Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
απαντω:ονειρευομαι αλλα δεν εχω την απαιτηση να συμεριστει κανεις τα ονειρα μου ουτε προσπαθω να τα επιβαλω σε κανεναν.
ουτε προσπαθω να το παιξω ανωτερος πνευματικα χρησημοποιοντας την ικανοτητα μου στο λογο...
αντιθετα μ'αρεσει να μαθαινω απο ολους οπως εχω κανει κ απο δικα σου postακια....
καλά κάνεις, μα το ποστ που έβαλες απαντώτας στον δίκυκλο, είχε ειρωνικό ύφος...
lammadin..."α!και οταν αποφασισεις να ξεθαμπωσεις το τζαμι της γυαλας σου και δεις τον κοσμο απ'εξω μην τρομαξεις...
ο κοσμος δεν ειναι αυτο που γουσταρει ο καθενας-ουτε εγω ουτε εσυ-ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι και για τα βγαλει περα ο καθενας πρεπει να προσαρμοζεται σε αυτον και οχι να ονειρρευεται ουτοπιες...."
Με λίγα λόγια του την λες ότι είναι ονειροπόλος και ρομαντικός, από την στιγμή, που εσύ ο ίδιος, δηλώνεις ονειροπόλος, πάνω από το αβαταρ σου...είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη των άλλων...κι αν θεωρείς, ότι ο δίκυκλος ή ο οποιοςσδήποτε αλλος, είναι λάθος, πές του το, δίχως να τον σνομπάρεις![]()
Όταν δίνουμε στον άλλον να καταλάβει, έχει περισσότερες πιθανότητες να μας κατανοήσει, απ'οτι αν του το πούμε υποτιμώντας τον ή με τσαμπουκαλεμένο ύφος...
Συν της άλλης, τον αποκαλείς φαφλατά...του δίνεις αυτόματα το δικαίωμα να σου επιτεθεί...κι όταν το κάνει, μετα απορείς γιατι?
Και να σε ρωτήσω και κάτι άλλο?![]()
Πες μου σε παρακαλώ, γιατί δεν το καταλαβαίνω...
πώς γίνεται ένας άνθρωπος που έχει φάει την ζωή με το κουτάλι όπως λόγου χάρη εσύ, να είναι ταυτόχρονα και ρομαντικός?![]()
Λυπάμαι, αλλά ο τρόπος γραφής σου δείχνει ότι τα ξέρεις όλα...
αν κάνω κάπου λάθος, πές μου...![]()