πρόβλεψη για αλλαγή με άλλο αν δεν επισκευάζεται. Το χρεώνει βέβαια από 70 ως 100 ευρώ αλλά αν το ψωνίσεις σε δόσεις και υποθέτοντας ότι το θέλεις για δουλειά (και άρα να μετακινείται και να εκτίθεται σε "κινδύνους") δεν είναι καθόλου κακή η ξεγνοιασιά. Στην τριετία θα έχει γεράσει αρκετά, ώστε να μπορείς να πεις ότι το "αποσύρεις" σε ρόλο media player/browser κλπ.

Τα turbo-x του πλαισίου και τα HP έχουν ένα χρόνο. Και καλά πες για τα τούρμποξ που λέγεται πως είναι κινέζικο φασόν ότι βρεθεί φτηνότερα, η HP γιατί;

@θάντερ δεν είναι απαραίτητο, έχει καλής ποιότητας ΤΝ που παραμορφώνουν λίγο. Δεν μιλάω για ακραία πράγματα, αλλά το να πρέπει πχ να πας το κεφάλι σου λίγο πάνω-κάτω για να διακρίνεις μιά γραμμούλα "παίζοντας" με την φωτεινότητα και τα χρώματα ενός φτηνού πάνελ είναι αστείο.

Η εγγύηση είναι περίεργο πράγμα. Και εμπίπτει στο "να μην σου τύχει" είτε σε τέτοιο μαραφέτι είτε σε όχημα.

Πχ, βλέπω πως τα Dell, Lenovo και Toshiba έχουν δύο χρόνια "αντιπροσωπείας" ότι και αν σημαίνει αυτό, θέλει μελέτη.
    Για την Dell κάπου είχα δει για next business day εγγύηση αλλά δεν κατάλαβα αν καλύπτει όλα τα μοντέλα και σε ποιό βαθμό ή αν είναι πρόσθετη παροχή που αγοράζεις.
    Ο κωτσόβολος σε κάποια δίνει τρία χρόνια "ότι και αν πάθει" ακόμα και νερά στο πληκτρολόγιο και πεσίματα και σπασμένες οθόνες με πρόβλεψη για αλλαγή με άλλο αν δεν επισκευάζεται. Το χρεώνει βέβαια από 70 ως 100 ευρώ αλλά αν το ψωνίσεις σε δόσεις και υποθέτοντας ότι το θέλεις για δουλειά (και άρα να μετακινείται και να εκτίθεται σε "κινδύνους") δεν είναι καθόλου κακή η ξεγνοιασιά. Στην τριετία θα έχει γεράσει αρκετά, ώστε να μπορείς να πεις ότι το "αποσύρεις" σε ρόλο media player/browser κλπ.

Τα turbo-x του πλαισίου και τα HP έχουν ένα χρόνο. Και καλά πες για τα τούρμποξ που λέγεται πως είναι κινέζικο φασόν ότι βρεθεί φτηνότερα, η HP γιατί;

@θάντερ δεν είναι απαραίτητο, έχει καλής ποιότητας ΤΝ που παραμορφώνουν λίγο. Δεν μιλάω για ακραία πράγματα, αλλά το να πρέπει πχ να πας το κεφάλι σου λίγο πάνω-κάτω για να διακρίνεις μιά γραμμούλα "παίζοντας" με την φωτεινότητα και τα χρώματα ενός φτηνού πάνελ είναι αστείο.
    turbo-x ΟΥΤΕ πληκτρολογιο δεν παιρνεις... ΤΕΛΟΣ

οσο για το HP σιγα σιγα αποσύρεται από τους υπολογιστες και το πεδίο αυτό γενικότερα, οποτε ίσως για αυτό.
    Βεβαια παλι νομιζω είναι και ποιο μοντελο θα πετυχεις

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    οσο για το HP σιγα σιγα αποσύρεται από τους υπολογιστες και το πεδίο αυτό γενικότερα, οποτε ίσως για αυτό.
    Και η Toshiba έχει ανακοινώσει πως αποσύρεται από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

όπως πάει το πράγμα δηλαδή λενοβο η το χάος;

Να δεις που στο τέλος μόνο τα τουρμποξ θα μείνουν... Χα(λ)ιλάντερ!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    όπως πάει το πράγμα δηλαδή λενοβο η το χάος;

Να δεις που στο τέλος μόνο τα τουρμποξ θα μείνουν... Χα(λ)ιλάντερ!!!!

Γιατί Lenovo ή χάος; Υπάρχει και η Dell...

Ναι όντως...

Τι να πω, πρέπει να τα δεις από κοντά.
    Γυαλιστερές οθόνες, χρώματα, αίσθηση πλήκτρων...

Εννεν κακα τα Λενοβο....
    Απο εγγυηση δεν ξερω τι παιζει,
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Εννεν κακα τα Λενοβο....
    Απο εγγυηση δεν ξερω τι παιζει,
    πολύ καλα είναι τα λενοβο (ibm einai) kai μια χαρα εγγυηση εχουν

Σελίδα 4 από 42 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα laptop / Netbook
    από alex14 στο forum Off topic