Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 121

Θέμα: Ρε σεις.......τι γινεται καθε μερα !!!

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ , το ανάφερα απλά σαν γεγονός.
    Όπως γράφτηκε πιο πάνω οι Βούλγαροι είναι τραγικοί σε αυτό το θέμα ,τους έχω πετύχει και στην χώρα τους αλλά και σαν τουρίστες στην Βόρεια Ελλάδα .
    Και Κροατία-Ρουμανία βλέπω τα ίδια δυστυχώς,τι να πω,ο αέρας στα Βαλκάνια;
    when life gets complicated i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Αν ήθελες να γράψεις, ότι όλος ο νομός Αττικής, χρειάζεται εννιαίο δίκτυο ΜΜΜ, τότε γράψε ότι όλος ο νομός Αττικής χρειάζεται εννιαίο δίκτυο ΜΜΜ.

Το να προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα των λέξεων, που ΕΙΝΑΙ διαφορετικό, και να τα πεις ΛΑΘΟΣ, δεν βλέπω τι νόημα έχει. Ξέρω γω, στοιχειώδη γεωγραφία του μέρους που μένουμε δεν ξέρουμε;

Η Αθήνα σήμερα είναι μια πολη, το Μαρκόπουλο σήμερα είναι μια άλλη, και η Αττική είναι ο νομός που τα περιέχει όλα αυτά. Ανάμεσα Αθήνα και Μαρκόπουλο, τερματίζεται ο αστικός ιστός και μάλιστα πολλές φορές, μεσολαβεί βουνό, γεωργικές εκτάσεις και δασικές εκτάσεις. Δεν έχουν ΚΑΝ οπτική επαφή το ένα με το άλλο αφού την εμποδίζει το βουνό.

Προφανώς και η Αθήνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η Αττική.
    Ε, δικαιούμαι και εγώ να κάνω ένα λάθος.

Ο πρώην Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ε, δικαιούμαι και εγώ να κάνω ένα λάθος.
    Λάθος; Τι λάθος; Δεν έχει τέτοια, ban για μια βδομάδα να ισιώσεις
    Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! Κάποια στιγμή θα το καταφέρεις....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Την πρώτη φορά στην ζωή μου που πήγα στην Βουλγαρία (2005-6 περίπου) με έγραψαν 2 (δύο) φορές για υπέρβαση ορίου ταχύτητας,όχι κάμερα,είχαν στημένα μπλόκα .
    Από περιέργεια, τα πρόστιμα στη Βουλγαρία σε τι επιπεδα κυμαινονται;

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Καλημέρα,δεν θυμάμαι ειλικρινά πάνε πολλά χρόνια από τότε αλλά ήταν πολύ μικρό ποσό για τα δεδομένα της Ελλάδας τότε.
    Δεν πλήρωσα κανένα από τα 2 αλλά η Βουλγαρία δεν ήταν Ε.Ε τότε. Και τις 2 φορές ήταν μπλόκο μέσα σε χωριό .
    when life gets complicated i ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα,δεν θυμάμαι ειλικρινά πάνε πολλά χρόνια από τότε αλλά ήταν πολύ μικρό ποσό για τα δεδομένα της Ελλάδας τότε.
    Δεν πλήρωσα κανένα από τα 2 αλλά η Βουλγαρία δεν ήταν Ε.Ε τότε. Και τις 2 φορές ήταν μπλόκο μέσα σε χωριό .
    Τωρα την πέφτουν δε ισιάδια σε κεντρικούς εκτός πόλεων. Στις ορεινές στριφτερές ειναι ζουγκλα!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Έμεινα από λάστιχο με το παπι πριν από καιρό,ταξί να πληρώσω δεν ήθελα, λεωφορείο δεν μπορείς να μπεις γιατί δεν υπάρχουν εισιτήρια,έριξα ενα δυωράκι περπάτημα,μου φτιάξε τη μέρα.(Γλυτωσα ένα 20ευρο)
    Για τα ατυχήματα,τα αυτοκίνητα είναι πολύ γρήγορα πια,αυτόματα,και οι οθόνες σου αποσπούν τη προσοχή.
    Βουλγαρία (Σοφια,πριν από 10 χρόνια λέω),κάθε διάβαση πεζών σε δρόμους με 50&60χλμ οριο ήταν υπερυψωμένη ,θες δε θες θα κόψεις.Το ίδιο
    και σε άλλα μέρη του κόσμου μου λένε γνωστοί που έχουν ταξιδέψει αρκετά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τόσο στα λεωφορεία όσο και στο μετρο μπορεις να χτυπησεις την πιστωτικη σου και να χρεωθεις το αντιτιμο του εισητηριου.
    Εξαιρετικα βολικό, να τα λεμε και αυτά.
    (μονο στην αθηνα βεβαια)

Παλαιό μέλος
    Προτιμώ για κάποιους λογους να ριξω ένα διευρο στο κουτάκι ή ο οδηγός να μου πουλήσει εισιτήριο.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Οι λόγοι που συμβαίνουν είναι πολλοι....
    - Οι νόμοι δεν εφαρμόζονται γιατί όλοι (ή σχεδόν όλοι) έχουν έναν μπάρμπα στην Κορώνη και δεν τρέχει κι αν με γράψουν.
    - Γιατί στην πλειοψηφία μας ενδιαφέρει να μην μας γράψουν και όχι να είμαστε σύννομοι για την ασφάλεια τη δική μας και των γύρω μας.
    - Γιατί έχουμε χαζέψει από τα κινητά και τα αυτοματοποιημένα συστήματα στην οδήγηση και κοιμόμαστε όρθιοι (κυρίως αυτοκίνητα)
    - Γιατί είμαστε μέσα στο άγχος και τρέχουμε να προλάβουμε δουλειά, λεφτά, παιδιά, σκυλιά κλπ.
    - Γιατί δεν μας νοιάζει τίποτα παρά μόνο η παρτάρα μας και να πουλήσουμε μούρη στην/στον γκόμενα/γκόμενο, στους φίλους κλπ.
    - Γιατί πλήρωσα για να πάρω δίπλωμα και δεν θα έπρεπε ούτε καροτσάκι της λαϊκης να οδηγάω αλλά εδώ στην Ελλάδα τσ διπλώματα τα μοιράζουν σαν φέιγ βολάν με λίγα χρήματα παραπάνω.
    - Γιατί είμαστε πάντα καλύτεροι οδηγοί από τον διπλανό μας και πρέπει να περάσουμε από πάνω του.
    - Γιατί ο ΚΟΚ δεν τηρείται από κανέναν "Εγώ γιατί να τον τηρήσω;;;;"
    - Γιατί......
    - Γιατί......
    - Γιατί......

Ο καθένας ας σκεφτεί πού και πότε παίζει με τη ζωή του και των άλλων κορώνα γράμματα. Αν δεν βελτιωθούμε προσωπικά, δεν πρόκειται να βελτιωθεί το σύνολο!!!!

Υ.Γ. Κι εγώ σε κάποια κατηγορία ανήκω!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tallyban Προβολή μηνύματος
    Έμεινα από λάστιχο με το παπι πριν από καιρό,ταξί να πληρώσω δεν ήθελα, λεωφορείο δεν μπορείς να μπεις γιατί δεν υπάρχουν εισιτήρια,έριξα ενα δυωράκι περπάτημα,μου φτιάξε τη μέρα.(Γλυτωσα ένα 20ευρο)
    Το παπι έμεινε στον τόπο του συμβαντος;;
    Και το έγινε;;;
    Δημιουργηθηκε εξ' αυτου,κάποιο ατύχημα;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σκεφτόμουν κι εγώ να ανοίξω παρόμοιο θέμα, με αφορμή και όσα γίνονται και μαθαίνουμε καθημερινά, αλλά και όσα βλέπω και βιώνω εγώ ο ίδιος...

Λόγω πρόσφατης μετάθεσης σε όμορο νομό, καθημερινά αναγκάζομαι να διανύω 60+ χιλιόμετρα πήγαινε, και άλλα τόσα στην επιστροφή. Σχεδόν κάθε μέρα θα γίνω αυτόπτης μάρτυρας ατυχημάτων, ενώ έχω δει και δυστύχημα με 3 νεκρούς. Έχω δει σοβαρό τροχαίο στις 7 παρά, σε ευθεία που μπορεί να προσγειωθεί ολόκληρη μοίρα από F-16, με άριστες συνθήκες ορατότητας-καιρού-οδοστρώματος-σήμανσης...αλλά και πάλι κατάφεραν να συγκρουστούν στην ευθεία 2 οχήματα...έχω κινδυνεύσει κι εγώ 2 φορές άσχημα, τη μία από αντικανονική προσπέραση, και την άλλη από κάποιον που έσφαξε το στοπ.

Κάνω καθημερινά το σταυρό μου πριν ξεκινήσω, και ελπίζω ο Ύψιστος και η καλή μου τύχη, να συνεχίσουν να είναι στο πλάι μου, καθώς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σωτηρία. Η Maira παραπάνω, όπως συνήθως, ήταν εύστοχη, και ανέφερε πολλούς λόγους, εγώ με τη σιερά μου θα επικαλεστώ τον Εμμανουήλ Ροΐδη: " Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας ".

Το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, θα το γράψω άλλη μία: Είμαστε ένας σκατολαός και μισός, ατομιστές μέχρι εμετού, αντικοινωνικοί μέχρι αηδίας, ένας λαός που ζει ακόμα με τον "μύθο" του περιούσιου λαού, που βαυκαλίζεται με ένδοξη ιστορία αρχαίων ημών προγόνων, Παρθενώνες, Θερμοπύλες, κτλ. Ένας λαός που επαίρεται για τη λέξη μεράκι και φιλότιμο, που δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα στον κόσμο, δεν θέλω να γράψω άλλα γιατί ήδη έχω ανεβάσει πίεση...

Κάποιος στην αρχή, έγραψε νομίζω ότι μας πνίγουν...είναι και αυτό, δεν πνιγόμαστε μόνοι μας, πάντα κάποιος άλλος φταίει, ο Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, η Μέρκελ, ο Κίσινγκερ, ο Κούλης, η Κούλα, η Σούλα, η Τούλα, ο Darth Vader, όχι όμως εμείς. Μας πνίγουν τα σκατά και τα σκουπίδια, αλλά τα σκουπίδια δεν έρχεται κανείς από τους παραπάνω προαναφερόμενους για να το κάνει, μια βόλτα -ιδιαίτερα από επαρχιακό δρόμο- αρκεί, τα πλαστικά μπουκάλια, τα ποτηράκια από τον φρέντο επρέσσο, τα πακέτα απ τα τσιγάρα, είναι ΣΩΡΟΣ δίπλα στο δρόμο...δεν υπάρχει ΕΚΑΤΟΣΤΟ που να μην είναι γεμάτο βρόμα και σκουπίδι, έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω δει τα παραπάνω να εκτοξεύονται από ανοικτά παράθυρα εν ριπή οφθαλμού.

Γιαυτό σκοτωνόμαστε λοιπόν, γιατί είμαστε ένας λαός απαίδευτος, χωρίς γενική παιδεία, χωρίς οδηγική παιδεία, χωρίς κοινωνική παιδεία, ένας λαός που όλοι τα γράφουν στα ανδρικά ή γυναικεία αναπαραγωγικά τους όργανα. Ένας λαός που μεγάλωσε με πολύ γ@μήσι, γ@μάγαμε όταν φτιάχναμε Παρθενώνες, γ@μάγαμε στη Σαλαμίνα, στις Πλαταιές, στον Γρανικό, ακόμα κι όταν χάναμε στις Θερμοπύλες, και πάλι γ@μάγαμε! Κι επειδή πλέον μόνο μας γ@μάνε, βγάζουμε τη λύσσα και το απωθημένο μας στο δρόμο, στο σχολείο, στη δουλειά, στην καφετέρια, και γ@μάμε στο δρόμο, στην αντικανονική προσπέραση, στο στοπ, στην αναστροφή, και το κακό συναπάντημα...αυτά τα ολίγα...

Υ.Γ. Το επίπεδο της απανθρωπιάς, του ρατσισμού, της σκατοψυχίας αυτού του λαού, μπορούσε να το δει στα σχόλια των "σχολιαστών" αναφορικά με το χθεσινό δυστύχημα, που ο ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ DRIFT, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με το BMW το SUV, σκότωσε 2 μετανάστες που πήγαιναν στη δουλειά τους, και σακάτεψε άλλους 2...

Τα σχόλια ήταν όλα του στυλ "ήρθανε τα Πακιστάνια παράνομα στην Ελλάδα και σκοτώνουν κόσμο στο δρόμο", "στο Πακιστάν οδηγάνε από τα αριστερά και είναι άσχετοι, να μην κυκλοφορούν σε ελληνικούς δρόμους", "τα λάστιχα ήταν κινέζικα FUNRUN, κι όποιον πάρει ο χάρος", "δεν υπάρχει κράτος, τα διπλώματά τους δεν ισχύουν στην Ε.Ε.", "χαχαχα πίτα έγινε το Corolla με τα Πάκι μέσα, η BMW-άρα τους γάμησε".

Μετά το απο πάνω post,case closed.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ...:
    Χωρίς να διαφωνώ σε όσα γράφεις,πως θα μπορούσα, να θέσω λίγο το πνεύμα πίσω από το δικό μου σχόλιο οτι μας πνίγουν.

Επειδή την κουβέντα που πραγματεύεται το θρεντ την έχω κάνει αμέτρητες φορές, συνηθίζω να φέρνω ως παράδειγμα κάτι που ισχύει στη μηχανική των ρευστών.
    Έχουμε λοιπόν ένα ρευστο και το διοχετεύουμε μέσα σε ένα οριοθετημένο κανάλι όδευσης, με πολλά παρακλάδια μεν αλλά αρκετού φάρδους δε. Η ροή του θα είναι ήπια και στρωτή.
    Μείωσε σταδιακά το διαθέσιμο φάρδος (ενώ αυξάνεις και την ποσότητα του ρευστού) στα κανάλια όδευσης και η ροή θα αυξηθεί εκθετικά, σε σημεία θα προσομοιάζει και χείμαρρο.

Κάνε τη αναγωγή του παραδείγματος στο οδικό δίκτυο της Αττικής και θεώρησε ρευστό μέσον εμάς τους ανθρώπους που κινούμαστε σε αυτό, θα πάρεις μια ξεκάθαρη εικόνα του τι συμβαίνει στους overcrowded δρόμους μας.
    Όπως καταλαβαίνεις ένα σύντομο μου σχόλιο, δεν ήθελα να το μετατρέψω σε διάλεξη.
    Χωρίς,ξαναλέω, να διαφωνώ με τα οσα κοινωνικής φύσης συνήθεια θίγεις και προσαπτεις στους συμπατριώτες μας.
    Η συζήτηση πήρε -λογικα- μια τροπή προς τους γκαζιαρηδες και αντικοινωνικά δροντες που προκαλούν δυστυχήματα.
    Δυστύχημα όμως δεν είναι μόνο οι θάνατοι και τα τροχαία.
    Η συλλογική κοινωνική τιμωρία που βιώνουμε ΟΛΟΙ στο δρόμο (καλοί, κακοί,μπινεδες,ψυχουλες,αχαμπαροι και μη) και απαιτεί να μένουμε ώρες επί ωρών κολλημένοι στο δρόμο από και προς την δουλειά μας, είναι ένα μέγιστο αιτιατό στο γιατί έχει ξεφύγει τόσο η κατάσταση.
    Ατυχήματα με νεκρούς έχει και στην επαρχία, όπου οι ρυθμοί είναι πιο κουλ. Δεν είναι αυτό η ένδειξη για το θέμα εδώ.
    Προφανώς δεν τα ρίχνω όλα στο ότι γκωσαν οι δρόμοι και εμείς παραυξηθηκαμε.
    Για αυτό και αρχικά απευθυνόμενος στον ρεητζ είπα ότι το θέμα δεν είναι και πολύ απλό.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Σκεφτόμουν κι εγώ να ανοίξω παρόμοιο θέμα, με αφορμή και όσα γίνονται και μαθαίνουμε καθημερινά, αλλά και όσα βλέπω και βιώνω εγώ ο ίδιος...

Λόγω πρόσφατης μετάθεσης σε όμορο νομό, καθημερινά αναγκάζομαι να διανύω 60+ χιλιόμετρα πήγαινε, και άλλα τόσα στην επιστροφή. Σχεδόν κάθε μέρα θα γίνω αυτόπτης μάρτυρας ατυχημάτων, ενώ έχω δει και δυστύχημα με 3 νεκρούς. Έχω δει σοβαρό τροχαίο στις 7 παρά, σε ευθεία που μπορεί να προσγειωθεί ολόκληρη μοίρα από F-16, με άριστες συνθήκες ορατότητας-καιρού-οδοστρώματος-σήμανσης...αλλά και πάλι κατάφεραν να συγκρουστούν στην ευθεία 2 οχήματα...έχω κινδυνεύσει κι εγώ 2 φορές άσχημα, τη μία από αντικανονική προσπέραση, και την άλλη από κάποιον που έσφαξε το στοπ.

Κάνω καθημερινά το σταυρό μου πριν ξεκινήσω, και ελπίζω ο Ύψιστος και η καλή μου τύχη, να συνεχίσουν να είναι στο πλάι μου, καθώς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σωτηρία. Η Maira παραπάνω, όπως συνήθως, ήταν εύστοχη, και ανέφερε πολλούς λόγους, εγώ με τη σιερά μου θα επικαλεστώ τον Εμμανουήλ Ροΐδη: " Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας ".

Το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, θα το γράψω άλλη μία: Είμαστε ένας σκατολαός και μισός, ατομιστές μέχρι εμετού, αντικοινωνικοί μέχρι αηδίας, ένας λαός που ζει ακόμα με τον "μύθο" του περιούσιου λαού, που βαυκαλίζεται με ένδοξη ιστορία αρχαίων ημών προγόνων, Παρθενώνες, Θερμοπύλες, κτλ. Ένας λαός που επαίρεται για τη λέξη μεράκι και φιλότιμο, που δεν υπάρχει σε άλλη γλώσσα στον κόσμο, δεν θέλω να γράψω άλλα γιατί ήδη έχω ανεβάσει πίεση...

Κάποιος στην αρχή, έγραψε νομίζω ότι μας πνίγουν...είναι και αυτό, δεν πνιγόμαστε μόνοι μας, πάντα κάποιος άλλος φταίει, ο Άγγλοι, οι Γάλλοι, οι Γερμανοί, η Μέρκελ, ο Κίσινγκερ, ο Κούλης, η Κούλα, η Σούλα, η Τούλα, ο Darth Vader, όχι όμως εμείς. Μας πνίγουν τα σκατά και τα σκουπίδια, αλλά τα σκουπίδια δεν έρχεται κανείς από τους παραπάνω προαναφερόμενους για να το κάνει, μια βόλτα -ιδιαίτερα από επαρχιακό δρόμο- αρκεί, τα πλαστικά μπουκάλια, τα ποτηράκια από τον φρέντο επρέσσο, τα πακέτα απ τα τσιγάρα, είναι ΣΩΡΟΣ δίπλα στο δρόμο...δεν υπάρχει ΕΚΑΤΟΣΤΟ που να μην είναι γεμάτο βρόμα και σκουπίδι, έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω δει τα παραπάνω να εκτοξεύονται από ανοικτά παράθυρα εν ριπή οφθαλμού.

Γιαυτό σκοτωνόμαστε λοιπόν, γιατί είμαστε ένας λαός απαίδευτος, χωρίς γενική παιδεία, χωρίς οδηγική παιδεία, χωρίς κοινωνική παιδεία, ένας λαός που όλοι τα γράφουν στα ανδρικά ή γυναικεία αναπαραγωγικά τους όργανα. Ένας λαός που μεγάλωσε με πολύ γ@μήσι, γ@μάγαμε όταν φτιάχναμε Παρθενώνες, γ@μάγαμε στη Σαλαμίνα, στις Πλαταιές, στον Γρανικό, ακόμα κι όταν χάναμε στις Θερμοπύλες, και πάλι γ@μάγαμε! Κι επειδή πλέον μόνο μας γ@μάνε, βγάζουμε τη λύσσα και το απωθημένο μας στο δρόμο, στο σχολείο, στη δουλειά, στην καφετέρια, και γ@μάμε στο δρόμο, στην αντικανονική προσπέραση, στο στοπ, στην αναστροφή, και το κακό συναπάντημα...αυτά τα ολίγα...

Υ.Γ. Το επίπεδο της απανθρωπιάς, του ρατσισμού, της σκατοψυχίας αυτού του λαού, μπορούσε να το δει στα σχόλια των "σχολιαστών" αναφορικά με το χθεσινό δυστύχημα, που ο ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ DRIFT, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με το BMW το SUV, σκότωσε 2 μετανάστες που πήγαιναν στη δουλειά τους, και σακάτεψε άλλους 2...

Τα σχόλια ήταν όλα του στυλ "ήρθανε τα Πακιστάνια παράνομα στην Ελλάδα και σκοτώνουν κόσμο στο δρόμο", "στο Πακιστάν οδηγάνε από τα αριστερά και είναι άσχετοι, να μην κυκλοφορούν σε ελληνικούς δρόμους", "τα λάστιχα ήταν κινέζικα FUNRUN, κι όποιον πάρει ο χάρος", "δεν υπάρχει κράτος, τα διπλώματά τους δεν ισχύουν στην Ε.Ε.", "χαχαχα πίτα έγινε το Corolla με τα Πάκι μέσα, η BMW-άρα τους γάμησε".
    Πολλές φορές έχουμε διαφωνησει,οι δύο μας,για διάφορα θέματα,όμως σε αυτό που γράψεις οφειλω να συμφωνησω 100%.
    Ακριβώς και ασφαλως.
    Δεν θα πρόσθεσω ούτε μια λέξη.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ρε σεις τι γίνεται...
    από AristidisZ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2013, 00:55
  2. Ρε σεις τι παιζει;
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2012, 22:07