Γνωριζεις καλα την τεχνη να πατας μιζα την σωστη στιγμη,με τους σωστους ανθρωπους για τον σωστο προορισμο Παντελη!
ωραια τσαρκα,η Ξανθη αποτελει εναν απο τους ταξιδιωτικους μου στοχους...2-3 μερες μονο εκει.
Σουλατσο κ μασες!
Γνωριζεις καλα την τεχνη να πατας μιζα την σωστη στιγμη,με τους σωστους ανθρωπους για τον σωστο προορισμο Παντελη!
ωραια τσαρκα,η Ξανθη αποτελει εναν απο τους ταξιδιωτικους μου στοχους...2-3 μερες μονο εκει.
Σουλατσο κ μασες!
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Η Θάσος ήταν στα καλύτερά της. καταπληκτικός καιρός, σχετικά λίγοι επισκέπτες, ότι πρέπει να την απολαύση κανείς. Παντελή είναι ένας καλός και για εμάς ενας κοντινός προορισμός.![]()
Η Ξάνθη είναι πάντα όμορφη και με το ιδιαίτερο χρώμα της ελκυστική. Μιξη πολιτισμών, γεύσεων, χρωμάτων. Είχα πολλά χρόνια να την επισκευτώ.
Γιώργο – RageRaptor, σ`ευχαριστούμε πολύ για την παρέα, για τα υπέροχα μέρη που είδαμε και άλλη μια φορά συγνώμη που ήμουν τόσο αργός, τουλάχιστον απόλαυσες το τοπίο
Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Παντελή μου, δεν θέλαμε να τελειώσει αυτή η εκδρομή. Αντε και στα επόμενα.
Ωραίο ταξιδιωτικό και πανέμορφες εικόνες,μπράβο Παντελή!
Αυτά τα μέρη φαντάζουν μαγικά (και λίγο απρόσιτα) για μας τους νότιους.![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο
Σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και θα πρέπει να ανηφορίσεις και μετά να το κόψεις και δεξιά σχεδόν ορθή γωνία
Παρόλα αυτά είναι κάτι που αξίζει να επιχειρήσεις καθώς τα μέρη είναι πανέμορφα, πολυποίκιλα και σίγουρα αξίζουν τον κόπο και τον χρόνο σου!