Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 109

Θέμα: Γνωρίζει κάποιος το σημείο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνω πως ένα ανοιχτό κράνος καθυστερεί μια παράδοση. Σε πολυεθνικές εταιρίες εστίασης πάντως είναι υποχρεωτική η χρήση του.
    α να τους το ξαναπεις αυτό γιατί και ρίζα χουτ και δόμινος έχουν ακράνωτους δελιβεράδες μερικές φορές.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    α να τους το ξαναπεις αυτό γιατί και ρίζα χουτ και δόμινος έχουν ακράνωτους δελιβεράδες μερικές φορές.
    Ναι αλλα σε αυτη την περιπτωση ειναι με ευθυνη των ντελιβεραδων.

Banned
    Μια καλη ιδεα θα ηταν
    οτι για καθε παραβαση του ντιλιβερα,
    να κοβουν και αντιστοιχο προστιμο και στην επιχειρηση....

να δεις για ποτε θα τους "τρεχουν" να φορεσουν κρανος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Ακριβώς σε αυτούς αναφέρομαι Τζων! (και στους κοτοπουλάδες). Επειδή τους έχω και τους 3 κοντά (Παγκράτι) κ τους βλέπω συνέχεια, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο! Αν το κάνουν, το κάνουν από μόνοι τους ή έστω ''στα χαρτιά'' τους υποχρεώνουν να φορούν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Μια καλη ιδεα θα ηταν
    οτι για καθε παραβαση του ντιλιβερα,
    να κοβουν και αντιστοιχο προστιμο και στην επιχειρηση....

να δεις για ποτε θα τους "τρεχουν" να φορεσουν κρανος....
    Οι ντελιβεράδες/κούριερ είναι ο ορισμός του σκλάβου. Όσοι έχουν δουλέψει θα ξέρουν τις πιέσεις για γρήγορες παραδόσεις με συνέπεια τα ατυχήματα.

Αυτός θα ήταν ένας καλός τρόπος.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    Μηνυτήρια αναφορά πρώην Δημάρχου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής

http://www.seleo.gr/voreia-ellada/xa...s#.V4YqP6BRWBY
    Και λίγο τους είναι.
    Τουλάχιστον τραγικός ο δρόμος σε αυτό το σημείο.
    Όταν εν έτη 2016 δίνονται σε κυκλοφορία τέτοιοι δρόμοι σε περιοχές με υπερβολική κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες τι να περιμένει κανείς μετά απο αυτό το ριμάδι το κράτος;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Το πρόβλημα είναι οι σχολές ή ο μαλάκας ο έλληνας που είναι στη φάση "που λαδώνω να μου φέρετε το δίπλωμα σπίτι" ας πούμε...;
    Αν γίνει υποχρεωτική η "φοίτηση" σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης, μήπως καταντήσουν σαν τα σεμινάρια του δημοσίου "να υπογράψω ότι ήρθα και έφυγα" και εκείνα;
    Έχω την εντύπωση οτι για το λάδωμα ευθύνονται τα καρτέλ των εξεταστών, ούτε οι σχολές ούτε οι μαθητές οι οποίοι δε νομίζω να έιχαν κάποια όρεξη να δώσουν επιπλέον λεφτά. Ύπαρχουν και οι περιπτώσεις βέβαια που πέφτει το μαρούλι για να μην κοπεί η κόρη στην οδήγηση και χρειαστεί να ξαναδώσει και νοιώσει άσχημα..

Τα έχουμε ξαναγράψει αυτά πάντως σε άλλα νήματα, τα ίδια και τα ίδια (και ποτέ δεν αλλάζει κάτι). Κάποτε είχα δει και πως οι Ιαπωνικές λέσχες; (πάει καιρός και δεν θυμάμαι τον φορέα) είχαν κάνει αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία να δυσκολέψει τις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος γιατί ήταν υπερβολικά εύκολες. Να τω δω αυτό "δαμέ" και τι άλλο.

σορρυ αλλα απο οτι βλεπω στις φωτο δεν νομιζω το προβλημα να ητανε ο δρομος αλλα η ταχυτητα που ειχε στην εισοδο του κομβου... απο οτι βλεπω υπαρχουν 10 πινακιδες και ητανε και μεσημερι (να παεις οτι το βραδυ δεν εχει φωτα οκ!)

εχουμε πετηχει ευθειες που κλεινουν σε 90 μοιρες τυφλες στροφες και ζησαμε να το λεμε, αλλα εδω κατι αλλο πηγε στραβα και εφηγε το παληκαρι...
    ORGIA!!!!!

Αυτό λέμε, οτι ενώ είσαι σε ταχείας κυκλοφορίας δρόμο με 2 λορίδες ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο κόμβος όπου πρέπει να παραχωρήσεις και προτεραιότητα.
    Πιθανόν να πήγαινε και με πολλά περισσότερα απο όσα θα έπρεπε αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι όπως έγινε αυτό το σημείο είναι γτπ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mhxan-3.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	362518

στα ποσα μετρα βλεπεις τις πινακιδες? Αν πας με 100-130 με ενα GSXR600-750 εχεις χρονο να φρεναρεις .. τωρα για 200ρες δεν ξερω ισως το παιδι να εχει φορτοσει πιο πολλα εχασε το προστινο και εφηγε ευθεια οπως φενετε απο τα σημαδια στην ασφαλτο.

Ας μην τα θελουμε και ολλα δικα μας... αν ο δρομος ητανε διασταυρωση θα ητανε καλητερο?
    ORGIA!!!!!

Banned
    Πριν λίγες μέρες κάπου εδώ επαιξε ενα βίντεο με ενα ατύχημα με μότο.
    Που σε αργή αντίστροφη κινηση και με ποιο χαμηλή ταχύτητα απλα δεν έγινε ατύχημα.
    Δεν τρεχουμε σε δρόμους που δεν γνωρίζουμε.
    Σεβόμαστε την σήμανση που υπάρχει

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Αυτό λέμε, οτι ενώ είσαι σε ταχείας κυκλοφορίας δρόμο με 2 λορίδες ξαφνικά εμφανίζεται αυτός ο κόμβος όπου πρέπει να παραχωρήσεις και προτεραιότητα.
    Πιθανόν να πήγαινε και με πολλά περισσότερα απο όσα θα έπρεπε αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι όπως έγινε αυτό το σημείο είναι γτπ.
    Μια χαρα ειναι και φαινεται απο μακρια.Αν πας με λογικες ταχυτητες δεν υπαρχει θεμα.Αν πας κομματια,παιρνεις την ευθυνη πανω σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Έχω την εντύπωση οτι για το λάδωμα ευθύνονται τα καρτέλ των εξεταστών, ούτε οι σχολές ούτε οι μαθητές οι οποίοι δε νομίζω να έιχαν κάποια όρεξη να δώσουν επιπλέον λεφτά. Ύπαρχουν και οι περιπτώσεις βέβαια που πέφτει το μαρούλι για να μην κοπεί η κόρη στην οδήγηση και χρειαστεί να ξαναδώσει και νοιώσει άσχημα..
    Εμεις ειμαστε οι πρωτοι που ευθυνομαστε.Οταν εγω ο μπαμπας, ψαχνω ποιος δασκαλος θα φερει το διπλωμα του γιου μου στο σπιτι δεν ευθυνομαι?Ο γιος μου που πιθανοτατα θα ειναι ενηλικος δεν εχει καμμια ευθυνη.Ναι εχουνε και αυτοι αλλα εμεις ειμαστε πρωτοι στη σειρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mhxan-3.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	362518

στα ποσα μετρα βλεπεις τις πινακιδες? Αν πας με 100-130 με ενα GSXR600-750 εχεις χρονο να φρεναρεις .. τωρα για 200ρες δεν ξερω ισως το παιδι να εχει φορτοσει πιο πολλα εχασε το προστινο και εφηγε ευθεια οπως φενετε απο τα σημαδια στην ασφαλτο.

Ας μην τα θελουμε και ολλα δικα μας... αν ο δρομος ητανε διασταυρωση θα ητανε καλητερο?
    νομίζω οτι έγινε λάθος εκτίμηση από πλευράς του οδηγού (πολλά χλμ στο κοντέρ)....

επίσης νομίζω οτι ο πρωην δήμαρχος καπηλεύεται το θάνατο του παιδιού απόξω απόξω με πρόσχημα την ασφάλεια των οδηγών...
    πουτσ@@@@@@@@@

Το πρώτο και το μεγαλύτερο σχολειό είναι το ίδιο το σπίτι και οι γονείς του παιδιού....
    θα έλεγα και το σχολειό αλλα στο θέμα μοτοσυκλέτας στα σχολεια ισχύει...'απεταξάμην τον διάολο τούτο ''

Μαζί με όλα όσα μαθαίνεις σε ένα παιδί,πρέπει να το μάθεις και να μη σκοτωθεί με το αυτοκίνητο και το μηχανάκι...
    βασική προϋπόθεση να έχεις σχέση με το αντικείμενο...

Εχω ένα γιο 10 χρονων,αναγκαστικα να τον βάλω στην μηχανή πάνω από 5 χρονων.

έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να φοράει το κράνος ακόμα και με 40 βαθμούς μέρα μεσημέρι

έμαθε με τον σκληρό τρόπο τι συμβαίνει όταν περνάς τα όρια...
    με το ποδήλατο...
    πέφτοντας...
    έχει επισκεφτεί είδη μια φορα το νοσοκομείο...θλάση στο χέρι...
    (βεβαια δεν τα έχω καταφέρει σε όλα τo ίδιo καλά....υποστηρίζει λορένθο...)

Tο ποδήλατο γιαυτον ήταν διασκέδαση ,και για εμενα άλλο ένα ακόμα μάθημα...
    να βγει όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται,να μη σκοτώσει και να μη σκοτωθεί..

σκεφτείτε τώρα όλο αυτό να αρχίσει να το ζει στα 18 πάνω σε ένα "ριμαδοπαπο" η σε κανένα super ντούπερ σκούτερ που πάει "γ@μιοντ@ς"....(το παιδί μου δεν πήρε μηχανή σκούτερ πήρε),μάλλον δεν θα τι βγάλει καθαρή...
    και αν τι βγάλει ας παίξει και joker

Πριν βγείς στον "κολοδρομο" οφείλεις να τον ''μετρήσεις'' πριν πας τέζα

σε πιστα τρέχουν...και πριν αγωνιστούν 2 μέρες ρυθμίζουν και μαθαίνουν....

δεν βλέπω τι κακό έχει ο συγκεκριμένος κόμβος...
    αλλα ακόμα και να είναι κακοτεχνία...προσαρμόσου....
    κρίμα είναι...

Περί ντελιβεραδων
    Είναι η καινούργια μου εργασία εδώ και 8 μήνες.
    Κανένας εργοδότης δεν θα σου πει περνα με κόκκινο....αλλα θα σου πει γιατί άργησες.
    Κανένας εργοδότης δεν θα σου πει μη φοράς κράνος....αλλα αν καθυστερείς δεν θα έχεις και εργοδότη μετά...

Πρακτικά όμως το κράνος είναι δυσκολο.Αν έχεις 20 παραγγελιες στο τετράωρο,σημαίνει 80 φορες βάλε βγάλε...
    με ένα δεύτερο κράνος που είχα την πρώτη βδομάδα με έγδαρε στους κροτάφους,από τα πολλά βάλε βγάλε.
    οποτε πέσαμε στο shoei..

Ναι είμαι ο πιο αργος...αν και δεν το φοράω και εγώ πάντα το κράνος...
    (τα μπατσάκια κάτι ξέρουν που δε το βγάζουν καθόλου...το βάλε βγαλε είναι πιο δύσκολο από το να το φοράς συνεχεια)

Πιτσιρίκια 18 χρονων που την γλυτώνουν κατά τύχη.
    Προχτές τράκαραν και μεταξύ τους .Ασχετα εντελώς...δεν υπήρχε κάποιος να τους πει 2 πράγματα...
    Πάντως με ακούν ,ειδικά όταν έμαθαν ότι ασχολούμαι με μηχανές και έχω και TDM (ειδικά στο χορό τον πιτσιρικαδων-ασχετων το TDM θεωρείται ακόμα κορυφή."παρτετα" μ@λ@κες που κοροϊδεύετε χαχαχα)

Mιλήστε σε οποιο βλαμμένο βλέπετε,γνωστό η άγνωστο,ακούν, κάτι μπορεί να σώσετε...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εαν γνωριζει καποιος . .
    από franki26gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 09:38
  2. Έχει κάποιος το τηλέφωνο...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 21:37
  3. Γνωρίζει κάποιος ασφαλιστή...
    από McGyver στο forum Off topic