Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 139

Θέμα: βαλβιδες

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Για να τελειώνουμε...

Το μερος του Manual που σας ενδιαφέρει είναι εδω
    http://www.mikeschinkel.com/Motorcyc...aintenance.pdf

To Κεφάλαιο 2-8 αναφέρεται στον έλεγχο και ρύθμιση βαλβίδων που πρέπει να γίνεται κάθε 24.000 χλμ.

@vestromas
    Αν δεν ρυθμίσεις ποτέ βαλβίδες, το διάκενο θα μειώνεται συνεχώς εως ότου μηδενιστει (θα γίνει και αρνητικό ίσως). Τότε δεν θα σφραγίζει πλεον ο κύλινδρος, θα εχεις πτωση συμπίεσης, και θα καψει βαλβίδες.
    Τότε λύνεις τις (2) κεφαλές και τις πας σε μηχανουργείο να σου φτιάξουν νέες έδρες, αγοράζεις και τα σχετικά ανταλλακτικά (καινούριες βαλβίδες τουλάχιστον) και πληρώνεις τα μαλλια της κεφαλής σου με λίγα λόγια.

EDIT!!!!
    Το παραπανω λινκι ειναι για το 1000. Το 650 ειναι εδω
    http://www.tpgtex.com/calsci/DL650K4_svc_man.pdf
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δωσε μου δύναμη Παναγία μου.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Για να τελειώνουμε...

Το μερος του Manual που σας ενδιαφέρει είναι εδω
    http://www.mikeschinkel.com/Motorcyc...aintenance.pdf
    Ο συγγραφεύς είναι Νεφελίμ
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    .....στο 650αρι στρωμα και γραφει ξεκαθαρα οτι δεν απαιτειται ποτε ρυθμιση βαλβιδων το στρωμα......

θα είναι με σούστες

Moderator
    To διόρθωσα και παραπάνω.

Του 650 ειναι εδω
    http://www.tpgtex.com/calsci/DL650K4_svc_man.pdf

το αλλο ειναι του 1000.

Τα διαστήματα ειναι τα ίδια, 24000 χλμ .
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αυτο τωρα που λες, θελει προληπτικο ελεγχο; Η μπορει να σε ειδοποιησει καπως και να το φροντισεις μετα, γλυτωνοντας τη ζημια;

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Αυτο τωρα που λες, θελει προληπτικο ελεγχο; Η μπορει να σε ειδοποιησει καπως και να το φροντισεις μετα, γλυτωνοντας τη ζημια;
    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.

Κάθε 24.000 χλμ πρέπει να ελέγχεται το διάκενο των βαλβίδων. Αν ειναι εκτός ορίων πρέπει να γίνει ρύθμιση.
    Αν δεν το κάνεις οταν πρέπει και το κάνεις αργότερα η και καθόλου , πας γυρευοντας.

Ειναι ξεκαθαρο πιστευω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αμα φτάσει να σε ειδοποιήσει, τότε

Καντε τον προληπτικό σας έλεγχο ωραία και καλά και βγείτε απο την αυταπάτη της μηχανής που δε θέλει τίποτα δεν παθαίνει τιποτα δε ζητάει τιποτα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν ρωτησα για να απαντησω μονος μου αδερφε, αλλα εφοσων βρηκα εστω και εναν, εχω υσηχασει και ειμαι καλυμενος.
    Αφού βρήκες έστω και έναν που πιστεύει το ίδιο + τους τσάκαλους μηχανικούς που σου λένε να τις δεις στα 80,000 και ΑΝ, τι ρωτάς να μάθεις;
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Με λίγα και σταράτα λόγια γράφουμε επίσης στα @@ μας και το Service Manual της Suzuki που προτείνει έλεγχο κάθε 24.000 χλμ η 48 μήνες (όποιο μας την πέσει πρώτα ... )

(έχουμε γίνει όλοι μας και γαμώ τα μαστόρια μιλάμε ... )

ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

Τι ειναι αυτα που λες ρε Ακη? Δε ντρεπεσαι?

τι νομιζεις οτι οδηγουν οι ανθρωποι? Τρανσάλπ ή μπεμπέ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    γενικα τωρα για το θρέντ...

Ευχαριστω Αρη.
    Τωρα για τους υπολοιπους. Αν δεν ηταν ετσι ο κοσμος που ζουμε, και ειδικα ο Ελλαδικος χωρος , στο θεμα της λαμογιας, και οι περισοτεροι μηχανικοι δεν ηταν απατεωνες, αυτα δεν θα τα συζητουσαμε τωρα.
    Πιτσιρικας, ειχα ενα παπι Honda c 50 και το ειχα πληρωσει χρυσο με εναν μαστορα που μου εκανε τον καλο. Αργοτερα με ενα Fiat uno turbo, τα ιδια και χειροτερα με ενα εξουσιοδοτημενο. Ολοι σας λιγο πολυ εχετε παρομοιες εμπειριες.
    Οποτε σιγουρα θα κατανοητε την καχυποψια που μας διακρινει μερικους.
    Εχω ακουσει παμπολα περιστατικα, με μηχανες που πηγανε σε συνεργειο, πληρωσανε ενα κατεβατο πραγματα και η μηχανη ουτε που κοιταχτηκε.
    Μακαρι να πηγαιναμε για σερβις και να φευγαμε σιγουροι οτι εγινε αυτο που πληρωσαμε.

.....
    Μακαρι να πηγαιναμε για σερβις και να φευγαμε σιγουροι οτι εγινε αυτο που πληρωσαμε.

Aλλο αυτό κι άλλο ότι ΔΕΝ χρειάζεται ποτέ ρύθμισμα... έλεος

κι όσο για το παραπάνω στο είπε και πριν ο Ακης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ......

Για τους υπόλοιπους ....

1. Ο έλεγχος ορίζεται στα 24000 η 48 μήνες όποιο μας βρει πρώτα σύμφωνα με το επίσημο service manual του κατασκευαστή

[και να ρωτήσετε οι πολύξεροι τα μαστόρια που σας κλείνουν το μάτι γιατί ο κατασκευαστής θέτει και χρονικό περιθώριο ...να δω τι απάντηση θα σας δώσουν ... (οι γνώστες ας το κρατήσουν για πάρτη τους) ]

αφού λοιπόν γίνει ο έλεγχος Σφραγίζεται το βιβλίο με τα σέρβις ώστε να είμαι Καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι ...
    .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    κι όσο για το παραπάνω στο είπε και πριν ο Ακης...
    Αυτό που είπε ο Ακης είναι πλεονασμός και το γράφουν στα @@ τους, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ !!!
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Δεν εχω σφραγισει ποτε σερβις γιατι δεν παω σε εξουσιοδοτημενο. Απο τον καραγκιοζη παραεισαγωγεα που την πηρα, ειδα ανευθυνοτητα και λαμογια οταν πηγα για πρωτο σερβις και απο τοτε το παω σε εναν φιλαρακο και ο θεος βοηθος.
    Ετσι και αλλιως το θεωρω πολυ ψυχοφθορο να προσπαθω με χαρτια και δικηγορους να βρω το δικιο μου εαν μου τυχει στραβη. Προτιμω νατις βαλω φωτια και να την καψω στο συνεργειο του καθε απατεωνα, παρα να τραβηχτω.
    Θα συνεχισω να εμπιστευομε τον μηχανικο μου και αν χρειαστει κατι σοβαρο, που δεν αξιζει να χαλασω πολλα λεφτα, θα την παρατησω και θα μεινω με την vespa. Εγω πηρα μηχανη για να περναω καλα, με βολτες και ταξιδια. Οχι για να μου πινουν το αιμα οι μηχανικοι και τα συνεργεια. Γι αυτο πηρα και vstrom που δεν θελει πολυ νταντεμα. Μεχρι στιγμης δουλευει ρολοι. Αν μου ζητησει ποτε υπερβολικο ποσο θα την πεταξω σε κανα ρεμα και θα γλυτωσω.

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF