Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 100

Θέμα: ποιηματάκι... δια τους πάσης ορδής ροπαλοφόρους...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Η απαντηση μου ηταν γενική δεν αναφερόμουν σε εσενα προσωπικά

Πιστεύω σε αξιες και ιδανικά ανωτέρα απο οσα μπορει να σεβαστεί καποιος που καιει μια ελληνικη σημαία ή καποιος που εχει αυτοσκοπό στη ζωη του να καταστρεφει αντι να δημιουργει, οπως και επισης απο καποιον που πιστευει στη ουτοπία!

Στο θεμα της θρήσκας ειμαι υπερ του σεβασμου όλων των "ιερών και των οσιων" (των "δικων μας" ή "των άλλων"... δεν εχει σημασία) αλλα δεν ειμαι αυτο που λεμε "καλος χριστιανός" ισως για το λογο που αναφερεις παραπανω.

αυτα αντιο no hard feelings

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Δεν εχω όρεξη πλεον να απάντησω σε οτιδήποτε δε με ενδιαφέρει η αποψη σας και δε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε εσας την ορθότητα της δικης μου γιατι εκπέμπω σε διαφορετικό μήκος κύματος απο πολλούς άλλους εδω μεσα, που ΚΑΙ ακραίων αποψεων ειναι ... ΚΑΙ εχουν και τη ταση να μου προσάπτουν χαρακτηρισμούς προσβλητικούς και να με κατηγορούν για οτι τους καπνίσει... συμφωνα με τα προσωπικά κόμπλεξ και αποθαμένα τους και εχουν την ταση να διαστρεβλώνουν οσα λεω με ψευδή και ανακρίβειες.

Με λιγα λογια δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμιά συζήτηση... σιγα! πειτε τα μονοι σας
    :
    wave2:
    Ενω εσυ δεν προσαπτεις ποτε χαρακτηρισμους,δε κατηγορεις ποτε κανενα χωρις να τον γνωριζεις...
    Καλα ρε,πας καλα?
    Απορω με την μνημη σου ρε συ,τι σκατα,για ντιπ ξενερωτος χαλια ειναι!
    Μιλας για κομπλεξ αλλονων αντι να κατσεις να αρχειοθετησεις τα δικα σου,κι'αν δε μπορεις μονος σου δωσε σ'ενα παιδι γυμνασιου να διαβασει μερικα απ'τα 134561735487 ποσταρισματα σου να σου φτιαξει μια λιστα!
    Α ρε παντογνωστη,γκουρου της μοτοσυκλετας και οχι μονο,πατριωτακι της πλακας,που συγκεντρωνεις τις σκορπιες ημιγνωσεις σου και τις αναγεις σε δογματα ωστε να απαντας επι παντος επισθητου,ξεκολα ρεεεεε,ανοιξ'τα λιγο τα ρημαδια μπας και ξεστραβωθεις-υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα με αποψη και προσωπικοτητα,μαθε τπτ απ'αυτους αντι να γραφεις 23876487 παπαριες ημερισιως...

Αρχικά δημιουργήθηκε από biglebowski
    Ενω εσυ δεν προσαπτεις ποτε χαρακτηρισμους,δε κατηγορεις ποτε κανενα χωρις να τον γνωριζεις...
    Καλα ρε,πας καλα?
    Απορω με την μνημη σου ρε συ,τι σκατα,για ντιπ ξενερωτος χαλια ειναι!
    Μιλας για κομπλεξ αλλονων αντι να κατσεις να αρχειοθετησεις τα δικα σου,κι'αν δε μπορεις μονος σου δωσε σ'ενα παιδι γυμνασιου να διαβασει μερικα απ'τα 134561735487 ποσταρισματα σου να σου φτιαξει μια λιστα!
    Α ρε παντογνωστη,γκουρου της μοτοσυκλετας και οχι μονο,πατριωτακι της πλακας,που συγκεντρωνεις τις σκορπιες ημιγνωσεις σου και τις αναγεις σε δογματα ωστε να απαντας επι παντος επισθητου,ξεκολα ρεεεεε,ανοιξ'τα λιγο τα ρημαδια μπας και ξεστραβωθεις-υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα με αποψη και προσωπικοτητα,μαθε τπτ απ'αυτους αντι να γραφεις 23876487 παπαριες ημερισιως...
    απο ποτε εχεις να γαμησεις ρε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γκιοζη

να ξανα(ματα)υπενθυμίσω

quote:
    --------------------------------------------------------------------------------
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Το ποιηματάκι δεν προσφέρεται από τον υπογράφοντα για διαμάχη ούτε αποτελεί απόπειρα πολιτικής καθοδήγησης του λουτροκαμπινέ...Προσφέρεται σαν λιθαράκι, μαζί με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη παρόμοια σκέψη, στο "χτίσιμο" της ορθής κρίσης για τα πράγματα.
    --------------------------------------------------------------------------------

είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να μην βλέπετε παντού εχθρούς;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

να ξανα(ματα)υπενθυμίσω

quote:
    Το ποιηματάκι δεν προσφέρεται από τον υπογράφοντα για διαμάχη ούτε αποτελεί απόπειρα πολιτικής καθοδήγησης του λουτροκαμπινέ...Προσφέρεται σαν λιθαράκι, μαζί με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη παρόμοια σκέψη, στο "χτίσιμο" της ορθής κρίσης για τα πράγματα.

Προβληματιστειτε, μας ελεγαν ... Ξαναπροβληματιστειτε μας ελεγαν ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

απο ποτε εχεις να γαμησεις ρε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γκιοζη

Χανεις ακομα μια ευκαιρια να συνειδητοποιησεις οτι εισαι ηλιθιος...
    no future....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    ηθελα να πω και κατι τελευταιο...

για να μην τα ριχνουμε ολα στους μπατσους(να ξερετε δεν ειμαι και πολυ fan τους)...αλλα να λεμε τα συκα-συκα..και τη σκαφη--σκαφη.....(παιζουν και αυτοι με τη ζωη τους --μη το ξεχνατε)

τετοια περιστατικα μου θυμζουν το θυμο το δικο μου με τους καραγκιοζηδες-δολοφονους στους δρομους...

θελω να τους πιασω και να τους σπασω στο ξυλο...γιατι ομως..?...γιατι ξερω οτι υπαρχει ατιμωρισια...

ετσι και αυτοι..(οχι ολοι--πολλοι κοπανανε για πλακα ή και γιατι το γουσταρουν)...με το να κανουν μονο τη συλληψη ξερουν οτι θα τον πανε μεσα (οχι το συγκεκριμενο παληκαρι-γενικως) και την αλλη μερα θα ειναι εξω με αναστολη και σε ενα μηνα θα τους πεταει μολοτοφ και πετρες...

και παλι το ιδιο μετα απο ενα μηνα...μεσα το βραδυ ...εξω το πρωι...

και αυτοι καποια στιγμη σου λενε....αααα...γ@μησου ....μπ@υρδελοδικαιοσυνη

τωρα θα δεις...παρε και αυτη...παρε και την αλλη...

επειδη θα μου απαντησει (παντα καλοπροαιρετα ο alximistis --οπως εκανε οταν ελεγα οτι πλακωνομαι με τους δολοφονους -οδηγους).......

λαθος..μεγαλο(θα συμφωνησουμε)...αλλα...δεν μου ειχες βρει μια λυση...

να το αφησουμε ετσι...πηγαινε και στη θεση του μπατσου...στη δικια μου δεν ξερω αν εχεις μπει(να εχει παει να σε σκοτωσει ο δολοφονος -οδηγος )...αλλα αν εχεις μπει..δεν ξερω πως καθεσαι ετσι ηρεμος και λες .....εεε.και τι να κανουμε...?!?!?!

ετσι αυτοι που φταινε για εμενα ειναι οι απο πανω...

και την ανακοινωση που χλευαζουμε που εβγαλε η αστυνομια.... οι ασφαλιτες την βγαλανε..? οχι..τα μ@υν@π@ν@ τα απο επανω...οι δοιηκησεις..
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Δεν εχω όρεξη πλεον να απάντησω σε οτιδήποτε δε με ενδιαφέρει η αποψη σας και δε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε εσας την ορθότητα της δικης μου γιατι εκπέμπω σε διαφορετικό μήκος κύματος απο πολλούς άλλους εδω μεσα, που ΚΑΙ ακραίων αποψεων ειναι ... ΚΑΙ εχουν και τη ταση να μου προσάπτουν χαρακτηρισμούς προσβλητικούς και να με κατηγορούν για οτι τους καπνίσει... συμφωνα με τα προσωπικά κόμπλεξ και αποθαμένα τους και εχουν την ταση να διαστρεβλώνουν οσα λεω με ψευδή και ανακρίβειες.

Με λιγα λογια δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμιά συζήτηση... σιγα! πειτε τα μονοι σας
    αποφασισα να μην ξαναπαντησω σε κανεναν
    αυτα αντιο no hard feelings
    Από πότε ξεκινάει η περιβόητη μη-συμμετοχή? Η μήπως έχει αρχίσει προ πολλού όπως κι εγώ ΔΕΝ ποστάρω αυτή τη στιγμή σ' αυτό το thread?
    safety doesn't happen by accident

Re: ποιηματάκι... δια τους πάσης ορδής ροπαλοφόρους...

Τον Ιούνιο του ΄68 ....
    Σε πρόχειρη μετάφραση
    "...όταν χθες στην Βάλε Τζούλια/
    πιαστήκατε στα χέρια με τους αστυνομικούς/
    εγώ ήμουν με το μέρος των αστυνομικών/
    γιατί οι αστυνομικοί είναι τα φτωχόπαιδα/
    Προέρχονται από τις περιφέριες των πόλεων και της υπαίθρου/
    κι έχουν κι αυτοί την δική σας ηλικία/
    εκεί γύρω στα είκοσι/
    Είναι φανερό ότι όλοι μας είμαστε εναντίον ενός θεσμού/
    σαν αυτού της αστυνόμευσης,/
    αλλά εξοργιστείτε καλύτερα εναντίον των αρχηγών των αρχών/
    Όμως οι νεαροί αστυνομικοί, εναντίον των οποίων επιτεθήκατε/
    με την αντιεξουσιαστική υπεροψία σας-εσείς οι γιοί των μπαμπάδων σας/
    ανήκουν σε μία άλλη κοινωνική τάξη/
    Έτσι χθες στην Βάλε Τζούλια είχαμε άλλο ένα επεισόδιο της πάλης των τάξεων/
    κι εσείς φίλοι μου, αν και με τη μεριά της λογικής, ανήκατε στους πλούσιους/
    ενώ οι αστυνομικοί, που ήταν με τη μεριά της αδικίας, ήταν φτωχοί..."

(η Βάλε Τζούλια είναι περιοχή της Ρώμης)

Το ποίημα θεωρήθηκε...
    Ο Παζολίνι ποτέ δεν "πούλησε" τα "πιστεύω" του...

...με μία διαφορά: ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙ@ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ!

...

Πραγματικα αυτο ηταν ενα παραδοξο.Τον Παρισινο Μαη και τον Ιουνη της Ιταλιας τον προκαλεσαν φοιτητες αστικης καταγωγης οπως κι εγω ξερω.Ενω οι Μπατσοι ηταν οι φτωχομπινεδες.Ο Παζολινι καυτηριασε την εξεγερση οτι δεν ειναι λαικης βασης αλλα αστικης.Τωρα βεβαια καποιες κακιες γλωσσες λενε οτι ως κομουνιστης που ηταν υοθετησε τη σταση του κομματος του.
    Ανεκαθεν τα ΚΚ της ευρωπης ηταν αντιθετα και δυσπιστα ,σε εξεγερσεις που δεν διοργανωνονταν απο τα ιδια,ποσο μαλλον αν εχουν και αστικη προελευση.
    Νομιζω οτι το αποτελεσμα δεν δικαιωνει το ΚΚΙ και τον Παζολινι.
    Υπηρξε μια επαναστατικη εκρηκτικη διαδικασια σε ολη την ευρωπη απο το 68 εως το75-80(ας πουμε) εστω και απο παιδια αστων που γεννησε ολες αυτες τις ομαδες ενοπλης αντικρατικης παλης
    (δεν ειμαι σε θεση να τις κρινω,αλλοι καιροι αλλοι ανθρωποι).
    Αλλα σχεδον παντα οι αστοι εκαναν τις επαναστασεις .Ο σημερινος κομανταντε Μαρκος ειναι αστος.Ο Τσε Γκεβαρα και ο Καστρο το ιδιο.Ο Βελουχιωτης παιδι πλουσιων γαιοκτημονων(οχι αστος αλλα τουλαχιστο μορφωμενος)Οι φουκαραδες δεν εξεγειρωντε.Το πολυ πολυ στελεχωνουν τα αντιπαλα μερη.

Τελος να πω οτι η Ιταλια εχει μια πρωτια.Οι ερυθρες ταξιαρχιες ,των οποιων τα κεφαλια ηταν αστοι,ηταν η μαζικωτερη επαναστατικη οργανωση με 300.000 μελη.Η Αριστερα στην Ιταλια ηταν ευρητατη και σιγουρα δεν ηταν παιξε γελασε.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Nαι τους ειναι πολυ δυσκολο να πουνε την γνωμη τους η να διαφωνήσουν χωρις να προσβαλουν και να ειρωνευτούν (και μιας και μιλαμε για φασιστες τοσο καιρο οι μεγαλυτεροι φασιστες ειναι aytoi που δεν σεβωντε την γνωμη του αλλου και προσπαθουν να του επιβαλλουν την δικια τους που ολοι ειναι μαλακες εκτος απο αυτους χο χο χο)

ασε που οποιος πει κατι ειναι αυτο και τελος και αν πεις κατι αντιθετο πρεπει να καεις στην πυρα γιατι δεν συμφωνουν μαζι σου και αρχιζουν καυστικα σχολια και ΝΟΜΙΖΟΥΝ σε χτυπουν με το γαντι αλλα δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να διαβαζεις και να γελας η να αδιαφορεις

ολοι αυτοι που χαρακτηριζουν ο ενας τον αλλον ΧΩΡΙς να τον γνωριζουν
    που το παιζουν καποιοι και μιλανε πισω απο πλατες αλλονων

ενω εχεις ραμματα για την γουνα τους και δε μιλας αλλα εκει να σε ζορίζουν να βγαλεις τον χειροτερο εαυτο σου

ασε ρε καπτεν εσυ τα λες αλλα ποιος ακουει?

ΠΟΥ Ο CPT ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΙΑ ΠΗΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Τι ωραιο ποστ.
    Τι ηθελε να πει ο ποητης,τι καταλαβε ο καθενας μας ,τι θα πουμε ακομα εδω μεσα ειναι και αυτο ενα θεμα.

Το βιντεο δεν το ειδα………ειδα ομως πριν 2-3 μερες……δεν θυμαμαι ,στης ειδησεις εναν δασκαλο που το ονομα του μπλεχτηκε κατα λαθος σε μια ληστεια.
    Τον προφυλακισαν,εκατσε μεσα 17μηνες,μετα απ΄συτον τον καιρο αθωωθηκε,του βγαλαν αποζημιωση 9 ευρω την μερα για τον χρονο που εμεινε μεσα,του δωσαν τελικα 4 ευρω την ημερα,και στο τελος του πηρε η εφορια και 400 ευρω για εισοδημα λεει που ειχε απο ελευθερο επαγγελμα,κατα τον καιρο που ηταν φυλακη.
    Αυτο που πειραξε περισσοτερο τον δασκαλο δεν ηταν οτι εκατσε σαν αθωως 17 μηνες τζαμπα,οτι ξευτιλιστηκε,και οτι αλλο μπορεις να παθεις 17μηνες στην φυλακη.

Αλλα οτι οταν εφυγε, ο υιος του ηταν 2 χρονων,……….και τωρα στο σπιτι ρωταει συνεχεια την μητερα του ποιος ειναι αυτος ο κυριος.

Αυτη ειναι η Ελλαδα μας κυριοι και κυριες.

Και οσο για την σημαιουλα μας,που με τοσο σθενος και οργη πολυ υπερασπιζονται,να πω μονο οτι το καθε παιδακι που την εκαψε(αν την εκαψε), σας πειραξε.
    Το οτι μας την καινε καθημερηνα οι ανθρωποι που επιλεξαμε να μας κυβερνουν,δεν σας πειραζει.
    Ε μολις την ξεσκισουν και πεταξουν τα κομματια της σαν κομφετη πανω απ΄τα κεφαλια μας,απλα εμεις ας παραμεινουμε εκει να γλενταμε το χορο της μιζερια μας.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

Τι ωραιο ποστ.
    Τι ηθελε να πει ο ποητης,τι καταλαβε ο καθενας μας ,τι θα πουμε ακομα εδω μεσα ειναι και αυτο ενα θεμα.

Το βιντεο δεν το ειδα………ειδα ομως πριν 2-3 μερες……δεν θυμαμαι ,στης ειδησεις εναν δασκαλο που το ονομα του μπλεχτηκε κατα λαθος σε μια ληστεια.
    Τον προφυλακισαν,εκατσε μεσα 17μηνες,μετα απ΄συτον τον καιρο αθωωθηκε,του βγαλαν αποζημιωση 9 ευρω την μερα για τον χρονο που εμεινε μεσα,του δωσαν τελικα 4 ευρω την ημερα,και στο τελος του πηρε η εφορια και 400 ευρω για εισοδημα λεει που ειχε απο ελευθερο επαγγελμα,κατα τον καιρο που ηταν φυλακη.
    Αυτο που πειραξε περισσοτερο τον δασκαλο δεν ηταν οτι εκατσε σαν αθωως 17 μηνες τζαμπα,οτι ξευτιλιστηκε,και οτι αλλο μπορεις να παθεις 17μηνες στην φυλακη.

Αλλα οτι οταν εφυγε, ο υιος του ηταν 2 χρονων,……….και τωρα στο σπιτι ρωταει συνεχεια την μητερα του ποιος ειναι αυτος ο κυριος.

Αυτη ειναι η Ελλαδα μας κυριοι και κυριες.

Και οσο για την σημαιουλα μας,που με τοσο σθενος και οργη πολυ υπερασπιζονται,να πω μονο οτι το καθε παιδακι που την εκαψε(αν την εκαψε), σας πειραξε.
    Το οτι μας την καινε καθημερηνα οι ανθρωποι που επιλεξαμε να μας κυβερνουν,δεν σας πειραζει.
    Ε μολις την ξεσκισουν και πεταξουν τα κομματια της σαν κομφετη πανω απ΄τα κεφαλια μας,απλα εμεις ας παραμεινουμε εκει να γλενταμε το χορο της μιζερια μας.
    Μην μπλεκουμε αλλο αυτο το τοπικ!! Οπως ειπε και ο crs-k αλλο η δικαστικη αρχη (που κρινει τωρα) και αλλο η αστυνομια!!! Μην μπουμε και σε αυτο το θεμα τωρα!!

Και οσο αφορα τη σημαια μας, δεν τιθετε θεμα αν καηκε αφου ηταν σε ολα τα ΜΜΕ, οπως δεν εχει σημασια αν ηταν το συγκεκριμενο τσογλανακι που την εκαψε! Ειναι η ωμη πραξη του να καις ενα συμβολο που αλλοι πεθαναν για αυτο

Θα ξανα παραπεμψω στην υπογραφη μου
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Ειναι η ωμη πραξη του να καις ενα συμβολο που αλλοι πεθαναν για αυτο
    Να ξαναρωτησω αφελως για αυτο...
    Και για την ημισεληνο σκοτωθηκαν πολλοι...
    Και για τον δικεφαλο αετο,τον δαφνοστεφανωμενο εφηβο και το τριφυλλι πεθαναν(και σακατευτηκαν επισης) πολλοι...
    Για ΟΛΑ τα γ@μημενα θρησκευτικα,πολιτικα,ιδεολογικα συμβολα ,τα οποια καπηλευτηκαν οι εχοντες δυναμη,σκοτωθηκαν εκατομμυρια....
    Να πουμε ΟΚ?Μπορουμε να σκοτωσουμε στο ξυλο,ή ακομα και να σκοτωσουμε και κανονικα,για αυτα τα φοβερα και τρομερα και ανεπαναληπτα συμβολα αν καποιος τα πειραξει?ΕΛΕΟΣ
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ακριβως ΕΛΕΟΣ
    με τους εσκεμενα λαθος παραληλισμους....
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71

Για ΟΛΑ τα γ@μημενα θρησκευτικα,πολιτικα,ιδεολογικα συμβολα ,τα οποια καπηλευτηκαν οι εχοντες δυναμη,σκοτωθηκαν εκατομμυρια....
    "γ@μημενο συμβολο"ειναι η σημαία μας? ή ο σταυρός?

τέτοιοι χαρακτηρισμοι σε εθνικα συμβολα με προσβαλουν!

(ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ να ειμαι μελος σε φορουμ που υπαρχουν τέτοιες δημοσιεύσεις)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image8.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	16,0 KB 
ID:	70094

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xaxaxaxaxaxaaxxa και γαμώ τους Καπετάνιους
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 15:47
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:05