Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Η ουσία διαφέρει από τους καβγάδες σας.

Τί κάνεις όταν βλέπεις ένα αυτοκίνητο να έρχεται με 190 καταπάνω σου;

Τί προετοιμασία έχεις κάνει ώστε να βάλεις τον εαυτό σου σε καλύτερη θέση όταν οδηγάς;

Τί ψευδαισθήσεις έχεις για τους οδηγούς και τους δρόμους στην Ελλάδα;

Εγώ θυμάμαι όταν έπινα τα άντερά μου παλαιότερα, ότι με τα πόδια πήγαινα εκεί που θα έπινα (κάτι χιλλιόμετρα), και με τα πόδια γύρναγα (μερικές φορές δεν τα κατάφερνα κιόλας, ή κατέληγα αλλού). Τις ίδιες εποχές οδηγούσα καί αυτοκίνητο καί μηχανή στην Αθήνα, αλλά πολύ σπάνια έπινα όταν οδηγούσα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είτε περίμενα να συνέλθω λιγάκι, είτε πήγαινα σα πυροβολημένη κότα (τέρμα δεξιά, 5 μαω).

Έκοψα το ποτό για ένα επιπλέον λόγο (είχα κι άλλους), επειδή 3 φορές στην επαρχία παραλίγο να στουκάρω σε έρημους δρόμους, χωρίς σοβαρό λόγο -εκτός του αλκοόλ.

Μήπως είμαι παρανοϊκός δολοφόνος και πρέπει να μπώ ισόβια;

(θυμίζω -το έχω ξαναπεί- ότι μία φορά στούκαρα, έφταιγε όχημα που παραβίασε στοπ και βγήκε από κομμένο βουνό -0 ορατότητα-, με μηδέν τραυματίες, και άλλη μία πήγε να με πατήσει κουτί ενώ ήμουνα με ποδήλατο -πολλά πολλά χρόνια πριν).

Μήπως το αλκοόλ (έστω και τα ντραγκς) και η υπερβολική ταχύτητα, μαζί με τη τεράστια αυτοπεποίθηση (ή τη μηδενική εκπαίδευση) στους δρόμους φταίνε για τα περισσότερα δυστυχήματα;

Πόσοι όμως ήσαστε έτοιμοι για 10 αλκοτέστ κάθε μέρα, και να οδηγάτε σαν να σας απειλούν με μπαζούκα άν περάσετε το όριο ταχύτητας -έστω και νοερά;

Σύνεση, προσοχή, και λοιπές γνωστές μαλακίες όταν οδηγάμε φίλτατοι.
    Δεν είναι PacΜan η ρημαδα ή ζωή σου, είσαι στο τελευταίο κανονάκι -πως το λένε.

Ο Μάο ήταν ένας μαλάκας και μισός, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι κόκκαλο μέσα στους δρόμους. Εκανες τη μαλακία και σκότωσες κάποιον; Πάρτου το δίπλωμα για πάντα, και βάλτον φυλακή κυρ μπάτσε, και τελείωσε. Ούτε χάρες ούτε μίση.

Και πού'σαι, αν είναι πολιτικός, μπάτσος ή δικαστικός... τα διπλά χρόνια, όχι ασυλίες και παπαριές.

Διάβασε τον πίνακα, και διάλεξε τη πορεία σου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	capture-1.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	58,5 KB 
ID:	64757

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    [αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?
    ή δεν μιλαω ελληνικα ή εχεις προβλημα στην αντιληψη κειμενου..

ίσως και τα δύο...

φασιστας και τραμπουκος εισαι γιατι εγω αυτο συμπερανα απο αυτα που εγραψες εσυ.τι λες εχουμε το ιδιο προβλημα?

Δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα!!! Ο καθένας κρίνεται από αυτό που λέει και από τον τρόπο που εκφράζεται. Αν αυτά που σου είπα σε κάνουν να λες ότι είμαι τραμπούκος και φασίστας τότε... είμαι!!!

περαστικα φιλαρακι η ταμπελολογια σε ολο το μεγαλειο της.
    ορισμενοι ειστε τοσο προκλητικοι που δεν πρεπει να ασχολουμαι για αυτο και απεχω απο συζητησεις περα απο τεχνικα θεματα εδω.

Ωραία τότε γιατί απάντησες; Μην ξαναπαντάς και βάζε μόνο στα τεχνικά.
    Όσο για το περαστικά σε ευχαριστώ πολύ... ήμουνα λίγο κρυωμένος το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός. Ευχαριστώ για την καλωσύνη σου...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

Να τα εκατοστήσεις βρε! Άντε καλή συνέχεια να διαφωτίζεις τους πάντες με τις απόψεις σου...

ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,
    (όχι στον στρατό στο πεζικό ήμουνα)
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?

Μόνο από δω! Πουθενά αλλού καθότι δεν μας παίρνει. Και έιμαστε και άνεργοι γιατί δεν ξέρουμε να μιλάμε να γράφουμε είμαστε και τραμπούκοι και φασίστες...

δεν παιρνει ολους η μπαλα,υπαρχουν πολυ σωστα μυαλα εδω μεσα για αυτο και συμμετεχω.διαβαζω και ενημερωνομαι.καποιες φορες το να κρατας την κριτικη απεναντι στους αλλους ειναι καλη αρετη,εδω ομως με προκαλειτε.
    ακου φασιστας.... [/B][/QUOTE]

Καλή συνέχεια στο διάβασμά σου, την ενημέρωσή σου και φυσικά στους αγώνες σου...

ΥΓ Είμαι 33 σε ελάχιστους μήνες γίνομαι 34 επειδή ρώτησες...

Παλαιό μέλος
    Λίγα γενικά θέλω να πω, σχετικά με τις ανούσιες κόντρες που βλέπω κάποιες φορές, να λαμβάνουν μέρος.

Δεν μπορώ ορισμένες φορές να καταλάβω τον εγωισμό, το άγχος και το πάθος που έχουν ορισμένοι, να μη βγουν οι απόψεις τους λάθος! Το να πείτε μια φορά "ναι ρε έχεις δίκιο" είναι τόσο υποτιμητικό; Και το να πεις σε κάποιον "είσαι ρατσιστής, είσαι κουκουές, είσαι αδερφή η είσαι μπλε" προσδίδει στη δική σου άποψη μεγαλύτερο κύρος επειδή εσύ δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω; Δηλαδή πες ότι εγώ είμαι προδότης. Αν πω "αυτό το τραπέζι είναι μαύρο" είναι σίγουρα λάθος και άκυρη η άποψή μου, επειδή έχω την παραπάνω ιδιότητα; Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    .....................
    Και το να πεις σε κάποιον "είσαι ρατσιστής, είσαι κουκουές, είσαι αδερφή η είσαι μπλε" προσδίδει στη δική σου άποψη μεγαλύτερο κύρος επειδή εσύ δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω; Δηλαδή πες ότι εγώ είμαι προδότης. Αν πω "αυτό το τραπέζι είναι μαύρο" είναι σίγουρα λάθος και άκυρη η άποψή μου, επειδή έχω την παραπάνω ιδιότητα; Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

Εχεις δικιο σε γενικες γραμμες.

Το οτι καποιος ανηκει σε καποια "ιδιαιτερη" μεριδα της κοινωνιας μας δεν συνπαγεται αυτοματα και την ανεπαρκεια του σε γνωσεις !

Η γνωση ομως απο μονη της, για μενα ειναι ενα αχρηστο πραγμα, αν δεν βρισκεται μεσα στον "ανθρωπο".

Τι θελω να πω?

Ειναι πολυ απλο!

Οταν εγω (προσωπικα και ΜΟΝΟ για μενα μιλαω) δω καποιον που ΔΕΝ σεβεται την ζωη (π.χ.) κι ιδιαιτερα την ανθρωπινη, τον χαρακτηριζω "καπως" (το πως δεν εχει και τοση σημασια, για να ΜΗΝ ξεσηκωσουμε κι αλλη διαμαχη).

Αυτον τον "καπως" λοιπον, εγω τον αγνοω, ακομα κι αν ειναι ο μεγαλυτερος πυρηνικος φυσικος!

ΔΕΝ μ' ενδιαφερει η υπαρξη του και ΔΕΝ θελω να τον βλεπω ακομα κι αν στεκεται μπροστα μου και μεσα σε μια παρεα !

ΔΕΝ ενδιαφερομαι για να "μαθω" απ' αυτον !!

ΔΕΝ εχω καμμια ορεξη να συζητησω λοιπον μαζι του ΤΙΠΟΤΑ !!!

Το ιδιο μου συμβαινει και με πολλα αλλα θεματα (εκτος του παραδειγματος) που δειχνουν το "ποιον του ανδρος" ...

Εσενα δεν σου 'χει τυχει? :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος
    VanDiemen, είμαστε φασιστοειδή (τί σημαίνει αυτό; ότι είμαστε φασίστες αλλά όχι ακριβώς; ή ότι ο κύριος που μας χαρακτηρίζει ντρέπεται να πει "φασίστας"; Ξέρει ο ίδιος ποιά είναι η ακριβής έννοια της λέξης "φασισμός" ; )! Δεν έχουμε ελπίδα...

Αν κάποιος έχει μεταδοτική αρρώστια (είτε αυτό λέγεται hiv είτε ebola είτε ναρκωτικά... γιατί και ο ναρκομανής από ναρκομανή κατά πάσα πιθανότητα έμαθε) και δεν κάνει ο ίδιος ενέργειες να μην είναι κίνδυνος για τους άλλους, οι υπόλοιποι άνθρωποι, για το καλό τους, αφού ο ίδιος δεν τους σέβεται, θα τον απομακρύνουν. άλλοτε με βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο (εκτέλεση/Μάο) είτε αλλιώς (απομόνωση/αναγκαστική θεραπεία/κτλ). Συχνότερα πάντως τερματίζουν η ίδιοι την, μίζερη πλέον, βιολογική ζωή τους...

Όταν πας να σώσεις κάποιον που πνίγεται πρέπει να προσέξεις μη πνιγείς μαζί του... ο τέλειος άνθρωπος να είναι, σε φάσεις τέτοιες είναι εκτός ελέγχου και κινδυνεύουν όσοι παρευρίσκονται.

vandiemen, συμφωνείς;
    ΔΕΝ ενδιαφερομαι για να "μαθω" απ' αυτον !!
    Δεν μαθαίνεις γενικότερα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Τσίρος.

Θα σου το βαράω, μέχρι είτε να παραδεχθείς ότι είχες πετάξει πατάτα είτε να το εξηγήσεις.

Ακούς; Εγώ δε θα κρυφτώ πίσω από περιγραφές! μιλάω σε σένα, crs-k!

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Παιδια εγω ενα πραμα θα πω.Μπορει να το ειπε και αλλος,δεν διαβασα ολα τα ποστ.Μια ερωτηση βασικα.Σας ςνοχλει το πρεζακι και θες να το σκωτοσεις?
    Εμενα με ενοχλει ο πρεζεμπορας.Γιατι οσα πρεζακια και να σκωτοσεις στο τελος τα ναρκοτικα θα γινουν θεσμος αν ο πρεζεμπορας βασιλευει!
    Σε ενοχλει ο αλβανος?
    Κ εμενα,αλλα με ενοχλει πιο πολυ αυτος που ανοιξε τα συνορα.
    Σε ενοχλουν αυτοι που παραβιαζουν τον ΚΟΚ?Κ εμενα,αλλα πιο πολυ ο μπατσος που ξυνει τα αρχιδια του και δεν κανει κατι για το προβλημα.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

Παλαιό μέλος
    Δε θέλουμε να σκοτώσουμε κανένα πρεζάκι.

Κανείς δε θέλει να σκοτώσει κανένα πρεζάκι.

Ούτε αυτούς που πουλάνε ντρόγκες, ούτε αλβανούς, ούτε αυτούς που ανοίξανε τα σύνορα, ούτε αυτούς που οδηγούν επικίνδυνα, ούτε αυτούς που δεν μαζέψαν όλους τους προαναφερθέντες. Αναμορφωτήριο (ό,τι σκατά μπορεί να σημαίνει αυτό), κάτεργα, απομόνωση, δεξέρωγωτιάλλο, ναι.

Σκότωμα, όχι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Λίγα γενικά θέλω να πω, σχετικά με τις ανούσιες κόντρες που βλέπω κάποιες φορές, να λαμβάνουν μέρος...

Μη στρέφεστε κατά του ατόμου που εκφράζει μια γνώμη. Αν διαφωνείτε, στραφείτε εναντίον αυτών που ισχυρίζεται με επιχειρήματα. Δεν ξέρω.. έτσι το βλέπω εγώ..

Συμφωνώ απόλυτα... αρκεί αυτά που λες να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είσαι...
    εγώ προσωπικά είδα αναντιστοιχεία και την τόνισα. Τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε...
    δεν είμαι φασίστας αλλά δεν γουστάρω τους Αλβανούς βιώματα...
    κάποιοι το έχουν στο dna τους... πέιτε με φασίστα απόλυτο όπως θέλετε...
    δεν τα έχω πει εγώ αυτά.
    Να μην τα σχολιάσω;
    Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνω ατελείωτη συζήτηση με κάποιον που λέει ότι είναι φασίστας. ΔΕΝ έχω τέτοιο πρόβλημα.
    Έχω όμως πρόβλημα με αυτόν που άλλα λέει ότι είναι και άλλα δηλώνει και με την επιθετικότητα που βγάζουν κάποιοι από αυτούς όταν τους το δείχνεις...

Επισης ακομα κατι.Προσπαθησατε ποτε να σωσετε ενα πρεζακι?Να τον απομακρυνεις ειναι το ευκολο.Δηλαδη αν εσεις-εγω-ο καθενας,ενα βραδυ μεθυσει,και πει μια κουβεντα παραπανω,να τον σαπισω στο ξυλο εγω γιατι καποτε ενας μεθυσμενος εκανε κατι πολυ απρεπες στην κοπελα μου?ΟΧΙ,υπαρχει παντα η μεταμελεια(εντος λογικων οριων ΠΑΝΤΑ)και παντα του δινεις μια 2 ευκαιρια.Αν ας πουμε το προστιμο για κρανος ηταν 2000 ευρω και σε καθε γωνοα ειχε μπλοκο,θα υπηρχε οδηγος χωρις κρανος???
    Παλι δεν το κανουμε γιατι ειναι ακραιο.Αν εστω και μονο ενας πηρε το μηχανακι κυριολεκτικα για 10 μετρα δεν θα ειναι εγκλημα να πληρωσει τα 2000?Αρα Δεν λειτουργει μια κοινωνια ακραια!(π.χ. 3ο ραιχ,εσσδ,τοιχος του βερολινου)ολα απετειχαν αν και εγιναν με αποτερο σκοπο το κοινο καλο.Τεσπα,δυσκολευομαι να γραφω και δεν μπορω να πω αλλα.Και κατι τελευταιο,μην κολατε ταμπελες σε ανθρωπους.Και εγω ημουν καποτε των ακρων και με ειχαν πει φασιστα,δεν ειναι ετσι.!(Τωρα με λενε κουμουνιστη)Τι να πεις.....
    www.tsakosart.gr

Ετσι ναι,και εγω συμφωνω απολυτα.Κατεργα(γιατι οι φυλακες γιαυτους ειναι παραδησος).Αλλα παντα δινοντας μια ευκαιρια καλυτερης ζωης,και δειχνοντας το σωστο.(Αυτο δεν περιλαμβανει ανθρωπους φυσεως αλβανου)
    www.tsakosart.gr

Ακομα κατι,ο σταλιν το εκανε αυτο στην κοκκινη πλατεια.Ο μαο ηταν στην κινα.
    www.tsakosart.gr

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    κάποιοι το έχουν στο dna τους... πέιτε με φασίστα απόλυτο όπως θέλετε...
    Ρατσιστή θα σε έλεγα, όχι φασίστα ούτε απόλυτο, αλλά εγώ δε γουστάρω χαρακτηρισμούς, οπότε θα σου δώσω μια άλλη εξήγηση, ίσως σου αρέσει:

έχει να κάνει με το πως μεγάλωσε κάποιος, δεν έχει να κάνει με το τι γενετικό υλικό του έδωσαν οι γονείς του.

Αν μεγαλώσει άνθρωπος σε σκατομερος, χρειάζεται να περάσει πολύς (ΠΟΛΥΣ) καιρός σε άλλο μέρος μέχρι να αλλάξει μυαλά. Μερικές φορές δεν γίνεται να αλλάξει.

Αν έχει μάθει στην κλεψιά και είναι ο τρόπος του αυτός μέχρι τα 18 του, θα είναι πολύ ζόρικο να το αλλάξει.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    ... αρκεί αυτά που λες να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είσαι...

που 'σαι? ρατσιστή....

καμιά φορά
    ... αρκεί αυτά που ΒλεΠς να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είΔΕΣ...
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    που 'σαι? ρατσιστή....

καμιά φορά
    ... αρκεί αυτά που ΒλεΠς να συμβαδίζουν με αυτό που λες ότι είΔΕΣ...
    :rotflmao:

Χα χα χα χα...
    εξυπνάδες... α να χαθείς... κρύε...))))))))))))))

Φιλαλήθηηηη εεε!!!
    Δεν το λέω εγώ αυτό... είναι quote από τον άλλον... αυτόν που είχαμε τον έντονο διάλογο τα λόγια του quouτάρω...

Παλαιό μέλος
    Δεν τρέχει τίποτα, δεν είναι προσωπικά για σένα η εξήγηση.

Που να παρακολουθήσω ποιός λέει τι εδώ μέσα, εξ'άλλου... πώς λέει και το ανέκδοτο;
    "που να ξέρω, της πουτάνας γίνεται εδώ μέσα... "

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF