Απορώ όμως και μ'αυτόν τον pap, μόνο με 300 πήγαινε ;:rotflmao: :rotflmao:
Απορώ όμως και μ'αυτόν τον pap, μόνο με 300 πήγαινε ;:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
+1
Ναι ρε Γ@@@@το ........... το κάνεις να φαίνεται τόσο απλό , ενώ όλοι ξέρουμε ότι θέλει 3 περιστροφές για να έχεις τη σωστή φόρα ...........![]()
![]()
![]()
Με τρεις το κανετε εσεις ;![]()
Φτουου ουουου!!!!Χρειαζομαι προπονηση...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
στο στρώσιμο ήταν ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απορώ όμως και μ'αυτόν τον pap, μόνο με 300 πήγαινε ;:rotflmao: :rotflmao:![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Δικάβαλος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
στο στρώσιμο ήταν ρε![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
o PAP θα μπορούσε να είχε γράψει και αυτό που έγινε άλλη φορά ..........
Παραθέτω από το κρυφό του ημερολόγιο .............. (σαν τη Μαρία την άσχημη ένα πράμα![]()
![]()
)
.............. θυμάμαι μια φορά γυρίζοντας απο Αθηνών Λαμίας, πάνω που είχα τρακοσαρισει δικάβαλος, πλησιαζοντας τα διοδια, βλέπω με την άκρη του ματιού μου ένα GSXR Μαύρο χιλιάρι limited edition full carbon δικάβαλο και αυτό, και τι κανω ..... βγάζω το δευτερο κλειδί που έχω πάντα στο μπουφαν, λεω μια στον κολλητο μου να ερθει και να καθισει στο ρεζερβουαρ, ανοιγω το σελάκι του συνοδηγου, βγάζω την άδεια και δύο υπεύθυνες δηλώσεις ..... μέχρι τα διόδια είχα καταφέρει να συμπληρώσω και τις δύο αλλα και πάλι δεν μας έπαιρνε, γιατί έπρεπε να υπογράψει και ο άλλος ..... οπότε σηκωνόμαστε και οι τέσσερεις όρθιοι στις σελες, ετοιμάζω τα ψιλα, τα πετάω μέσα στο παράθυρο, πάιρνω την απόδειξη και κάνουμε ταυτόχρονα ένα σάλτο για να περάσουμε την μπάρα των διοδίων που προφανώς δεν προλάβαινε να ανοίξει και να αλλάξουμε μηχανές ταυτόχρονα ..... το δύσκολο ήταν να υπογράψει ο άλλος στον αέρα ...........
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η πιο γρήγορη ανταλλαγή !!!
Ναι !!! Πάντα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Με τρεις το κανετε εσεις ;![]()
Φτουου ουουου!!!!Χρειαζομαι προπονηση...![]()
Με δύο μόνο κινδυνεύεις να βγεις κοντός και να πιάσεις στην εξάτμιση ............. άουτς !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι !!! Πάντα !!!
Με δύο μόνο κινδυνεύεις να βγεις κοντός και να πιάσεις στην εξάτμιση ............. άουτς !!!
και που νομιζεις οφειλονται τα 2 εγκαυματα στα χερια μου;κι αναγκαστηκα να φοραω γαντια αμιαντου, που μου δυσκολευουν πολυ την περιστροφη![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Κι οχι τιποτα αλλο 8α χαλασεις και τις μπριζολες που εχεις βαλει να ψησεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ναι !!! Πάντα !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντως αν θέλετε κάτι ανατριχιαστικό.....
Πάμε Μέγαρα με τον Θάνο παρέα και κάτω από την γέφυρα ενώ είμαστε με 190-200 μπροστά ο θάνος, πισω εγώ, περνάει ο Θάνος δίπλα σακούλα από σουπερ μάρκετ η οποία στροβιλιζεται από τον αέρα του Θάνου και ερχεται σε μένα και πιάνεται στην μανέτα του φρένου και λειτουργεί σαν αλεξίπτωτο αεροπλάνου και το μηχανάκι κοκκαλώνει απο τα φρένα.....
Ευτυχώς είχα τότε το 600.. με το 954 ακόμα θα πέταγα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ηδη γεμισαμε 5 σελιδες ανατριχιασματος,ας πουμε και κατι αλλο ρε παιδια μη το γρουσουζευουμε κιολας.!!!!
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
το χεις ακομα?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
α ρε να σαι καλά, τι μου θύμισες ......τι εποχές και κείνες ....
ψιτ, αν δεν κοψεις τουλάχιστον 130 χιλιομετρα απο την ιστορία, θα βάλω φωτογραφία απο την απόδειξη των διοδίων, στην οποία αργότερα κατάλαβα ότι η ταμίας είχε προλάβει και μου είχε γράψει το τηλέφωνο της [/B]![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
το ανατριχιαστικό, αναφέρεται μάλλον στο χιούμορ μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
ηδη γεμισαμε 5 σελιδες ανατριχιασματος,ας πουμε και κατι αλλο ρε παιδια μη το γρουσουζευουμε κιολας.!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
επιανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
αυτο το βιντεακι το εδειχνα σε κατι γκομενες και τις επιαναν τα κλαματα :rotflmao:![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
δοκιμασε τοΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
επιανε?![]()
![]()