Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 139

Θέμα: βαλβιδες

βαλβιδες

Ας πουμε πως εχω ενα 650, εχω κανει 27000 χλμ. και δεν εχω ρυθμισει ποτε βαλβιδες.
    Τι μπορει να μου παρουσιασει; Πως ξερω αν ο μηχανικος τις κοιταει καν οταν ειναι μονος του με το μηχανακι;

Παλαιό μέλος
    ειμαι στα 37 500 και δεν εχω πειραξει ποτε βαλβιδες και το μηχανακι μου ειναι σουπερ...Οταν ξερυθμιστουν απο τα 80 000 χλμ και ανω απλως θα ακους τη μηχανη σου να σφυραει ελαφρα οταν ανοιγεις γκαζι..δεν ειναι επικινδυνο..τα καπελωτα απλα ανοιγουν ελαφρα μετα απο πολυ μεγαλη χρηση...τα διακενα να ξερεις απο τα κοκορακια ειναι τοσο μικρα ακομα και οι μηχανικοι της σουζουκι λενε οτι τα ρυθμιζουν (σε χρεωνουν τη δηθεν ρυθμιση) και δεν κανουν τιποτα..μην ανησυχεις...)))
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Random σε ευχαριστω πολυ! Με εφιαξες θετικα.
    Τωρα να σου πω και την αληθεια. Ο μηχανικος μου, που τυχαινει να ειναι και φιλος, οταν του ειπα στα 24000, να μου ρυθμισει βαλβιδες, μου εκλεισε το ματι και μου ειπε πως οι βαλβιδες ειναι για τους αλλους. Απο τη μια χαρηκα αλλα απο την αλλη δεν ηξερα αν επρεπε να τον εμπιστευτω ετσι τυφλα. Τωρα νοιωθω πιο υσηχος. Και παλι ευχαριστω.

Sticky please....
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    ειμαι στα 37 500 και δεν εχω πειραξει ποτε βαλβιδες και το μηχανακι μου ειναι σουπερ...Οταν ξερυθμιστουν απο τα 80 000 χλμ και ανω απλως θα ακους τη μηχανη σου να σφυραει ελαφρα οταν ανοιγεις γκαζι..δεν ειναι επικινδυνο..τα καπελωτα απλα ανοιγουν ελαφρα μετα απο πολυ μεγαλη χρηση...τα διακενα να ξερεις απο τα κοκορακια ειναι τοσο μικρα ακομα και οι μηχανικοι της σουζουκι λενε οτι τα ρυθμιζουν (σε χρεωνουν τη δηθεν ρυθμιση) και δεν κανουν τιποτα..μην ανησυχεις...)))
    και λογικα πρεπει να πεσουν οι στροφες στο ρελαντι , οταν θα εχουν ανοιξει τα διακενα των βαλβιδων.
    και εγω σκεπτομαι να κανω αρκετα χιλ και ...βλεπουμε. μας εχουν βρει κοτσους και μασ πιανουν τον κ@λο και τους λεμε και ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    συμφωνω απολυτα...
    Leave it to Random to needlesly complicated things

Με λίγα και σταράτα λόγια γράφουμε επίσης στα @@ μας και το Service Manual της Suzuki που προτείνει έλεγχο κάθε 24.000 χλμ η 48 μήνες (όποιο μας την πέσει πρώτα ... )

(έχουμε γίνει όλοι μας και γαμώ τα μαστόρια μιλάμε ... )

χωρίς καμιά προδιάθεση ,

Aμα ειναι να πληρωνουμε κερατιατικα, βεβαιως και το γραφουμε στα π@π@ρια μας το μανιουαλ. Αν με ενημερωνουν οι βαλβιδες με σφυριγμα, τρεχω και τις ρυθμιζω.

Αν θεωρείς κερατιάτικα τον προληπτικό έλεγχο βαλβίδων τότε ειλικρινά δεν έχω απάντηση ...

απλώς διάβασα πιο πάνω κάτι για 80.000 χλμ χωρίς καν έλεγχο (η μάλλον το διάκενο πια το ελέγχω όταν μου σφυρίζει ... )... οκ..

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Eγω οταν τις ειχα τσεκαρει στο μεγαλο service των 24000χλμ ηταν τα διακενα περιπου στο μισο.Αρα πιθανοτατα να θελουν καπελοτα τουλαχιστον απο τα 36000χλμ και πανω.Εχω ακουσει και για παραπανω:wacko:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    η 48 μήνες (όποιο μας την πέσει πρώτα ... )

μα ειναι δυνατον με τον .....χρονο οι βαλβιδες να......ανοιγουν;ελα χριστε και παναγια μου!!!
    στα 48 με 50000 ας κοιταξουν τα διακενα αλλα νωριτερα
    ρε παιδια ο καθενας ας κανει ο,τι τον φωτησει ο Θεος.αν θες να τα σκας τα ευροπουλα για να νιωθεις σιγουρος , δινε τα.Αλλα δ γουσταρω να μου τα περνουν χωρις λογο.ετσι νιωθω εγω

τετοιες π@π@ριες κανετε και μετα φταιει ο εκαστοτε κατασκευαστης που δεν ξερει να φτιαξει αξιοπιστο μοτερ η ο βλακας ο μαστορας που δεν μπορει να το ρυθμισει...

μπακαληδες...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Random
    Τι κάνουν λέει τα καπελότα??? Ανοίγουν???
    Αμα το πείτε αυτό σε κανενα μηχανικο, μην απορείτε μετα γιατί σας χρεώνει οτι θέλει και κάνει οτι θέλει, και δεν θέλει να τον βλέπετε καν, εσείς του το δωσατε το δικαίωμα και προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

Τι το περάσατε ρε παιδιά το μηχανάκι, σωβρακο να ανοίγει, η σφυρίχτρα να σφυράει?
    Οταν θα διαλύσει το Στρωμα σας, ηθελα να ξερα σε ποιόν θα τα ρίχνετε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Π@π@ριες εννοεις οτι δεν παμε να κανουμε τους τακτικους ελεγχους που δηθεν μας κανουνε τα λαμογια οι μηχανικοι;
    Λαδακια φιλτρα αλυσιδα, ειμαι τακτικοτατος και με το παραπανω, οπως και οι περισοτεροι νομιζω. Το θεμα βαλβιδες ομως βρωμαη πολυ στην πιατσα.

Ρε σαπιλα, εχεις ακουσει κανα στρωμα να χαλαει απο αρυθμιστες βαλβιδες; Τι ειναι το στρωμα, κανα κτμ;

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF