Να πας να το κοιταξεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Χρήηηστοοοοοοο....
είμαι ευαίσθητούλης και κλαίω συχνά.
Είν κακό αυτό???![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αν αποδεικτει καλος ο γιατρος ... Πες μου να παω κι εγω.
:rotflmao:
![]()
Μαζι σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Φιλε Χρηστο,
Συμφωνω εν μερη με τα γραφομενα σου. Για την τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο. Ομως δεν συμφωνω στο να μενουμε αμετοχοι μπροστα σε ολες αυτες τις καταστασεις. Μην περιοριζομαστε μονο στους 'φουστιδες'. Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα στα οποια δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια επειδη δεν μας ενδιαφερει αμεσα και δεν αγγιζουν την οικογενεια μας.
Τεσπα, μπορουμε να συζηταμε ωρες γιαυτο το θεμα.
Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη.
![]()
Να δρασουμε σε οποιοδηποτε θεμα ΔΕΝ εχει να κανει με περιορισμο της ελευθεριας του αλλου!
Κι εγω ελπιζω να τα πουμε κι απο κοντα!
![]()
![]()
ολοι εσεις που λετε οτι δεν βλεπετε τηλεοραση και εχετε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως στο καλο οταν κανω παιδι θα το αποτρεψω απο το να βλεπει τηλεοραση, απο το να συζηταει για fame story, απο το να εχει προτυπο το να παρει μερος σε καποιο realiry?
ακαδημαικες αποριες, αλλα καλο ειναι εκτος απο το να κουβεντιαζετε ακαδημαικα να προτεινετε και λυσεις.
προσωπικα πως μπορεις να πεις σε ενα παιδι 10 χρονων οτι εσυ εισαι το σωστο που δεν βλεπει τηλεοραση, οταν ολοι οι αλλοι συμμαθητες σου θα βλεπουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Εχω πει την "λυση" πιο πανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
ολοι εσεις που λετε οτι δεν βλεπετε τηλεοραση και εχετε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως στο καλο οταν κανω παιδι θα το αποτρεψω απο το να βλεπει τηλεοραση, απο το να συζηταει για fame story, απο το να εχει προτυπο το να παρει μερος σε καποιο realiry?
ακαδημαικες αποριες, αλλα καλο ειναι εκτος απο το να κουβεντιαζετε ακαδημαικα να προτεινετε και λυσεις.
προσωπικα πως μπορεις να πεις σε ενα παιδι 10 χρονων οτι εσυ εισαι το σωστο που δεν βλεπει τηλεοραση, οταν ολοι οι αλλοι συμμαθητες σου θα βλεπουν.
Να του προσφερεις κατι καλυτερο απο αυτο που του προσφερει η τηλεοραση! Αυτο θελει κοπο και πολυ αγαπη.
η λύση για μένα προσωπικά είναι κάποια ασχολία που θα χρειάζεται την αλληλεπίδραση απο το ίδιο το παιδί...
Να μην είναι "παθητική ασχολία"... Δυστυχώς το διάβασμα είναι παθητική ασχολία βραχυπρόθεσμα αν και μακροπρόθεσμα δίνει πολλά ωφέλη...
Τα παιδιά χρειάζονται κάτι που θα τους κινήσει το ενδιαφέρον... αυτό μπορεί να είναι κάτι δημιουργικό ή δραστικό ..
Αθλητισμός , υπολογιστές , μοντελισμός, κοκ.....
Κάτι που να "κεντρίζει" και να κρατάει σε εγρήγορση... τα παιδιά είναι δραστήρια σε μικρές ειδικά ηλικίες , και δεν μπορούν να μείνουν συγκεντρωμένα σε κάτι πάνω απο 30 λεπτά.....
Ακόμα τώρα και αν δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να ασχοληθούμε με τα παιδιά μας , θα μπορέσει ενας γυμναστικός σύλλογος ...σε κολύμπι, σε ποδοσφαίρο ή οτι άλλο...
Η τηλεόραση έχει και ενα κουμπί που έχει κόκκινο χρώμα που την κλείνει ή ακόμα και σε μερικές καινούριες , έχει και κωδικό ασφαλείας για συγκεκριμένες λειτουργίες...
Η αγωγή φίλοι μου ξεκινάει απο το σπίτι...πάντα...
Ας μην ξεχνούμε οτι οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε δεί και εμείς TV αλλά την "σκαπουλάραμε" και δεν "χαζέψαμε" ακριβώς γιατί την κλείναμε εμείς και πηγαίναμε για μπάλα, ποδήλατο, καμάκι (ναι και απο αυτό...χεχεχχεχε), και ότι άλλο ... ας μην αφήνουμε την "ηλεκτρονική νταντά" να τα κάνει για εμάς...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Συμφωνω απολυτα, μονο που θελω να προσθεσω, οτι το παιχνιδι, για τα μικρα παιδια, ειναι καλο να συνδυαζεται και με συμετοχη του γονιου. Η αγαπη ειναι αυτη που τα μικρα παιδια την νιωθουν πολυ περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. Οπως ακριβως και τα ζωα, μιας και τα μικρα παιδια, μην εχοντας ακομα αναπτυξει λογικη, δουλευουν πολυ με το ενστικτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
η λύση για μένα προσωπικά είναι κάποια ασχολία που θα χρειάζεται την αλληλεπίδραση απο το ίδιο το παιδί...
Να μην είναι "παθητική ασχολία"... Δυστυχώς το διάβασμα είναι παθητική ασχολία βραχυπρόθεσμα αν και μακροπρόθεσμα δίνει πολλά ωφέλη...
......................
Σαν δικο μου παραδειγμα θα σας πω ποσο ευτυχισμενος αισθανομουνα, οταν πηγαινοντας στο χωριο, τα βραδυα η κορη μου δεν ηθελε να κατσει με τα ξαδερφια της να δει τηλεοραση, αλλα ηθελε να καθομαστε στην βεραντα και να της εξηγω για αστερια, για γαλαξιες, για το πως δημιουργηθηκαν κ.λ.π.
Βεβαια ετσι εγινε κι αυτη αθεη απο μικρη, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο ...![]()
Gandalf. καλο ακουγεται αλλα με μια μικρη παρατηρηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η αγωγή φίλοι μου ξεκινάει απο το σπίτι...πάντα...
Ας μην ξεχνούμε οτι οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε δεί και εμείς TV αλλά την "σκαπουλάραμε" και δεν "χαζέψαμε" ακριβώς γιατί την κλείναμε εμείς και πηγαίναμε για μπάλα, ποδήλατο, καμάκι (ναι και απο αυτό...χεχεχχεχε), και ότι άλλο ... ας μην αφήνουμε την "ηλεκτρονική νταντά" να τα κάνει για εμάς...
Gandalf
οταν ημουν εγω σε κρισιμες ηλικιες, προ εφηβειας, εφηβεια, το χαζοκουτι οπως το ελεγε η γιαγια ξεκιναγε κατα τις 5:00 - 5:30 το απογευμα.
δεν υπηρχε αυτος ο βομβαρδισμος τεχνολογιας, ειτε tv, ειτε ραδιοδωνο, την 28 θυμηθηκαμε με ενα παλικαρι το εξης κουλο. καποτε καναν τρεχαν στα δικαστηρια τους πειρατες με προσχημα οτι επαιζαν συγκεκριμενουν μουσικους και τραγουδιστες, εποχη 267 πριν ακομα παει στην ερα και σημερα απλα ειναι το status της ελληνικης μουσικης σκηνης.
σημερα δυστηχως η τηλεοραση, τα μμε, το ραδιωφωνο εχουν αντικαταστησει εν μερη την νταντα και ειναι υπευθυνα για την ανατροφη των παιδιων. ηδη τα πρωτα συμπτωματα εχουν εμφανιστει βλεπωντας οτι οι σημερινοι 18ρηδες εχουν γεννηθει το 1986 και οταν αρχισαν να καταλαβαινουν τον κοσμο ειχαν ηδη διαμορφωθει οι καταστασεις τριγυρω οι οποιες παραμενουν μεχρι σημερα
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
dimitris74:
δεν διαφωνώ αλλά και πάλι , έχεις δεί πιτσιρίκι πως κάνει όταν παρακολουθεί και πράττει κάτι μέσα σε κάτι που του κεντρίζει το ενδιαφέρον;...
Ειδικά με την κόρη μου , την έχω δεί να χοροπηδάει όταν πάμε για να κολυμπήσει ή για να παίξει στο πάρκο....
Όταν δεν της βάζω μουσική ..παραδόξως προτιμάει να ακούει κάτι ήρεμο και σε instrumental παρά κάτι με bit ή Ελληναδικό...
όλα ξεκινούν φίλε μου απο εμάς σαν γονείς... αφού εμείς είχαμε καλές εμπειρίες , στο χέρι μας είναι να τις περάσουμε και στα παιδιά μας....
Ξέχασα να σου πω , τι γίνεται στο σπίτι μόλις ακούει για βόλτα ή για εκδρομή... τα πάνω κάτω έρχονται...χεχεχεχεχε
Το κακό πάλι απο εμάς ξεκινάει... κλείστη την ρημάδα και βλέπε μόνο αθλήματα ή καμιά κομωδία... πίστεψε οτι δεν θα χάσεις τίποτα.. αν θες να μείνεις ενημερωμένος δες ειδησεογραφικά στο web ή εφημερίδα...
Προσωπικά την έχω κόψει προ πολλού και είμαι ησυχασμένος...
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ΟΚ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
Προτυπο ο ... Καζαντζιδης?????:rotflmao: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ :rotflmao:
ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ????
ΧΕΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΓΡΟΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
Και επειδή το πήγαμε στο επιστημονικό θα πω την άποψη μου
Το να είσαι ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι δικαίωμα του καθενός, άλλα δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε και αποδεκτό, είναι ψυχοσωματική ανωμαλία._
Τα κόμπλεξ και ανασφάλειες των ομοφυλόφιλων είναι συνέπεια της μη φυσιολογικής τους ζωής και έχουν σαν αποτέλεσμα την εν γένη αντικοινωνική «πούστικη συμπεριφορά τους» (δεν είναι τυχαία η έκφραση, είναι βασισμένη σε εμπειρίες γενεών και γενεών... Η λαϊκή σοφία!)
Επίσης οι gay (της ΤV) είναι εριστικοί και προκλιτικοί. και τα "θελει ο κωλος τους"._
Ρε παλιοφIdi ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΟΚ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΚΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ????
ΧΕΣΤΙΚΑ ΛΟΥΚΓΡΟΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
Ηρεμησε!
Κι εγω αυτο ειπα.
Οτι ειναι τοσο προτυπο ο Καζαντζιδης, οσο προτυπο ειναι και ο Ξανθοπουλος και ο Βοσκοπουλος κι ο Παριος κ.α.
Που σημαινει οτι ΔΕΝ μπορεις να τους λες προτυπα!
Εγω εζησα με τα τραγουδια του Καζαντζιδη που εσυ μαλλον τωρα ακους. Τραγουδησε τον "πονο" μιας (θες δυο? θες τρεις?) γενιας. Ωραια τοτε το θεμα ηταν πιασαρικο, τωρα οχι.
Το ιδιο εκανε κι ο Ξανθοπουλος και σε μεγαλυτερο βαθμο μαλιστα, συνεπικουρουμενος απο την δυναμη της εικονας. Ηταν "το παιδι του Λαου". Μας τρεχαν οι μαναδες μας στα θερινα και βλεπαμε σαν τα χαζα. Τοτε επιανε, τωρα οχι.
Κι ο Βοσκοπουλος κι ο Παριος στην γενια τους αντιστοιχα καναν το ιδιο. Τραγουδαγαν τον (πιασαρικο τοτε) πονο του ερωτα.
Δεν μπορουν να ειναι προτυπα ομως και μαλιστα στην σημερινη εποχη ...
Γιατι σε χαλαει αυτο και γιατι πρεπει να ειμαστε "λουγκροφιλοι" γι' αυτο?![]()
Σε όλα μέσα!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Το να είσαι ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι δικαίωμα του καθενός, άλλα δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε και αποδεκτό, είναι ψυχοσωματική ανωμαλία._
Τα κόμπλεξ και ανασφάλειες των ομοφυλόφιλων είναι συνέπεια της μη φυσιολογικής τους ζωής και έχουν σαν αποτέλεσμα την εν γένη αντικοινωνική «πούστικη συμπεριφορά τους» (δεν είναι τυχαία η έκφραση, είναι βασισμένη σε εμπειρίες γενεών και γενεών... Η λαϊκή σοφία!)
Επίσης οι gay (της ΤV) είναι εριστικοί και προκλιτικοί. και τα "θελει ο κωλος τους"._
Σωστός ρε σοφέ!
Η αδερφή όσο και να το παλεύει και να προσπαθεί να το πιστέψει πάντα θα νιώθει ότι δεν είναι φυσιολογικός και αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς, απλά γιατί δεν είναι φυσιολογικό το ζευγάρωμα μεταξύ αντρών, δεν είναι κάτι προορισμένο από την φύση να συμβαίνει.
Γι' αυτό και η όλη συμπερίφορά της αδερφής (η πούστικη συμπεριφιρά) που μισεί όλον τον κόσμο γύρω του.
Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ ρε παιδιά γιατί την προδοσία, την άτιμη συμπεριφορά, τους ύπουλους τρόπους την λέμε "πουστιά";
![]()
![]()
![]()
Ποιό είναι το "μέτρο" που καθορίζει την ομοφυλοφιλία ως μη φυσιολογική?Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Καλά για το αποδεκτό δεν το συζητάω καν
uh oh...Και επειδή το πήγαμε στο επιστημονικό θα πω την άποψη μου
Το παραπανω, το αντεγραψες απο συγγραμμα ψυχολογιας του 1900 'η απο κανα διαταγμα της χουντας?Το να είσαι ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι δικαίωμα του καθενός, άλλα δεν είναι ούτε φυσιολογικό ούτε και αποδεκτό, είναι ψυχοσωματική ανωμαλία._
Που σαι Ιdi... Ξερεις τι ειναι η φυσικη επιλογη? Αν δε ξερεις, ρωτα να μαθεις, ειναι πολυ σημαντικο! Αν ξερεις, περιμενε λιγο αλλα προσεχε (!) μηπως σε μερικα χρονια, σε μια μελλοντικη κοινωνια ομοφυλοφιλων, κυνηγανε εσενα και τις ελαχιστες γυναικες που εχουν απομεινει, να σας καψουν στην πυρα της αγνωμοσυνης, θεωροντας σας "ανωμαλους" και "μη φυσιολογικους" ... Στην ιδια πυρα που καις εσυ μια ομαδα ανθρωπων για τους οποιους δεν ξερεις σχεδον τιποτα.Τα κόμπλεξ και ανασφάλειες των ομοφυλόφιλων είναι συνέπεια της μη φυσιολογικής τους ζωής και έχουν σαν αποτέλεσμα την εν γένη αντικοινωνική «πούστικη συμπεριφορά τους» (δεν είναι τυχαία η έκφραση, είναι βασισμένη σε εμπειρίες γενεών και γενεών... Η λαϊκή σοφία!)
Με αλλα λογια, ποιος εισαι εσυ κι εγω και ολοι μας, ωστε να κρινουμε τι ειναι αποδεκτο και φυσιολογικο?? Ποσο καιρο εισαι εδω ανθρωπε? Τι??? 10000 χρονια μονο??? Και που ξερεις εσυ τι γινοταν πριν απο 3000000 χρονια και που ξερεις τι υπαρχει περα απο τη μυτη σου, μικρο ανθρωπακι Idi kai dez και ολοι σας???
Με αλλα λογια, χαλαρωσε δικε μου, ζησε τη ζωουλα σου, αλλαξε οτι μπορεις ν αλλαξεις σ αυτη και προπαντος, προσπαθησε να εισαι ανοιχτομυαλος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Σε όλα μέσα!
Σωστός ρε σοφέ!
Η αδερφή όσο και να το παλεύει και να προσπαθεί να το πιστέψει πάντα θα νιώθει ότι δεν είναι φυσιολογικός και αυτό όχι γιατί το λέμε εμείς, απλά γιατί δεν είναι φυσιολογικό το ζευγάρωμα μεταξύ αντρών, δεν είναι κάτι προορισμένο από την φύση να συμβαίνει.
Ρε μπουγατσακο ...
Τι ειναι φυσιολογικο?
Μηπως αυτο που λεει η Εκκλησια?
Δηλαδη η "ιεραποστολικη" σταση, κι αυτη μονο για τεκνοποιηση?
Το "69" ειναι παραφυσει ασελγεια!![]()
Το ιδιο και "αλλα" που δεν τα αναφερω για να μην κοπει το ποστ, βασει του "νομου περι ασεμνων".![]()
Ελα ομως που, σε αντιθεση με την Εκκλησια, η φυση μας διδασκει οτι η φυσιολογικη σταση ειναι το "πισωκολητο"!![]()
Σορρυ ρε παιδια αλλα εχω πεθανει απ' τα γελια την ωρα που το γραφω αυτο !!! :rotflmao:
Ποιος ειναι τελικα ο σωστος?
Μαλλον η Φυση μιας κι ειναι πολυυυυυ πιο παλια απο την εκκλησια ...
Ωραιαααα ...
Ελα μου ντε που στην Φυση εχουμε παρα μα παρα πολλα παραδειγματα ομοφυλοφιλιας ...
Ειτε απο "αναγκη" (μεταξυ δευτερευοντων αρσενικων), ειτε σε ενδειξη υποταγης στο πρωτευων αρσενικο, ειτε για χιλιους δυο αλλους λογους ...
Δες σχετικο αρθρο στο Focus (πριν απο 3-4 μηνες, δεν θυμαμαι ακριβως).
Τι ειναι τελικα το "φυσιολογικο"?
Εχω μπερδευτει ο ανθρωπος ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Γι' αυτό και η όλη συμπερίφορά της αδερφής (η πούστικη συμπεριφιρά) που μισεί όλον τον κόσμο γύρω του.
Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ ρε παιδιά γιατί την προδοσία, την άτιμη συμπεριφορά, τους ύπουλους τρόπους την λέμε "πουστιά";
Οπως ειπαμε και πιο πανω, ειναι καθαρα θεμα εποχης.
Στην Αρχαια Θηβα π.χ. "πουστια" ηταν η παληκαρια και οι ανδρεια, μιας και για να καταταχθει καποιος στον Ιερο Λοχο, επρεπε να καταταχθει μαζι με τον εραστη του!![]()
Μπα σε καλο σας σημερα ....
Με πεθανατε στο γελιο!
![]()
Γιατι ειστε κολλημενοι ρε γαμωτο, κι ειστε και νεα παιδια?
Αν σας πει καποιος να σας πηδηξει .....
Ε, ΜΗΝ κατσετε ....
Αν σας πει ομως να σας μορφωσει ή να σας "οφελησει" με οποιονδηποτε αλλο τροπο, ειτε εικαστικο, ειτε κοινωνικο, ειτε οτιδηποτε αλλο, τοτε ΔΕΝ βλεπω το λογο να μην το δεχτητε, επειδη ετυχε να μαθετε (που πιθανον κι αυτο να ειναι λαθος) οτι εχει διαφορετικες απο εσας σεξουαλικες προτιμησεις ...
Για να μην πω και το αλλο που εχω δει απο την πειρα μου ....
Οι μεγαλυτεροι πολεμιοι των ομοφυλοφιλων ....
Τελικα τον παιρναν λιγακι ....
![]()
Αϊντε Λουγκρεεες !!!
:rotflmao::rotflmao: