I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Να γράψω κι εγώ την μακακια μου.
Δυστυχώς σήμερα το πρόβλημα με τη διατροφή δεν ειναι τόσο το μίγμα των πρωτεϊνών κτλ,αλλά η ποιότητα των τροφών.Έρευνες εχουν δείξει ότι η περιεκτικότητα σε όλα τα συστατικά που ωφελούν τον οργανισμό μας,έχουν υποβαθμιστεί δραματικά σε σχέση με το παρελθόν.Αν βάλουμε στην εξίσωση τα φυτοφάρμακα,τα αντιβιοτικά κτλ,κλαψτα.Φαίνεται λίγο γολγοθάς λοιπον η καλή διατροφή.Για τη συντήρηση του βάρους μας,είναι άλλο θέμα.
Ναι, συμφωνώ. Εγώ ήθελα "ακραία" αποτελέσματα και ακολούθησα χάρντκορ πρόγραμμα συνειδητά. Δεν έφευγα από το σπίτι, αν δεν είχα ταπεράκια με φαγητό μαζί μου. Πήγαινα με φίλους σε ταβέρνα κι εγώ έτρωγα από τα ταπεράκια μου. Δε μπορούν να το κάνουν πολλοί άνθρωποι αυτό. Επίσης, ήταν εποχή που γυμναζόμουν καθημερινά και είδα τρομερά αποτελέσματα πάνω μου. Όχι, δεν ήθελα ποτέ να γίνω bodybuilder, απλά να μη δείχνω αγύμναστος. Για την ιστορία, έφτασα τα 71 κιλά (από 55 που ήμουν αρχικά, ενώ είμαι κοντά στο 1.70 ύψος) στις "καλές" μου, ενώ μέχρι σήμερα, πάνω από 3 χρόνια μετά τη διακοπή αυτής της διατροφής, δεν έχω πέσει κάτω από 65 κιλά. Αυτή τη στιγμή είμαι 67. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω κάνει μια μικρή κοιλίτσα, που δεν είχα ποτέ πριν, επειδή όση μυική μάζα και να πάρεις, όταν παίρνεις 11 κιλά μέσα σε 3 μήνες, ε θα κάνεις και κοιλιά.
Περιληπτικά, λοιπόν, αφού ενδιαφέρεσαι (χωρίς ποσότητες και χωρίς τις εναλλακτικές, π.χ. αντί για κοτόπουλο μπορεί να ήταν γαλοπούλα ή μετά την προπόνηση, αντί για ρύζι, πουρές), πρωινό ασπράδια+κουάκερ+γαλοπούλα, δεκατιανό μαύρο ρύζι+κοτόπουλο, σνακ φρούτο+κάσιους, μεσημεριανό ρύζι+καλαμπόκι+τόνο+ελαιόλαδο+ντομάτα, απόγευμα ρύζι+κοτόπουλο, μετά την προπόνηση ρύζι+κοτόπουλο, βραδινό πράσινο λαχανικό+τόνο. Ελεύθερο ένα γεύμα τη βδομάδα.
Life begins at 45°.
Εγώ ξέρω οτι για όλα φταίει ο στρατός...!!!
Πήγα φαντάρος 86 κιλα με 1,82 ύψος, τους τρεις πρώτους μήνες στα Κέντρα έπεσα στα 78 και μετά από άλλους 15 μήνες στη μονάδα απολύθηκα στα 106 ζωή νάχω...
Συμπέρασμα: η διατροφή είναι σωστότερη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως απ' ότι στη μονάδα...
Από τότε κατάφερα να χάσω μόνο τα 10 και παίζω μόνιμα στα 96-97...
Σπαμ Οφφ...
Στα σοβαρά τώρα....
Οσον αφορά σε διατροφή κάνουμε μεγάλο λάθος που έχουμε παραγκωνίσει την ελληνική ή μεσοεγειακή διατροφή. Αυτά δηλαδή που τρώγανε οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας: λαχανικά, πολλά όσπρια, λάδι ωμό, ελάχιστο κρέας και κοτόπουλο και φυσικά σπανιότατα γλυκά. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο αλλά στη σύγχρονη κοινωνία έχουν απαξιωθεί και ξεχαστεί τα ωφέλη αυτής της διατροφής
The road less travelled, is less travelled for a reason...
Αφού δεν έπαθες τίποτα σοβαρότερο πάλι καλά. Το μαξ που "πρέπει" να πάρει ένας ενήλικας είναι τα 4 κιλά το μήνα με τα 2 κιλά/μήνα το βέλτιστο. Εσύ πήρες 10 το μήνα, κι απο τα 15 τα τα 7-9 κιλά καθαρό λίπος (μη το αμφισβητήσεις θα μπλεξουμε μετά σε βιοχημείες κι άλλα όμορφα ορμονικά), το οποίο κι έκαψες στο στρατό....
Ούτε καμήλα ρε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
The only easy day was yesterday.
Με πίεζε ο γυμναστής να τρώω 5-6 πιάτα με ρύζι την ημέρα και κοτόπουλο συν γάλα με πρωτεϊνες πριν και μετά τη γυμναστική. Πριν από αυτά έκανα 2-3 ώρες δυνατά βάρη την ημέρα συν άλλες 2-3 ώρες μπάσκετ, οπότε τα πιο πολλά τα έκαιγα. Στον στρατό έγινα πιο αδύνατος από πριν ξεκινήσω την «διατροφή»![]()
ρε Μπλιτζ πως το αντέχεις το μαύρο ρύζι; σαν σιτάρι είναι η γεύση του, άσε που κάνει ένα αιώνα να βραστεί
Και ρύζι και μακαρόνια, πλέον, τρώω μόνο μαύρα. Η διαφορά διατροφικής αξίας μεταξύ μαύρου και λευκού ρυζιού είναι τεράστια.
Life begins at 45°.