εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
εσύ δλδ συμφωνείς με τους τσαμπουκάδες παραβάτες και καταπατητές των πεζοδρομίων?
Και γιατί δεν το κάνω? διότι μόνος μου δεν μπορώ. Θες να έρθεις παρέα, ή συμφωνείς με την κατάληψη των πεζοδρομίων?
κανένα fallacy. Είμαι υπέρ της αυτοδίκαιης αντίδρασης βασιζόμενης μόνο στα δικαιώματα που σου δίνει ο Νόμος. Το να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να απαγορεύσεις με την παρουσία σου το να περάσει ο άλλος με τροχοφόρο είναι νόμιμο. Το να υπερασπιστείς τη θέση σου με λογικά επιχειρήματα, είναι νόμιμο. Το να του υποδείξεις από που να πάει ΔΕΝ είναι παράνομο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το να βανδαλίσεις ξένη περιουσία είναι παράνομο. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για βανδαλισμό. Μιλάμε για τέχνασμα. Για ένα αυτοκόλλητο. Το οποίο είναι ενοχλητικό αλλά βγαίνει. Ναι, ίσως είναι ένα βήμα παρακάτω για εμένα, όμως νομικά, σε ένα δικαστήριο δεν νομίζω ότι θα ευσταθούσε η κατηγορία του βανδαλισμού, από τη στιγμή που είναι αφαιρούμενο και δεν αφήνει κάτι πάνω στο γυαλί. Θα έπρεπε να το κυνηγήσει κάποιος πολύ και να κατασκευάσει μία βαριά κατηγορία, όπως μία απόπειρα πρόκλησης βλάβης, ή πρόκλησης ατυχήματος κλπ, που πάλι θα ήθελε καλό στήσιμο. Και στην τελική δεν είδα κανέναν να υποβάλει μήνυση ενώπιον των αστυνομικών αρχών κατά της πράξης του "βανδαλισμού". Αντιθέτως όλοι στο τέλος θέλοντας και μη, επικροτούσαν την πράξη αντίδρασης. Εκτός αυτού δεν βλέπω άλλη παρανομία.
Άρα ναι, για μένα δουλεύει η ομάδα αυτή, και χρησιμοποιώντας την δύναμη της εικόνας, αυξάνει το αποτέλεσμά της κερδίζοντας υποστηρικτές, καταδεικνύοντας ένα υπόδειγμα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και δίνοντας ένα παράδειγμα αντίδρασης στην παρανομία αυτή.
Οι αμερικανοι λένε ενα σοφο ρητο : "Mind your own business !"
Εξαιρουνται η κακοποίηση παιδιων και ζώων.
Εκει επεμβαίνουμε αμεσα,ακομα και παρανομωντας.
πλακα κανεις τωρα ετσι?
βαζεις αυτα..που τα μισα δεν ειναι καν σωστα και δεν θα εστεκαν σε ενα δικαστηριο σαν κατηγοριες*, απεναντι σε προκληση σωματικων βλαβων με προθεση και χωρις προθεση...απειλη κατα ανθρωπινης ζωης...ενοπλη απειλη και επιθεση σε αοπλους και αλλα πολλα??
*γιατι το αυτοκολλητο στο παρμπριζ δεν ειναι φθορα..οπως δεν ειναι φθορα και το να σηκωθει ο υαλοκαθαριστηρας και να μπει κληση...
παρεμποδιση σε ποιον και που? δλδ αν σταματησω καποιο οχημα που πηγαινει αναποδα σε μονοδρομο ή πανω σε πεζοδρομο, βαζοντας το κορμι μου ή το αυτοκινητο μου κανω παρεμποδιση...και οι φοιτητες στο Πολυτεχνειο το παρεμποδιζαν το τανκ που ηθελε να μπει μεσα, ναι?![]()