pegaso ruleZ! αντε μη σου αλλάξω τακάκια εσεναΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Pegaso:rotflmao:
![]()
![]()
pegaso ruleZ! αντε μη σου αλλάξω τακάκια εσεναΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Pegaso:rotflmao:
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ή κακοκεφιές έχεις σήμερα ή περίεργες ορέξεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και για πες μου πως οριζεις το ''κακη'' φιλε μου;![]()
![]()
Δεν εξηγείται αλλιώς!:rotflmao:
![]()
Ανοιξέ το κι αν πιστεύεις οτι θα βγάλουμε ακρη εμένα να μεΑρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Μηπως να ανοιξουμε ενα threat "Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΤΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ"?????![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ή κακοκεφιές έχεις σήμερα ή περίεργες ορέξεις!![]()
![]()
Δεν εξηγείται αλλιώς!:rotflmao:
![]()
εχω και τα δυο...![]()
δεν είναι κακό να είναι εμπορικό ένα μηχανάκι!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το V-strom!!! Γιατί το έχουν όλοι...![]()
τα θετικά είναι περισότερα από τα αρνητικά!
![]()
![]()
![]()
Πηγα σήμερα στο μηχανικό που μου περιποιείτε το cb-1 και με το που βλέπειΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
pegaso ruleZ! αντε μη σου αλλάξω τακάκια εσενα
![]()
![]()
τον Πηγασο μου λεέι: τι πήγες και πήρες....
Αλλά μόλις το έβαλα μπρος: Ωραίος ήχος ε? Ε βέβαια! ROTAX κινητήρας ! Άσπαστος!
Ε! πήρα μια ικανοποίηση!![]()
![]()
![]()
Ναι... απάντα εσύ σοβαρά... τεσπα δεν είναι κακό αφού θες σοβαρή απάντηση να είναι εμπορικό το μοτόρι αλλά ρε φίλε... με εκνευρίζει να το "φορά" όλος ο κόσμος. Προσωπικό κόλλημα! Όπως κάποτε με τα αφρικόνια. Αγόραζαν οι γνώστες αγόραζαν αυτοί που γούσταραν τρελλά το μηχανάκι μετά έγινε μόδα. Βαρέθηκα να βλέπω στο δρόμο τύπους με ζελέ γυαλιά εντυπωσιακά δερμάτινο και ακράνωτους εννοείται να κουβαλούν καλογυαλισμένα άφρικα τα οποία ζήτημα αν είχαν πατήσει μισή φορά στο χωματόδρομο του χωριού τους. Το ίδιο και με τις Βαρκαδέρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
δεν είναι κακό να είναι εμπορικό ένα μηχανάκι!
τα θετικά είναι περισότερα από τα αρνητικά!
![]()
![]()
![]()
Έχω χιλιοβαρεθεί να βλέπω v-strom στο δρόμο.
Μερικά + από μένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
......Αν και μάλλον "λίγος" να εκφέρω τέτοια άποψη και να μην θεωρηθώ..γραφικός!
![]()
Θεωρώ ότι έχουμε κάνει τις μηχανές...πουκάμισα! Τα αλλάζουμε με ασήμαντες αιτίες, και καθόλου σοβαρες αφορμές! Όχι όλοι βέβαια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Μερικά + από μένα!Αν και μάλλον "λίγος" να εκφέρω τέτοια άποψη και να μην θεωρηθώ..γραφικός!
![]()
Θεωρώ ότι έχουμε κάνει τις μηχανές...πουκάμισα! Τα αλλάζουμε με ασήμαντες αιτίες, και καθόλου σοβαρες αφορμές! Όχι όλοι βέβαια...
Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε γνωστό συμφορουμίτη ο οποίος τις αλλάζει όπως αλλάζει σώβρακα;;;;![]()
![]()
Αυτός το κάνει εκ πεποιθήσεως! Εξ ανάγκης!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να υποθέσω πως αναφέρεσαι σε γνωστό συμφορουμίτη ο οποίος τις αλλάζει όπως αλλάζει σώβρακα;;;;![]()
![]()
Σαν πρέζα, πως να το πώ?
![]()
Μα έχει πάθει εξάρτηση κι όλο άλληνε ζητάει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Αυτός το κάνει εκ πεποιθήσεως! Εξ ανάγκης!Σαν πρέζα, πως να το πώ?
![]()
![]()
Αλί σε μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Μα έχει πάθει εξάρτηση κι όλο άλληνε ζητάει...![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ?
ΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ?
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tanouki2
ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ?
ΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ?
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
μαλλον δεν θα αγοραζε κανεις την Ελληνικη "αξιοπιστια".
![]()
τωρα εμενα που μου φάνηκε μια χαρα το τεστ (ή το ''τεστ'' ή το κειμενο) και καθολου υποτιμητικο για το vstrom εχω προβλημα?
δεν διαβασα πουθενα να χλεβαζει ή να μειωνει την αξια του dl αυτο καθ'αυτο.
σε σχέση με το ta αναφερει ποια πραγματα (κατα την αποψη παντα*) του γραφοντος/συντακτη κανει χειροτερα το dl.
ρε μπας και να το ξαναδιαβασω?μη μου ξεφυγε τπτ κιολας.....
![]()
*= η οποιο μπορει να μην ειναι αντικειμενικη ή αμερολυπτη ή σωστη αλλα δεν παυει να απλα μια ΑΠΟΨΗ ενος ΑΝΑΒΑΤΗ ο οποιος τυγχανει να εχει δημοσιο βημα και προβολη.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!