Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 130

Θέμα: Έμεινε η Yamaha...

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με το κ1200s.
    Μετά από παρατεταμένη ακινησία στον φορτιστή και εγώ τα ίδια.
    Αντλία ακούγεται, μπαταρία γεφυρωμένη με το αυτοκίνητο, βενζίνη έβαλα φρέσκια.
    Αποτέλεσμα κανένα.
    Περιμένω να ανοίξει το service.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος
    Μου έχει τύχει να πάρει για 2-3" και να σβήσει. Μετά ζορίστηκε να πάρει απο την άποψη ότι ήθελε λίγο μίζα παραπάνω.

Εγώ θα φόρτιζα μπαταρία καλά (που το έκανες) και θα πατούσα τη μίζα για 3-4 δευτερόλεπτα συνεχόμενα. Και αυτό τουλάχιστον απο δύο φορές.

Ας πεί κάποιος πιο ειδικός αν παθαίνει τίποτα άλλο εκτός απο το ότι τρώει τη μπαταρία για να μή το φοβηθείς.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Κάτι ήξερα που δεν πήρα Ιαπωνικό
    Το είχα αφήσει 15 μέρες τον Αύγουστο που μας πέρασε όταν πήγα Ταϊβάν και στην επιστροφή, τσακμάκι σαν να μην πέρασε μέρα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karateo Προβολή μηνύματος
    Μου έχει τύχει να πάρει για 2-3" και να σβήσει. Μετά ζορίστηκε να πάρει απο την άποψη ότι ήθελε λίγο μίζα παραπάνω.

Εγώ θα φόρτιζα μπαταρία καλά (που το έκανες) και θα πατούσα τη μίζα για 3-4 δευτερόλεπτα συνεχόμενα. Και αυτό τουλάχιστον απο δύο φορές.

Ας πεί κάποιος πιο ειδικός αν παθαίνει τίποτα άλλο εκτός απο το ότι τρώει τη μπαταρία για να μή το φοβηθείς.
    Μου φαίνεται πολύς χρόνος τα 4 δευτερόλεπτα για να δουλεύει η μίζα συνεχόμενα, αλλά κι εγώ δεν ξέρω αν κάνει κακό. Πάντως δεν το επιχείρησα τόση ώρα. Πάντοτε η μοτοσυκλέτα ξεκινάει με μίζα 0,5 δευτερόλεπτα, οπότε τις δοκιμές των τελευταίων δύο ημερών την πατούσα μέχρι 2 δευτερόλεπτα, άντε να έκανα και μία δοκιμή με 3". Επίσης δεν κάνω πολλές δοκιμές απανωτά, γιατί θα καταλήξω να χαλάσω τη μίζα, ενώ το πρόβλημα ενδέχεται να είναι κάτι σχετικά απλό για ένα εξειδικευμένο μηχανικό.

Το βασικό είναι ότι δεν έχω τη δυνατότητα να ελέγξω αν φθάνει ρεύμα στα μπουζί, σαν βασικό βήμα της προσέγγισης του προβλήματος. Προσπαθώ να σκεφθώ έναν τρόπο να το μετρήσω επαγωγικά. ("Μα κύριε μηχανικέ, το είδα με την πυξίδα!" )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάτι ήξερα που δεν πήρα Ιαπωνικό
    Το είχα αφήσει 15 μέρες τον Αύγουστο που μας πέρασε όταν πήγα Ταϊβάν και στην επιστροφή, τσακμάκι σαν να μην πέρασε μέρα.....
    Το έχω αφήσει και 24 μέρες μία φορά ακίνητο, την πρώτη χρονιά που το είχα και πήρε μπροστά κανονικά, χωρίς καν να έχω φορτίσει τη μπαταρία στο μεσοδιάστημα.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 11/04/2020 στις 21:16.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος
    Ο. Super γερμανικός κουβάς μου 1.6 tdi μετά από 12 μέρες ακινησία έκανε καμία 10ρια δευτερόλεπτα να πάρει μπροστά.
    Μάλιστα το έκανε μόνο του. Έχει σύστημα που εκκινεί μόνο του όταν γυρίσεις το κλειδί συνεχίζει αυτοματα σαν τα νεώτερα suzuki gsx
    Είναι λίγο παράλογο καινούργιο μηχανάκι να μην παίρνει μπροστά, εκτός αν πήγε κάνας ποντικας και έκοψε καλώδια.
    Οι συναγερμοί είναι οι κορωνοιοι των μπαταριών. Αν δεν παίρνει μπροστά το μηχανάκι κάθε 3 μέρες για βόλτα ή απομόνωση του συναγερμού ή και το βγάλσιμο του πόλου της μπαταρίας είναι μονόδρομος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    εισαι σιγουρος οτι αυτο που ακους να δουλευει ειναι η αντλια;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    εισαι σιγουρος οτι αυτο που ακους να δουλευει ειναι η αντλια;
    Σίγουρος δεν είμαι. Αλλά πρόκειται για τον ίδιο θόρυβο που ακούω πάντα όταν γυρνάω το κλειδί στη θέση "On". Αν δυναμώσεις τα ηχεία σου, θα τον ακούσεις αμυδρά στο πρώτο έως τρίτο δευτερόλεπτο του video. Σαν αμυδρό σχετικά υψίσυχνο βουητό είναι. Κι εδώ τον ακούς όση κάνει το animation η οθόνη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kas_Tracer Προβολή μηνύματος
    Ο. Super γερμανικός κουβάς μου 1.6 tdi μετά από 12 μέρες ακινησία έκανε καμία 10ρια δευτερόλεπτα να πάρει μπροστά.
    Μάλιστα το έκανε μόνο του. Έχει σύστημα που εκκινεί μόνο του όταν γυρίσεις το κλειδί συνεχίζει αυτοματα σαν τα νεώτερα suzuki gsx
    Είναι λίγο παράλογο καινούργιο μηχανάκι να μην παίρνει μπροστά, εκτός αν πήγε κάνας ποντικας και έκοψε καλώδια.
    Οι συναγερμοί είναι οι κορωνοιοι των μπαταριών. Αν δεν παίρνει μπροστά το μηχανάκι κάθε 3 μέρες για βόλτα ή απομόνωση του συναγερμού ή και το βγάλσιμο του πόλου της μπαταρίας είναι μονόδρομος
    Καινούριο δεν το λες, έχει 4,5 χρόνια στην πλάτη του. Αλλά ναι, είναι κάτι που δεν το περιμένεις να συμβεί σε αυτή την ηλικία με όλα τα service στην ώρα τους στην αντιπροσωπεία.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 11/04/2020 στις 21:32.

ακουω τι λες αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος
    σε καποιους ψεκασμους ετσι ακουγεται το βηματικο μοτερακι της πεταλουδας
    στο λεω γιατι μαζι με την αντλια δουλευει και η αναφλεξη και ειναι παραξενο να δουλευουν και τα δυο και να μην παιρνει μπρος
    το παιρνω μπρος για λιγο μετα απο ακινησια και σβηνω δειχνει οτι για καποιο λογο ξεμενω απο καυσιμο προφανως απο αντλια που δεν λειτουργει

και υπαρχει και αυτο το κουφο....
    https://www.youtube.com/watch?v=snRYxIPESGI

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    και υπαρχει και αυτο το κουφο....
    https://www.youtube.com/watch?v=snRYxIPESGI
    Τέτοια είναι η συμπεριφορά του μοτοσακού μου, αλλά οι κύριοι στο video δίνουν ως αιτία τη σκληρή οδήγηση με σούζες και πτώσεις, αφού είναι stuntmen. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από το δικό μου στυλ οδήγησης. Πάντως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση, αφού το σύμπτωμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Επειδή αναφέρεται στο video, δεν έχει πέσει ποτέ το μηχανάκι μου κάτω, ούτε στατικά, οπότε δεν νομίζω να είναι ο αισθητήρας ακραίας κλίσης, που αναφέρουν σαν πιθανό παράγοντα στην αρχή του video, που δεν είχαν φθάσει ακόμα στη διάγνωση.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Δοκίμασα με το δεύτερο κλειδί. Δεν άλλαξε κάτι. Δουλεύει ζωηρά η μίζα, αλλά δεν ξεκινάει ο κινητήρας.

Ο συναγερμός είναι απενεργοποιημένος.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
    Συναγερμο μου μυριζει ( και ας ενεργοποιητε -απενεργοποιητε κανονικα...)

Αποσυνδεσε εντελως τον συναγερμο απο την μοτο....!

Εαν δεν μπορεις εσυ ο ηλεκτρολογος σου...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Τέτοια είναι η συμπεριφορά του μοτοσακού μου, αλλά οι κύριοι στο video δίνουν ως αιτία τη σκληρή οδήγηση με σούζες και πτώσεις, αφού είναι stuntmen. Δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από το δικό μου στυλ οδήγησης. Πάντως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση, αφού το σύμπτωμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Επειδή αναφέρεται στο video, δεν έχει πέσει ποτέ το μηχανάκι μου κάτω, ούτε στατικά, οπότε δεν νομίζω να είναι ο αισθητήρας ακραίας κλίσης, που αναφέρουν σαν πιθανό παράγοντα στην αρχή του video, που δεν είχαν φθάσει ακόμα στη διάγνωση.
    Μα επειδή η οδήγηση σου είναι το ακριβώς αντίθετο από άγρια γι'αυτό χρησιμοποιώ τη λέξη "μπουκομενο ".Δε ξέρω πώς να το πω και πως το λέτε εσείς αλλά ξέρω ότι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο στο αμάξι που το οδηγάει η γυναίκα μου. Όταν τελικά πήρε μπρος (σε κατήφορο) το έβγαλα εθνικό και του άνοιξα πρώτη δεύτερη για να ξεκαπνισει. Κάτι που μού είπε και ο μηχανικός.
    καθε μερα ...νεα μερα.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Πρώτον... τα Yamaha δεν μένουν...

Δεύτερον κάνε μου μια χάρη και βρες τρόπο μόνος σου ή με τη βοήθεια κάποιου φίλου σου να σπρώξεις με δύναμη τη πίπα του μπουζί σαν να προσπαθείς να την κουμπώσεις στη θέση της. Μπορεί να έχει φύγει από τη θέση της. Από αυτά που έχεις γράψει κατευθείαν εκεί πήγε το μυαλό μου.

Παλαιό μέλος
    υπομονή μιά μέρα κ από δευτέρα θα ξέρεις τι ακριβώς φταίει ,
    κ εννοείται θα το πάς ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο yamaha ,
    και να εισαι μπροστά κ να πείς να το αναλάβει προσωπικά ο υπεύθυνος μηχανικός του συνεργείου (μιλάμε για ακριβή μοτο κ οχι παπάκι ...)
    κ οχι ο πιτσιρικάς που εχει για βοηθό απο τον οαεδ ....
    φιλαράκι που τον ρώτησα κ πιάνουν τα χέρια του (δούλευε παλιά σε συνεργείο ) μού ειπε με σειρά 1) αντλία 2) πηνία 3) νερομένη βενζίνη

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ Προβολή μηνύματος
    Μα επειδή η οδήγηση σου είναι το ακριβώς αντίθετο από άγρια γι'αυτό χρησιμοποιώ τη λέξη "μπουκομενο ".Δε ξέρω πώς να το πω και πως το λέτε εσείς αλλά ξέρω ότι μπορεί να είναι κάτι τέτοιο. Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο στο αμάξι που το οδηγάει η γυναίκα μου. Όταν τελικά πήρε μπρος (σε κατήφορο) το έβγαλα εθνικό και του άνοιξα πρώτη δεύτερη για να ξεκαπνισει. Κάτι που μού είπε και ο μηχανικός.
    παπασουζα τα ιντζεκσιον δε μπουκώνουν, τα σώματα ψεκάζουν τόσο όσο, πόσο μάλλον απο μετρημένο οδηγό χωρίς ακρότητες στην διαχείριση του γκαζιού
    you rise you fall you're down then you rise again

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha Dt 200 manual wanted plz...
    από SwAToNeR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2022, 15:23
  2. Elliniki Pragmatikotita z750 I Fazer (i mallon Kawasaki i Yamaha)
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 10:09
  3. Yamaha vs Honda
    από DIT στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 16:52
  4. Περοφεριακ Yamaha (μεταχειρισμενα ή μαιμουδενια)
    από pk στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 14:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ