Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Mhn ToyΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Οποτε φιλοι μου καλοι,κανοντας μια ρητορικη ερωτηση,ειμαστε τοσο εθισμενοι που εξαρτωμαστε απο τα ξιδια?
    Δηλαδη αν βγουμε και ΔΕΝ πιουμε απαραιτητα αλκοολ αποτελει αμαρτια?
    Μου φαινεται οτι καπου εχουμε χασει την μπαλα
    Αφου τα ξιδια ΠΟΥΘΕΝΑ δεν ωφελουν,ποιος ο λογος δηλαδη να κανουμε ολοκληρο χαμο για το τι θα κανουμε αμα βγουμε?
    Πολυ απλα ΔΕΝ πινουμε,τελεια και παυλα.-
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ποσοι σκεφτονται ομως σαν εσενα....?

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
    ποσοι σκεφτονται ομως σαν εσενα....?
    So what?
    Εγω αυτα πιστευω αλλα σε λιγο τεινω να πειστω οτι μαλλον ειμαι απο αλλον...πλανητη!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    So what?
    Εγω αυτα πιστευω αλλα σε λιγο τεινω να πειστω οτι μαλλον ειμαι απο αλλον...πλανητη!
    so..that....το σημερινο ! δεν εισαι απο αλλο πλανητη, σωστα μιλας, αλλα συλλογιζομαι ποσοι να σκεπτονται κ να πρατουν ετσι...

Την πρώτη φορά που μέθυσα ήταν όταν είχα παπί. Όλοι οι άλλοι φίλοι μου είχαν πείρα στο μεθύσι....ήμουν βλέπετε ο μικρός στην παρέα και παρατηρούσα τις χαριτωμενιές τους συχνά.

Εκείνο το βράδυ λοιπόν ήπια τον άμπακο και με πήγε σπίτι ένας φίλος, διότι το είχαμε συμφωνήσει έτσι από το απόγευμα. Φυσικά σαν εικόνες θυμάμαι την τουαλέτα να ξερνάω....πάγια και παραδοσιακά αποτελεσματική πρακτική για γρηγορότερα αποτελέσματα στο ξεσούρωμα, μια που ξύπνησα πάνω στην πάπια στην πίσω θέση να κρατιέμαι γερά να μην πέσω και μια στο σπίτι να με βάζει στο κρεβάτι η μάνα μου.

Από τότε ήταν δεδομένο πως τα καφριλίκια με το ποτό τα κάνουν οι παλικαρο-επαναστάτο-αισθηματο-βλέπε με να μεθάω "μεγάλοι" και προσπάθησα να κάνω πράξη να μην κάνω τους γύρο μου να δυσφορούν από το δικό μου μεθύσι όπως αισθανόμουνα εγώ ως ο μικρός της παρέας.

Από τότε φυσικά έχω μεθύσει πολλές φορές και σίγουρα έχω προκαλέσει δυσφορία στους γύρο μου.

Αλλά μόνον μια φορά, όταν ήμουν φαντάρος, πραγματικά αισθάνθηκα πως παρέβηκα τον κανόνα ενώ ταυτόχρονα οδηγούσα με άλλους στο αμάξι, καθαρά από βλακεία. Σταμάτησα στην άκρη του δρόμου, πήρα βαθιές ανάσες, προσπάθησα να ξεράσω, έριξα απίστευτα δυνατές και πολλές σφαλιάρες στον εαυτό μου και σιγά σιγά με τα μάτια γουρλωμένα στο δρόμο πήγα ασφαλής σπίτι.

Όλες τις άλλες φορές, είτε πήγα με τα πόδια γιατί ήξερα πως πάω για πιώμα και πήγα στον τόπο του πιώματος με τα πόδια, είτε παράτησα ότι οδηγούσα και την επόμενη μέρα προσπαθούσα να θυμηθώ που το είχα παρκάρει, είτε με πήγαν άλλοι.

Βλέπετε, όταν ήξερα πως θα πάω έξω για πολύ ποτό έκανα ένα απλό σχέδιο για να μην χρειάζεται να τραγικοποιώ τα πράγματα μετά. Τόσο απλό. Ίσως το ότι όταν πίνω δεν γίνομαι παλικαράς και θυμάμαι την ποτάνα την κενωνία ή άλλα τέτοια χαρούμενα.....αλλά θέλω να κάτσω κάπου ήσυχα να ηρεμήσω ή και να κοιμηθώ χωρίς να ενοχλώ κανέναν πέραν του εαυτού μου.

Αλλά σε καμία των περιτπώσεων δεν οδηγάω πιωμένος, με τίποτα. Και για όλα φταίει το απλό σχέδιο στο μυαλό μου πρίν πιω, να τα φέρω έτσι ώστε να μην τραγικοποιώ το μετά.....και φυσικά δεν περνάει από το μυαλό μου να οδηγήσω.

Αφού έτσι κι αλλιώς το πιώμα φέρνει τον εαυτό μας σε μια ντροπιαστικά ελλεϊνή κατάσταση πιο το νόημα να με βλέπει άνθρωπος έτσι και φυσικά ποιό το νόημα να οδηγώ.

Αρκεί να σας πω, πως μια φορά που τράκαρα, πολύ πρίν πάω φαντάρος, με έναν που πετάχτηκε από στόπ ξυμερώματα Κυριακής κι αφού είχα κάνει σινιάλο με τα φώτα, φορούσα ζώνη, έκοψα ταχύτητα, μόνον κόρνα δεν πάτησα, ήμουν όλο το βράδυ σε κλάμπ με φίλους, με δικό μου μπάρμαν για free ποτά όσα ήθελα και το μόνο που ήπια ήταν νερό tonic.......μιλάμε για ειρωνία ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΑ.......ούτε καν ο πατέρας μου που με ρωτούσε το πρωί πού είναι το αμάξι και το ποιός έφταιγε...........διότι αν και νεαρός στο τιμόνι και στην ηλικία, οι άλλοι, οι μεγάλοι (ούτε αυτοί είχαν πιεί, απλώς τα έκανα σαλάτα με τα σήματα) και πιο έμπειροι έκαναν το λάθος. Ήταν μια εμπειρία που πραγματικά μου απέδειξε πως είμαι στο σωστό δρόμο από πολλές απόψεις. Το να προλαμβάνεις κι όχι να αντιδράς.

Γενικά στην παρέα μου σε αυτό το θέμα είμαστε όλοι κάθετοι και δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για το ποιός θα οδηγήσει μετά από πιώμα....πάμε με τα πόδια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ελπίζω να μην κούρασα με το παραπάνω πόστ, αν και πραγματικά οι εμπειρίες σε αυτό το θέμα είναι άπειρες (λιγότερες δικιές μου, πολλές περισσότερες που έχω ακούσει-δει), διότι χρονικά δεν έθεσα σωστά τις παραγράφους, αλλά το νόημα το καταλαβαίνετε φαντάζομαι.

Ένα λαθάκι, παρά τον πρότερο έντιμο βίο, που δεν κόστισε στους άλλους και σε μένα και που φυσικά δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaterinaX
    τυχερος! να μην το ξανακανεις ομως...
    τωρα πια εχω διπλωμα.Το πολυ πολυ να με γραψουν για υπερκυβισμο αν εχω το μοτερ κανενος φιλου μου..:smilea:

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2010, 12:02
  2. prosekste mhn sas parei o ypnos ....
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 10:16
  3. Mhn Aφηνεισ Τισ Ευκαιριεσ Να Πανε Χαμενεσ.......
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2005, 01:36
  4. Mhn To Χασει Κανεισ!!!!!!!!!!!
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας