Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
τι γινεται αμα δν εχεις πινακιδες?
και που κρεμάς τη μηχανή?![]()
![]()
![]()
τι γινεται αμα δν εχεις πινακιδες?
και που κρεμάς τη μηχανή?![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Το θεωρώ Εξοντωτικό! Τί είναι τα λεφτά; Χαρτιά που τα βρίσκεις στο δρόμο; Πολλοί δουλεύουν 1 ολόκληρο μήνα και δεν τα βγάζουν. Και με την ίδια λογική, επειδή είναι πολύ σοβαρές οι παραβάσεις (φυσικά δεν κάνω χιούμορ, αυτονόητο είναι) του χρόνου τα πρόστιμα των 700 Ευρώ να πάνε 2000 Ευρώ. Τότε μήπως ενοχλήσει περισσότερους;
![]()
αν θεωρεις εξοντωτικο το τιμημα οποιασδηποτε παραβασης τοτε θεωρησε εξισου εξοντωτικο την αφαιρεση μιας ζωης στην ασφαλτο απο οσους "ξεχνιουνται " και παραβιαζουν τους σηματοδοτες !!! και ναι αν πανε 2000ευρω τα προστιμα θα το σκεφτουν πολυ καλα να ξεχαστουν ποτε ξανα !!!
προφανως οι συμπολιτες μας στην ευρωπη ή εχουν καλυτερη μνημη και ΔΕΝ ξεχνουν οτι στο κοκκινο σταματαμε ή δεν εχουν λεφτα να πληρωνουν τις κλησεις τους οποτε δεν διαπραττουν παραβιασεις !!!
αυτο θα πει να νιωθεις ασφαλεια οδηγωντας και οχι ανθα γυρισεις αρτιμελης στο σπιτι σου ή στον προορισμο σου
Δε χωράνε ακαδημαϊκές ερωτήσεις σε τέτοια θέματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
![]()
για να μη σε γραφουν οταν παρκαρεις στα πεζοδρομια.εκει θα κολλησουμε?
πες πως ρωταω ακαδημαικα!!
Οι πινακίδες είναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ κομμάτι των οχημάτων (εξαιρούνται τα αγωνιστικά..), είτε μας αρέσει είτε όχι
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
![]()
για να μη σε γραφουν οταν παρκαρεις στα πεζοδρομια.εκει θα κολλησουμε?
πες πως ρωταω ακαδημαικα!!
απαντωντας εντελως ακαδημαικα, συλλαμβανεσαι κ η μηχανη κατασχεται.
Σε σενα γινεται ελεγχος κ εξακριβωση ταυτοτητας κ η μηχανη ελεγχεται αν ειναι κλεμμενη η υπαρχουν υποψιες εμπλοκης της σε εγκληματικη ενεργεια.
η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να γινεται
Δεν μιλάει κυριολεκτικά φανταζομαι.....αλίμονο μας δλδ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
όχι... αλλά δε ξεχνιέμαι την ώρα που οδηγώ...
όταν οδηγώ είμαι εκεί ψυχή τε και σώματι...
το "ξεχάστηκα" είναι δολοφονικό ή αυτοκτονικό...
Σε ότι αφορά τα πρόστιμα για άδεια. Ο πίνακας το ξεκαθαρίζει. Χωρίς άδεια 200?, χωρίς την νόμιμή άδεια (δλδ άλλη κατηγορία) 200?, αν τα έχει ξεχάσει κάποιος 20?.
Χωρίς Αδεια 200? ; :a24: ή δεν το διαβάζω σωστά;
![]()
πινακίδες αμα δεν εχεις ρώτησε ο φίλος, όχι να χεις κανει 3 φόνους, 2 ληστείες να εχεις κλέψει μια μηχανή και να τρέχεις όσαν τον πουστ..... !!!!!
Έχεις άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια-ταυτότητα-κράνος-πινακίδα (κάτω απο την σέλα πχ ΟΤΑΝ χωρούσανε) και ΔΕΝ έχεις επάνω την πινακίδα....σου κάνει όλα αυτα σε έλεγχο????
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
πινακίδες αμα δεν εχεις ρώτησε ο φίλος, όχι να χεις κανει 3 φόνους, 2 ληστείες να εχεις κλέψει μια μηχανή και να τρέχεις όσαν τον πουστ..... !!!!!
Έχεις άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια-ταυτότητα-κράνος-πινακίδα (κάτω απο την σέλα πχ ΟΤΑΝ χωρούσανε) και ΔΕΝ έχεις επάνω την πινακίδα....σου κάνει όλα αυτα σε έλεγχο????
κ γιατι να μην σου κανει ελεγχο;
κ που ξερει ο οργανος οτι η μηχανη δεν ειναι μπλεγμενη;
μπορει κανεις να μου πει τι γινεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
η τουλαχιστον ετσι θα επρεπε να γινεται![]()
![]()
συλληψη κ κατασχεση αποκλειεται,που ζουμε δλδ?
οσους ξερω κ εχουν σταματησει τους αφηνανε,μαλλον επειδη πεσανε σε ανθρωπους που καταλαβαινανε.η ανεκτικους..
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Δεν μιλάει κυριολεκτικά φανταζομαι.....αλίμονο μας δλδ.
Σε ότι αφορά τα πρόστιμα για άδεια. Ο πίνακας το ξεκαθαρίζει. Χωρίς άδεια 200?, χωρίς την νόμιμή άδεια (δλδ άλλη κατηγορία) 200?, αν τα έχει ξεχάσει κάποιος 20?.
Χωρίς Αδεια 200? ; :a24: ή δεν το διαβάζω σωστά;
να υποθέσω οτι παει στην κατηγορία των 20? μιας και υπάρχει άδεια αλλα δεν φέρει πινακίδα!
αδεια-δίπλωμα.... το ... ειναι πχ η πινακίδα???
CALCULATOR ISLAND
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
κ γιατι να μην σου κανει ελεγχο;
κ που ξερει ο οργανος οτι η μηχανη δεν ειναι μπλεγμενη;
μονο στο μπλεγμένη (ατύχημα μιας και κλεμμένη μονο αν εχεις πλαστά εγγραφα παίζει) συμφωνώ!!
και δεν ειπα ΝΑ ΜΗΝ σου κάνει έλεγχο!!
CALCULATOR ISLAND
Δεν νομίζω. Άλλο να μην έχεις καθόλου πινακίδα και άλλο να μην φαίνεται καλά επειδή είναι κάτω απ΄την ουρά. Τα 20? αφορούν το να έχεις ξεχάσει τα χαρτιά σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
να υποθέσω οτι παει στην κατηγορία των 20?
αδεια-δίπλωμα.... το ... ειναι πχ η πινακίδα???
Γιατί σας κάνει τόσο εντύπωση όμως η απάντηση του Captain στο να μην έχει κάποιος πινακίδα; Πόσα αυτοκίνητα πχ έχετε δεί χωρίς πινακίδα. ;
Σχεδόν ποτέ και ξεχωρίζουν σαν την μυγα μες στο γάλα. Γιατί να μην έχει πινακίδα η μηχανή;
για να μη σε πιανουν τα ρανταρ?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Γιατί να μην έχει πινακίδα η μηχανή;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
αν θεωρεις εξοντωτικο το τιμημα οποιασδηποτε παραβασης τοτε θεωρησε εξισου εξοντωτικο την αφαιρεση μιας ζωης στην ασφαλτο απο οσους "ξεχνιουνται " και παραβιαζουν τους σηματοδοτες !!! και ναι αν πανε 2000ευρω τα προστιμα θα το σκεφτουν πολυ καλα να ξεχαστουν ποτε ξανα !!!
προφανως οι συμπολιτες μας στην ευρωπη ή εχουν καλυτερη μνημη και ΔΕΝ ξεχνουν οτι στο κοκκινο σταματαμε ή δεν εχουν λεφτα να πληρωνουν τις κλησεις τους οποτε δεν διαπραττουν παραβιασεις !!!
αυτο θα πει να νιωθεις ασφαλεια οδηγωντας και οχι ανθα γυρισεις αρτιμελης στο σπιτι σου ή στον προορισμο σου
Μην τραβάς τις απόψεις στα άκρα! Δεν είπα ποτέ ότι το τίμημα οποιασδήποτε παράβασης είναι εξοντωτικό. Είπα για τα πρόστιμα των 700 Ευρώ.
Εγώ βρίσκω λανθασμένη την νοοτροπία σύνδεσης του τιμήματος της ζωής με τα χρήματα. Θεωρώ ότι είναι θέμα παιδείας, αυτοσεβασμού και σεβασμού του πλησίον σου. Δεν πρέπει την τήρηση των κανόνων να την οφείλουμε στα πρόστιμα αλλά στην νοοτροπία.
Εκεί βρίσκεται και η απάντηση στο ερώτημά σου για τους υπόλοιπους ευρωπαίους. Δεν παραβατούν γιατί έχουν μάθει να μην το κάνουν και όχι γιατί δεν έχουν να πληρώσουν τα πρόστημα! Όλοι ξέρουμε ότι η αναλογία μισθός/κόστος ζωής είναι πολύ πιο ευνοική στις άλλες χωρες παρά στην έλλάδα.
Οκ λοιπόν, αν νομίζεις ότι η κατάσταση θα γίνει καλύτερη πρότεινε στο υπουργείο πρίστιμα 2000 Ευρώ... Νομίζω έχουμε χάσει την μπάλα με τα χρήματα...
Παίζουμε?
Θέλω...
Θέλω κι άλλες...
Θέλω κι άλλες διακοπές...
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......
άμα πετάς κάτω από τα 300 πόδια δε σε πιάνουν τα ραντάρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για να μη σε πιανουν τα ρανταρ?![]()
![]()
ααααα.... ωραίααααΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
για να μη σε πιανουν τα ρανταρ?![]()
![]()
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε...
Αν θέτε να μη σας πιάνουν, μείνετε στα όρια
Αν δε μένετε στα όρια (που κανένας δεν το κάνει), να παίρνετε και το ρίσκο να σας πιάσουν...δεν έχει αξία αλλιώς
άλλωστε το ρίσκο που παίρνετε 200ριζοντας είναι μεγαλύτερο απο το ρίσκο να σας πιάσει το "ραντάρ"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais