Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Ελπίζω να μη διεκδικείς "μπράβο" και χειροκροτήματα γι' αυτό! Εγώ λέω μόνο, κρίμα που δε σε έπιασαν να σου βάλουν ένα πρόστιμο, να το φυσάς και να μην κρυώνει, να σου πάρουν το δίπλωμα για καμμιά 10αριά χρόνια και να σου φορέσουν έναν τεράστιο ροζ φιόγκο στο κεφάλι σου, που να γράφει "προσοχή! Φονιάς" ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε αντίστοιχες συνθήκες, να πεις "α.. βρέχει! Ευκαιρία να κάνω μπάνιο!" και όχι "γρήγορα να αγνοήσω κάθε είδους σήμανση κι ας σκοτώσω και κανέναν..αρκεί να μη βραχώ!"
    Τώρα θα πεις: Μα εγώ ήμουν σίγουρος!!!!! 100% σίγουρος!!!!!!! 10000000% σίγουρος ότι δε θα προκαλέσω ατύχημα! Μέχρι να γίνει, όλοι αυτό λένε "φίλε"..
    Όχι δεν διεκδικώ μπράβο.. εξάλλου το οτι το παραδέχτηκα με κάνει αυτόματα εκτεθειμένο απέναντι σε όλους σας είναι κατά ένα τρόπο η τιμωρία μου..

για πές μου εσύ δικαστή μου όμως τα δικά σου παραπτώματα.. τι;; δεν έχεις;; ούτε ένα φαναράκι;; ούτε ένα προσπέρασμα λεωφορείου;; Δεν πειράζει.. στην υγειά σου..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Όχι δεν διεκδικώ μπράβο.. εξάλλου το οτι το παραδέχτηκα με κάνει αυτόματα εκτεθειμένο απέναντι σε όλους σας είναι κατά ένα τρόπο η τιμωρία μου..

για πές μου εσύ δικαστή μου όμως τα δικά σου παραπτώματα.. τι;; δεν έχεις;; ούτε ένα φαναράκι;; ούτε ένα προσπέρασμα λεωφορείου;; Δεν πειράζει.. στην υγειά σου..
    Δεν είμαι δικαστής, ούτε διεκδικώ αυτόν τον τίτλο και την ιδιότητα.
    Εξέφρασα την απογοήτευσή μου και είπα τι θα ήθελα να γίνει! Αλλά για να μιλήσουμε επί του θέματος.
    Λεωφορείο έχω περάσει! Κόκκινο σηματοδότη, ποτέ!!!
    Τις θεωρείς παραβάσεις του ίδιου διαμετρήματος;
    Λυπάμαι που το παίρνεις προσωπικά! Είμαι υπέρ της αυστηρότατης τιμωρίας, ειδικά στις εσκεμμένες παραβάσεις, γιατί έχει παραγίνει το κακό. Αν σου έβαζαν πρόστιμο 5000 Ευρώ, θα έκανες την παράβαση με την ίδια ευκολία, όταν θα ξαναβρισκόσουν σε αντίστοιχες συνθήκες;

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    VanDiemen και Trickster σεβαστες οι αποψεις σας αλλα εκτος θεματος ( περιπου )

Κατα τ'αλλα περιμενω να ετοιμαστει το δελτιο συμβαντων (το χαρτι τελως παντων)
    για να κινηθω και νομικα.

Υ.Γ.1 Δεν ξερω ποσες μερες θα αντεξω ακομα χωρις το SVακι μου

Υ.Γ.2 Η μετακινηση με αυτοκινητο στην Αθηνα απλα ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι οι Αθηναιοι ειναι ολοι παλαβωμενοι...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Καλό το Shark (έχω άλλαξει 5) αλλά έκανες ένα λάθος... ΦΡΕΝΑΡΕΣ! Όταν ήμουν φαντάρος στο ΓΕΣ και πηγενοερχόμουν συνέχεια στη Μεσογείων με το ΧΤάκι μου, τους έβαζα σημάδι και τους κυνήγαγα!!! Εκεί να δείς για πότε έκαναν 0-100 καλήτερο απο το δικό μου και ας ήταν πεζοί!! Και σίγουρα την επόμενη φορά θα το σκεφτούνε δύο φορες πριν περάσουν έτσι σε τέτοιους δρόμους.
    Πόσες φορές εχω σκεφτεί να σηκώσω σούζα και να τους πάρω απο κάτω... Τι να κάνεις όμως...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ!

Καλωσήρθες στο φλόρουμ stvr1!!

Αν δε φρέναρα θα είχε περάσει ο μπροστινός τροχός μου ανάμεσα στα πόδια του ,θα τον είχα κόψει στη μέση και τώρα θα ήμουν ''μέσα'' μάλλον ,αν όχι στον παράδεισο ( όχι Αμαρουσίου

)
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    τελικα τι εγινε φιλε aggele?

νομιζετε οτι μονο μεθυσμενοι κανουν τετοιες χοντραδες ε?

σημερα το πρωι με το σκουτερακι της δουλειας παρα τριχα "ξεφυγα" απο εναν τετοιο.

εγνατια γινονται εργα κ εχει πλαστικες μπαριερες για να μην περνανε οι πεζοι απ'οπου κ@βωψσουν μιας κ η στενοτητα του δρομου δε σου εαφηνει περιφωριας ελιγμου.

απο μια τετοια μπαριερα πεταγετε ενας τυπος κ το χειροτερο ειναι οτι ενω με εβλεπε δεν εκανε σαφη τη προεια του για να καταλαβω απο που να τον περασω,απο μπροστα του ή απο πισω του.

παραλιγο δεν τον πετυχα.....

κ δε φαινοταν για μεθυσμενος, γραβατακιας ηταν κ ηταν πρωι

γμτ!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
    τελικα τι εγινε φιλε aggele?
    Mέσα στον επόμενο μήνα θα κατατεθεί αγωγή από τον δικηγόρο μου και περιμένουμε για δικαστήριο (το καθυστέρησα λόγω έλλειψης ρευστού) σε κάνα χρόνο.
    Από κει και πέρα ....βλέπουμε.Πιθανότατα όπως μου είπε ο δικηγόρος θα επιδικαστεί συνυπαιτιότητα και στους δύο ( 70% υπέρ εμού και 30% υπέρ του άλλου) και με βάση τα ποσοστά αυτά θα αποζημειωθώ.
    Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει αγωγή από αυτόν για να με κυνηγάει (ούτε και μύνηση)
    Όπως το βλέπω μέσα στο 2009.....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 15:48
  2. Μου ηρθε στο e-mail
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 19:08
  3. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 19:03
  4. τι μου αρεσε στο κυπελο?...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic