Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 156

Θέμα: Να δώσω μια εξήγηση !!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    zx9 said:
    Ειναι ενα παλληκαρι εδω μεσα με μια ψαγμενη υπογραφη, ρητο ενος αρχαιου, κατι γιατι πεθαινει η δημοκρατια... Πιστευω ταιριαζει 100% στην περιπτωση.......
    Μιλάς για τον σεβασμό φίλε μου;

Στο θέμα του Κυριάκου , δεν μπορώ να πώ κάτι γιατί δεν διάβασα τι ακριβώς έγινε. Δεν πρόλαβα, αλλά για να είμαι, ειλικρινής , χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Κυριάκο, το θεωρώ λίγο αλαζονικό το ...

"μόνος μου προέτρεψα να γίνει ενα μεγάλο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΠΑΜ."

Μην με παρεξηγήσεις φίλε μου, αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις οτί όλοι ασχολήθηκαν με το τι έλεγες και μάλιστα σε σημείο ανασύνταξης άποψης;

Σε ενα forum με 500-600 μέλη ενεργά κάθε μέρα, αμφιβάλω αν τα ΄50 πρόλαβαν να πάρουν γραμμή το τι γίνεται.

Όσο για το "κλίκες"....

Σε μια κοινωνία ηλεκτρονική όταν κάποια άτομα είναι 4-5 χρόνια μαζί και έχουν ειδωθεί και απο κοντά είναι λογικό να έχουν και ενα κοινό κώδικα επικοινωνίας που είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος "νέος" σε ενα χώρο. Αλλά αυτό δεν είναι οτι σε αποκλείουν.

Δεν είναι δυνατόν όμως να περιμένεις με 1 μήνα μέσα στον χώρο , να αντιληφθείς και το τι λένε και γιατί το λένε.

Παρόλα αυτά δεν υποστηρίζω όμως και αντιμετωπίσεις του στύλ..."άραξε ρε νέοπα που θα μας την πείς κιόλας"... ειδικά επειδή δεν γνωρίζει κανείς ποιός είναι ο άλλος απο την άλλη πλευρά του δικτύου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Γτ δε το κλειδώνετε?

Αφού δεν υπάρχει ο δημιουργός του στο φόρουμ να απαντήσει ποιος ο λόγος να υπάρχει ανοικτό!

Πολλα μας τα χεις πει κι εσυ!

Δικαιωμα σου βεβαια αλλα κι εμενα να λεω την αποψη μου!

Ετσι για να σε προλάβω δηλαδη!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Πολλα μας τα χεις πει κι εσυ!
    Λές ε? μιλάω πολύ και σκέφτομαι λιγο γι αυτο το παθαίνω αυτό!

Δικαιωμα σου βεβαια αλλα κι εμενα να λεω την αποψη μου!
    και δικαίωμα όλων να την κρίνουν απ τη στιγμή που τη διατυπώνεις δημόσια!

Ετσι για να σε προλάβω δηλαδη!
    :a12:
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Λές ε? μιλάω πολύ και σκέφτομαι λιγο γι αυτο το παθαίνω αυτό!

και δικαίωμα όλων να την κρίνουν απ τη στιγμή που τη διατυπώνεις δημόσια!

:a12:

Περιμενεις απαντηση τωρα ε?

:rotflmao: :rotflmao:

Φυσικά κ δεν περιμένω καμία απάντηση και δε πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση. . .
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
    Αυτα ειναι φαντασιες δικες σου ... το θεμα ειναι απο αλλη συζητηση , και μπηκε , διοτι δεν προλαβα να το γραψω εκει που επρεπε .. κλειδωθηκε το θεμα !!

Δημοσιο διαλογο με ολο το φορουμ , δεν ανοιγω .

οποιος νομιζει , οτι ειναι εδω για να δινει μαθηματα , στο πως να σκεφτωνται οι αλλοι , και να επιβεβεωνουν τι εννοειται και τι οχι ... ειναι βαθια νυχτωμενοι !!

Νικο κανε οτι θες ... μονο stay away from me ..

Εδώ είναι που κάνεις λάθος. Όταν γράφεις κάτι, είναι σίγουρο ότι θα κάνεις διάλογο με όλο το φόρουμ ή τέλος πάντων θα σου απαντήσουν αρκετοί (όλοι το βλέπω χλωμό!!!). Από κει και πέρα είναι δικαίωμά σου το αν θα κάνεις διάλογο και μέχρι ποια στιγμή θα τον συνεχίσεις όπως δικαίωμα του καθένα εδώ μέσα να απαντάει σε κάποιον όσο κι αυτός απαντάει!!! Είσαι σε φόρουμ και αυτό σημαίνει επικοινωνία, όχι σχέση πομπού-δέκτη (για να μιλήσουμε ηλεκτρονικά μπας και το πιάσεις!) . Δεν στέλνει κάποιος κάτι και ο απέναντι το δέχεται άκριτα!!!! Θα απαντήσει. Θετικά ή αρνητικά! Αν έχεις καταλάβει επίσεις προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο πολιτισμένοι γίνεται αλλά ακόμα κι αυτό εξαρτάται από όλους τους άλλους και αυτά που γράφου.

Επίσεις θα σου θυμήσω

Τελος πάντων , μου φτάνει που σε έβαλα να σκεφτείς , μια παράμετρο που μέσα στον ενθουσιασμό σου, την αγνόησες

Μήπως τελικά εσύ προσπαθείς να βάλεις όλον τον κόσμο να σκέφεται?????Υπάρχει βλέπεις μια παροιμία που λέει: "κουκιά μασας κουκιά φτύνεις!!" Γι' αυτό πρόσεχε τι λες για τους άλλους πριν κοιτάξεις εσένα!!!

και τέλος, εγώ έβαλα φωτογραφία μου αλλά δεν βλέπω να απαντάς σοβαρά σε κάτι!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Οσο είσαι έξω από το κλουβί , παραμένω ανήσυχος για το ζωολογικό κήπο , που έχετε σκαρώσει .

Και βέβαια, μου την έχουν πέσει !! δεν χρειαζόταν περισσότερη διάγνωση ..

Το μόνο που μένει , εάν επιμείνουν ... είναι να τους γράψω τα ονόματα τους στην υπογραφή μου , και να τους ξεφτιλίσω τελείως .

Παλαιό μέλος

εσενα εννοουσα

@ γκανταλφ, εσενα εννοουσα ...

Πολυ ωραιο αυτο στην υπογραφη... Και ναι πιστευω οτι ισχυει εδω καργα....

Οσο για τα υπολοιπα ισχυουν τα κυλισε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι, οποιος μπλεκει με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες, κτλ κτλ

Ειναι προφανες οτι η πλειοψηφια του φορουμ δεν σκευτεται οπως εγω αρα και εγω δεν πολυ συμμετεχω (τουλαχιστον στις γενικες κτλ... σε τεχνικα/οδηγηση κατι γινεται... και εκει παλι κατανταει πανηγυρι ωρες ωρες.....)
    Πουλαω μπροστινο φουλ (τιμονοπλακες (ανω/κατω) καλαμια κλιπον κτλ) απο gsxr1000k6 με ελαχιστα χλμ (συμπεριλαμβανομενου μαυρου φτερου) καθως και τρομπα ακτινικη απο το ιδιο μηχανακι, κοιταξτε στις αγγελιες για παραπανω και στειλτε μου πμ αν θελετε πληροφοριες

Οσο είσαι έξω από το κλουβί , παραμένω ανήσυχος για το ζωολογικό κήπο , που έχετε σκαρώσει .

Το μόνο που μένει , εάν επιμείνουν ... είναι να τους γράψω τα ονόματα τους στην υπογραφή μου , και να τους ξεφτιλίσω τελείως .
    Δωσ' τους όλους μην κωλώνεις.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Κυριάκο, διάβασε λίγο για μένα (τον πάνθηρα και ειδικά τον μαύρο! Δεν πειράζουμε αν δεν μας πειράξουν!!!!!)

Όσο για τον ζωολογικό κήπο που έχουμε σκαρώσει, μήπως θες κι εσύ να μπεις και γι' αυτό τα κάνεις όλα αυτά???

Α και όταν έλεγα να απαντήσεις εννόούσα να μιλήσεις με επιχειρήματα πάνω σε αυτά που έγραψα! όχι να απειλήσεις!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ouououououououououououououououououououououuouo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	214910_0218b_993375_lakota_sioux_tomahawk_peace_pipe_native_craft_indian_artifact0218blg.jpg 
Προβολές:	150 
Μέγεθος:	32,7 KB 
ID:	108845

μαααλιστα!!
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Ρε μιλαμε οτι εχετε πολυ γελιο :rotflmao: :rotflmao:
    Εκτος του οτι τον βγαλατε στην "σεντρα" τον εχετε φερει και σε σημειο να απολογειται γιατι οτι λεει το λεει οπως θελει και δεν κανει στα δικα σας "δημοκρατικα"/κνιτικα μετρα και σταθμα..
    Ρε Κυριακο εδω μεσα ενοοειται οτι υπαρχει κλικα που στην ουσια προσπαθει να φερει ενα φορουμ που ΔΕΝ ειναι δικο της,στα μετρα της.
    Φτανει να δει κανεις ποσα μελη υπαρχουν τα οποια εχουν μ.ο μηνυματων 0/1 Ειναι οι "Ευαγγελατοι" του φορουμ.....αυτοκλητοι κριτες και δικαστες.
    Δεν ξερω τι τους εκανες και σε εβγαλαν στην σεντρα και ουτε και με νοιαζει....
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσοι forumίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2010, 08:34
  2. Τι Λετε Να Παμε Μια Βολτα Στεμνιτσα.....
    από latris mixanis στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2007, 11:13
  3. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  4. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 17:06
  5. Να Πω Μια Καλημερα!!!!!!!!!
    από angel-m στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία