Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 149

Θέμα: Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τους αρμόδιους που αποφάσισαν τα πρόστιμα, καθότι μειώθηκε το ποσό που πρέπει να κατβάλουνε όσοι δεν φέρουν μαζί τους το δίπλωμα οδήγησης κατα την οδήγηση, το οποίο πλέον αγγίζει τα 20 Ευρώ....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto
    Ρε παιδιά νομίζω ότι το θέμα είναι αν αυτά τα μέτρα θα έχουν κανένα αποτέλεσμα εκτός από εισπρακτικό.

Σε καμία χώρα δεν προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις παραβιάσεις (ή μάλλον τα ατυχήματα των οποίων η μείωση θα έπρεπε να είναι ο στόχος) με εξωπραγματικά ποσά στα πρόστιμα. Σκεφτήτε ότι στην Ελβετία για παράδειγμα αν είχαν πρόστιμα πάνω απο ένα βασικό μισθό όπως εδώ θα έπρεπε το πρόστιμο αν είναι περί τα 1500Ε. Σας διαβεβαιώ ότι και πριν τις αυξήσεις τα πρόστιμα ήταν χαμηλότερα από τα περισσότερα Ελληνικά. (και εκεί βέβαια αν έκανες εξωφρενικές παραβιάσεις ή κατεπανάληψη το point system σου έπαιρνε το δίπλωμα για πλάκα)

Αφού λοιπόν σε χώρες που έχουν κάνει τρελές στατιστικές για τα αίτια των ατυχημάτων (και που ένα μήνα πριν να κάνουν έργα στην εθνική υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες για να μην ξαφνιαστεί ο κόσμος και γίνει καμία στραβή) πως και δεν θεωρούνε τα υπέρογκα πρόστιμα λύση και τα θεωρούμε στην Ελλάδα. Μπορεί ο κύριος Λιάπης να μας δώσει ένα παράδειγμα χώρας που εφάρμοσαν κάτι παρόμοιο και δούλεψε?

Και επειδή δεν ακούστηκαν πολλά για αυτό, πρόσεξε κανείς ότι το πρόστιμο για παράνομη χρήση φώτων είναι ΕΩΣ 700Ε?????!!!!!!! Και επειδή προφανώς κανένας δεν θα κυνηγήσει τους μαλάκες που ανάβουν φώτα ομίχλης και μας γκαβώνουν προφανώς το κάνουν για να κυνηγήσουν όσους κάνουν σινιάλο ότι υπάρχει μπλόκο. Δεν είναι η απόλυτη ντροπή και ξεφτύλα ότι το ακριβότερο πρόστιμο υπχει για κάτι που δεν κόβει ζωές αλλά φράγκα από τα ταμία.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karamoto

Και επειδή δεν ακούστηκαν πολλά για αυτό, πρόσεξε κανείς ότι το πρόστιμο για παράνομη χρήση φώτων είναι ΕΩΣ 700Ε?????!!!!!!! Και επειδή προφανώς κανένας δεν θα κυνηγήσει τους μαλάκες που ανάβουν φώτα ομίχλης και μας γκαβώνουν προφανώς το κάνουν για να κυνηγήσουν όσους κάνουν σινιάλο ότι υπάρχει μπλόκο. Δεν είναι η απόλυτη ντροπή και ξεφτύλα ότι το ακριβότερο πρόστιμο υπχει για κάτι που δεν κόβει ζωές αλλά φράγκα από τα ταμία.
    1on afto pou xo akousei einai oti genika kai sto eksoteriko paizoun melaga prostima ALLA to eipa kai noritera den einai to mono meso prolipsis atiximatos (an mporeis na to peis prolipsi)
    2on afto gia ta fota pou les, epikalise tin nootropia pou me afti xronia megalonoume.Oloi mas niothoume paranomoi kai ipoptoi (afou sinexeia paranomoume stous dromous ) giafto otan doume mploka kanoume sinialo ston allo na profilaxtei.
    Fisika kai i paranomi xrisi foton prepei na timoreite afou einai epikindini gia ton allon. kai den einai gia ilithia xrisi, opos kai alla ergaleia tou aftokinitou

RESOUMEr:
    ta megala prostima den kanoun tipota apo mona tous..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    Πολλοί είχαν καταλάβει το αντίθετο. Παρόλ'αυτά δε τρέχει και τίποτα...

Πολλοί εδώ μέσα έχουν ως τρόπο ζωής το κράνος για τη μηχανή (εμού συμπεριλαμβανομένου).
    Δεν το λέμε επειδή είναι politically correct.
    Και δεν είναι δικαίωμα σου το να μη φοράς κράνος.
    Γιατί αν χτυπήσεις ή/και σκοτωθείς, εμείς θα πρέπει να πληρώσουμε (έμμεσα) για την περίθαλψη και την αποκατάσταση της υγείας σου. Θα πάψεις να είσαι παραγωγική μονάδα για τη χώρα και την οικογένειά σου. Θα ταλαιπωρήσεις/στενοχωρήσεις/πικράνεις τους οικείους σου. Θα δημιουργήσεις πόνο/φοβία/αναπηρία στον εαυτό σου. Θα πάψεις να είσαι εσύ. Θα αλλάξει άρδην ο κόσμος γύρω σου. Θα επιφέρεις οικονομική/ψυχολογική/συναισθηματική φθορά τόσο σε εσένα και στην οικογένεια σου όσο (και δεν είναι παράξενο ή απίστευτο αυτό) και σε εμένα και σε όλους. μπορώ να πω και πολλά περισσότερα αλλά έχουν ξανασυζητηθεί άπειρες φορές εδώ μέσα.

Παναγιώτη, επικοινώνησε με hornet ή julius για να επαναφέρεις σε χρήση το αρχικό σου username. Κάποια ρύθμιση πρέπει να είναι στο προφίλ σου... το έψαξες καθόλου?

Η αποψη σου για την κοινωνικη ευθυνη του μοτοσυκλετιστη ειναι λιγο επιλεκτικη. Κατ'αρχην εχω ιδιωτικη ασφαλεια, ασχετα αν πληρωνω και δημοσια οποτε δεν προκειται να σε επιβαρυνω καθολου. Παραγωγικη μοναδα για το κρατος δεν ειμαι ουτε θα γινω ουτε το Συνταγμα της χωρας που ζω μου το επιβαλλει. Με την λογικη σου θα επρεπε να απαγορευτουν εντελως οι μοτοσυκλετες οπως και ολες οι επικινδυνες ασχολιες και χομπυ, ακουγεται ακραιο, αλλα τα στατιστικα στοιχεια αυτο λενε. Και κοφτες στα 140 θα ηταν καλη ιδεα. Επισης θα επρεπε να φορανε κρανος οι πεζοι (45% των συνολικων θυματων) και οι οδηγοι αυτοκινητων.
    Ελπιζω να μην καπνιζεις, πινεις, η καταναλωνεις κρεας και κορεσμενα λιπη, οπως ελπιζω και να γυμναζεσαι τακτικα αλλιως μαλλον εσυ θα με επιβαρυνεις περισσοτερο (εμμεσως) στην πορεια, χωρις να χρειαστει, χτυπα ξυλο, να χτυπησεις.
    Η προληπτικη μεριμνα του κρατους για την ασφαλεια των πολιτων του θα μπορουσε να επεκταθει και σε αλλους τομεις, παραδειγματος χαριν, τεστ χωνεψης για τους λουομενους, μπανιο υποχρεωτικα με μπρατσακια (ποσοι πνιγονται αλλωστε) κλπ. Ας το αφησουμε λοιπον γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη. Δουλεια των νομικων και των νομοθετων ειναι να θεσπισουν νομικα πλαισια μεσα στα οποια θα μπορει να λειτουργει το κρατος σεβομενοι την ατομικη ελευθερια των πολιτων και το δικαιωμα τους στην αυτοδιαθεση. Οι ποινες πρεπει να τηρουν την αναλογικοτητα και να μην ειναι εξοντωτικες.
    Δεν εχω φαει ποτε μου κληση για τιποτα αλλο εκτος απο κρανος...
    Δεν εχω δει να βελτιωνεται καμμια κατασταση τοσα χρονια που ισχυει ο νομος.
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

white line cycles
    με βρίσκεις σύμφονο.
    ΔΕν έχω χρόνο για να μπορώ να γράψω πολλά.
    Φεύγω σε μισή ώρα από Λάρισα για Αθήνα και σε κάνα 2ωρο θα είμαι κάτω.Τουλάχιστον μέχρι να μπούνε τα νέα πρόστιμα ας προσπαθήσουν να με πιάσουν.
    Αν και συνήθως τους έχω..

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles
    ................

όταν λοιπόν τρέχεις με 150 χλμ/ωρα και έρθει μια σφήκα/μύγα/καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδης και σου μπει στο μάτι ή σε χτυπήσει στο κούτελο/αυτί/μάγουλο και τρομάξεις και χάσεις τον έλεγχο της μηχανής σου και έρθεις και πέσεις επάνω μου που έρχομαι παραδίπλα με τη μηχανή μου και στείλει στον αγύριστο ή φύγεις πάνω σε καμιά στάση ή σε κάνα πεζοδρόμιο και σκοτώσεις ή τραυματίσεις κόσμο .... εκείνη την ώρα, πες μου πως έχεις ιδιωτική ασφάλεια και δε θα σου κοστίσω.

Επίσης δεν ανέφερες τίποτα για την επιβάρυνση στην οικογένειά σου. Πιθανότατα δε σε ενδιαφέρει?
    Με την ίδια λογική μπορεί αύριο-μεθαύριο το παιδί σου να παίρνει ναρκωτικά και να σου πει να μην ανακατεύεσαι γιατί είναι πρόβλημα δικό του.

Και σου είπε κανείς ότι δε βρίζω φίλους/γνωστούς που στα 30 τους είναι 110-140 κιλά?
    Οτι δε βρίζω τους πεζούς (φίλους και γνωστούς) που κυκλοφορούν βάζοντας σε κίνδυνο τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους? Τέσπα, ότι το μόνο πρόβλημά μου είναι το κράνος?

Η ατομικότητα έχει παρεξηγηθεί με τον εγωισμό. Οι ελευθερίες σου καταπατούν τη ζωή μου, φίλε...

Η άποψή σου για την κοινωνική σου ευθύνη είναι πολύ επιλεκτική έως ανύπαρκτη.

Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει... εμένα όμως με νοιάζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
    white line cycles
    με βρίσκεις σύμφονο.
    ΔΕν έχω χρόνο για να μπορώ να γράψω πολλά.
    Φεύγω σε μισή ώρα από Λάρισα για Αθήνα και σε κάνα 2ωρο θα είμαι κάτω.Τουλάχιστον μέχρι να μπούνε τα νέα πρόστιμα ας προσπαθήσουν να με πιάσουν.
    Αν και συνήθως τους έχω..

Βρες τον Billy στον Τσιουρη (xtreme store) πες του να σου φτιαξει "ειδικη" βαση πινακιδας.

Εσεις τουλαχιστον εχετε αυτη τη δρομαρα...
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

:a41:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    όταν λοιπόν τρέχεις με 150 χλμ/ωρα και έρθει μια σφήκα/μύγα/καβουρογαμόσαυρος ο αμμώδεις και σου μπει στο μάτι ή σε χτυπήσει στο κούτελο/αυτί/μάγουλο και τρομάξεις και χάσεις τον έλεγχο της μηχανής σου και έρθεις και πέσεις επάνω μου που έρχομαι παραδίπλα με τη μηχανή μου και στείλει στον αγύριστο ή φύγεις πάνω σε καμιά στάση ή σε κάνα πεζοδρόμιο και σκοτώσεις ή τραυματίσεις κόσμο .... εκείνη την ώρα, πες μου πως έχεις ιδιωτική ασφάλεια και δε θα σου κοστίσω.

Επίσης δεν ανέφερες τίποτα για την επιβάρυνση στην οικογένειά σου. Πιθανότατα δε σε ενδιαφέρει?
    Με την ίδια λογική μπορεί αύριο-μεθαύριο το παιδί σου να παίρνει ναρκωτικά και να σου πει να μην ανακατεύεσαι γιατί είναι πρόβλημα δικό του.

Και σου είπε κανείς ότι δε βρίζω φίλους/γνωστούς που στα 30 τους είναι 110-140 κιλά?
    Οτι δε βρίζω τους πεζούς (φίλους και γνωστούς) που κυκλοφορούν βάζοντας σε κίνδυνο τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους? Τέσπα, ότι το μόνο πρόβλημά μου είναι το κράνος?

Η ατομικότητα έχει παρεξηγηθεί με τον εγωισμό. Οι ελευθερίες σου καταπατούν τη ζωή μου, φίλε...

Η αποψη σου για την κοινωνική σου ευθύνη ειναι πολύ επιλεκτική έως ανύπαρκτη.

Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει... εμένα όμως με νοιάζει.
    Η προστασια των ματιων θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικη, οπως ηταν και στην Αριζονα που ΔΕΝ ισχυει ο νομος για τα κρανη για τους λογους που προανεφερες. Τα εντομα τσιμπανε και το λαιμο και μπαινουν και μεσα στα καλυτερα full face κρανη και ακομα και στα αυτοκινητα οποτε το επιχειρημα σου περιοριζεται στο να εχω την απαραιτητη εκπαιδευση ωστε να κρατησω τον ελεγχο σε τετοιες περιπτωσεις εκτος αν εννοεις οτι πρεπει να ψηφιστει νομος για να φοραμε ολοσωμη κουκουλα και να οδηγαμε με κλειστα παραθυρα. Η οικογενεια μου λιγο ενδιαφερεται αν μου σπασει το κεφαλι επειδη δεν φοραω κρανος η αν μεινω αναπηρος απο υπερεκταση του αυχενα επειδη φοραγα κρανος, οι ιδιες οι εταιρειες κατασκευης παραδεχονται οτι οι πιθανοτητες ειναι ιδιες πανω απο 24 χαω. Ετσι κι αλλιως ειναι δικαιουχοι στην ασφαλεια ζωης μου. Αν κανω παιδια θα φυγω απο τη χωρα μαζι τους για να τα γλυτωσω. Πιο πολυ κινδυνευουν απο το νεφος παρα απο τα ναρκοτικα στην Ελλαδα. Η γυναικα μου ειναι χειροτερη απο εμενα.
    Ας αφησουμε την κουβεντα για τα κρανη γιατι θα φαμε βρισιμο, ειμαστε εκτος θεματος. Ανοιξε αν εχεις ορεξη ξεχωριστη κουβεντα και το συζηταμε αναλυτικα μετα τις 18 που γυρναω απο το εξωτερικο και θα εχω χρονο.

Παναγιωτης
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    :a41:
    I don´t think so.....

Στην βοηθητική της Αττικής οδού μπορούμε να πηγαίνουμε όπως γουστάρουμε, αλλά αν κάποιος δεν γουστάρει να φοράει κράνος πρέπει να ντρέπεται να το πεί;

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
    I don´t think so.....

Στην βοηθητική της Αττικής οδού μπορούμε να πηγαίνουμε όπως γουστάρουμε, αλλά αν κάποιος δεν γουστάρει να φοράει κράνος πρέπει να ντρέπεται να το πεί;

Μπορεί να το πει.

Δε χρειάζεται να το δικαιολογεί...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Μπορεί να το πει.

+1000000:a19:
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Μπορεί να το πει.

Αυτο πρεπει να ειναι το πιο κουφο που εχω ακουσει, δηλ. οτι δεν ενοχλει η αποψη αλλα η τεκμηριωση της...
    White Line Cycles
    Old Skool to Hard Kore

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από whitelinecycles

Αυτο πρεπει να ειναι το πιο κουφο που εχω ακουσει, δηλ. οτι δεν ενοχλει η αποψη αλλα η τεκμηριωση της...

κι εγώ δε το πολυκατάλαβα....

aspetta...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μπορεί να το πει.

Αγαπητέ Ηλία, έχει αρκετά επιχειρήματα θα έλεγα όμως....

Διαφωνώ με την ΜΗ χρήση κράνους, αλλά δεν μπορώ να μπώ και στην λογική του αν χτυπήσεις, θα υποφέρει ο κόσμος γύρω σου.
    Όντως θα υποφέρει από την αμέλεια σου να μην φοράς κράνος, αλλά η επιλογή μας να οδηγούμε μοτοσυκλέττα, να πέρνουμε τα βουνα ή να τρέχουμε σε track days εμπεριέχει κινδύνο.
    Δεν υποστηρίζω ξαναλέω την μη χρήση κράνους ή εξοπλισμού, αλλά το να τρέχει κάποιος σε εντουροδιαδρομή με τους γκρεμούς δίπλα του, αποτελεί είναι ή όχι δικαίωμα του καθένα μας;

Όταν τρέχει κάποιος σε track day έχει ή δεν περισσότερες πιθανότητες να τσακιστεί απ΄ότι σε μια νορμάλ βόλτα; Αν ναι είναι επικίνδυνο. Mπορεί να προκαλέσει πόνο στην οικογένεια και στον περίγυρο, ή να αφαιρέσει μια παραγωγική μονάδα από τον κοινωνικό ιστό, να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός με τα νοσήλεια κλπ.

Να απαγορευτούν αυτές οι δραστηριότητες δηλαδή;

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 08:49
  2. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  3. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7