Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Μπράβο ρε Κωφιδη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΟΛΟΙ ΜΕΛΗΗΗΗΗΗΗ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗΗΗΗΗΗ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ME EXEI KOYRASEI AYTH Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

και εσεις τα ιδια ακριβως κανετε και με 70 ναι 70 ΕΥΡΩ

σε εκμπομπη με τους 2 γερους το ελεγαν σε μια τηλεφωνικη

γραμμη για εγγραφη στον ερασιτεχνη

ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ME EXEI KOYRASEI AYTH Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

και εσεις τα ιδια ακριβως κανετε και με 70 ναι 70 ΕΥΡΩ

σε εκμπομπη με τους 2 γερους το ελεγαν σε μια τηλεφωνικη

γραμμη για εγγραφη στον ερασιτεχνη

ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑ
    Μονος σου το ειπες... ερασιτεχνηκη ΑΕΚ... δε παιζει ευρω ουτε για δειγμα!

Geia sou re Gaure me ton Proedrara sou... :rotflmao:

βολτάδικο μέλος
    Τουλάχιστον δεν μας φωνάζουν

Πέστε Κάτω
    Κλείστε Τα Φώτα

και λοιπα αδερφίστικα...
    ...

Νέο μέλος
    ΡΕ idi ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ,.......... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ .........., ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ CHAMPIONS LEAGUE,..........ΤΡΩΩ 4αρες,.......... 3αρες,.......... ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ,.......... ΕΧΩ ΜΑΛΜΠΑΣΑ.......ΓΕΩΡΓΕΑ...... ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.......ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ.........ΚΡΑΣΣΑ........ΤΣΙΡΙΛΟ....... ΚΟΝΤΗ......ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ.......!!! , ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ......... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ............ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ .........
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ....... YΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ........????

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Μονος σου το ειπες... ερασιτεχνηκη ΑΕΚ... δε παιζει ευρω ουτε για δειγμα!

??????????
    δεν καταλαβα

......στον ερασιτεχνη ΟΣΦΠ .... πανε , τα λεφτα απο τα μελη

???????????

gourou
    Λαική απαίτηση να κλείσουνε τα συνορα ΤΩΡΑ....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ!!!!!!

s..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΡΕ idi ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ,.......... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ .........., ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ CHAMPIONS LEAGUE,..........ΤΡΩΩ 4αρες,.......... 3αρες,.......... ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ,.......... ΕΧΩ ΜΑΛΜΠΑΣΑ.......ΓΕΩΡΓΕΑ...... ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.......ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ.........ΚΡΑΣΣΑ........ΤΣΙΡΙΛΟ....... ΚΟΝΤΗ......ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ.......!!! , ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ......... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ............ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ .........

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
    Ναι ρε φιλε..

εχεις δικιο...
    παλι καλα που εγω τουλαχιστον..ΔΕΝ εχω και Ζ...

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΝΤΙΣ..:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΡΕ idi ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ,.......... ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΜΑΔΑ .........., ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ CHAMPIONS LEAGUE,..........ΤΡΩΩ 4αρες,.......... 3αρες,.......... ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ,.......... ΕΧΩ ΜΑΛΜΠΑΣΑ.......ΓΕΩΡΓΕΑ...... ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ .......ΒΙΕΛΙΝΣΚΙ.........ΚΡΑΣΣΑ........ΤΣΙΡΙΛΟ....... ΚΟΝΤΗ......ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ.......!!! , ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ......... ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ............ ΕΧΩ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ .........
    εεεεετσιιιι εεεετσι.... πολυ σωστα τα λες

ειμαι ΑΕΚ στα ευκολα και ΑΕΚΑΡΑ στα δυσκολα

αντε τωρα σε κανα πασαλιμανι να γιορτασεις και να κανεις κανα πλιατσικο σε βιτρυνες για το θρυνο σου

ρε μπας και εισαι ΑΕΚ τζης???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άλλοι κάνουν τα πλιάτσικα

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 3 /2/2006 και ώρα 09:30 τις παρακάτω ΠΑΕ

Την ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί στον αγώνα ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ –ΠΑΕ ΑΕΚ, περί ώρα 18.50΄ φίλαθλοι εγκαλουμένης απο την κερκίδα 1 εξύβριζαν εν χορώ του Αστυφύλακες ΠΑΠΠΑ ΙΩΑΝΝΗ του ΗΛΙΑ και ΝΤΑΟΥΤΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ του ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ. Περί ώρα 19.00΄ φίλαθλοι της εγκαλουμένης προ της θύρας 1, χτύπησαν με τα χέρια στο κεφάλι (πρόσωπο) τον αστυφ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του ΙΩΑΝΝΗ και με μεταλλική ράβδο στον δεξιό μηρό τον Αστυφ. ΜΟΚΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, προκαλώντας τους ελαφρύ τραυματισμό και οι οποίοι κατόπιν εξέτασης - γνωμάτευσης υπηρεσιακού ιατρού της ΔΑΕΘ, αφέθηκαν ελεύθεροι υπηρεσίας επί 4ήμερου. Κατά την διάρκεια του αγώνα, ώρες 19.15΄, 19.40΄ και 20.45΄, οι ως άνω φίλαθλοι από τις κερκίδες 1 και 2 άναψαν τρεις (3) πυρσούς. Επίσης περί ώρα 20.10΄ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα. Επί παραβάσει του άρθρου, 41 Ζ παρ. 3 γ του Ν. 2725/99 όπως ισχύει.

Μπαααα ψέματα θα είναι...τα χανούμια είναι παναγίες!!!Τι λες τώρα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ...προκαλώντας τους ελαφρύ τραυματισμό...
    ...άναψαν τρεις (3) πυρσούς...
    ...εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα....
    δε το επιασα.... θες να τιμωριθουμε?

που ζεις?????

χαχαχααχαχα

για κοιτα τι κανανε τα δικα σας τα παιδια ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και κανεις δε τιμωριθηκε...

Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί πριν τον αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από 16.00 έως 16.45 περίπου 200 φίλαθλοι της εγκαλουμένης, στερούμενοι εισιτήριων, προσπάθησαν να εισέλθουν βιαίως από τις μεταλλικές προσβάσεις 5 έως 8 στο γήπεδο, αλλά παρεμποδίστηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες τους απομάκρυναν δεχόμενοι διάφορα αντικείμενα χωρίς περαιτέρω συνέχεια, πλην όμως ορισμένοι από αυτούς αφού έσπασαν την κεντρική είσοδο της μεταλλικής πρόσβασης 8 κατάφεραν να εισέλθουν εντός του γηπέδου. Πριν από την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης στις 18.20 κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο για την καθιερωμένη προθέρμανση άναψαν 10 βεγγαλικά, έριξαν 2 κροτίδες, πλήθος DVD και μεγάλη ποσότητα καρότων που είχαν στόχο κυρίως τους τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, στις 18.25 άναψαν 10 βεγγαλικά και πέταξαν DVD, στις 18.27 άναψαν 13 βεγγαλικά και έριξαν 2 κροτίδες, στις 18.45 άναψαν 5 βεγγαλικά, στις 18.47 άναψαν 4 βεγγαλικά, στις 18.49 άναψαν 5 βεγγαλικά, στις 18.50 έριξαν DVD, στις 18.55 έριξαν 1 καπνογόνο και 1 κροτίδα και στις 18.59 άναψαν αναρίθμητα βεγγαλικά τα περισσότερα δε από αυτά ρίχτηκαν στον περιβάλλοντα χώρο.
    Κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρά τις συστάσεις της διοίκησης της εγκαλουμένης από τα μεγάφωνα του γηπέδου και συγκεκριμένα στις 19.04 και 19.12 φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικό σύνθημα, στις 19.05 οι ανωτέρω φίλαθλοι άναψαν 2 βεγγαλικά, στις 19.19 που υποδείχθηκε πέναλτι σε βάρος της εγκαλουμένης έριξαν πλήθος από DVD, διάφορα αντικείμενα (αναπτήρες κλπ) και 2 βεγγαλικά το ένα δε από αυτά έπεσε πολύ κοντά στα πόδια του διαιτητή του αγώνα, στις 19.23 έριξαν 1 βεγγαλικό στον αγωνιστικό χώρο, στις 19.24 έριξαν DVD και διάφορα μικροαντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, στις 19.27 εκφωνήθηκε υβριστικό σύνθημα κατά του διαιτητή του αγώνα, στις 19.30 έριξαν DVD προς το τέρμα της φιλοξενούμενης ομάδας, στις 19.35 έριξαν DVD σε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας που εκτελούσε κόρνερ, στις 19.40 άναψαν αναρίθμητα βεγγαλικά τα οποία έριξαν τόσο στον περιβάλλοντα όσο και στον αγωνιστικό χώρο, στις 20.08 ρίχτηκαν εφημερίδες και DVD προς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού που πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ παρεμποδίζοντας την εξέλιξη του αγώνα, στις 20.20 άναψαν αναρίθμητα βεγγαλικά και έριξαν DVD και αντικείμενα, στις 20.35 άναψαν πολλά βεγγαλικά μερικά δε από αυτά ρίχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, στις 20.37 ρίχτηκαν DVD στον αγωνιστικό χώρο και άναψαν 1 καπνογόνο, στις 20.46 και 20.48 ρίχτηκαν DVD τόσο στον περιβάλλοντα όσο και στον αγωνιστικό χώρο.
    Επί παραβάσει του άρθρου, 41 Ζ παρ. 3 γ του Ν. 2725/99 όπως ισχύει.

πράγματι δεν το έπιασες.

Είδες πουθενά να γράφω ότι θέλω να τιμωρηθείτε??
    Απλώς τα περι κάφρων οπαδών και το εμείς ήμαστε καλύτεροι απο σας όπως βλέπεις δεν ισχύει.Οι κάφροι υπάρχουν παντού.
    Εμείς τιμωρηθήκαμε με μια αγωνιστική για αυτά που έβαλες.Οτι προέβλεπε το "φάγαμε".Και θεωρούταν το μέγιστο που μπορούσαν να ρίξουν.Όλο περίμεναν πρόστιμο.

χαχαχα εχει πολυ γελιο η εκθεση...

κατε να μετρισω...

αναψαν 47 βεγγαλικά, έριξαν εντως και εκτος αγωνιστικου χωρου 5 κροτίδες 2 καπνογονα + (πληθος DVD Χ 7) + εφημερίδες + (μεγαλη ποσοτητα καροτων Χ 5) + (διάφορα αντικείμενα Χ 4) (αναπτήρες κλπ)+
    +("αναρίθμητα βεγγαλικά" x 3) χαχαχχαχαχαχχα (γαματο) + "πολλά βεγγαλικά" χαχαχαχα

εχει και χουμορ ο κορακας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε που τωρα θυμηθηκα την κλιση στον αγωνα με τη Λαρισα ... που κανονικα επρεπε να παιζετε χωριε φιλαθλους στο ντερμπυ(?) με τον ΠΑΟ

«Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., απέστειλε σήμερα συμπληρωματική κλήση στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την Παρασκευή 16/12/2005 και ώρα 09:30, για επεισόδια φιλάθλων της προ, και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της 12-12-2005 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, με βάση την υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/66-η΄ έκθεση της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά. Συγκεκριμένα:

«Περί την 19:05 ώρα αφίχθη ειδικός συρμός στον Η/Σ Φαλήρου ο οποίος μετέφερε -800- περίπου φιλάθλους της Λάρισας από τον Η/Σ Ειρήνης, οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα προκαλώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού που εβρίσκονταν στα παρακείμενα καταστήματα του γηπέδου. Κατόπιν αυτών 400-500 περίπου φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ευρίσκοντο ως θαμώνες στην καφετέρια RED CAFÉ στα GOODY’S αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, έναντι της μεταλλικής πρόσβασης -15- προς τον Η/Σ άρχισαν να εκσφενδονίζουν εναντίον των Αστυνομικών Δυνάμεων και των φιλάθλων της Λάρισας που οδηγούντο από τον Η/Σ προς τη μεταλλική πρόσβαση -19- προκειμένου να εισέλθουν στη θύρα -27-, διάφορα αντικείμενα, όπως πέτρες, μεταλλικά καθίσματα, πιάτα, κουτάλια, μπουκάλια, ποτήρια, κέρματα, αναπτήρες και να τους φωνάζουν εν χορώ «ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ». Επίσης εκσφενδόνισαν και μία -1- φωτοβολίδα επάνω στο συρμό. Με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού απομακρύνθηκαν. Κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τις θύρες 1-10 άναψαν δώδεκα (12) περίπου πυρσούς. Τέλος περί την 22:00 ώρα εντός της θύρας -25- φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκσφενδόνισαν αντικείμενα (μπουκάλια κλπ), εξύβριζαν και έκαναν χειρονομίες, εναντίον των φιλάθλων της Λάρισας που βρίσκονταν στη θύρα -27-».

Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει».

Περί την 19:05 ώρα αφίχθη ειδικός συρμός στον Η/Σ Φαλήρου ο οποίος μετέφερε -800- περίπου φιλάθλους της Λάρισας από τον Η/Σ Ειρήνης, οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα προκαλώντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού που εβρίσκονταν στα παρακείμενα καταστήματα του γηπέδου.

Εεεε πήγαιναν γυρεύοντας.Ολα αυτά στους συρμούς έτσι.
    Εχετε πολύ γέλιο με τις τιμωρίες.
    Κύριε πρόεδρε έκλασε η θυρα 10...πρέπει να τιμωρηθούν.
    χαχαχα

στο site της οριτζιναλ τα βρίσκεις ???

πλύση εγκεφάλου σας κάνουν εκεί?

και δεν κατάλαβα αυτά τώρα γιατι τα βάζεις???Μήπως έτσι δικαιολογείς τους καραγκιόζηδες τους δικούς σας?
    Και στην προκειμένη δεν μιλάμε για συνθήματα και βεγγαλικά αλλά για γρονθοκόπημα και λοστο εξ επαφής.
    Ο νοων νοείτω

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπραβο ρε!Εισαι μαγκαςςς...!!
    από Pinw στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2010, 03:15
  2. Μπράβο ρε φίλε ...
    από gregorgeous89 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2009, 11:06