Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: καιρο ειχα

ΡΕ ΧΧΧΡΗΣΤΑΚΟ....ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΩΓΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ...
    ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΤΗΝ ΛΕΣ" ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ??
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΕΠΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ..ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤ,ΤΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ Τ,Χ,R,...
    ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΣΥΝΗΘΕΙΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ,ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ,ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ...
    ΣΤΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ 2.200.000 +2.000.000 ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ 17 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΑ
    ΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !!!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ..???

ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΛΕΣ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ XT,XR,KLX..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ Τ,Χ,R.....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΤΜ......
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ....

ΚΡΙΜΑ.....ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.....
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Δε βγάζει πουθενά να φωνάζω μόνος εναντίων όλων.....

Ας περιμένει λίγο ο Dukas να τελειώσω το βάψιμο......

Και άντε να τρέχω να βρίσκω μπλέ χρώμα τωρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    κλχ μοταρδ ηταν περυσι το ειχα δει 2-3 φορεσ εκτοσ αν ητανε αλλουνου
    Άν είχε χρυσά κέντρα και χρυσές δαγκάνες και αυτοκόλλητα βελτιωτικών προϊόντων παντού και χωρίς πινακίδα τότε αυτό ήταν... Η μεγάλη αλλαγή τώρα είναι οτι θα με αναγκάσει ο Dukas να το βάψω μπλέ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΡΕ ΧΧΧΡΗΣΤΑΚΟ....ΕΝΤΑΞΕΙ,ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΡΩΓΕΣΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ...
    ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ "ΤΗΝ ΛΕΣ" ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ??
    ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΕΠΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ...
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ..ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤ,ΤΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ Τ,Χ,R,...
    ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ "ΣΥΝΗΘΕΙΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ,ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ,ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ,ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ...
    ΣΤΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕ 2.200.000 +2.000.000 ΑΦΤΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΡΙΟ ΖΩΗΣ 17 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΑ
    ΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !!!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ..???

ΟΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΛΕΣ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ XT,XR,KLX..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣ Τ,Χ,R.....ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΤΜ......
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ....

ΚΡΙΜΑ.....ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.....
    Τόσα ξέρεις, τόσα λες...

Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το μυαλό σου ή έτσι σου έχουνε πει να λες; Τελικά είναι αλλόκοτη η συμπεριφορά όλων των κατόχων ΚΤΜ. Δε παραδέχονται οτι έχουν μπουρδέλα, στο είπα είστε κομπλεξικοί.

Η μηχανή έχει ήδη πολύ περισσότερες από 17 ώρες λειτουργεία, λες να χρειάζεται επειγόντως λύσιμο και ανακατασκευή;;;;;;;;;

Όπως και να έχει το πράγμα, το 525 ήπιε τσάι είτε σας αρέσει είτε όχι.

ΑΑΑΑ......ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ'ΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΤΜ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ,ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ "ΨΩΝΙΣΟΥΝ" ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΥΛ S/Μ ΧΤ, ΧR,ΚLX,...KAI OΛΑ ΤΑ ΕΙΣ Τ,Χ,R,...?????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠ 'ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,Η ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΙΠΠΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.....
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΡ.....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.....
    κοιτας....

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    [B]Τόσα ξέρεις, τόσα λες...

Μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει το μυαλό σου ή έτσι σου έχουνε πει να λες; Τελικά είναι αλλόκοτη η συμπεριφορά όλων των κατόχων ΚΤΜ. Δε παραδέχονται οτι έχουν μπουρδέλα, στο είπα είστε κομπλεξικοί.

Η μηχανή έχει ήδη πολύ περισσότερες από 17 ώρες λειτουργεία, λες να χρειάζεται επειγόντως λύσιμο και ανακατασκευή;;;;;;;;;

ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ......ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    κοιτας....

Όχι δεν έχω δει βέβαια αφού τα οδηγούν κάτι κότες που φοβούνται να τα ανοίξουν λίγο παραπάνω για να μη χτυπήσει τίποτα και τρέχουν πάλι σε κάποιο από τα πολλά... φτηνά Hellinstores. Εγώ τουλάχιστον από τιμές είμαι υπέρ ευχαριστημένος (εμπρός φανάρι 17 ευρώ, service manual 20 ευρώ αυτά έχω αγοράσει μέχρι τώρα από την αντιπρωσωπία).

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos

Όπως και να έχει το πράγμα, το 525 ήπιε τσάι είτε σας αρέσει είτε όχι. [/B]

ΤΟ 525 ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ SHOGUN 125 (4 ΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ)....ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...???

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ .....
    κοιτας....

Καθόλου απίθανο να έχει γίνει και αυτό καθόλου πρωτότυπο. Μα τέλος πάντων μαζί με τα ΚΤΜ σας βάζουν και σκατά μεσα στο κεφάλι σας όταν τα αγοράζετε;;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Καθόλου απίθανο να έχει γίνει και αυτό καθόλου πρωτότυπο. Μα τέλος πάντων μαζί με τα ΚΤΜ σας βάζουν και σκατά μεσα στο κεφάλι σας όταν τα αγοράζετε;;;;;;;

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ....
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.....ΣΕ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.....
    κοιτας....

Μάθανε όλοι τώρα και εκφέρουν άποψη και μάλιστα χωρίς κάν να έχουν δει τι παίζει από την άλλη πλευρά..... Απλά επειδή έχετε ΚΤΜ έχετε το καλύτερο, το απόλυτο.

Κανονικά έπρεπε να επιτρέπεται να μηλάνε μόνο σχετικοί με το θέμα εδώ....

Φαντάζομαι δεν υπάρχουν και πολλοί μηχανολόγοι εδω ε; Μάλλον θα αρχήσω να scannaro τα πτυχία μου σιγα σιγα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ....
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.....ΣΕ ΠΗΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.....
    Σκύψε λίγο παραπάνω να πάρεις και μια πιπούλα τότε, γιατί τα αρχίδια μου δε σε ακούνε καλά...

The Lamp Chops Master
    Ήξερα ότι οι Μυτιλινιοί είναι λίγο κολλημένοι με τ'αρχίδια τους αλλά αυτό είναι άλλο πράμα.

Κύριε ΧΧΧΧρήστο με μεγάλη ευκολία χρησιμοποιείς στερεότυπα για να εκφραστείς για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Φαίνετε ότι έχεις αποθημένα από μικρός τότε που τα παιδάκια με τα ΒΜΧ σου έριχναν στ'αυτιά ενώ εσύ είχες ένα απλό Velosolex. Καταραμένη καινωνία που με γέννησες φτωχό.

Έχει λοιπόν τύχει να τα ρίξω με το βαπόρι μου (caponord) σε στροφιλίκι σε GSXR750 '02. Αυτό τι μας λέει; Ότι έχω καλυτερότερο μοτόρι; Η ότι ο συγκεκριμένος οδηγός δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να εκμεταλευτεί τις δυνατότητες της μηχανής του?

Συγκεντρώσου και μάθε να φέρεσε. Η προκλητικότητα πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μία οθόνη μόνο κακίες και προβλήματα δημιούργησε.
    Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........

........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
    Συγκεντρώσου και μάθε να φέρεσε. Η προκλητικότητα πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μία οθόνη μόνο κακίες και προβλήματα δημιούργησε. [/B]
    Αυτό ξαναπές το αφού διαβάσεις από την αρχή ολόκληρο το ποστ και απευθύνσου και αλλού, όχι μόνο σε μένα που παραδέχομαι οτι έχεις δίκιο. Είπα και πριν, να μη λέμε λόγια περιττά, όποιος θέλει να δοκιμάσει βάζει λεφτά κι έρχομαι αεράτος, ωραία και καλά, χωρίς βρισιές και διαφωνίες εκ του ασφαλούς...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΤΜ ΑΚΙΔΕΣ:

Όποιος έχει κάτι γρήγορο να μας δείξει σας περιμένει το παρακάτω RGV από εξωτερικό με τριψήφιο αριθμό ίππων. Κανένας γενναίος Ευρωπαίος για τον Ιάπωνά μου; Ελάτε μη φοβάστε, δίχρονο 7ετίας ειναι.......

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είχα καιρό να τρακάρω, είν' η αλήθεια…
    από thePrince στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 11:54
  2. Ειχα καιρο να το κανω.
    από cbr1100xx στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 18:01
  3. Είχα καιρό να γράψω οπότε.....
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 15:01
  4. Απαντήσεις: 13