Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Είναι καλύτερα να καβαλάς πρώτα...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
    απαντω:ονειρευομαι αλλα δεν εχω την απαιτηση να συμεριστει κανεις τα ονειρα μου ουτε προσπαθω να τα επιβαλω σε κανεναν.
    ουτε προσπαθω να το παιξω ανωτερος πνευματικα χρησημοποιοντας την ικανοτητα μου στο λογο...
    αντιθετα μ'αρεσει να μαθαινω απο ολους οπως εχω κανει κ απο δικα σου postακια....

καλά κάνεις, μα το ποστ που έβαλες απαντώτας στον δίκυκλο, είχε ειρωνικό ύφος...

lammadin..."α!και οταν αποφασισεις να ξεθαμπωσεις το τζαμι της γυαλας σου και δεις τον κοσμο απ'εξω μην τρομαξεις...
    ο κοσμος δεν ειναι αυτο που γουσταρει ο καθενας-ουτε εγω ουτε εσυ-ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι και για τα βγαλει περα ο καθενας πρεπει να προσαρμοζεται σε αυτον και οχι να ονειρρευεται ουτοπιες...."

Με λίγα λόγια του την λες ότι είναι ονειροπόλος και ρομαντικός, από την στιγμή, που εσύ ο ίδιος, δηλώνεις ονειροπόλος, πάνω από το αβαταρ σου...είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων...κι αν θεωρείς, ότι ο δίκυκλος ή ο οποιοςσδήποτε αλλος, είναι λάθος, πές του το, δίχως να τον σνομπάρεις
    Όταν δίνουμε στον άλλον να καταλάβει, έχει περισσότερες πιθανότητες να μας κατανοήσει, απ'οτι αν του το πούμε υποτιμώντας τον ή με τσαμπουκαλεμένο ύφος...
    Συν της άλλης, τον αποκαλείς φαφλατά...του δίνεις αυτόματα το δικαίωμα να σου επιτεθεί...κι όταν το κάνει, μετα απορείς γιατι?

Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?
    Πες μου σε παρακαλώ, γιατί δεν το καταλαβαίνω...
    πώς γίνεται ένας άνθρωπος που έχει φάει την ζωή με το κουτάλι όπως λόγου χάρη εσύ, να είναι ταυτόχρονα και ρομαντικός?

Λυπάμαι, αλλά ο τρόπος γραφής σου δείχνει ότι τα ξέρεις όλα...
    αν κάνω κάπου λάθος, πές μου...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

απαντω:ονειρευομαι αλλα δεν εχω την απαιτηση να συμεριστει κανεις τα ονειρα μου ουτε προσπαθω να τα επιβαλω σε κανεναν.
    ουτε προσπαθω να το παιξω ανωτερος πνευματικα χρησημοποιοντας την ικανοτητα μου στο λογο...
    αντιθετα μ'αρεσει να μαθαινω απο ολους οπως εχω κανει κ απο δικα σου postακια....

ο τρόπος ωστόσο που του απαντάς, δείχνει να είσαι ανώτερος πνευματικά:wacko: μπορεί και να είσαι, δεν αντιλέγω... αυτό που ξέρω όμως, ότι ο άνθρωπος που είναι ανώτερος και πνευματικά, δεν το διατυμπανίζει και προπάντων δεν υποτιμάει την νοημοσύνη των άλλων...
    Βέβαια, δεν είναι κακό, να χρησιμοποιεί κανείς την ικανότητά του στο γραπτό λόγο, προκειμένου περάσει κάποια μηνύματα στους άλλους....
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ο τρόπος ωστόσο που του απαντάς, δείχνει να είσαι ανώτερος πνευματικά:wacko: μπορεί και να είσαι, δεν αντιλέγω... αυτό που ξέρω όμως, ότι ο άνθρωπος που είναι ανώτερος και πνευματικά, δεν το διατυμπανίζει και προπάντων δεν υποτιμάει την νοημοσύνη των άλλων...
    Βέβαια, δεν είναι κακό, να χρησιμοποιεί κανείς την ικανότητά του στο γραπτό λόγο, προκειμένου περάσει κάποια μηνύματα στους άλλους....
    Διαφωνω.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    το ποιος ειναι ειρωνας φανηκε λιγο πιο πανω....

η δικια μου ειρωνεια προεκυψε απο την αλαζονεια του δικυκλου,απο την απαντηση που εδωσε στον afrotwin του τυπου:εμεις εδω μιλαμε σοβαρα και εχουμε ανεπτυγμενο πνευματικο επιπεδο εσεις οι υπολοιποι αξεστοι καταλαβαινεται μονο αμα σας μιλησουμε με βρησιες.
    ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να εκφραζει τη γνωμη του και ο afrotwin εχει εναν πολυ ιδιαιτερο τροπο που ο δικυκλος επρεπε να σεβαστει και οχι να αρχισει τις προσβολες.κανω λαθος;

δεν εχω προθεση να εμπλακω σε καποια λεκτικη αντιπαραθεση μαζι σου nimbus εξ αλλου νομιζω πως αν το εκανα δεν θα ειχα καμια τυχη απεναντι σε εναν ανθρωπο του πνευματος...

δεν ισχυριστηκα ποτε οτι εχω φαει τη ζωη με το κουταλι το αντιθετο μαλλον...και συμφωνα με τα λεγομενα του δικυκλου εγω εχω νοητικο επιπεδο μαθητη του δημοτικου και ο μονος πνευματικα ωριμος ειναι αυτος...αντε και οσοι συμφωνουν μαζι του και χαϊδευουν τ'αυτια του...ολοι οι αλλοι ειναι κρεατα...

η δικια μου ειρωνεια προεκυψε απο την αλαζονεια του δικυκλου,απο την απαντηση που εδωσε στον afrotwin του τυπου:εμεις εδω μιλαμε σοβαρα και εχουμε ανεπτυγμενο πνευματικο επιπεδο εσεις οι υπολοιποι αξεστοι καταλαβαινεται μονο αμα σας μιλησουμε με βρησιες.
    ο καθενας εχει τον δικο του τροπο να εκφραζει τη γνωμη του και ο afrotwin εχει εναν πολυ ιδιαιτερο τροπο που ο δικυκλος επρεπε να σεβαστει και οχι να αρχισει τις προσβολες.κανω λαθος;

δεν εχω προθεση να εμπλακω σε καποια λεκτικη αντιπαραθεση μαζι σου nimbus εξ αλλου νομιζω πως αν το εκανα δεν θα ειχα καμια τυχη απεναντι σε εναν ανθρωπο του πνευματος...

δεν ισχυριστηκα ποτε οτι εχω φαει τη ζωη με το κουταλι το αντιθετο μαλλον...και συμφωνα με τα λεγομενα του δικυκλου εγω εχω νοητικο επιπεδο μαθητη του δημοτικου και ο μονος πνευματικα ωριμος ειναι αυτος...αντε και οσοι συμφωνουν μαζι του και χαϊδευουν τ'αυτια του...ολοι οι αλλοι ειναι κρεατα...
    όπως προκύπτει η δικιά σου ειρωνεία φίλε μου,
    μπορεί να προκύψει και του οποιουδήποτε
    Έτσι είναι η ειρωνεία δανική κι αμυντική
    Ο δίκυκλος, υιοθέτησε το ύφος εκείνο, κατόπιν δικιάς σου αφορμής...τώρα, αν ήταν κάπως ο δίκυκλος απέναντι στον αφρο, αυτό δεν σε αφορά...άλλωστε ο αφρο, μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του...δεν νομίζεις:wacko: ?
    Και σύμφωνα με αυτή την λογική που μόλις έθεσα, το ίδιο ισχύει και με εμένα, που κάθομαι και αναμασάω, τα ακατανόητα για τους άλλους ούτε εμένα αφορά... Η πνευματική ωριμότητα φίλε μου, είναι ένα κεφάλαιο που ελάχιστοι είναι σε θέση να καταλάβουν...για αυτό, επέτρεψέ μου να συμφωνήσω μαζί σου...δεν θα είχες καμιά τύχη να λογομαχήσεις μαζί μου...αν και οι βάσεις σου εκμπέμπουν μια άδηλη προσπάθεια, με λίγη εξάσκηση, θα τα καταφέρεις να γίνεις ένας άνθρωπος του πνεύματος...και εσύ...και όλοι μας
    Δεν ισχυρίστηκες ποτέ ότι έχεις φάει την ζωή με το κουτάλι...δεν αντιλέγω...δεν χρειάζεται να το πείς...το ύφος των λέξεων που χρησιμοποιείς, μαρτυρούν το ίδιο και το αυτό...
    Όπως και να χει, κακώς ανέπτυξα τούτο εδώ το άμοιρο κείμενο ή διάλογο που δεν ξέρω κατα πόσο θα πιάσει τόπο...
    Σε λίγο θα ξετρυπώσει κι εκείνη η μούμια ο stravogin που ήρθε από το πουθενά για να αποκαλύψει τις αβασταχτες και τρισάθλιες απόψεις του περί φιλοσοφίας και τα συναφή...

Όσο αφορά τον δίκυκλο, δεν τον ξέρω...
    όπως δεν γνωρίζω κι εσένα...πέρα από την αντιπαράθεση η οποία δεν υφίσταται κατεμέ, θεωρώ ότι ενίοτε οι λέξεις σε τούτη την ηλεκτρονική μορφή παρεξηγούνται, εφόσων απουσιάζει το συναίσθημα, η παρουσία, η χροια της φωνής που όλα αυτά, τείνουν να δώσουν μια βάσιμη εικόνα της πραγματικής πρόθεσης όλων...

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Κατ' αρχήν δεν μίλησα ποτέ με βρισιές. Για τον αφρο εσύ ο ίδιος είπες ότι είναι εριστικός αλλά σωστός. Άρα είναι καλό κατά τη γνώμη σου να είμαστε εριστικοί όταν είμαστε σωστοί. Άρα η αντίδρασή-απάντηση μου ήταν σωστή, πόσο μάλλον όταν ο άφρο ήταν και λάθος πέρα απο εριστικός... Η προτροπή για χρήση επιχειρημάτων είναι προσβολή; Απο πότε; Πες μου αυτή η παράθεση ψεμάτων και απόψεων εκ μέρους σου τι είδους πνευματικό επίπεδο προβάλλει;
    Όταν λοιπόν έισαι και λάθος και αδιάβαστος και εριστικός και επιπλέον υποστηρίζεις και επικροτείς τις λάθος απόψεις κάποιου ή δεν θέλεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις κάτι. Και κανείς δεν χαίδεψε τα αυτιά μου, για το Θεό, διάβασε επιτέλους τη συζήτηση.
    Θα πρέπει λοιπόν πριν κατηγορήσεις κάποιον για κάτι (πχ όλοι οι άλλοι είναι κρέατα να έχεις επιχειρήματα και να μη δείχνεις με το δάχτυλο πετώντας ανύπαρκτες και λανθασμένες απόψεις. Το "στη λέω για στην πω" χωρίς επιχειρήματα μόνο σε εκθέτει. Και επιτέλους αν προτίθεσαι να απαντήσεις κάντο για μια φορά σωστά και εμπεριστατωμένα.

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    βλεπω οτι βαλθηκες να μου δωσεις ενα γερο μαθημα...
    ετσι nimbus?

θα πω δυο πραγματα και δεν θα ασχοληθω περισοτερο.
    οι πονηρες επιθεσεις δεν βοηθουν...ανοιξτε τα ματια σας,ακομα και ο πιο μικρος ή ο πιο ασχετος μπορει να εχει να πει κατι σωστο.μπορει ο τροπος να ειναι λαθος αλλα το νοημα να ειναι σοφο.αυτο που επικροτησα στον afrotwin ηταν το βαθυτερο νοημα αυτων που ειπε και οχι την εριστικοτητα του...

το να καθομαστε μπροστα σε μια οθονη και να αερολογουμε ειναι πολυ ευκολο.αυτο που εχει σημασια ειναι να παρεται τους νεοτερους απο το χερι και να τους δειξετε τα καλα και τα κακα του δρομου προσπαθωντας να μην τα περασετε απο το πρισμα της υπερπροστασιας ενος γονιου.
    γιατι τα παιδια δεν αντιτυθονται στους γονεις αλλα στα παραμυθια που τους πασαρουν αυτοι.

το οτι πηρες το διπλομα σου-φιλε δικυκλε-πανω σε εναν "χαρο" χωρις φλας και χωρις να κανεις-μαθεις κατι ιδιαιτερο περα απο δυο οχταρακια. καθως και το οτι περιπου ετσι ειναι τα πραγματα και σημερα οφειλεται σε εναν μεγαλο βαθμο στο οτι αναλωνεστε γραφοντας τα ιδια και τα ιδια(και το ιδιο και οι προϊγουμενοι απο εσας) και δεν κανετε τα λογια πραξεις.ετσι ωστε οι μελοντικοι γονεις να μη βλεπουν το μοτοσικλετισμο σαν απειλη...
    σε αυτο εγκειται η ενσταση μου και αυτο το νοημα εβγαλα απο αυτο που ειπε ο afrotwin.σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σας.

ετσι nimbus?

θα πω δυο πραγματα και δεν θα ασχοληθω περισοτερο.
    οι πονηρες επιθεσεις δεν βοηθουν...ανοιξτε τα ματια σας,ακομα και ο πιο μικρος ή ο πιο ασχετος μπορει να εχει να πει κατι σωστο.μπορει ο τροπος να ειναι λαθος αλλα το νοημα να ειναι σοφο.αυτο που επικροτησα στον afrotwin ηταν το βαθυτερο νοημα αυτων που ειπε και οχι την εριστικοτητα του...

το να καθομαστε μπροστα σε μια οθονη και να αερολογουμε ειναι πολυ ευκολο.αυτο που εχει σημασια ειναι να παρεται τους νεοτερους απο το χερι και να τους δειξετε τα καλα και τα κακα του δρομου προσπαθωντας να μην τα περασετε απο το πρισμα της υπερπροστασιας ενος γονιου.
    γιατι τα παιδια δεν αντιτυθονται στους γονεις αλλα στα παραμυθια που τους πασαρουν αυτοι.

το οτι πηρες το διπλομα σου-φιλε δικυκλε-πανω σε εναν "χαρο" χωρις φλας και χωρις να κανεις-μαθεις κατι ιδιαιτερο περα απο δυο οχταρακια. καθως και το οτι περιπου ετσι ειναι τα πραγματα και σημερα οφειλεται σε εναν μεγαλο βαθμο στο οτι αναλωνεστε γραφοντας τα ιδια και τα ιδια(και το ιδιο και οι προϊγουμενοι απο εσας) και δεν κανετε τα λογια πραξεις.ετσι ωστε οι μελοντικοι γονεις να μη βλεπουν το μοτοσικλετισμο σαν απειλη...
    σε αυτο εγκειται η ενσταση μου και αυτο το νοημα εβγαλα απο αυτο που ειπε ο afrotwin.σε ολα τα αλλα συμφωνω μαζι σας.
    Όντως οι πονηρές επιθέσεις(?) δε βοηθούν-αν φωτογραφίζεις εμένα με αυτό εγώ δεν έκανα τίποτα τέτοιο και πάλι ψευτοκατηγορείς με ψέματα και ανακρίβειες. Αν απλά κάνεις αυτοκριτική τότε μπράβο σου...
    Το βαθύτερο νόημα αυτών που είπε ο αφρο είναι...λάθος! Ουδεμία σχέση έιχε και έχει η συζήτηση με αυτά που μαθαίνουμε στις σχολές. Εκτός απο άσχετο ήταν και κακόβουλο. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι τόσο δυσνόητο. Το σχόλιο του αφρο ήταν άσχετο με το θέμα μας. Μην επιμείνεις άλλο αν δεν μπορείς να αποδείξεις το αντίθετο. Ή πες μου τι δεν καταλαβαίνεις απο όλα αυτά τέλος πάντων.
    Αερολογείς όταν μιλάς λόγια του αέρα δηλαδή αστήρικτα και χωρίς επιχειρήματα. Άρα ελπίζω να μην εννοείς εμένα γιατί πάλι φάουλ... Οπότε μάλλον αυτοφωτογραφίζεσαι και πάλι. Συγχαρητήρια για τη νέα αυτικριτική.
    Καλά τα πήγαμε ως εδώ, τώρα ξαναρχίζει η παράνοια. Ποιοι είναι οι αυτοί που είναι υπεύθυνοι? Εγώ? Πως να κάνω πράξεις τα λόγια αφού δεν έχω ακόμα παιδιά? Ούτε καν πολιτικός είμαι ο καημένος. Εγώ πρέπει να κάνω τους μελλοντικούς γονείς (???) να μη φοβούνται?
    Λοιπόν, όσο και να προσπαθείς να βγάλεις κάτι απο κάτι που είναι λάθος απ την αρχή δε γίνεται. Ακόμα και ο απίθανος συνειρμός που υποτίθεται ότι έκανες απο τα λόγια πλησίαζε έστω και αμυδρά την πραγματικότητα εμείς πως ήθελες να το καταλάβουμε; Απ' τα μπαρμπαδάκια που έβαλες κάτω απ' το αρχικό σου ειρωνικό ποστ;

Τέλος παρατηρώ ότι δεν αντέκρουσες κάποια απο τα θέματα που έθεσα προηγουμένως οπότε υποθέτω ότι κατάλαβες κάποια απο τα λάθη σου. Τώρα μένει μόνο να καταλάβεις και τα υπόλοιπα.

ετσι nimbus?

αν νοιώθεις έτσι, λυπάμαι...δεν έχω κανέναν λόγο να σου δώσω κανένα απολύτως μάθημα...κουβέντα κάνουμε...εσύ μαθαίνεις από εμένα κι εγώ από εσένα...αν νοιώθεις ότι σου επιτίθομαι, να ξέρεις πώς δεν είχα τέτοια πρόθεση...

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι λαδια ειναι καλυτερα να βαλω στο Honda Innova?
    από clyde2 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2009, 09:45
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39
  3. Είναι ωραίο να την παίρνεις......
    από latris mixanis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2005, 11:18
  4. Καλύτερα να μασάω παρά να μιλάω...
    από darkCount στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8