Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 124

Θέμα: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    στα ποσα σε βαραει ο αερας στο ΧΤ? γιατι στη τελικη του ΧΤ (κανα 140ρι????) με το Ζ750 δε θα εχεις προβλημα πιστεψε με....

δε το ειχα καταλαβει και εγω οτι στα ψηλα μηχανακια υπαρχει προβλημα με τον αερα... μεχρι που πηρα το freewind που εχει "και καλα φερινγκ" και στα ιδια χλμ με το Ζ1000 (ΠΧ 140) ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...
    ναι καπου τοσο...που να παει παραπανω το ριμαδακι μου...

δλδ προτεινεις Ζ??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Και μετα τον προλογο μπαινω και στο κυριως θεμα,

Ποιο μηχανακι ειναι πιο καταλληλο για την χρηση που θελω??
    (Δεν ψαχνω για την τελεια λυση αλλα για μια μεση λυση που να μπωρο να συνδιασω καθημερινη χρηση και μακρινες βολτες)

Ειναι το RR ή to R6 βολικο για καθημερινη χρηση στην πολη??

Να πάρω καποιο Z750,Hornet, Gsr??

(Το βασικο μου δηλιμα ειναι αναμεσα σε CBR600RR 2003 ή CBR600F 2003 ?? πιο απο τα 2?Δεν ψαχνω το πιο δινατο,τα αλογα του F ειναι υπεραρκετα (και απο το ΧΤ μου μια χαρα ειναι!!!)

Σας παρακαλω εχω "προβλημα" μεγαλο βγαλτε με απο το αδιεξοδο που βρισκομαι!!!

Α!! και να μην ξεχασω σε ολα αυτα πρεπει να συνυπολογιστουν και το κοστος χρησης (λαδια,λαστιχα,σερβις,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,ανταλακτικα,αντιπροσ ωπεια,εξηπυρετηση πελατωνκτλ κτλ)και ισως κοστος απο πτωσεις (μακρια απο εμας!!)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο που κανατε να το διαβασετε καλη σας μερα...!!!
    Καλοσώρισες αγόρι

Λές πρώτα να πάρεις γυμνό, μετά το CBR600RR 2003 ή CBR600F 2003 και τελικά ότι σου κάνει και το ΧΤ σου!

Πρώτα φίλε αποφάσισε κατηγορία. Για την χρήση που θές θα έλεγα 600άρι street (όχι ss). Έτσι και αλλιώς από XT δεν είναι πολύ σώφρον να πάς σε ss. Τα street έχουν και το γκάζι που θές αλλά και αρκετά άνετη θέση οδήγησης (σε σύγκριση με τα ss πάντα).
    Εκτός φυσικά αν τρελλένεσαι για τα ss, οπότε μαλλον δεν θα μας ρωτούσες για γυμνά κ.τ.λ αλλά θα πήγαινες κατευθείαν στην ερώτηση πιο ss να πάρω!

Όταν αποφασίσεις κατηγορία, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Θα διαλέξεις μάρκα και μοντέλο ανάλογα με το τί σου αρέσει, τα λεφτά σου κτλ κτλ και πιστεύω σε αυτό το σημείο τα παιδιά απο το φορουμ θα είναι σε θέση να σε βοηθήσουν πολύ για το πιο είναι αξιόπιστο, οικονομικό, γρήγορο ροπάτο κτλ κτλ

Αυτά απο μένα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ναι καπου τοσο...που να παει παραπανω το ριμαδακι μου...

δλδ προτεινεις Ζ??
    μετά από πολλή και αντικειμενική σκέψη αυτό θα προτείνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    δεν μ'αρεσει... ασε που γυρνανε και τα καφσαερια(απο οτι λενε) και βρωμας βιτζίνα !!!
    Ποιός τα λέει αυτά ρε παιδιά;

Έχω fazer 3 χρόνια και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μόνο όταν θες να πάρεις κάτι από την βαλίτσα σε σημαδεύουν οι εξατμήσεις και τρως καυσαέρια.

Είναι μια χαρά μηχανάκι και στην καθημερινή χρήση και σε ταξίδι και εγώ το πουλάω για να πάρω κάτι πολύ καλύτερο και όχι γιατί έχει κάποιο πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Φίλε καλωσήρθες!

Καταρχήν κλιπ ον είναι ουσιαστικά το κομμάτι του τιμονιού πάνω στο οποίο είναι τα γριπ, οι μανέτες, οι διακόπτες κτλ. Δεν είναι το τιμόνι.
    Για αυτό λέμε ότι τα SS έχουν τα κλιπ ον κάτω από την πλάκα του πιρουνιού.
    Εννοείται ότι με μηχανάκι που έχει τα κλιπ ον κάτω από την πλάκα του πιρουνιού, ξέχνα την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Βασικά δεν κάνουν ούτε για ταξίδι, αλλά μόνο για πίστα ή για την καφετέρια!

Για αυτό που χρειάζεσαι το καλύτερο είναι κάτι σε v-strom ή αν θες πιο πολύ γκάζι ένα από τα γυμνά που σου έχουν προτείνει και οι άλλοι. Πιο καλά θερούνται τα gsf και hornet.
    Αν θες και κανένα ταξιδάκι τότε το γυμνό δεν σου κάνει και οι μόνες λύσες είναι το fazer και το cbf 600 το πρώτο για πιο σπορ και άγριο χαρακτήρα και το δεύτερο πιο allaround.
    ευχαριστω πολυ ,καλως σας βρηκα και απο οτι φαινεται θα "υποφερεται" με τις ερωτησεις μου !!!

οκ καταλαβα για τα κλιπ ον και εγω αυτο νομιζα αλλα δεν ηξερα σιγουρα. το ν-στρομ το εχω οδιγησει και ειναι υπεροχο αλλα...ειναι ασχημο!!! τωρα ειμαι καπου αναμεσα σε Ζ και cbr 600 F
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .....τωρα ειμαι καπου αναμεσα σε Ζ και cbr 600 F
    Ωραία...... καταλήγουμε κάπου
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    το ν-στρομ το εχω οδιγησει και ειναι υπεροχο αλλα...ειναι ασχημο!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

oxi apla asximo ine teras asximias...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pes to se olous tous kakogoustous pou to agorasan ke prasvaloun tin dimosia es8itiki me afto to asximo kataskevasma...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ωραία...... καταλήγουμε κάπου
    8a perimeni na vgi ena mixanaki pou na legete Zcbr ke teliose i ipo8esi min asxoliste alo...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ευχαριστω πολυ ,καλως σας βρηκα και απο οτι φαινεται θα "υποφερεται" με τις ερωτησεις μου !!!

οκ καταλαβα για τα κλιπ ον και εγω αυτο νομιζα αλλα δεν ηξερα σιγουρα. το ν-στρομ το εχω οδιγησει και ειναι υπεροχο αλλα...ειναι ασχημο!!! τωρα ειμαι καπου αναμεσα σε Ζ και cbr 600 F
    me kati apedeftous ke asxetous opos esi file exoume mpleksi ke sto telos 8a mas vgaloun mixanes trasformers...

Εγώ προτείνω CBF 600 (δεν θέλω ου)

Μια χαρά μηχανάκι είναι, αξιοπιστότατο παρακαλώ, ανετότατο, δουλεύει βελούδινα, δεν αφήνει παραπονεμένο τον αναβάτη στην πολύωρη οδήγηση, προστατεύει αρκετά απ'τον αέρα (καλά σε σύγκριση με το ΧΤ θα λες πουν'ο αέρας ΟΕΟ ) φορτώνεται αβέρτα και μεσα στην πόλη το χειρίζεσαι σαν παπί σχεδόν.

Ήπιων τόνων γλυκύτατο μηχάνημα κι αγριεύει κιόλας μετά τις 8

Μπορεί να μην είναι κουκλάρα αλλά έχει...... αφτερμάρκετ εξάτμιση (το δικό μου τουλάχιστον)

15000 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής κι αν δεν μου είχε καρφωθεί το 1000άρι στην ψυχή πιστεύω ότι δεν θα το άλλαζα ποτέ !

Ρίχτου μια ματιά, δεν θα χάσεις τίποτα

Λεώ δεν έχω άλλη φωτό στη δουλειά, την έκανα ξεπατικωτούρα απ'τα μοντέλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	75,8 KB 
ID:	103016

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Εγώ προτείνω CBF 600 (δεν θέλω ου)

Μια χαρά μηχανάκι είναι, αξιοπιστότατο παρακαλώ, ανετότατο, δουλεύει βελούδινα, δεν αφήνει παραπονεμένο τον αναβάτη στην πολύωρη οδήγηση, προστατεύει αρκετά απ'τον αέρα (καλά σε σύγκριση με το ΧΤ θα λες πουν'ο αέρας ΟΕΟ ) φορτώνεται αβέρτα και μεσα στην πόλη το χειρίζεσαι σαν παπί σχεδόν.

Ήπιων τόνων γλυκύτατο μηχάνημα κι αγριεύει κιόλας μετά τις 8

Μπορεί να μην είναι κουκλάρα αλλά έχει...... αφτερμάρκετ εξάτμιση (το δικό μου τουλάχιστον)

15000 χιλιόμετρα μέχρι στιγμής κι αν δεν μου είχε καρφωθεί το 1000άρι στην ψυχή πιστεύω ότι δεν θα το άλλαζα ποτέ !

Ρίχτου μια ματιά, δεν θα χάσεις τίποτα

Λεώ δεν έχω άλλη φωτό στη δουλειά, την έκανα ξεπατικωτούρα απ'τα μοντέλα

kalo ine ke exi ke kali aksia metafitefsis...

Re: Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Καλοσώρισες αγόρι

Λές πρώτα να πάρεις γυμνό, μετά το CBR600RR 2003 ή CBR600F 2003 και τελικά ότι σου κάνει και το ΧΤ σου!

Πρώτα φίλε αποφάσισε κατηγορία. Για την χρήση που θές θα έλεγα 600άρι street (όχι ss). Έτσι και αλλιώς από XT δεν είναι πολύ σώφρον να πάς σε ss. Τα street έχουν και το γκάζι που θές αλλά και αρκετά άνετη θέση οδήγησης (σε σύγκριση με τα ss πάντα).
    Εκτός φυσικά αν τρελλένεσαι για τα ss, οπότε μαλλον δεν θα μας ρωτούσες για γυμνά κ.τ.λ αλλά θα πήγαινες κατευθείαν στην ερώτηση πιο ss να πάρω!

Όταν αποφασίσεις κατηγορία, εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Θα διαλέξεις μάρκα και μοντέλο ανάλογα με το τί σου αρέσει, τα λεφτά σου κτλ κτλ και πιστεύω σε αυτό το σημείο τα παιδιά απο το φορουμ θα είναι σε θέση να σε βοηθήσουν πολύ για το πιο είναι αξιόπιστο, οικονομικό, γρήγορο ροπάτο κτλ κτλ

Αυτά απο μένα...
    Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου !!! δεν ξερω ποια κατηγορια να διαλεξω... η καρδια μου λεει ss αλλα ολοι εχουν πεσει πανω μου να με φανε (οχι εσεις του φορουμ)
    "και που θα το πας και θα σκοτωθεις και παρε αυτο ειναι καλυτερο και παρε εκεινο ειναι πιο ασφαλες και με αυτο θα τρωσ κρυο κτλ κτλ"

και με εχουν φτασει σε μια κατασταση παροξυσμου!! γιαυτο οτν λογο κανω μια ερωτηση να ακουσω αποψεις γενικα για ολες τις κατηγοριες μηπως και καταφερω να ωγαλω ακρη (αλλα μαλλον θα παω να παρω κανενα cbr να μου φειγει και εμενα η κ@βλα)
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Re: Re: Re: Ποιος τύπος μηχανης ειναι καταλληλοτερος και γιατι...

Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου !!! δεν ξερω ποια κατηγορια να διαλεξω... η καρδια μου λεει ss αλλα ολοι εχουν πεσει πανω μου να με φανε (οχι εσεις του φορουμ)
    "και που θα το πας και θα σκοτωθεις και παρε αυτο ειναι καλυτερο και παρε εκεινο ειναι πιο ασφαλες και με αυτο θα τρωσ κρυο κτλ κτλ"

και με εχουν φτασει σε μια κατασταση παροξυσμου!! γιαυτο οτν λογο κανω μια ερωτηση να ακουσω αποψεις γενικα για ολες τις κατηγοριες μηπως και καταφερω να ωγαλω ακρη (αλλα μαλλον θα παω να παρω κανενα cbr να μου φειγει και εμενα η κ@βλα)
    pantos oti paris kanonise na min se pernane ta papakia
    na exis ke tin aksioprepia sou re pedi mou...

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    kalo ine ke exi ke kali aksia metafitefsis...
    Και μετανάστευσης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    το ν-στρομ το εχω οδιγησει και ειναι υπεροχο αλλα...ειναι ασχημο!!!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

oxi apla asximo ine teras asximias...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pes to se olous tous kakogoustous pou to agorasan ke prasvaloun tin dimosia es8itiki me afto to asximo kataskevasma...
    Είναι εξαιρετικό μηχανάκι αλλά και εμένα δεν μου αρέσει.

Είχα ακριβώς το ίδιο δίλλημα 3 χρόνια πριν.

Υπήρχε έλλειψη από Fazer τότε και το σκεφτόμουν για CBF αλλά δεν...
    Μια χαρά αλλά θυμίζει μηχανή του 80.
    Επειδή αργούσε το Fazer είπα μήπως τελικά έπερνα το v-strom αλλά θα μου έλειπε το γκάζι σίγουρα. Για Ζ δεν το συζητούσα γιατί κάνω και ταξιδάκια.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2015, 10:19
  2. Γιατί το Internet είναι «κακό»......και κάποιοι τρομάζουν με την ανωνυμία του;
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 21:24
  3. Ποιά ss να αγορασω και γιατι
    από djchech στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2005, 12:57
  4. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 10:52
  5. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία