Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 217

Θέμα: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από hercul
    Και ακόμα χειρότερα... Ζήτω τα BMW!!! :rotflmao:

Τι είπες ρε κεφαλαιοκράτη καπιταλιστη :rotflmao: :rotflmao: διαγραφή πάραυτα :rotflmao: :rotflmao:

γιατί ως γνωστόν τα Χονδα γ@μ@νε τα μπεμπέ ασάλιοτα

:rotflmao:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποσο μου τη σπαει το να πηγαινω για καφε και να πρεπει να διαβασω...
    ποσο μου τη σπαει να ειμαι στριτας και να μπαινω χωμα...
    ποσο μου τη σπαει να οδηγω ηρεμα και προσεκτικα και να προσπαθουν να με σκοτωσουν...
    ποσο μου τη σπαει να πηγαινω να μορφωθω και να γινομαι κοματοσκυλο οποιασδηποτε παραταξης...

ποσο μου τη σπαει η νοοτροπια μας....

ΠΟΣΟ ????????

ακου λιγο ..Celine Dion να ηρεμησεις!
    εχεις και

ΜΕΓΑΡΑ το πρωι (θα σ αφηνα νομιζεις! )
    πρωταθλητης Ευρωπης

Παλαιό μέλος
    Βρε παιδιά, τα κομματικά είναι τα ίδια και με την έξω σάπια κοινωνία. Εάν θες να γίνεις βυσματίας δημόσιος υπάλληλος/δεν_ξέρω_'γω_τι_άλλο_θέτε, έχεις μεγαλώσει με αυτά τα γονίδια και τα ίδια θα ψάχνεις να κάνεις παντού, από το νηπιαγωγείο μέχρι και να βρεις την καρέκλα. Αυτό είναι όμως διαφορετικό από το φτάσουμε να λέμε ότι όλοι οι φοιτητές είναι βυσματίες. Για δείτε έξω, είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από trumpet
    οι λίγες οικογένεις
    Δεν είναι λίγες, είναι η πλειοψηφία.

όταν δουλεύω και δεν έχω χρόνο πως θα πάω να παρακολουθήσω το μάθημα?
    Νέο σενάριο, το κράτος σου καλύπτει τα έξοδα διατροφης (πρωινό, μεσημεριανό, βραδυνό), για κάποιο λόγο είχαμε υπερβολικά βύσματα και δεν έχεις δωμάτιο στην εστία, αλλά παίρνεις την επιδότηση ενοικίου που νομίζω είναι 1000?/έτος; Έχοντας ~100?/μήνα για να καλύψεις το ενοίκιο σου, πόσα επιπλέον χρήματα σου χρειάζονται για να καλύψεις το πραγματικό ενοίκιο και τα έξοδα του σπιτιού; Πόσες ώρες θα πρέπει να δουλέψεις γι' αυτά και πόσο εύκολο είναι να τις δουλέψεις για να μην χάσεις το μάθημα; :smilea:

δεν τα διαβάζουν γιατί όταν πήγαν να τα διαβάσουν είδαν ότι στις εξετάσεις πέφτουν λίγα πράγματα μέσα από το βιβλίο και πολλά αλλα από τις σημειώσεις που κρατάν όσοι μπορούν να πάνε στο αμφιθέατρο. Ναι ζητάω σημειώσεις γιατί ξέρω ότι από εκεί θα διαβάσω και θα είμαι έτοιμος στην εξεταστική μου!
    Συμφωνώ, με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεχάσουμε την πρωτοβάθμια/δευτερόβαθμια και να πιάσουμε την έννοια της τριτοβάθμιας. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τα θέματα στα βιβλία.

2500 ευρώπουλα. Έχεις υπόψη σου τις τιμές των "επιστημονικών" συγγραμάτων (γύρω στα 50 ευρώ το βιβλίο)? 'Εχεις υπόψη σου ότι θα παίρνω το ένα δωρεάν και όταν η ύλη μου θα είναι 5 βιβλία από κάθε μάθημα (με 10 μαθήματα ανά εξάμηνο) και όταν θα πέφτουν θέματα από εκεί στη εξεταστική μου θα πρέπει να τα διαβάζω όλα πράγμα που φυσικά δεν θα το κάνω λόγω έλλειψης χρόνου?
    Τα 2.500? εξακολουθώ να μην τα πιστεύω. Τα 50? ισχύουν, όπως και το δωρεάν βιβλίο. Σε ποια σχολή είσαι και έχετε 10 μαθήματα το εξάμηνο; Επιπλέον, σε τι μάθημα χρειάζεστε 5 βιβλία; 15 εβδομάδες είναι το εξάμηνο, βγάλε 2 τις εξεταστικές, μία επειδή δεν ήρθε ο δάσκαλος, μία επειδή κανόνισαν φραπογαλίερα τα πιτσιρίκια, μας μένουν οι χαριστικές 10 εβδομάδες που τρέχουν εδώ και χρόνια. Πώς θα καλύψετε 1 ολόκληρο βιβλίο σε 2 εβδομάδες; :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    βιβλιοκαρτας
    Η οποία είναι; :wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    οι φοιτητες που δουλευουν για να πληρωνουν ενοικια ειναι ελαχιστοι, για κανα μηχανακι η αμαξι δουλευουν, υπαρχει και η εστια εξαλλου
    Οπότε και δεν έχετε δικαιολογία για να μην διαβάζετε. :smilea:

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Τι είπες ρε κεφαλαιοκράτη καπιταλιστη :rotflmao: :rotflmao: διαγραφή πάραυτα :rotflmao: :rotflmao:

ΜΠΕΜΠΕΣ ενωμενες ποτε νικημενες!

πρωταθλητης Ευρωπης

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian

Έχω τον doctor ρε!! Δεν σε φοβάμαι!!

Ζήτω τα BMW!!!

And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Re: Έλεος με τα ψέμματα των ΜΜΕ!!!

τα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού!
    Καλησπερα. Δεν εχω διαβασει τις αλλες απαντησεις. Να τονισω οτι δεν εχω τπτ εναντιον σ. Αλλα θα σταθω στο παραπανο. Να με συγχωρεσεις αλλα εμενα δε με εκπροσωπητε ουτε καν λιγο. Να προσθεσω πως δεν ειμαι μονος αλλα μερος μιας αρκετα μεγαλης "ομαδας¨νεων ανθρωπων που δεν συμφωνουν με τα δικα σας αιτηματα. εμεις γιατι δεν ακουγομαστε καθολου. επειδη δεν ανηκουμε σε καποια ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΚΝΕ και δεν ξερω εγω τι αλλο??? εμενα ποιος με ρωτησε αν θελω να με εκπροσωπουν ,οπως αυθαιρετα λετε πως κανετε. Να θυμασαι και να μην ξεχνας πως ειναι πολυ λεπτη η γραμμη που χωριζει τη "δημοκρατια μας" απο το φασισμο. Παντα φιλικα

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    φίλε μου ίσως (ΙΣΩΣ, δεν σε ξέρω) ανήκεις στην τάξη των "φοιτητών" που

- δεν πατάνε στα μαθήματα και πολύ, εκτός αν είναι να καμακώσουν κάνα πιπίνι, ή να πλευρίσουν καμιά φυτούκλα να πάρουν σημειώσεις

- χαβαλεδιάζουν στις καφετέριες, αμπελοφιλοσοφώντας για το "μαμημένο το σύστημα"

- αξιώνουν να κρίνεται το κάθε μάθημα με μία και μόνο μία εξέταση στο τέλος του εξαμήνου, αγανακτώντας και χαλώντας το σύμπαν όταν μπουν όροι του τύπου "παρακολούθηση, εργασίες, εργαστήρια, πρόοδοι" δηλαδή άσχετες με την εκπαίδευση και προπάντων σπασαρχίδικες ανοησίες

- στις εξετάσεις αντιγράφουν όσο είανι δυνατόν

- στις εξετάσεις παίζουν το σύστημα "δώσε ρε μαλάκα για μένα ανάλυση και θα δώσω για σένα στατιστική"

- αποφοιτούν μετά από 7+ χρόνια, έχοντας περάσει τα μισά μαθήματα με 4.3 που (με παρακάλια κλάψα, εκφοβισμό ή κομματική συναλλαγή) έγινε 4.5 που έγινε 5.0

- όταν αποφοιτήσουν απαιτούν διορισμό στο δημόσιο

- με πρόσχημα το "πανεπιστήμιο είναι μέρος της κοινωνίας" κάνουν Ο,ΤΙ γουστάρουν, εκμεταλλευόμενοι το έρμο το άσυλο, διαλύοντας μαθήματα και άλλες ενοχλητικές δραστηριότητες προς χάριν "κινητοποιήσεων" και "αγώνων", καταλήψεων, τραμπουκισμού καθηγητών, καταστροφής γραφείων και εργαστηρίων, διάλυσης με τη βία συνελεύσεων καθηγητών, κλοπή καλπών (το τελευταίο καινούριο φρούτο)

δεν ξέρω, έπεσα καθόλου μέσα;

μακάρι να μην έπεσα καθόλου μέσα, ωστόσο καταλαβαίνεις τι θέλω να πω

Ειλικρινά μιλώντας, είμαι φοιτητής, είμαι στο 4ο έτος σπουδών, ετοιμάζομαι να πάρω πτυχίο, δουλεύω για να συντηρήσω "παράλληλες" σπουδές και προφανώς δεν πατάω στα μαθήματα, δε χαβαλεδιάζω στις καφετέριες γιατί δεν έχω χρόνο για χάσιμο και το 'μαμημενο' το σύστημα το συζητάω στη γενική συνέλευση της σχολής μου όποτε προλαβαίνω να πάω ή όποτε γίνεται, αξιώνω να κρίνεται το κάθε μάθημα με μία και μόνο μία εξέταση στο τέλος του εξαμήνου, αγανακτώντας και χαλώντας το σύμπαν όταν μπουν όροι του τύπου "παρακολούθηση, εργασίες, εργαστήρια, πρόοδοι" δηλαδή άσχετες με την εκπαίδευση γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα παραπάνω, στις εξετάσεις δεν αντιγράφω ποτέ, φροντίζω να πηγαίνω παντοτε όσο περισσότερο ποετοιμασμένος μπορώ, δεν παίζω κανένα σύστημα στις εξετάσεις γιατί δεν μου χρειάζεται, δεν μου χαρίστηκε ποτέ κανένα μάθημα από κανέναν καθηγητή και ούτε θέλω να έχω σχέσεις μαζί τους, (αντιθέτως έχω κοπεί σε μαθήματα 4 και 5 φορές μέχρι να τα παεράσω), δεν με ενδιαφέρει ο βαθμός του πτυχίου μου αν και έχω περάσει πολλά μαθήματα με 8-9-10άρια, όταν αποφοιτήσω θα ήθελα ίσως δουλειά στο δημόσιο αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρχει, στηρίζω οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία που βοηθάει την ικανοποίηση των αιτημάτων μου βλέπε Γενική Συνέλευση φοιτητών κλπ... οι συγκεκριμένες εκλογές για να ξέρουμε τι μας γίνεται δεν είναι η δημοκρατική διαδικασία που διαλέγουν οι φοιτητές τους πρυτάνεις τους και όλα καλα. Οι φοιτητές συμμετέχουν δε συμμετέχουν δεν έχουν καμία επιροή στη λήψη αποφάσεων (διαβάζουμε και τους νόμους για να ξέρουμε τα πάντα για να μπορούμε να κρίνουμε με ασφάλεια). Τα ποσοστά είναι στη διάθεσή σου εάν σου χρειάζονται.... Απλά είναι το μέτρο με το οποίο το σύστημα το "μαμημένο" σου λέει αφού ψήφησες κι εσύ, τότε τι παραπονιέσαι? ας ψήφιζες άλλον!! Γενικά νομιμοποιεί αποφάσεις που δεν στηρίζονταιαπό τις δημοκρατικές διαδικασίες των φοιτητών αλλά από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και υπουργεία. Είναι αυταπάτη να τα πιστεύουμε αυτά τα πράγματα. Τώρα για εχθροπραξίες και καταστροφές στα ΑΕΙ δεν λέω τίποτα γιατί δεν υπάρχουν γνωστοί - άγνωστοι που τις κάνουν, υπάρχουν γνωστοί και μόνο, και αυτούς καλό είναι να τους αναζητήσουμε εκτός των πανεπιστημίων και εντός των..."γραφείων".....

Αυτά τα ολίγα....
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

αξιώνω να κρίνεται το κάθε μάθημα με μία και μόνο μία εξέταση στο τέλος του εξαμήνου, αγανακτώντας και χαλώντας το σύμπαν όταν μπουν όροι του τύπου "παρακολούθηση, εργασίες, εργαστήρια, πρόοδοι" δηλαδή άσχετες με την εκπαίδευση γιατί δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα παραπάνω
    τεράστιο λάθος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

άλλο πράγμα να έχεις διαρκή επαφή με το μάθημα μέσω παρακολούθησης και εργασιών και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (όπου βέβαια έχουν νόήμα τα εργαστήρια) και να εξασκείσαι με το αντικείμενο του μαθήματος, και άλλο να διαβάζεις 3 μέρες εντατικά πριν την μία και μοναδική εξέταση για να το περάσεις

στη δεύτερη περίπτωση, πέρασε και δεν ακούμπησε

είναι εντελώς αυτονόητο, εξάλλου το εφαρμόζουν όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού

άκου "άσχετα με την εκπαίδευση" οι εργασίες και τα εργαστήρια... έλεος...

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    τεράστιο λάθος ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

άλλο πράγμα να έχεις διαρκή επαφή με το μάθημα μέσω παρακολούθησης και εργασιών και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (όπου βέβαια έχουν νόήμα τα εργαστήρια) και να εξασκείσαι με το αντικείμενο του μαθήματος, και άλλο να διαβάζεις 3 μέρες εντατικά πριν την μία και μοναδική εξέταση για να το περάσεις

στη δεύτερη περίπτωση, πέρασε και δεν ακούμπησε

είναι εντελώς αυτονόητο, εξάλλου το εφαρμόζουν όλα τα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού

άκου "άσχετα με την εκπαίδευση" οι εργασίες και τα εργαστήρια... έλεος...
    Θα συμφωνήσω.

Μπορεί να μας την σπάει, μπορεί να μας κουράζει, μπορεί να μου δημιουργεί προβλήματα με τη δουλειά, μπορεί απλά να κόβει το αφρόγαλα στον καφέ... αλλά όποτε είχα να κάνω εργασίες, και πόσο μάλλον εργαστήρια, τότε (και μόνο τότε;;; ) η γνώση γινόταν κτήμα μου.

Α! και μη ξεχάσω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ποσο μου τη σπαει να ειμαι στριτας και να μπαινω χωμα...
    Γιωργάκι.... δε θα τα πάμε καλά!!!

O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    δεν θελω να σας πληγωσω..........αλλα σε ολες τις εταιρειες που ημουν απο τα 18χρονια μου μεχρι σημερα οταν θελαν καποιον για μια θεση τα πλουσια βιογραφικα των πανεπιστιμιων τα βαζαν η στην ακρη η στο καδο αφου αυτος που τελειωνει Ιεκ θα σου κανει την ιδια δουλεια με τα λιγοτερα και ΑΝ παρελπιδα θελουν μια θεση που να πρεπει να βαζει καποιος υπογραφη ψαχνουν τον πανεπιστιμονα δλδ στις 100 θεσης μιας εταιρεια η ΜΙΑ και αν....ο γειτονας ειναι πυρινικος φυσικος αλλα δεν.....ο συμμαθητης μου του 9 πηγε υδραυλικος και τωρα εχει 5 μαστορια υπαλληλους και εχει χεστει στο ταλιρο....ολα ειναι ετσι και αλλιως.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δεν μας πληγώνεις φίλε γιατί δεν είσαι ο μόνος που έχει εικόνα της αγοράς

σε εταιρία που ήμουν προ ετών, αλλα και σ' αυτή που είμαι τώρα, όταν ψάχναμε/ψάχνουμε για άτομα κοιτάμε

- τι πανεπιστήμιο τελείωσε
    - τι βαθμό έβγαλε
    - τι εργασιακή εμπειρία είχε
    - αν δεν είχε, τι είχε κάνει από εργασίες στο πανεπιστήμιο πέραν των ξερών μαθημάτων
    - μετρούσαμε πολύ αν είχε μάστερ από αγγλία γιατί εκεί οι φοιτητές δεν έχουν περιθώρια κωλοβαρέματος

και ψάχναμε για ΑΕΙ, όχι για ΤΕΙ ή ΙΕΚ

απατάσαι λοιπόν αν νομίζεις πως η δικιά σου εμπειρία είναι και η απόλυτη αλήθεια εκεί έξω

δεν μας πληγώνεις φίλε γιατί δεν είσαι ο μόνος που έχει εικόνα της αγοράς

σε εταιρία που ήμουν προ ετών, αλλα και σ' αυτή που είμαι τώρα, όταν ψάχναμε/ψάχνουμε για άτομα κοιτάμε

- τι πανεπιστήμιο τελείωσε
    - τι βαθμό έβγαλε
    - τι εργασιακή εμπειρία είχε
    - αν δεν είχε, τι είχε κάνει από εργασίες στο πανεπιστήμιο πέραν των ξερών μαθημάτων

και ψάχναμε για ΑΕΙ, όχι για ΤΕΙ ή ΙΕΚ

απατάσαι λοιπόν αν νομίζεις πως η δικιά σου εμπειρία είναι και η απόλυτη αλήθεια εκεί έξω

α και ειναι η δικια σου?τι σοι σκεψη ειναι αυτη?εχω αλλαξει πανω απο 7 εταιρειες και σε ολες ηταν ετσι ακριβως οπως τα λεω μπορει να ειναι μικρος ο αρθ αλλα η δικια μου εμπειρια αυτο μου εχει δειξει

η δικια σου κατι αλλο (αναφερεσε σε μια και μονο) επισεις αν ανοιξεις τις μικρες αγγελιες οι δουλειες με πτυχια ειναι στις 4 πρωτες σελ οι υπολοιπες 500 σελ δεν.............λαθος μου και αυτο?για παρε μια χρυση ευκαιρια και ελα πες μου μετα.μαλλον ας ρωτησουμε εδω μεσα οσους εχουν τελειωσει πανεπιστιμιο αν βρηκαν μια δουλεια στην ιδικωτιτα τους η σε καποια θεση που πηραν αμεσως τα λεφτα που δικαιουντε βαση του νομου και αν βρηκαν μετα απο ποσο καιρο και ποσοι ειναι αυτοι σε συκγριση με ολους?το 10%?

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

δεν είπα ότι είναι η δικιά μου εμπειρία η απόλυτη αλήθεια, πού το είδες; για ξαναδιάβασε τι έγραψα...

το ότι πάρα πολλοί δουλεύουν σε άσχετες δουλειές ενώ άλλοι σε δουλειές που εκείνοι επέλεξαν αποδεικνύει απλούστατα ότι από τη μάζα ξεχωρίζουν οι δυνατότεροι, αυτοί που έβγαλαν πτυχίο 8 αντί για 5.5, στα Ν ή Ν+1 χρόνια αντί για Ν+Ν , που είχαν αα επιδείξουν εργασίες, που έκαναν μεταπτυχιακό, που πήγαν και έκαναν κάποια πιστοποίηση, κι όχι αυτοί που με τα χίλια ζόρια πήραν πτυχίο και μετά παίρνουν το Εθνος για να δούν τι νέες προσλήψεις έχουν ανακοινωθεί για το Δημόσιο

τι πάει να πει "τα λεφτά που δικαιούνται βάσει του νόμου", τι νόμος τέτοιος υπάρχει για τον ιδιωτικό τομέα; δεν τον γνωρίζω

δεν είπα ότι είναι η δικιά μου εμπειρία η απόλυτη αλήθεια, πού το είδες; για ξαναδιάβασε τι έγραψα...

το ότι πάρα πολλοί δουλεύουν σε άσχετες δουλειές ενώ άλλοι σε δουλειές που εκείνοι επέλεξαν αποδεικνύει απλούστατα ότι από τη μάζα ξεχωρίζουν οι δυνατότεροι, αυτοί που έβγαλαν πτυχίο 8 αντί για 5.5, στα Ν ή Ν+1 χρόνια , που είχαν αα επιδείξουν εργασίες, που έκαναν μεταπτυχιακό, που πήγαν και έκαναν κάποια πιστοποίηση, κι όχι αυτοί που με τα χίλια ζόρια πήραν πτυχίο και μετά παίρνουν το Εθνος για να δούν τι νέες προσλήψεις έχουν ανακοινωθεί για το Δημόσιο

τι πάει να πει "τα λεφτά που δικαιούνται βάσει του νόμου", τι νόμος τέτοιος υπάρχει για τον ιδιωτικό τομέα; δεν τον γνωρίζω

μερικοι το παιρνουν...το πτυχιο λεω με 8 με 9 αλλα με ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ και ειναι τουβλα και βλεπεις τον αλλον του φτωχου λυκειου να στροφαρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ δεν εχει να λεει ουτε ο βαθμος ουτε τπτ ασε που στην ελλαδα τα μεταπτυχιακα και ολα αυτα ειναι αχρηστα -δυστηχως

οσο για αυτο που λες περι νομου και ιδιωτικου τομεα εχεις δικιο δυστηχως εκει υπαρχει ασυδοσια πλεον σχεδον παντου κριμα πολυ κριμα για ολους τους εργαζομενους ασχετως τι εχει σπουδασει καποιος και που η οχι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μερικοι το παιρνουν...το πτυχιο λεω με 8 με 9 αλλα με ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ και ειναι τουβλα και βλεπεις τον αλλον του φτωχου λυκειου να στροφαρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    όντως υπάρχουν και τέτοιες ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    δεν εχει να λεει ουτε ο βαθμος ουτε τπτ ασε που στην ελλαδα τα μεταπτυχιακα και ολα αυτα ειναι αχρηστα -δυστηχως
    ό,τι πεις εσύ

ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απάτη με τα dot των ελαστικών !!!!!
    από immoral στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2012, 21:25
  2. Έλεος με τα "μπιμπ-μπιμπ"..
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2010, 23:13