Μια καλη ιδεα θα ηταν
οτι για καθε παραβαση του ντιλιβερα,
να κοβουν και αντιστοιχο προστιμο και στην επιχειρηση....
να δεις για ποτε θα τους "τρεχουν" να φορεσουν κρανος....
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Έχω την εντύπωση οτι για το λάδωμα ευθύνονται τα καρτέλ των εξεταστών, ούτε οι σχολές ούτε οι μαθητές οι οποίοι δε νομίζω να έιχαν κάποια όρεξη να δώσουν επιπλέον λεφτά. Ύπαρχουν και οι περιπτώσεις βέβαια που πέφτει το μαρούλι για να μην κοπεί η κόρη στην οδήγηση και χρειαστεί να ξαναδώσει και νοιώσει άσχημα..![]()
Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά πάντως σε άλλα νήματα, τα ίδια και τα ίδια (και ποτέ δεν αλλάζει κάτι). Κάποτε είχα δει και πως οι Ιαπωνικές λέσχες; (πάει καιρός και δεν θυμάμαι τον φορέα) είχαν κάνει αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία να δυσκολέψει τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος γιατί ήταν υπερβολικά εύκολες. Να τω δω αυτό "δαμέ" και τι άλλο.
σορρυ αλλα απο οτι βλεπω στις φωτο δεν νομιζω το προβλημα να ητανε ο δρομος αλλα η ταχυτητα που ειχε στην εισοδο του κομβου... απο οτι βλεπω υπαρχουν 10 πινακιδες και ητανε και μεσημερι (να παεις οτι το βραδυ δεν εχει φωτα οκ!)
εχουμε πετηχει ευθειες που κλεινουν σε 90 μοιρες τυφλες στροφες και ζησαμε να το λεμε, αλλα εδω κατι αλλο πηγε στραβα και εφηγε το παληκαρι...
ORGIA!!!!!
Αυτό λέμε, οτι ενώ είσαι σε ταχείας κυκλοφορίας δρόμο με 2 λορίδες ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο κόμβος όπου πρέπει να παραχωρήσεις και προτεραιότητα.
Πιθανόν να πήγαινε και με πολλά περισσότερα απο όσα θα έπρεπε αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι όπως έγινε αυτό το σημείο είναι γτπ.
στα ποσα μετρα βλεπεις τις πινακιδες? Αν πας με 100-130 με ενα GSXR600-750 εχεις χρονο να φρεναρεις .. τωρα για 200ρες δεν ξερω ισως το παιδι να εχει φορτοσει πιο πολλα εχασε το προστινο και εφηγε ευθεια οπως φενετε απο τα σημαδια στην ασφαλτο.
Ας μην τα θελουμε και ολλα δικα μας... αν ο δρομος ητανε διασταυρωση θα ητανε καλητερο?
ORGIA!!!!!
Πριν λίγες μέρες κάπου εδώ επαιξε ενα βίντεο με ενα ατύχημα με μότο.
Που σε αργή αντίστροφη κινηση και με ποιο χαμηλή ταχύτητα απλα δεν έγινε ατύχημα.
Δεν τρεχουμε σε δρόμους που δεν γνωρίζουμε.
Σεβόμαστε την σήμανση που υπάρχει
Μια χαρα ειναι και φαινεται απο μακρια.Αν πας με λογικες ταχυτητες δεν υπαρχει θεμα.Αν πας κομματια,παιρνεις την ευθυνη πανω σου.
Εμεις ειμαστε οι πρωτοι που ευθυνομαστε.Οταν εγω ο μπαμπας, ψαχνω ποιος δασκαλος θα φερει το διπλωμα του γιου μου στο σπιτι δεν ευθυνομαι?Ο γιος μου που πιθανοτατα θα ειναι ενηλικος δεν εχει καμμια ευθυνη.Ναι εχουνε και αυτοι αλλα εμεις ειμαστε πρωτοι στη σειρα.
Το πρώτο και το μεγαλύτερο σχολειό είναι το ίδιο το σπίτι και οι γονείς του παιδιού....
θα έλεγα και το σχολειό αλλα στο θέμα μοτοσυκλέτας στα σχολεια ισχύει...'απεταξάμην τον διάολο τούτο ''
Μαζί με όλα όσα μαθαίνεις σε ένα παιδί,πρέπει να το μάθεις και να μη σκοτωθεί με το αυτοκίνητο και το μηχανάκι...
βασική προϋπόθεση να έχεις σχέση με το αντικείμενο...
Εχω ένα γιο 10 χρονων,αναγκαστικα να τον βάλω στην μηχανή πάνω από 5 χρονων.
έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να φοράει το κράνος ακόμα και με 40 βαθμούς μέρα μεσημέρι
έμαθε με τον σκληρό τρόπο τι συμβαίνει όταν περνάς τα όρια...
με το ποδήλατο...
πέφτοντας...
έχει επισκεφτεί είδη μια φορα το νοσοκομείο...θλάση στο χέρι...
(βεβαια δεν τα έχω καταφέρει σε όλα τo ίδιo καλά....υποστηρίζει λορένθο...)
Tο ποδήλατο γιαυτον ήταν διασκέδαση ,και για εμενα άλλο ένα ακόμα μάθημα...
να βγει όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται,να μη σκοτώσει και να μη σκοτωθεί..
σκεφτείτε τώρα όλο αυτό να αρχίσει να το ζει στα 18 πάνω σε ένα "ριμαδοπαπο" η σε κανένα super ντούπερ σκούτερ που πάει "γ@μιοντ@ς"....(το παιδί μου δεν πήρε μηχανή σκούτερ πήρε),μάλλον δεν θα τι βγάλει καθαρή...
και αν τι βγάλει ας παίξει και joker
Πριν βγείς στον "κολοδρομο" οφείλεις να τον ''μετρήσεις'' πριν πας τέζα
σε πιστα τρέχουν...και πριν αγωνιστούν 2 μέρες ρυθμίζουν και μαθαίνουν....
δεν βλέπω τι κακό έχει ο συγκεκριμένος κόμβος...
αλλα ακόμα και να είναι κακοτεχνία...προσαρμόσου....
κρίμα είναι...
Περί ντελιβεραδων
Είναι η καινούργια μου εργασία εδώ και 8 μήνες.
Κανένας εργοδότης δεν θα σου πει περνα με κόκκινο....αλλα θα σου πει γιατί άργησες.
Κανένας εργοδότης δεν θα σου πει μη φοράς κράνος....αλλα αν καθυστερείς δεν θα έχεις και εργοδότη μετά...
Πρακτικά όμως το κράνος είναι δυσκολο.Αν έχεις 20 παραγγελιες στο τετράωρο,σημαίνει 80 φορες βάλε βγάλε...
με ένα δεύτερο κράνος που είχα την πρώτη βδομάδα με έγδαρε στους κροτάφους,από τα πολλά βάλε βγάλε.
οποτε πέσαμε στο shoei..
Ναι είμαι ο πιο αργος...αν και δεν το φοράω και εγώ πάντα το κράνος...
(τα μπατσάκια κάτι ξέρουν που δε το βγάζουν καθόλου...το βάλε βγαλε είναι πιο δύσκολο από το να το φοράς συνεχεια)
Πιτσιρίκια 18 χρονων που την γλυτώνουν κατά τύχη.
Προχτές τράκαραν και μεταξύ τους .Ασχετα εντελώς...δεν υπήρχε κάποιος να τους πει 2 πράγματα...
Πάντως με ακούν ,ειδικά όταν έμαθαν ότι ασχολούμαι με μηχανές και έχω και TDM (ειδικά στο χορό τον πιτσιρικαδων-ασχετων το TDM θεωρείται ακόμα κορυφή."παρτετα" μ@λ@κες που κοροϊδεύετε χαχαχα)
Mιλήστε σε οποιο βλαμμένο βλέπετε,γνωστό η άγνωστο,ακούν, κάτι μπορεί να σώσετε...