Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 104

Θέμα: bros και λαδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    παρε ρε ανθρωπε μια γουρουνα (ATV ή αλλιως All Terrain Vehicle) για να κανεις την δουλεια σου στα χωραφια και να φορτωνεις και οτι γουσταρεις πανω...
    θα σε πηγαινει πολυ καλυτερα απο το bros, πολυ πιο ευκολα, με μεγαλυτερη ασφαλεια και πιθανοτατα σε περισσοτερα μερη...δεν θα κολλαει σε λασπες, χιονια και τα ρεστα και δεν θα φοβασαι μην φας καμια τουμπα...

δες εδω μια στα λεφτα που ψαχνεις...

και γενικα εδω μπορεις να βρεις κατι...

δεν ειναι ολα τα οχηματα για ολες τις δουλειες...
    ασε το κακομοιρο το bros...αρκετα υπεφερε...

Μέλος
    Η γουρουνα φορτώνεται πολλή αλλά δε μου αρεσει οπτικος, προτιμω τις δύο ρόδες και φυσικα το bros,έβγαλα τη σέλα αλλα ταπα δε βρήκα είδα ότι έχει σπάσει το πλαστικό που βιδονει η ουρά,θα το πιιασω όμως με λίγη λογκο, δε το ψαχνο πιο πολλη για να μην το ριμαξω το μηχανάκι, πίσω εκεί που έχει τη θηκη για το κατσαβθδι το καθάρισα γιατί είχε μουργα Και το έκανα όλο με πετραιλεο και καθαρισε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από poldo Προβολή μηνύματος
    Η γουρουνα φορτώνεται πολλή αλλά δε μου αρεσει οπτικος, προτιμω τις δύο ρόδες και φυσικα το bros,έβγαλα τη σέλα αλλα ταπα δε βρήκα είδα ότι έχει σπάσει το πλαστικό που βιδονει η ουρά,θα το πιιασω όμως με λίγη λογκο, δε το ψαχνο πιο πολλη για να μην το ριμαξω το μηχανάκι, πίσω εκεί που έχει τη θηκη για το κατσαβθδι το καθάρισα γιατί είχε μουργα Και το έκανα όλο με πετραιλεο και καθαρισε
    Ελα πλακα μας κανεις ετσι???

βαλε κ μια φώτο να δουμε τον γάιδαρο!!
    Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Απομονω-μέλος
    ... δε το ψαχνο πιο πολλη για να μην το ριμαξω το μηχανάκι...
    Ε ναι, το είχαμε καταλάβει ότι είσαι γενικά ''ψείρας'' με το μηχανάκι σου......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Ηθικό δίδαγμα:

Να ρίχνεις πάντα μια ματιά σε όλα τα θρεντ όσο αδιάφορος και αν μοιάζει ο τίτλος τους.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιό θα ειναι αυτό που θα σε κάνει να κατουρηθεις απο τα γέλια.

Να'στε καλά ρε μαγκες

Μέλος
    Χρόνια πολλα σε όσους γιορταζουν σιμερα, το μεσιμερι έχει πανιγυρη και θα είμαι στο ψήσιμο,ούζο μπίρες κουβαλημα με το μηχανακι, το μηχανάκι θα κανι δρομους και κουβαλημα καφασια στη σκαρα, καλά να περάσετε όλοι και θα τα πούμε το απόγευμα, αργά γιατί θα πιούμε

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Χρόνια πολλα σε όσους γιορταζουν σιμερα, το μεσιμερι έχει πανιγυρη και θα είμαι στο ψήσιμο,ούζο μπίρες κουβαλημα με το μηχανακι, το μηχανάκι θα κανι δρομους και κουβαλημα καφασια στη σκαρα, καλά να περάσετε όλοι και θα τα πούμε το απόγευμα, αργά γιατί θα πιούμε
    Γεια σου ρε πόλντο με τα ωραία σου!

Δώσε και στο μπροσάκι καμιά μπίρα για τον κόπο του με όλα αυτά που τραβάει το δόλιο.

Μέλος
    Μέσα στηντσικνα είμαι αλλά περάσαμε καλά σήμερα.εύχομαι το ίδιο σε όλους.πολλά σουβλάκια σήμερα έφυγαν και πολλές μπύρες.Είχα μια σακούλα απολια με σουβλάκια σήμερα,μια βλαμενη εκανε τη γερακινα και τις επεσαν

δεν εχει ραφες από κόλλημα , αλλα η ταπα δεν ειναι σε εφθεια ,ειναι λιγο δεξια βαλμενη, καλα δεν ειναι προβλημα αυτο αλλά λεω . παντος για πιο γκαζι απο το δικο μου δεν το βλεπω να εχει και δεν ξερω αν μπορει να φορτωθει πολλή
    παντος φιλε αν δεν σε φτανουν τα γκαζια του 350 ,υπαρχει και το 500.Θα σε καλυψει σιγουρα στην χρηση που θελεις!!!!!

Μέλος
    Θα κοιτάξω στη περιοχή τι δίνουν από μηχανακια και ποσο για να μπορώ να μαθω πιος το έχει και αν είναι καλο,

Πάντως αν poldo και bros υπάρχουν πρέπει να μεταφραστεί το παρόν thread και να σταλεί στη Honda, στα κεντρικά όμως στην Ιαπωνία. Ή που θα το εκμεταλλευτούν διαφημιστικά παγκοσμίως ή που θα βγουν φωτό στις εφημερίδες με μεγαλοστελέχη και μηχανικούς να τρώνε σούσι τυλιγμένο με τα πτυχία τους.

Επίσης μια ματιά στα 4-5 πρώτα θέματα ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ κατηγορία του φόρουμ "Γενικά περί μοτοσυκλέτας" σε κάνει να θέλεις να στείλεις σε όλα την ίδια απάντηση: Πάρε bros

Μέλος
    Καπια στιγμή κατά της πέντε ξεμενουμε από σουβλάκια στο ψυγείο, τηλεφώνω σε σπίτι με τα εφεδρικα και πάω με τοηχανακι να πάρω δύο σακουλες, μου λέει η σοφια δεν με πας στην πλατια για να μην περπαταω, ανεβαίνει και κρατάει και τις δύο σακουλες με τα σουβλάκια, Καπια στιγμή ακουμπάει τη μία στην εξάτμιση και ελιοσε άρχισαν να χάνονται τα σουβλάκια στο δρόμο και αυτή να φωνάζει να σταματήσω,σηκώνει και το χέρι με τη σακουλα ψηλά αλλά εγώ πήγαινα ακομη και πιάστηκε η σακούλα σε κάτι καγγελα και σκορπιστηκαν και τα άλλα,σταματάω και αυτή κρατούσε μόνο τα χερούλια χωρίς τη σακούλα κιταζω πίσω άλλα σουβλάκια στο δρόμο αλλα στο φράχτη και ένα με τη λιομενη σακουλα στη εξατμιση, 30 μέτρα σουβλάκια αφήσαμε στο χωριό, κάνει να κατέβει από το μηχανακι πιανετε η παντόφλα στο πατακι το πίσω και μένει η μισή πάνω και η μισή στο ποδι της, α να χαθεί η χαμουρα αφου δεν το έχει με της μηχανές τι ήθελε να την πάω,ευτιχος τα σουβλάκια που χάσαμε δεν ελοιπσαν από το γλέντι.γιαυτό έγραψα πριν ότι έκανε τη γερακινα.

οτι να'ναι μελος Το avatar του/της roukos_x
    χριστε μου..

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Ρε κιορατα ποιος εισαι ?

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Καπια στιγμή κατά της πέντε ξεμενουμε από σουβλάκια στο ψυγείο, τηλεφώνω σε σπίτι με τα εφεδρικα και πάω με τοηχανακι να πάρω δύο σακουλες, μου λέει η σοφια δεν με πας στην πλατια για να μην περπαταω, ανεβαίνει και κρατάει και τις δύο σακουλες με τα σουβλάκια, Καπια στιγμή ακουμπάει τη μία στην εξάτμιση και ελιοσε άρχισαν να χάνονται τα σουβλάκια στο δρόμο και αυτή να φωνάζει να σταματήσω,σηκώνει και το χέρι με τη σακουλα ψηλά αλλά εγώ πήγαινα ακομη και πιάστηκε η σακούλα σε κάτι καγγελα και σκορπιστηκαν και τα άλλα,σταματάω και αυτή κρατούσε μόνο τα χερούλια χωρίς τη σακούλα κιταζω πίσω άλλα σουβλάκια στο δρόμο αλλα στο φράχτη και ένα με τη λιομενη σακουλα στη εξατμιση, 30 μέτρα σουβλάκια αφήσαμε στο χωριό, κάνει να κατέβει από το μηχανακι πιανετε η παντόφλα στο πατακι το πίσω και μένει η μισή πάνω και η μισή στο ποδι της, α να χαθεί η χαμουρα αφου δεν το έχει με της μηχανές τι ήθελε να την πάω,ευτιχος τα σουβλάκια που χάσαμε δεν ελοιπσαν από το γλέντι.γιαυτό έγραψα πριν ότι έκανε τη γερακινα.

Αληθεια τωρα;;

Η Σοφια φταιει για ολα

Υ.Γ Αποδειξεις κοβετε στο πανγκυρ' η μαυρα ολα;;

:ZZZ:

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. c50 και λαδια
    από bikas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2010, 09:13
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2009, 02:24
  3. φαιρινκγ για bros και λοιπές μοντιφιές
    από red_monster στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2008, 00:41
  4. Yamaha και λάδια ... lost in translation
    από TRX124 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 10:29
  5. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF