gia na doume..
![]()
Λοιπον
Για Αγγλια
Οποιος λεει οτι η ασφαλεια ειναι φθηνη να του στειλω την δικια μου να μου την πληρωνει
Οταν θα κανεις ασφαλεια θα σε ρωτησουν 1002 πραγματα
Τα πιο βασικα ειναι
Ποσο καιρο οδηγεις
Αν εχεις Βρετανικη αδεια
Τι επαγγελμα κανεις
Ποσο χρονων εισαι
Που παρκαρεις την μηχανη
Αν η χρηση ειναι για διασκεδαση,δουλεια η και τα 2
Οσο για το διπλωμα
Αν φας κληση ειτε απο Καμερα ειτε απο Αστυνομικο το ελληνικο διπλωμα δεν κανει ουτε για χαρτι τουαλετας
και εξηγουμε
Με πιασε ρανταρ σε δρομο 30 μιλια και πηγαινα με 40 μιλια
Ερχετε λυπητερη σπιτι..60 λιρακια και υποχρεωτικη εκδοση Counterpart British Licence
Ο λογος? Μα για να σου περασουμε τα points
Αν δεν το κανεις μεσα σε ενα μηνα..πας δικαζομενος με προστιμο 1000 λιρες
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Η πρώτη σελίδα αναφέρει απλά "Άδεια Οδήγησης" σε κάποιες Γλώσσες. Αν εμπλακείς σε τροχαίο, χρειάζεσαι πλήρη μετάφραση. Εσωτερικά όλα τα στοιχεία (ημερομηνίες, αρχή έκδοσης κτλ) είναι στα Ελληνικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
file panvas
sto thema tou diplmatos eisai en meri lathos.
to Roz EU diploma einai eidei metafrasmeno, gia kita to proto filo!
isxiei se oles tis ebropaikes xores kai einai to idio se oles tis EU xores.
I boulgaria bebea einai neo melos, kai isos den eixe enarmontei pliros, Edo einai kai to problima, an to exeis kero, prin tin boulgariki entaksi, en tora sigoura den einai grameno sta boulgarika oti einai diploma.
Έχει χρειαστεί να μεταφράσω σε επίσημη αρχή δύο φορές διπλώματα Ελλήνων συναδέλφων που έρχονται περιστασιακά από την Ελλάδα για δουλειά στην Βουλγάρικη Εταιρεία και έχουν εμπλακεί σε τροχαίο, ή παραβάσεις του ΚΟΚ.
Το ίδιο θα συμβαίνει και με τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Με την ίδια λογική, ο τροχαίος μπορεί να σου πει ότι δεν καταλαβαίνει τις ημερομηνίες, τι είναι τι, και να σε πρήξει... Μου έχει τύχει και μου κόστισε 5 λέβα χαρτζιλίκι...
edit: το αν ισχύει είναι άλλο θέμα και το δέχομαι.
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Για πε για πε !!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
περσι τη γλιτωσαμε ρε
φετος παλι....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι φωναζες πατελα στον αυτοκινητοδρομο ;;;
![]()
![]()
![]()
Εχω παρει κληση εχωντας το Ελληνικο διπλομα και οπως ειπα πριν εχει εναν κωδικο επανω και μεταφρασμενο / αμεταφραστο δεν τους ενδιαφερει.
Δεν ειχα κανενα προβλημα,αντιθετα αν δεν ειχα κανει μια βλακεια θα μπορουσα να μην "φαω" την κληση.
Μου ειχε ρηξει μια τυπισα την μηχανη κατω με το αυτοκινητο της...αποτελεσμα η ασφαλεια της δεν μου δημιουργησε κανενα απολυτος προβλημα και τα λεφτα τα πηρα ΟΛΑ και πολυ πιο γρηγορα απ-οτι νομιζα και παλι δεν ειχα κανενα προβλημα με το διπλομα Ελληνικο και Ιταλικες πινακιδες.
Οσο αναφορα το οτι εδω ειναι Ιταλια....δεν σημαινει οτι παντου ειναι οπως στην Ναπολι η το Παλερμο.....εδω ειναι Βορρας...κοινος υπαρχουν 4 ειδων αστυνομιες και ανα πασα στιγμη μπορει καποιος να σε σταματησει και να σου κατσει κληση που ειναι πολυ πιο τσουχτερη απο την Ελλαδα ακομα και για τον καθρευτη που δεν ειναι συμβατος με την νομοθεσια.
Θα πω μονο αυτο για να καταλαβει κανεις ποσο αυστηροι ειναι εδω.
Εχω καθρευτες Ducati performance carbon οπου στην συσκευασια λεει οτι ειναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ που σημαινει για πιστα και στην αυλη του σπιτιου μου οτι μπορω να οδηγησω,αν με τσιμπησουν και μονο για τους καθρευτες μπορουν να μου κατσουν κληση ανω των 100€ και ακομα να μου παρουν την αδεια κυκλοφοριας.
Το ιδιο ισχυει και για τις διαστασεις στα λαστιχα...και σε πολλα αλλα.
Οποιος εχει γνωστο στην Ιταλια μπορει να τσεκαρει οτι δεν ειναι υπερβολες αυτα που λεω.
Το θεμα ειναι οτι πολλες φορες ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι ισχυει και τι οχι,οποτε αν πεσεις σε κανενα περιεργο οπως και να εχει θα εχεις τραβηγματα αλλα δεν πιστευω τοσο μεγαλα οπως ελεγε το μελος απο Ολλανδια.
Το διπλομα δεν μπορουν να στο παρουν σε καμια περιπτωση αν ειναι Ελληνικο γιατι ειναι εγγραφο του Ελληνικου κρατους...συμβουλη σε οποιον τυχει κατι αναλογο ειναι να αρνηθει να δωσει το διπλομα και να πει στο "οργανο" οτι θα μπλεξει με την Ελληνικη πρεσβεια..εκει σταματαει καθε περιπετεια.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law