Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 82

Θέμα: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

!@#$%^&*()_+

ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΈΞΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΣ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΜΟΝΟ 6ΜΕΡΕΣ!! ΤΟΥ ΛΕΩ Ή ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ Ή ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ 12000Ε ΖΕΣΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
    1 ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ
    2 ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙΣ,ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

3 ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΛΟ ΚΡΥΜΕΝΟ!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....

Re: !@#$%^&*()_+

Αρχικά δημιουργήθηκε από FAZER79
    ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΔΩ Κ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΠΈΞΩ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ Κ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΙΛΕ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΣ,ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΜΟΝΟ 6ΜΕΡΕΣ!! ΤΟΥ ΛΕΩ Ή ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ Ή ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ 12000Ε ΖΕΣΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48ΩΡΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
    1 ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΣ Κ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΙ
    2 ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙΣ,ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

3 ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΛΟ ΚΡΥΜΕΝΟ!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....
    ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ

Εγώ για ετοιμοπαράδοτο έκανα 3 εργάσιμες! Κάνε τους φασαρία!
    http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
    http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
    http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
    http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013

100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
    Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    Καλησπερα φιλε μου , εχω παρει δυο μηχανακια παραεισαγωγης . το πρωτο kawasaki zxr 636 απο Motojapan . Τα παιδια μου ειπαν σε 3 μερες και πραγματικα την τριτη μερα το μηχανακι το ειχα , το δευτερο GSXR K7 600 απο Moto hellas , μου ειπαν σε 3 μερες , ε την δευτερη μερα το ειχα . Δεν θελω να κανω διαφημση αλλα και τα δυο μαγαζια ειναι υποδειγμα εξυπηρετισης , ειδικα τα παιδια στο moto japan ειναι απεχτα , εχουν περασει δυομιση χρονια απο τοτε που το πειρα και ακομα οποτε περναω ενω τους ειπα οτι το δευτερο μηχανακι το πηρα απο αλλο μαγαζι γιατι μου εκανε καλυτερη τιμη με εξυπηρετουν, με θυμουνται με το μικρο μου ονομα και μου στελνουν σε καθε γιορτη ευχητηριες καρτες . Προσωπικα αυτα τα δυο μαγαζια δεν τα αλλαζω . Με το καλο να το παρεις .

Περιμένεις εδώ και ένα μήνα για το "ετοιμοπαράδοτο" μηχανάκι!!! Έλεος!!! Οι απεργίες που λένε είναι φτηνές δικαιολογίες. Απλά ο τύπος έτσι κάνει προφανώς στους πελάτες του, μαζεύει τις προκαταβολές, επενδύει τα χρήματα και δίνει τα μηχανάκια μόλις δει ότι ο άλλος έχει φτάσει στο αμήν. Για αυτό διαφημίζει χαμηλές τιμές.
    Εγώ απλά θα το ΑΚΥΡΩΝΑ και ας είχε και το μηχανάκι έτοιμο στο κατάστημα. Δεν ανέχομαι την κοροϊδία. Και όταν φανερά δεν σέβεται τον πελάτη του, ε δεν θα τον σεβαστώ ούτε εγώ.

Φίλε ακύρωσέ το, ο τύπος απλά παίζει με την υπομονή σου έχοντας ήδη ωφεληθεί εδώ και ένα μήνα από τα χρήματά σου. Πάρε πίσω την προκαταβολή, ακύρωσε και το δάνειο (μίλα και με την τράπεζα, ότι δεν σου έχουν παραδώσει το προϊόν για το οποίο το κατάστημα έχει πληρωθεί) ή αν δεν μπορείς να το ακυρώσεις, απαίτησε να σου επιστρέψουν το ποσό του δανείου είτε σε σένα είτε στην τράπεζα. Και μην τους ρωτάς αν μπορείς να ακυρώσεις το μηχανάκι, απαίτησέ το.

Βρίσκουν και τα κάνουν, επειδή έχουμε μάθει να τα τρώμε όλα αμάσητα!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!ΒΑΛΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΟΝΙΚΟ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ!!!ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!ΠΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ!Α ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΚΟΦΤΕΣ ΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ 2 Η ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΕΛΑ(ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ).ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx black
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΣΧΗΜΑ!!!!!!ΒΑΛΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΟΝΙΚΟ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ!!!ΕΔΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ!!!ΠΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΗΡΘΕ!Α ΩΡΑΙΑ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΚΟΦΤΕΣ ΜΠΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ 2 Η ΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΕΛΑ(ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΑΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ).ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!

Πως εμπλεξες ετσι:hypnotize Το καλλιτερο που εχαεις να κανεις ειναι να πας σε ενα δικηγορο και να παψεις να αχολεισαι με αυτους.Βεβαια θα σου στοιχισει και ο δικηγορος λιγα χρηματα αλλα απο την στιγμη που κατι υποπτο παιζει μην χανεις καιρο.

Ρε φίλε καλά ξεμπερδέματα...δε μας λες και πιό είναι το λουλούδι να μην περνάμε ούτε απ' έξω ?

ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΗΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝ

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Aντε επιτέλους !!!
    Καλοτάξιδο ........ & φωτό .........
    και που 'σαι ......... never again !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!!ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΗΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΜΕΣΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝ
    Αντε τουλαχιστον θα γλυκαθεις μετα απο την πικρα με το γκαζι του!
    Καλοστριφτο,καλοιλυωστο,καλοταξιδο και καλοπαντιλικωτο (μετα το σρωσιμο )!!

Βγαλε φωτις να το φτυσουμε κιολας μην το ματιασουμε!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    αντε καλοριζικο , καλοταξιδο και παντα ορθιος . Περιμενουμε φοτο .

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΦΟΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!(ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ:rotflmao: )
    ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠΟΖΗΤΟ,ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ.ΑΑΑΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΕΝΤΗΤΣΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΦΟΤΟ,ΕΠΩΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	27032008003.jpg 
Προβολές:	166 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	125311

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΒΟΛΤΑ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!(ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ:rotflmao: )
    ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΘΕΛΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠΟΖΗΤΟ,ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ.ΑΑΑΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΕΝΤΗΤΣΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΦΟΤΟ,ΕΠΩΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!!!
    Μεγειες φιλος...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να χαρώ εγώ βαριά κι ασήκωτη ζεμπεκιά ...
    από THEOD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 10:18
  2. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. δε μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου...
    από 618RR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 00:57
  4. E-bay Να χαρώ η να κλάψω ?
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 18:16
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF