Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 68

Θέμα: Δεν προλαβα να κλεισω χρονο....

4 βδομαδες παρα 3 μερες αισιως και το χερι στον γυψοναρθηκα ακομα...

Η μαγνητικη μεγαλωσε την λιστα...Ρωγμωδες καταγμα,λιποαιματωμα,ενδοωστεϊκο οιδημα και τα κερατα μου τα τραγια

:a29: :a015: :a017: :a45:

Εχει ενα καλο ομως....ξυπναει τα <<μητρικα>> ενστικτα στις γυναικες,αχου το μωρε και τετοια

Και σημερα εχω αλλο ενα καλο να μοιραστω μαζι σας φιλτατοι συμφορουμιτες.

Μιλησα με τον πατερα της κοπελας που μου την εριξε και θα μου κανουνε θετικη δηλωση εστω και 2.5 μηνες μετα.Μεχρι τωρα λεγανε οτι δεν φταινε.Μπλεξαμε και με τις ασφαλιστικες.Τα κλασσικα.

Αντε τελος καλο ολα καλα

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Αφού πάει να κλείσει καλά το ζήτημα χαλάλι του

Για μελλοντική χρήση δική σου και των υπολοίπων:

Σε περίπτωση ατυχήματος κάνετε τα παρακάτω

1) Καλείτε την τροχαία ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Αυτοί καταγράφουν την θέση των αυτοκινήτων και τα στοιχεία σας. Μην το αμελήσετε ακόμη και αν ο άλλος κάνει και δήλωση και φιλικό διακανονισμό και ακόμη και εαν έρθουν αντιπρόσωποι από τις ασφαλιστικές γιατί δεν ξέρετε πως γυρνάν τα πράγματα και οι ασφαλιστικές κανονικά το θέλουν και οι ίδιες.

2) Καλείτε τον αντιπρόσωπο της ασφαλιστικής σας να έρθει επι τόπου στο ατύχημα. Όλες οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες να έχουν άτομο που σε τηλεφώνημά σας (υπάρχει το τηλέφωνο κάπου μέσα στα χαρτιά σας) να έρθει στον τόπο του ατυχήματος. Αυτός θα συμπληρώσει και το έντυπο του φιλικού διακανονισμού εφόσον είστε σε σημείο που λογικά είναι προσβάσιμο σε ευλογο χρονικό διάστημα.

3) Ζητάτε από τον άλλο να κάνει το ίδιο (2) με την δική του ασφαλιστική. Ακόμη και σε περίπτωση αποδοχής της ευθύνης του και φιλικού διακανονισμού το καλύτερο είναι να παραβρίσκεται και ο αντιπρόσωπος της άλλης εταιρείας για αποφυγή παρατράγουδων εκ των υστέρων.

4) Συμπληρώνετε το έντυπο φιλικού διακανονισμού εφ'όσον αποδέχετε κάποιος από τους 2 την πλήρη ευθύνη.

5) Νά έχετε μαζί σας και μια υπέυθυνη δήλωση (αλλιώς κάντε μια χειρόγραφη) αποδοχής της ευθύνης του ατυχήματος που θα υπογραφεί επιπλέον του εντυπου φιλικού διακανονισμού (έτσι για καβάντζα). Αν και ακόμη και αυτή μπορούν να την αναιρέσουν εκ των υστέρων αλλα σε δικαστήριο δεν δείχνει σωστό γενικά αυτό.

Ο φιλικός διακανονισμός επιταχύνει την διαδικασία αποζημίωσής σας την οποία παίρνετε από την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ασφαλιστική και μετά αυτοί τα ζητάνε από τους άλλους.

Ενα ακόμη tip:
    Κανονικά αφού δει την ζημιά ο πραγματογνώμονας και αποφασιστεί το ύψος της αποζημίωσης, θα σας πουνε να την επισκευάσετε και μετά να τους πάτε τα τιμολόγια να σας τα πληρώσουν. Μπορείτε να ζητήσετε όμως (και έχετε αυτό το δικαίωμα) να μην πληρώσετε τίποτε και τα τιμολόγια να κοπούν κατευθείαν στο όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας και να τα πληρώσουν αυτοί. Θα γκρινιάξουν και θα πουν διάφορα αλλα να ξέρετε οτι έχετε το δικαίωμα αυτό.

Πες τα να μαθαινουνε

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και σημερα εχω αλλο ενα καλο να μοιραστω μαζι σας φιλτατοι συμφορουμιτες.

Μιλησα με τον πατερα της κοπελας που μου την εριξε και θα μου κανουνε θετικη δηλωση εστω και 2.5 μηνες μετα.Μεχρι τωρα λεγανε οτι δεν φταινε.Μπλεξαμε και με τις ασφαλιστικες.Τα κλασσικα.

Αντε τελος καλο ολα καλα

Παντως μεχρι σημερα ΔΕΝ εχει κανει την δηλωση

Και αφου με εχει για μαλακα ο πατερας της που με παραμυθιασε οτι θα μου κανουνε την δηλωση,εδω και εναν μηνα απο την μερα που μιλησαμε,θα την τρεξω δικαστικα και οχι μονο το αστικο για την αποζημιωση.....Και για ποινικο και για της παναγιας τα ματια....Οσο μπορεσω να την τραβηξω νομικα θα την τραβηξω....Σκατανθρωποι....

To πρόβλημα είναι οτι είσαι παράνομος όταν κυκλοφορείς πάνω στη διαχωριστική.
    Εχω πληρώσει ατύχημα ευτυχώς όχι σοβαρό σε μηχανάκι με αλλοδαπούς που πήγαινε στη διαχωριστική ενώ νόμιζαν οτι είναι νόμιμοι. Τους είπα ότι ήταν παράνομοι αλλά επειδή κατάλαβα ότι μάλλον το πήραν το μάθημά τους έκανα αμέσως δήλωση.Eίχε σταματήσει η κυκλοφορία να περάσω κοιτάγοντας πολλάκις αριστερά και δεξιά μήπως έρθει κανας κάγκουρας και τελικά αυτοι μην εχοντας πάρει χαμπάρι τίποτα περάσαν και τους ακούμπησα τελευταία στιγμή προκαλώντας ένα μόνο γραντζoυνισμα στη ποδιά του παπιού ευτυχώς !!!
    Περαστικά σου φίλε και μην ανυσηχείς για το μηχανάκι. Σιγά σιγά όλα φτιάχνονται.
    Run, rabbit run

Δεν υπηρχε διαχωριστικη εκει φιλε....Θα εφταιγα αν με τρακαρε πανω στην διασταυρωση....Αλλα αυτη πηγε να περασει τα 4-5 αυτοκινητα που ηταν μπροστα της και να στριψει παρακατω...

Ασε εχω μιλησει με πολλους για το ατυχημα και ξερω ακριβως τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση....

Σιγα σιγα δεν φτιαχνεται τιποτα...Αλλα εγω ο μαλακας φταιω που δεν αρχισα την μανουρα απο την αρχη....Επρεπε να καταλαβω τι ψευτες ειναι και αυτη και ο πατερας της....

Τεσπα /lock

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Δε τοχα δει !! σορρυ και περαστικα ... πωπω περιπετεια !

<<Gravedigger Mode ON>>

Βγήκε και η απόφασηηηηη..

Ρε,σαν χτες μου φαίνεται :rotflmao:

Το κέρδισα λοιπόν,αλλά και η αποζημείωση είναι αστεία όσο αφορά τις ΣΒ και θα τα πάρω σε κανά χρόνο από ότι μου λένε...Ας όψεται το Επικουρικό που και πρόβλημα έχει και δεν το φορτώνουν με,έστω λογικές,απαιτήσεις...

Άντε και μακριά από όλους τέτοια σκηνικά

<<Gravedigger Mode OFF>>

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

χμ, ετσι ακριβως τρακαρα κ εγω, τι κερδισες απο αυτην την ιστορια σε χρηματα ?

Κατι σεβαστο ή για να εχουμε να λεμε...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

Re: Δεν προλαβα να κλεισω χρονο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Λεπτομερια.Το Fiesta ηταν παρανομα σταθμευμενο εκει αλλα προτιμησα να μην δωσω βαση με το σκεπτικο του καλυτερα λαστιχο(?) Fiesta παρα κολωνακι παρκινγκ.Και οτι με βαση το νομο ολη η Αγ Ιωαννου ειναι γεματη με <<παρανομα>> σταθμευμενα.
    Για άλλη μια φορά... η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!!
    Περαστικά και αγύριστα φίλε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    χμ, ετσι ακριβως τρακαρα κ εγω, τι κερδισες απο αυτην την ιστορια σε χρηματα ?

Κατι σεβαστο ή για να εχουμε να λεμε...
    Από Επικουρικό πολύ λίγα..Από ασφαλιστική αρκετά παραπάνω...

Σε οικογενειακό φίλο μοτοσυκλετιστή,κάποιας ηλικίας κιόλας,του επιδίκασαν,πριν λίγες μέρες,30,000Ε για τροχαίο στο οποίο ο άλλος παραβίασε κόκκινο και του έσπασε το πόδι,χαμηλά στο καλάμι...Και όταν λέω σπάσιμο εννοώ σπάσιμο,θρύψαλα,ένα εξάμηνο ξάπλα,χειρουργεία και μετά με πατερίτσες κλπ κλπ...Εξαψήφιο νούμερο δηλαδή αν έχεις ασφαλιστική απέναντι...

Εμένα 1,000Ε περίπου μου επιδίκασαν για το ρωγμώδες κάταγμα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    και για την μηχανη τιποτα;

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Τέλος καλό, όλα καλά, αλλά...

$%#^%^%^%^%$$!@@!#%$&%%$#&^**&*&(%@#!@#^

:a24:
    :a29: :a015:
    :a017: :a39:
    :a45: :a37:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα