Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: Καιρος ηταν...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Περαστικά αδερφέ.Περαστικά κι αγύριστα να είναι.Το όλο θέμα είναι πως εσύ είσαι υγιής.

Καλά ξεμπερδέματα με τον μπάρμπα και για το μηχανάκι μη σκάς,θα ξαναγίνει καινούργιο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    το επικουρικο ασφαλειων το εχεις ακουσει? ρωτα τον ασφαλιστη σου !!! για ανασφαλιστα οχηματα .... κτλ....

να σαι καλα

Να σαι καλά ΜcTalas... Νομίζω μπορεί να σε καλύψει το επικουρικό
    αλλά όχι όλο το μέρος των χρημάτων! Και συνήθως αργεί!

λοιπον πηγα απο τον μαστορα και το κοστολογιο ειναι 3.300€ χωρις εργατικα και χωρις να δει αν εχει παθει κατι απο μεσα!!!

απο οτι ξερω η ασφαλεια καλυπτει μεχρι 9.000 (για ανασφαλιστο),
    δεν καταλαβατε καλα θα με πληρωσει μεχρι το τελευταιο eurocent !!
    και δεν εχω σκοπο να βγαλω λεφτα ουτε να παρω κατι παραπανω απο το να γινει το μηχανακι μου οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ηταν !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ωπα ρε γιωργη.

περαστικα ρε φιλαρακι !!!!τι να πω...καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και οσο το δυνατον συντομοτερα !!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 346iason
    Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας.
    ωραίος! δεν το ήξερα οτι μπορεί να γίνει αυτό

Παιδια να πατε να κανετε οσοι δεν το εχετε κανει στην ηδη ασφαλειασας και μια ασφαλιση για ανασφαλιστο οχημα.ειναι καπου 10-30 ευρο τον χρονο επιπλεον στην υπαρχον ασφαλεια.Απλα τα λεφτα τα παιρνεις απο την ασφαλιστηκησου για τις ζημιες η σωματικες βλαβες και μετα η ασφαλιστικη κυνηγαει τον μαλακα ανασφαλιστο.Ουτε να τρεχεις ουτε τιποτε.Ρωτηστε τον ασφαλιστησας
    Λοιπον μιας και αρχιζω να γινομαι ειδικος το κοστος ανα εξαμηνο για ασφαλιση απο ανασφαλιστο οχημα ειναι 2,98€ !!!

ωπα ρε γιωργη.

περαστικα ρε φιλαρακι !!!!τι να πω...καλα ξεμπερδεματα ευχομαι και οσο το δυνατον συντομοτερα !!!!!!!
    Αστα ρε Γιωργο γκαντεμια !!! ευχαριστω πολυ φιλε αφου δεν χτυπισα δεν τρεχει μια ειδικα τωρα που ξεπερασα το πρωτο σοκ!

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Παει σημερα ο μπαρμπας στον μαστορα και του λεει την τιμη και παθενει το εγκεφαλικο !!! αρχιζει να φωναζει και λεει εγω δεν πληρωνω τιποτα και ας μου κανει μηνυση.οποτε μηλισα με την ιντεραμερικαν και αυριο τους παω το χαρτι της τροχαιας και προχωραμε τις διαδικασιες!αφου δεν θελει να δωσει τα λεφτα σε μενα ας τα δωσει στην ιντεραμερικαν μετα απο ενα χρονο με δικαστιρια και με εξοδα δικηγορων και τοκους,ας πληρωσει κανα 8,000€ να βαλει μυαλο!!

Ρε παιδια μια συμβουλη :Οσο και να σας παρακαλαει οσο και να σας εγγυηται πως θα σας αποζημιωσει, παντα μα παντα προσπαθηστε ν αειστε οσο το δυνατον καλυμενοι!!Εμενα μου ελεγε και μου ξαναελεγα πως θ αμε πληρωσει και το ενα και το αλλα και να εδω πιο κατω μενω και ειμαι γνωστος στην Ηλιουπολη και μπλα-μπλα-μπλα και τωρα μου τα γυρναει.Ευχαριστω τον θεο που μου εκοψε και καλεσα την τροχαια. εγω ο μαλακας τον λυπηθικα και δεν ηθελα ν α μπλεξει παραπανω.Αρχικα ηθελα μονο να ξαναγινει η μηχανη οπως πριν.τωρα θα τον στεγνα και ανευ σιελου !!! και το κρανος θα μου πληρωσει και καθε νομιμο δικαιωμα μου!!

θα σας κραταω ενημερους και να προσεχετε παιδια να γλυτωνεται τις περιπετειες !!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Αυτος θελει να κανουμε μια φιλικη δηλωση 5 μερες μετα ωστε να προλαβει να ασφαλισει το οχημα του.τωρα κατα ποσο ειναι αυτο εφικτο δεν ξερω,η τροχαια του εχει κρατησει την αδεια δεν θα φενεται οτι εχει τρακαρει??δεν ξερω.Οτι και να γινει εγω μπορω να στειλω το ΤΟΤΑ στην ασφαλιστικη μου και να αποζημιωθω απο εκει.Για την καλη μου την καρδια δεν θελω να μπλεξω το μπαρμπα σε αλλες περιπετειες,ας δουμε αυριο τι θα πει ο μαστορας και βλεπουμε.
    Αυτό είναι απάτη κατά της ασφαλιστικής του και δεν έχεις κανένα λόγο να τον βοηθήσεις να την κάνει.

Αυτό μας έλειπε να μπλέξεις κιόλας ...

Ας πρόσεχε να ήταν ασφαλισμένος ...

Εξάλλου εσύ, αν δεν βγάλεις τελικά άκρη με τον παππού, μπορείς να αποζημιωθείς από το επικουρικό ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Αυτό είναι απάτη κατά της ασφαλιστικής του και δεν έχεις κανένα λόγο να τον βοηθήσεις να την κάνει.

Αυτό μας έλειπε να μπλέξεις κιόλας ...

Ας πρόσεχε να ήταν ασφαλισμένος ...

Εξάλλου εσύ, αν δεν βγάλεις τελικά άκρη με τον παππού, μπορείς να αποζημιωθείς από το επικουρικό ...

Δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομυριο να το κανω αυτο, αστον να παρακαλαει και τωρα που μου το παιζει ζορικος θα τσουξει να του πειτε !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Προχώρα και καλή συνέχεια (που θα την έχεις).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    [B]

Δεν εχω διαθεση να κινηγισω τον μπαρμπα,εγω το μονο που θελω ειναι να γινει το μηχανακι μου αγρατζουνιστο οπως ηταν.Και να γινει γρηγορα!

Πρωτα απο ολα χαιρομαι που εισαι καλα. Τα περισσοτερα που θα ηθελα να σου πω, στα εχουν γραψει ηδη. Εχε το νου σου η ιστορια ειναι λιγο περιεργη! Το πρωτο περιπολικο γιατι εφυγε???? Ασχετα αν θελεις να κυνηγισεις το "μπαρμπα", μην χαλαρωσεις. Εχω τρακαρει σε παρομοια φαση (βγηκε απο στοπ), μου ειπε οτι φταιει και μετα (απο την επομενη) εβγαζα καπνους απο τα αφτια γιατι τα γυρισε! Ευτυχως ειχα μαρτυρες οπως και εσυ!!! Καλη τυχη και γρηγορα κοντα μας (Μεγαρα).
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

Αυτο το θυμασαι????? Ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mako

Αυτο το θυμασαι????? Ελπιζω να ξεμπλεξεις γρηγορα!!!!!!!
    το περιμενα νικολα,το περιμενα αλλα θα τον φτιαξω ομορφα,κατσε να παω αυριο απο την ιντεραμερικαν και θα δει τι ομορφα!Θα μου πληρωσει και το κρανος και ας εχει μονο κατι γρατζουνιες!

υγ.προχτες δεν ηρθα μεγαρα λογο καιρου και δουλειας,αλλα την αλλη τεταρτη θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα ειμαι εκει !!!

υγ.τελικα τι κρανος να παρω ρε νικολα??
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικα ηθελα μονο να ξαναγινει η μηχανη οπως πριν.τωρα θα τον στεγνα και ανευ σιελου !!! και το κρανος θα μου πληρωσει και καθε νομιμο δικαιωμα μου!!
    να δανειστω τον τιτλο απο το 1ο αλμπουμ των slayer...................

SHOW NO MERCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    το περιμενα νικολα,το περιμενα αλλα θα τον φτιαξω ομορφα,κατσε να παω αυριο απο την ιντεραμερικαν και θα δει τι ομορφα!Θα μου πληρωσει και το κρανος και ας εχει μονο κατι γρατζουνιες!

υγ.προχτες δεν ηρθα μεγαρα λογο καιρου και δουλειας,αλλα την αλλη τεταρτη θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος θα ειμαι εκει !!!

υγ.τελικα τι κρανος να παρω ρε νικολα??
    Το κρανος οπως ξερεις μετα απο πτωση, δεν το ξαναφορας. Εστω και ενα σημαδακι να εχει στο παιρνουν καινουργιο. Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα (πουχα-παπουτσια κλπ), μην τα ξαναλεμε!!!!! Αστον να χτυπιεται οτι το κρανος το κοπανισες κατω!!!! Μην γραφουμε περισσοτερα, τα αλλα απο κοντα.-

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. καιρος ηταν!!!
    από mikes στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2011, 21:41
  2. 4 αγωνιστικη.....καιρος ηταν :)
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 00:02
  3. Καιρος ηταν
    από alex14 στο forum Off topic