Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 116

Θέμα: Διαπιστωσεις

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ρε εδω τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!

ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα???
    Ορίστε,τι κατάλαβες τώρα;Μπήκες και τούς έκοψες τη φόρα.

Γιαααα πες μου σε παρακαλώ την ενάτη τού σι μπεμόλ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

τι, υπαρχει και ενατη γμτ???
    το ρε υφεση ειναι? νοτα ψαχνουμε?

για πες μου εσυ ποσα βγαζει το κ7 στο κοντερ με 6η και 8500 στροφες, ενα δοντι κοντο μπροστα και 55αρι προφιλ ελαστικου?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

τι, υπαρχει και ενατη γμτ???
    το ρε υφεση ειναι? νοτα ψαχνουμε?

για πες μου εσυ ποσα βγαζει το κ7 στο κοντερ με 6η και 8500 στροφες, ενα δοντι κοντο μπροστα και 55αρι προφιλ ελαστικου?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Με τεντωμένη αλυσίδα ή ψιλολάσκα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Με τεντωμένη αλυσίδα ή ψιλολάσκα?
    και οι δυο απαντησεις θα γινουν δεκτες!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

και οι δυο απαντησεις θα γινουν δεκτες!

Υπολόγισε 10 χλμ λιγότερα με την ψιλολάσκα.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Όταν το πήρα ήταν άστρωτο και δεν το πήγα ψηλά. Αλλά θα σού πω.Δείχνει 230 και ο ήχος που βγαίνει από τα(καλοκουρδισμένα ομολογουμένως τελικά)είναι ντο!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Edmarios. Για ΚΤΜ πηγαινα καρφι! Συγκεκριμενα για το ADVENTYRES 950. Δεν βρεθηκε ενας να μου πει μια καλη κουβεντα. Ουτε ιδιοκτητες ουτε μηχανικοι. Κανεις. Τα λογια ητν του τυπου, θα μπλεξεις θα τραβιεσε θα πληρωνεις! Να μην σου πω τις ανατριχιαστικες ιστοριες ταλαιπωριας. Μου αρεσουνε αλλα για να περναω καλα. Οχι να τραβιεμε. Μετα πηρα το VSTROM που βγηκε θηριο και με πηγαινει παντου γρηγορα ξεκουραστα οκονομικα και σιγουρα. Παρ ολα αυτα απο μερακι και αγαπη για τις μηχανες συνεχισα να ψαχνωμε να συζητω να ενημερωνομε, παντα με αγαπη και χωρις εμπαθεια. Συμπερασμα! Δοξαζω το θεο που πηρα Ιαπωνεζικο. ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ!!!

Agelos sv Το τυοnο ειναι μια διτροχη καυλα! το χει φιλος μου. Πανεμορφο και αγριογκαζο! Αυτα που διαβασες ειναι τα λογια μου. Διαβασε τωρα και τα λογια του ιδιοκτητη φιλου μου' Καλο ειναι αλλα δεν διανοουμε να ξεκινισω να παω καπου χωρις να τσεκαρω λαδια, πολυτελεια πουχα με τ προηγουμενα τενερε, TDM!!!! Aυτα...

Mc Talas Εσυ παρε γαιδουρ να κανεις εξορμησεις Προδρομε του BIG BROTHER:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Διαβασε τωρα και τα λογια του ιδιοκτητη φιλου μου' Καλο ειναι αλλα δεν διανοουμε να ξεκινισω να παω καπου χωρις να τσεκαρω λαδια, πολυτελεια πουχα με τ προηγουμενα τενερε, TDM!!!! Aυτα...
    Εχουμε χασει τη μπαλα μου φαινεται ρε παιδια! Ολοι ακουσαν απο εναν φιλο καποιου δευτερου ξαδερφου που εχει Ιταλικο και λεει οτι σκορπαει, οτι βγαζει προβληματα κ χιλια δυο!! Και ρωταω αυτο που ρωτησε και ο Παπ: εχετε ρε παιδια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρια απο αυτα τα ρημαδια μηχανακια που λετε οτι ειναι τοσο προβληματικα η θα συνεχιζουμε να βαραμε ομαδικη :a31: ;

Εγω δηλαδη στο δικο μου γιατι δεν καθομαι ποτε να κοιταζω λαδια παρα μονο οταν παει στο σερβις καθε 10 χιλιαδες χιλ; Η μηπως ειναι η εξαιρεση το δικο μου και ολα τα αλλα σκορπανε; Η ο κολλητος με το 950 που δεν του εχει κανει ουτε τσικ τι θα επρεπε να πει;

Ο καθε πικραμενος προσπαθει να δικαιολογησει την Χ αγορα που εκανε με τη λογικη ενω ΞΕΡΕΙ οτι επρεπε να την κανει με το συναισθημα...
    Νίκος
    Open Horizons

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Ωρε Vstroma όλο ραδιοαρβύλα γράφεις, ουσία μηδέν

Μας αραδιάζεις εδώ κουβέντες της καφετέριας και του φραπέ και περιμένεις να τα δεχτούμε ως δεδομένα λες και είμαστε χθεσινοί.
    Triple 1050

Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
    Ωρε Vstroma όλο ραδιοαρβύλα γράφεις, ουσία μηδέν

Μας αραδιάζεις εδώ κουβέντες της καφετέριας και του φραπέ και περιμένεις να τα δεχτούμε ως δεδομένα λες και είμαστε χθεσινοί.
    + 600
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

Με την καρδια καλε μου ταξιδευτη αγοραζουν μηχανες και αυτοκινητα αυτοι που τους περισευουν, η κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να χουν κατι κυριλε στο γκαραζ τους. Εγω θελω αξιοπιστια γιατι κανω πολλες εκδρομες και ταξιδια και το μικρο περισευμα μου το τρωω σε ψαρια και μπριζολες. Μαγκια σας και σεις και τα ευρωπαικα σας. Εγω δεν το ρισκαρω. Ασε που ειναι και πανακριβα στην αγορα τους. Στο φιναλε τη γνωμη μου λεω απ αυτα που ακουω και διαβαζω. Τωρα αν ειναι ραδιο αρβυλα εγω δεν ξερω, παντως σιγουρα αυτα δεν τ ακουτε απο μενα πρωτη φορα. Ισως κατα τη γνωμη σας επρεπε να κλεισω αυτια και ματια και να παω στην hell in stores να παρω το εργαλειο και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι. Συγνωμη που το ψαξα λιγο παραπανω.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Με την καρδια καλε μου ταξιδευτη αγοραζουν μηχανες και αυτοκινητα αυτοι που τους περισευουν, η κανουν το σκατο τους παξιμαδι για να χουν κατι κυριλε στο γκαραζ τους. Εγω θελω αξιοπιστια γιατι κανω πολλες εκδρομες και ταξιδια και το μικρο περισευμα μου το τρωω σε ψαρια και μπριζολες. Μαγκια σας και σεις και τα ευρωπαικα σας. Εγω δεν το ρισκαρω. Ασε που ειναι και πανακριβα στην αγορα τους. Στο φιναλε τη γνωμη μου λεω απ αυτα που ακουω και διαβαζω. Τωρα αν ειναι ραδιο αρβυλα εγω δεν ξερω, παντως σιγουρα αυτα δεν τ ακουτε απο μενα πρωτη φορα. Ισως κατα τη γνωμη σας επρεπε να κλεισω αυτια και ματια και να παω στην hell in stores να παρω το εργαλειο και να καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι. Συγνωμη που το ψαξα λιγο παραπανω.
    Σωστα τα λες και καλα εκανες και πηρες το strom για ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.
    Αυτο δεν σημαινει οτι ολοι οι αλλοι θελουν οτι και εσυ απο μια μηχανη.
    Και ουτε εσυ μπορεις να κανεις οτι θα κανει καποιος με ενα KTM για παραδειγμα.

Σκεψου λιγο πιο "ανοιχτα" και θα δεις οτι ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τις δικες αναγκες / κ@υλες.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 12:16
  2. Διαπιστώσεις... (λες και δεν τα ξέραμε)
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2007, 14:56
  3. Έλλειψη προτύπων... προσωπικές διαπιστώσεις.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 01:27
  4. Διαπιστώσεις
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 15:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας