Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 166

Θέμα: Απλώς απολαύστε το !!!!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Kortenaer
    Θα απαντουσα εγω αλλα δεν το κανω γιατι το επομενο ποστ θα γραφει "εσυ ρε χτικιαρη που πας με το μονοκυλινδρο" οποτε κανω την παπια.
    Υ.Γ. Σας εχω ολους......

τουλάχιστον το δικο σου εχει ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ στο κινητήρα και δεν εχει και τελεφερικια

κατι πρεπει νακανεις με την τελικη μετάδοση thought

αρα ειναι μοτοσυκλέτα οχι μπαγλαμας αυτοκινηταδικο-γκατζεταδικο μοτοσακό BMW μοτοραντ μαι ασσ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τη σωστή διάταξη του κινητήρα τη προσδιορίζεις απο τη βαρύτητα εσυ?????//

Δηλαδή χωρίς να πέσει το μήλο δεν υπάρχει ενέργεια????(Μάλον έχεις μείνει στην εποχή του Νεύτωνα).

Σκέφτηκες ποτέ ότι όταν είναι boxer έχει λιγότερες τριβές.

Σκέφτηκες ποτέ οτι ελάχιστες Ιαπωνικές κυκλοφορούν μετά απο 20αετία.

Ενώ οι mottorad κλείνουν κοντά έναν αιώνα.....και τον κλείνουν άνετα.

Όταν θα σκεφτείς μη καταναλωτικά αλλά ποιοτικά τα ξαναλέμε.

Καλά μπάνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW

Δηλαδή χωρίς να πέσει το μήλο δεν υπάρχει ενέργεια????(Μάλον έχεις μείνει στην εποχή του Νεύτωνα).

Καλά μπάνια

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΤΙΖΕΣΑΙ...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    www.caferacers.gr

YEC Το avatar του/της alexk
    Τ
    Συγγνώμη φίλε αλλά αυτό που λες είναι εντελώς άσχετο. Ουδεμία σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με το πόσες κυκλοφορούν. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πόσο ρομαντικός είναι ο κάθε ιδιοκτήτης.

Και μετά, μπορείς να μου πεις τι κερδίζω άν κυκλοφορώ με ένα bmw 30ετίας? Θα μου δώσουν κανένα βραβείο? Μόνο να χάσω έχω και τίποτα να κερδίσω.

ΥΓ: Και άν υποστηρίξεις ότι δεν έχω ιδέα από bmw μηχανές κτλ, μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας με pm.
    www.clubcsl.com

Σίγουρα θεωρώ ότι κάποιος με μεράκι μπορεί να κρατήσει μια μηχανή εις τους αιώνες των αιώνων ανεξαρτήτου μάρκας.

Απο εκεί και πέρα ένα εργοστάσιο οπου στηρίζει ακόμα με ανταλλακτικά μοντέλα απο τα οποία μόνο εμπορικό όφελος δεν έχει αυτό σίγουρα με την εμπειρία σου ξέρεις ότι μόνο η BMW το παρέχει.

Επίσης ότι δεν βαφτίζει νέα μοντέλα κάθε χρόνο χάρης σε ένα face lifting όπως συνηθίζουν πολλές Ιαπωνικές.Εδώ τη διαφορά την κάνουν όλα τα Ευρωπαϊκά.

Στο συγκεκριμένο σημείο θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο προς το αγοραστικό κοινό οποιαδήποτε εταιρία οπου μετά απο ένα χρόνο αντί να χάσει απο 20% με το πολύ 30% της αξίας του χάνει 40% ακόμα και 50% χάρης σε ένα απλό face lifting.Δεν σέβεται η εταιρία το κοινό της.

Οπότε σου λέει το αγόρασες το πουλάς ναι μεν πιο εύκολα αλλά χάνεις και πιο πολλά.

Και τέλος η ποιότητα κατασκευής θεωρώ ότι έχει να κάνει απόλυτα με την μακροβιότητα.
    Σίγουρα έχει να κάνει και ο χαμηλόστροφος κινητηρας αλλά η γερή κράση των μετάλων και η ποιότητα των πλαστικών σημείων και άλλα πολλά απο χημικής τους και μόνο ιδιότητας αντέχουν περισσότερο στις φυσικές και χημικές φθορές.

Εαν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είμασταν στην εποχή του σιδήρου.

Όσο για τα π.μ

Δεν θεωρώ ότι αυτές οι συζητήσεις γίνονται για να φανούμε πιο έξυπνοι αλλά για να κάνουμε λίγο πλάκα και να δημοσιεύουμε τις γνώσεις μας με επιχειρήματα.

Οπότε περιμένω να μάθω απο εσένα γιατί η ποιότητα δεν αντέχει στο χρόνο όπως είπες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
    Ουδεμία σχέση έχει η ποιότητα κατασκευής με το πόσες κυκλοφορούν.Πιο πολύ έχει να κάνει με το πόσο ρομαντικός είναι ο κάθε ιδιοκτήτης.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από
    billy_BMW

Οπότε περιμένω να μάθω απο εσένα γιατί η ποιότητα δεν αντέχει στο χρόνο όπως είπες.
    Τι είπα εγώ και πως το μετάλλαξες εσύ...
    Same old story...
    www.clubcsl.com

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Καλά μπάνια
    ποσο κολλημενος μπορει να εισαι?? αν ηταν σωστη η διαταξη BOXER θα την ακολουθουσαν και αλλοι κατασκευαστες ΗΑLLOOOOOOOOOOOOO ....!!!

υπαρχει ενα θεμα ομως.... δε γουστερεο ο καθενας μας η μηχανη του να εχει 1 μετρο πλατος και σε καθε γκαζια τα γερνει δεξια (ή αριστερα θα σε γελασω)

ασε που η διαταξη V ειναι καλυτερη απο αποδοση

αλλα φυσικα θελει πολυ σκεψη.... η BMW ξερει καλυτερα απο οοοολους.... αυτη εφτιαξε τα Μ3 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ας αφησουμε τα περι διαταξης στην ακρη...
    Οι κατασκευαστες προτιμουν να "υιοθετουν" καλους πελατες ετοιμους να υπερασπιστουν την εταιρεια, ακομα και αν δεν εχουν κανενα μηχανακι αυτης, παρα να υιοθετησουν κινητηρες σε σωστες διαταξεις...

Πλακα πλακα την BMW την εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα.

Μαλλον σαν εταιρεια το εχει πιασει το νοημα καλυτερα απο τις αλλες.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Φίλε AlexK

Όσο ρομαντικός και αν είναι κάποιος για να διατηρήσει μια μηχανή χρειάζεται εργαλεία,υποστήριξη αντ/κων απο το εργοστάσιο,μεράκι αλλά και η ίδια η κατασκευή(ποιότητα οεο) να αντέχει στο χρόνο.(σκουριασμένα μέταλα κ.λ.π)

Θα μου πεις υπάρχει και το νίκελ για να αποφύγεις τη σκουριά.
    Θα σου πω έχεις δει πολλές παλιές BMW νικελομένες?????

Κατα δεύτερον στο φίλο μου idi οπου ισχυρίζεται ότι είμαι κολημένος.

Ποτέ δεν συμπάθησα προσωπικά τους boxer κινητήρες
    γι'αυτό δεν είχα και ποτέ(όχι όμως απο θέμα αξιοπιστίας).

Είναι καλό να γνωρίζεις κάποιον απο κοντά και τότε να τον αποκαλείς κολλημένο.(Τουλάχιστον εγώ έτσι θα έκανα).

Και για να δεις ότι για 3η φορά είσαι φάουλ και όπως έλεγε ένας δάσκαλός μου καλύτερα η αμάθεια απο την ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ!!!

BOXER κινητήρα καλέ μου φίλε δε χρησιμοποιεί κανείς άλλος όχι γιατί δε θέλει.

Για να το ξέρεις και άλλη φορά να μην ισχυρίζεσαι χωρίς γνώση κάτι:

Υπάρχει ακόμα και σήμερα ο διεθνής οργανισμός πατεντών.
    Εδρεύει στις Βρυξέλες

Λοιπόν μάθημα πρώτο

Τι κάνει αυτός ο οργανισμός Νικολάκη????

Κατωχηρώνει Πατέντες

Τι είναι οι πατέντες Νικολάκη???

Όταν έχουμε μια εφεύρεση έχουμε παράλληλα το δικαίωμα(καταθέτοντας ένα φάκελο-και αφού περάσει απο έγκριση) να κατοχηρώσουμε την πατέντα.

Δηλαδή????

Δηλαδή Νικολάκη κανένας άλλος δεν μπορεί να φτάξει κάτι παρόμοιο χωρίς την έγκρισή μας(με οικονομική απολαβή) ή χωρίς την έγκριση απο τον Διεθνή Οργανισμό Πατεντών.

Ξέρεις τι έλεγε ο δάσκαλος????

Γελά καλύτερα όποιος γελά.............?????????

HALLLLLLLLOOOOOOOOOOOO?????

:rotflmao:

Όσο για τη διάταξη V οπου λες για απόδοση....

Νικολάκη τι είναι απόδοση??????

Λοιπόν πέρα απο την πλάκα θεωρώ σωστό
    να μοιραζόμαστε κάποια πράγματα όσο κολλημένοι και να είμαστε...."λίγο μας όλοι κάπου είμαστε"

Το παρακάτω κείμενο μιλά για την λογική παραγωγής του Boxer και η σύγκρισή του με την διάταξη V και τη σειριακή διάταξη.

Description: An early design to compete againstbmw 1975 r90s the V-Twin engine. Designed to offer competitive power and reduced vibration. The designed worked and was a success in both North America and Europe with the design almost taking over during the Second World War. The Two-Cylinder Boxer Twin engine offers a much improved level of smoothness over the 45o V-Twin and Parallel Twin engines and a compromise between them both in terms of higher RPM and less torque. The disadvantages is both cylinder heads stick out at either side of the engine, making less cornering distance and are much more susceptible to damage. While the Boxer twin engine was a good design in day (1960), BMW has taken the design a step further today and is now much improved in RPM range and can be found in their new sport bikes along with the In-line four.

You can still find motorcycles today using the Boxer Twin engine around the world such as the 2003 BMW R1150R. BMW was the biggest user of the Boxer Twin engine design, even Harley-Davidson used it during the Second World War. Unfortunately for the Boxer Twin, the design is still not used very much compared to the In-Line and V-Twin designs.

Μη ζητήσει κανείς μετάφραση βαριέμαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    μεταφρασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!

Φίλε AlexK

Όσο ρομαντικός και αν είναι κάποιος για να διατηρήσει μια μηχανή χρειάζεται εργαλεία,υποστήριξη αντ/κων απο το εργοστάσιο,μεράκι αλλά και η ίδια η κατασκευή(ποιότητα οεο) να αντέχει στο χρόνο.(σκουριασμένα μέταλα κ.λ.π)
    Έχεις υπ'όψιν σου πόσο στοιχίζουν τα ανταλλακτικά του BMW Mobile Tradition? Πράγματι μπορείς να αγοράσεις, αλλά και το κόστος είναι ένα θέμα ξέρεις... Τουλάχιστον για τους περισσότερους από εμάς. Και επαναλαμβάνω, άν είσαι ρομαντικός και θέλεις να πετάς χρήμματα, ασχολείσαι με τέτοια. Και είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κανένα λογικό επιχείρημα πέραν της "αγάπης για το παλιό μηχάνημα" για να έχεις και να συντηρείς μια τόσο παλιά μοτοσικλέτα.

ΥΓ: Επίσης, είναι εκπληκτικό πως προσπαθούν να πείσουν τον no1 bmwδάκια για την ανωτερότητα της bmw, ιστορία κτλ κτλ.
    www.clubcsl.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk

ΥΓ: Επίσης, είναι εκπληκτικό πως προσπαθούν να πείσουν τον no1 bmwδάκια για την ανωτερότητα της bmw, ιστορία κτλ κτλ.

AN ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ''ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤ/ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ,ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ (ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) Η BMW ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ.
    www.caferacers.gr

Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    AN ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ''ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΤ/ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ,ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΙΒΛΙΟ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ (ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ) Η BMW ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΛΠ.
    Ίσως και εσύ άν διαβάσεις ότι έχει να κάνει με την bmw γενικότερα από την ημέρα ίδρυσής της μέχρι και σήμερα, έλα να ξανασυζητήσουμε.
    www.clubcsl.com

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ Ο ΤΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BMW(ΟΧΙ ΟΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΘΗΣ) ΤΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.

ΑΥΤΑ.-
    www.caferacers.gr

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ακουστε το κ απολαυστε το...
    από George_M. στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2010, 23:57
  2. Απλα παρτε καφε και τσιγαρα και απολαυστε το...
    από 955i στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 10:45
  3. Ένα κείμενο απο τα παλιά... Ευθυμογράφημα.. .απολαύστε το.
    από Gandalf dr685sm στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2008, 18:54
  4. απολαυστε το!
    από gixxerpap στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2006, 12:46
  5. Απλώς απολαύστε το !!!!!!
    από billy_BMW στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2006, 11:01

Κανόνες δημοσιεύσεων