Ώστε τώρα λοιπόν δε σου αρέεσει το ύφος μου ε; Το ότι ξεκίνησα γράφοντας κάτι το οποίο προφανέστατα δεν κατάλαβες και το μόνο που ήξερες να πεις είναι ότι είμαι άκυρος και δημιουργώ εντυπώσεις, το ξεχνάς. Αντί να πεις ένα "εντάξει ρε φίλε δεν το κατάλαβα" ζητάς και τα ρέστα για κάτι που ποτέ δεν είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
φιλε δεν παρανοησα τπτκαι σου απαντησα αλλα μαλλον δε το προσεξες...γυρνα να διαβασεις τις απαντησεις μου....και δε μπερδευω καθολου το πραγμα!!!!!!!!!!
ακομα περιμενω να μου πεις το σωτηριο ετος με τα 120 πουλμαν τιγκα στους γαυρους....(εισαι μικρος η εχεις αλτσχαιμερ)
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ....
φιλαρακι εδω μεσα ειμαστε για μια αγαπη μας προς τις μοτο μας...το υφος σου δεν συναδει με τον χωρο και θα σε συμβουλευα φιλικα παντα να χαλαρωσεις λιγο χαρακτηρισμους και τροπο.ειναι κριμα να τσακωθουμε εκ του μη εσθε...πολυ περισσοτερο χωρις να γνωριζομαστε....αν καβαλας και σου συμβει κατι (ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ) και περναω απο κει θα σταματησω να σε βοηθησω...μη γινεσαι λοιπον εριστικος εως και μαλακας...ειναι κριμα...
προσωπικα δε θα ξανασχοληθω μαζι σου εκτος και εαν αλλαξεις στον τροπο που εκφραζεσαι...
Αν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν το 90! Απλώς αναφέρθηκα στην πρώτη επιθεση, απ' όσο εγώ θυμάμαι, με μολότοφ στην Ελλάδα επαναλαμβάνοντας πολλές φορές ότι όλοι έχουν φάει κι έχουν δώσει και ακόμη περισσότερο ότι αυτά είναι μαλακίες. Και απλώς είπα και τη μαρτυρία ενός εξηντάρη για να δείξω ότι αυτά συνέβαιναν από πολύ παλιότερα απ' όσο νομίζουμε (ή μας λένε στην τηλεόραση).
Τώρα αν ο θου βου βάζει την εικόνα όπου ένα γήπεδο την έπεσε σε 100 άτομα, πρέπει να απαντήσω με άλλες ιστορίες, καθώς η μνήμη όλων μας σε τέτοια θέματα είναι ιδιαίτερα επιλεκτική.
Ναι τη θυμάμαι την εκδρομή στην Τούμπα και ήμουν και μέσα (δε θυμάμαι χρονιά) και θυμάμαι και άλλες... Το να τις αναφέρω δε σημαίνει ότι τα έκανα εγώ ή ότι συμφωνώ. Είμαι σίγουρος πως αν κάνουμε ένα τόπικ "Ποιοί δείρανε ποιούς: πότε και πού" θα ξεπεράσει τα πρόβατα και στο τέλος θα γίνει ότι με τις φοιτητικές εκλογές που όλοι έχουν κερδίσει...
Τέλος, σου ζητώ ειλικρινά συγγνώμη αν το ύφος μου σε πείραξε, αλλά στην τελική διαμάχες είναι... έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Δε νομίζω να εκφράστηκα με τόσο άσχημο τρόπο, επί προσωπικού πάντα (εκτός αν το γαύρος τελικά είναι βρισιά :rotflmao: )... να πάω να το ξαναρχίσω τώρα.
Τες πακαι καλή καρδιά...