Προς αγαθή μου τύχη και φέτος μαζί με τη δροσιά του Σεπτέμβρη ήρθαν οι καλοί μου φίλοι Αλέξης και Αργυρώ από την Αγγλία για λίγες μέρες, τις οποίες βαλθήκαμε να κάνουμε και καλές, με όσες το δυνατόν περισσότερες διαδρομές, γεύσεις και εκδρομικές εμπειρίες
Επιπλέον μιας και φέτος κινηθήκαμε προς τα ανατολικά και την όμορφη πόλη και περιοχή της Ξάνθης, ευτυχίσαμε να γνωρίσουμε από κοντά αλλά και να οδηγήσουμε παρέα με τον Γιώργο – RageRaptor ο οποίος από την πρώτη στιγμή μάς πρότεινε στριφτερές τοπικές διαδρομές αλλά και συνδυαστικές για την αποφυγή του αυτοκινητοδρόμου κατά την άφιξη και την επιστροφή μας
Με το που ήρθαν οι Εγγλέζοι ο καιρός αποφάσισε να μάς παιδέψει οπότε αποφασίσαμε να περιμένουμε μερικές ημέρες για να καθαρίσει και κάπως έτσι την Παρασκευή το πρωί τα σημάδια ήταν καλά, έλα όμως που εμένα μου έτυχε ένα γραφειοκρατικό απρόοπτο και έπρεπε να μείνω στη Θεσσαλονίκη αναγκαστικά!
Είπα λοιπόν στα παιδιά να ξεκινήσουν μόνοι για να μη χάσουν την ημέρα και να συναντηθούμε την επαύριον στην πόλη της Ξάνθης. Με αυτά και με αυτά φτάνοντας στην Καβάλα αποφάσισαν να πάρουν το φέριμποτ και να περάσουν την πρώτη τους ημέρα στη Θάσο, όπου ευχαριστήθηκαν τόσο τα τοπία όσο και τη διαμονή τους συνολικά:
![]()