Μιλάς για τον σεβασμό φίλε μου;zx9 said:
Ειναι ενα παλληκαρι εδω μεσα με μια ψαγμενη υπογραφη, ρητο ενος αρχαιου, κατι γιατι πεθαινει η δημοκρατια... Πιστευω ταιριαζει 100% στην περιπτωση.......
Στο θέμα του Κυριάκου , δεν μπορώ να πώ κάτι γιατί δεν διάβασα τι ακριβώς έγινε. Δεν πρόλαβα, αλλά για να είμαι, ειλικρινής , χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Κυριάκο, το θεωρώ λίγο αλαζονικό το ...
"μόνος μου προέτρεψα να γίνει ενα μεγάλο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΠΑΜ."
Μην με παρεξηγήσεις φίλε μου, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις οτί όλοι ασχολήθηκαν με το τι έλεγες και μάλιστα σε σημείο ανασύνταξης άποψης;
Σε ενα forum με 500-600 μέλη ενεργά κάθε μέρα, αμφιβάλω αν τα ΄50 πρόλαβαν να πάρουν γραμμή το τι γίνεται.
Όσο για το "κλίκες"....
Σε μια κοινωνία ηλεκτρονική όταν κάποια άτομα είναι 4-5 χρόνια μαζί και έχουν ειδωθεί και απο κοντά είναι λογικό να έχουν και ενα κοινό κώδικα επικοινωνίας που είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος "νέος" σε ενα χώρο. Αλλά αυτό δεν είναι οτι σε αποκλείουν.
Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένεις με 1 μήνα μέσα στον χώρο , να αντιληφθείς και το τι λένε και γιατί το λένε.
Παρόλα αυτά δεν υποστηρίζω όμως και αντιμετωπίσεις του στύλ..."άραξε ρε νέοπα που θα μας την πείς κιόλας"... ειδικά επειδή δεν γνωρίζει κανείς ποιός είναι ο άλλος απο την άλλη πλευρά του δικτύου.
Gandalf