Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 56 από 56

Θέμα: Commuting Μηχανή 700cc

Παλαιό μέλος
    νομιζα οτι εν ετη 2025 που το nc εχει φτασει πανω απο 10 χιλιαδες ευρω θα ηταν εκτος καθε συζητησης για αγορα μοτοσυκλετας. με αυτα τα λεφτα παιρνεις ενα tracer 2022 KAI ενα 200αρι σκουτερ. πηγε ο πατερας μου να παρει προσφορα για ενα nc μοντελο 2024+ βαλιτσα+ καγκελα αν θυμαμαι καλα και εβγαινε 11.500. παραλίγο εχουμε επεισοδιο ενδοοικογενειακης βιας... του ειπα αν δωσει τοσα να με ξεχασει, θα αλλαξω επωνυμο να μην εχω καμια σχεση μαζι του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Πουτάνα Honda, όλοι για πάρτη σου σφάζονται...

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Morelo Προβολή μηνύματος
    Χαίρετε είμαι στην αναζήτηση μιας μοτοσυκλέτας στα ~700cc για καθημερινή μετακίνηση εντός Αθήνας κατά κύριο λόγο κ κάποιες κοντινές εκδρομές μια στο τόσο. Έχω καταλήξει στα Tracer 7, NC 750x και στο naked cb 650r. e-clutch Το cb είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά και οι τέσσερις κύλινδροι έχουν άλλη γοητεία κ ήχο. Το μόνο που με προβληματίζει κ είμαι σε δίλλημα ακόμα είναι οι ελάχιστοι χώροι στο cb ενώ σε τέτοιο μηχανάκι θα είναι ιεροσυλία να βάλω μπαγκαζιέρα. Οπότε τι κάνεις εδώ, κράνος στο χέρι κάθε φορά;

Δεύτερη επιλογή έχω το NC, θεωρώ την πιο ιδανική επιλογή για καθημερινή μετακίνηση λόγω dct αλλά κ χώρων, ενώ μου κάνει και πιο μάτσο μηχανή από τα άλλα δυο. Εδώ με προβληματίζει μόνο η χαμηλή ιπποδύναμη.

Τελευταίο έχω το tracer που είναι η μέση λύση θεωρώ, μου αρέσει αρκετά αλλά δεν με τρελαίνει. Είναι κάτι άλλο που θα έπρεπε να κοιτάξω;

Υ.Γ. Δε θέλω ΚΙΝΕΖΟ!

Λίγο τη βοηθειά σας παρακαλώ....
    Με βάση την εμπειρία που έχω με το Tracer εντός Αθήνας (σχεδόν κάθε μέρα Νέα Σμύρνη - Μαρούσι) είναι εξαιρετικό για καθημερινή μετακίνηση. Καίει κάπου στα 4,5, ειναι ευελικτο, εχει καλα φρενα, εχει καλο γκαζι και πάει και εκδρομές. Επίσης αν προκύψει καμιά ανησυχία για σβέλτη βόλτα με στρίψιμο το κάνει και αυτό.

Το NC για εμένα δεν αξίζει. Είναι πιο ψόφιο και πιο βαρύ.

Τέλος θα έβαζα και το Tiger Sport 660 στην λίστα. Δεν έχω εμπειρία με αυτό αλλά νομίζω πως μοιάζει αρκετά με το Tracer.

Αυτόματο μην πάρεις. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος.

Νέο μέλος
    Εν τέλει πήγα κ έκανα td το cb650 r e-clutch και εντυπωσιάστηκα από την ευκολία που προσφέρει στη μετακίνση εντός πόλης. Μισή ώρα με έκανε να το ερωτευτώ παράφορα, αυτός ο υπέροχος ήχος των 4 κυλίνδρων ακόμα ηχεί σαν νανούρισμα στα αυτιά μου.

Το μυαλό μου έλεγε NC 750 αλλά η καρδιά το cb. Σε ~15 μέρες παραλαμβάνω σε κόκκινο!

Μέλος
    Με το καλό να παραλάβεις...μόνο μην βάλεις καμία μπαγκαζιερα πλιιζζζζζζ

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Το ομορφότερο και η πιο ''μοτοσυκλέτα'' από τα άλλα που σκεφτόσουν, με το καλό !!
    when life gets complicated... i ride.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    ίδιο μηχανάκι ήταν με το πρώτο με αυτό τον κινητήρα cb650f του '14 (αν δε κάνω λάθος).
    Αυτή η πινελιά του στρογγυλού φαναριού του R δένει τα sport naked με την εξέλιξη της στρογγυλοφάναρης μοτοσυκλέτας

Καλορίζικο !
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Καλοταξιδο. Ομορφο μηχανακι, οι λαιμοι της εξατμισης εργο τεχνης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Με το καλό να το παραλάβεις! Αναμένουμε εντυπώσεις.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ μάγκες, πολύ δύσκολη απόφαση γιατί είχα περάσει και από Triumph και είδα και το Trident 660 και μου άρεσε εξίσου αλλά το βρήκα λίγο πιο μικρό για το ύψος μου (1.83) αλλά σαν ποιότητα και ο ήχος του τρικύλινδρου ήταν πολύ δυνατός.

Στο τέλος με κέρδισε στα σημεία το CB ενώ και το e-clutch μου φάνηκε απίστευτα βολικό στο start-stop. Παπάκι κανονικό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Με το καλό να παραλάβεις...μόνο μην βάλεις καμία μπαγκαζιερα πλιιζζζζζζ
    Καλά αυτό εννοείται ιεροσυλία να βάλω μπαγκαζιέρα σε αυτό το έργο τέχνης, θα πάρω αυτό που είναι σαν τσάντα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ένα μικρό ferring, το είδα σε ένα μτ-07 και δε με ξενιζε τόσο

Μέλος
    Φερινγκ να βάλεις ένα μικρό, φιμέ ιδανικά θα είναι τέλειο.

Και όσο και εάν φαίνεται περίεργο όντως κάνει δουλειά καθώς δεν τρως τόσο αέρα στο στήθος
    Τελευταία τροποποίηση από Dimmanoukas; 02/03/2025 στις 20:33.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι ΜηΧανη?
    από anisoropos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 09:29
  2. τι μηχανη να αγωρασω???
    από nightboy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 22:53
  3. Κόντρα αμάξι-μηχανή
    από jp929rr στο forum Off topic