Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 144

Θέμα: ο μ@λ@κ@ς της γειτονιας σας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    Mεγάλο κανγκουρόνι το καρντασάκι ,αλλά επειδή εχω κ γιό δεν κατηγορώ ............

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Tα πράγματα συνήθως είναι απλά στη ζωή...

Οπότε, ή δε θυμάστε τι κάνατε πριν λίγα χρόνια ή εγώ μεγάλωσα σε παράλληλο σύμπαν

Τελος πάντων, προς όσους μιλήσανε για ξύλο, τσαμπουκά, καιάδα, πάτημα απο λεωφορείο κλπ, θα σας πρότεινα να διαβάσετε κανενα βιβλιο παιδαγωγικής - υπάρχουν ένα σωρό και ειναι συνήθως εύκολα

Προς Βαυαρό: Εάν το να μη γίνομαι ο Politically correct δακτυλοδείκτων συντηρητικουρας που απαιτεί ομοιόμορφη και κόσμια συμπεριφορα απο τη "νεολαία" σύμφωνα με τα χρηστά ήθη κλπ κλπ, αυτό με κάνει τον "σπαστικό του καφενέ", ειλικρινά χαίρομαι.

Καλό είναι μέσα στον ορυμαγδό του "διαπομπεύστε τους παλιοτεντυμπόιδες" να ακουγεται και μια διαφορετική άποψη.

Α, ρε "Πιλότε Πολέμου", πόσο μα πόσο δίκιο είχες
    Φαντάζομαι όλοι οι συμφορουμίτες που ανέφεραν περί ξύλου, φάπες δεν κυριολεκτούν απλά έιναι η πρώτη και φυσική αντίδραση (αυτή ήταν και ή δική μου και ας μην την έγραψα ) όταν βλέπεις κάτι ανάλογο.

Όσο για το παράλλήλο σύμπαν που ανφέρεις θα σου πώ κάτι προσωπικό.

Όταν ήμουν πισιρικάς (πριν 2 χρόνια !!!!! χα χα) έκανα ιδιαίτερα στο σχολείο (και όχι μόνο) απίστευτη βαβούρα (φαντζόμαι λίγο πολύ οι περισσότεροι από έμας), με αποτέλεσμα οι γονέις μου να ντρεπονται να έρθουν στο σχολείο να ρωτήσουν καθηγητές διότι άκουγαν τα χειρότερα για μένα.

Ποτέ όμως δεν πήρα αποβολή ουτε με έβγαζαν ευκολά από την τάξη κ.λπ. και αυτό γιατί νομίζω ότι-για τότε τουλαχιστον- κάτι υποσειδήτα με κράταγε να μην βγώ εκτος """"ορίων¨""". Τώρα μετά από αρκετά χρόνια συνειδητά.

Εσύ πιστεύεις τώρα ότι το παληκαρι το συγκεκριμενο ή τα ομοια του που μπορεί να είναι λίγα στον αριθμό ή τουλαχιστον εύχομαι να είναι λίγα, έχουν τις βάσεις που ενδεχομένως να είχες έσύ σαν πιτσιρικάς ή η γενιά σου (δεν ξέρω ποσό χρονών είσαι) και οτι το συγκεκριμένο γεγονός ή παρόμοια που κατα καιρούς ακούμε ότι γινονται γύρω μας είναι μια αθώα πλακίτσα που λιγο πολύ όλοι καποια στιγμή έχουμε κάνει?

Αν το πιστεύεις αυτό αν μην τι άλλο θεωρώ οτι έναι προσβλητικό για του περισσότερους.

ΥΓ1: η γυανίκα μου είναι καθηγήτρια, δεν θα πιστέψεις τι κάνουν τα παιδία σήμερα στο σχολείο με την ανωχή γονέων και καθηγητών τους.

ΥΓ2: και το χειρότερο απ' όλα έιναι ότι με αυτά που καθημερινά ακούω και βλέπω ""αναγκάζομαι"" να μιλάω σαν ""γέρος"" ενώ δεν είμαι τόσο μακρυά από τις σημερινές γενιές

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    αυτο το ποστ παει στα ανεκδοτα ?

απο τα σχολια κατω απο το video ισως και το πιο επιτυχημενο

"Απορώ με την υπομονή του κόσμου,αν ήμουν εκεί θα του έβαζα την εξάτμιση στον κώλο.Κάτι τέτοια μαλακισμένα σκοτώνονται κάθε μέρα και μετά βγαίνουν τα φιλαράκια τους και λένε:"Ήταν καλό παιδί".Άσκοπη κατανάλωση οξυγόνου είσαι,τράβα αυτοκτόνα να κάνεις και κάτι χρήσιμο ζώο "

Μάντεψε και ποιός έκανε αυτό το σχόλιο :a13: :a13:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    στις παρεες που ηξερα εγω δε θα αντεχαν ουτε μια μερα
    Θα συμφωνήσω μαζί σου φέρνοντας πολλά παραδείγματα στο νου μου από κοινούς γνωστούς...
    ώρες ώρες όμως σκέφτομαι αν αξίζει να τις αναπολούμε εκείνες τις εποχές...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Κάπτεν δεν καταλαβαίνεις το χιούμορ μου αλλά δε πειράζει...

Αυτές δεν είναι συμπεριφορές "νεολαίας" αλλά συμπεριφορά ρεμαλιών που βλάπτουν τους γύρω τους.Και αυτές οι συμπεριφορές δεν συνετίζονται διαβάζοντας βιβλία περί παιδαγωγικής αλλά με ξεγυρισμένες ανάποδες...
    Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα σου πω κάτι που μου έλεγε η γιαγιά μου... "στο χωράφι σου οτι σπείρεις θα θερίσεις!" και εννοώ... "τι έκανες για να μη φτάσεις εδώ;"

ΡΕ ΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;;

ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΕΜΕ.....

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΕΥΗ.....ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ...

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΛΑ....ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΩ, ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...

ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,

ΚΑΙ ΚΑΠΤΕΝ...ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ;
    1) ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ...
    2) ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ , ΕΠΕΙΔΗ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ;;;;

ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παιδια...

την επομενη φορα που το 5χρονο τσιγγανακι σας φαει το πορτοφολι...παιδι ειναι μη το πλακωσετε στις μαπες...

ουτε οταν θα δειτε αναρμοστη συμπεριφορα προς ηλικιωμενους απο κανα πιτσιρικι να μιλησετε γιατι...ε παιδι ειναι μωρε...

και αν θελησετε ποτε να συνετισετε αυτα τα ατιμουλικα παιδακια, τα οποια εξ αιτιας των αυνανων γονεων τους συμπεριφερονται προς το κοινωνικο συνολο ως αλλοι ''king of the roads'', μην κανετε κανα χαζο να τα κυνηγησετε και να τα σβερκωσετε !!!ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΤΕΝ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ !!!!!!!!!

δε μας παρατας ρε λια...!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

φιλαρακ επειδη ΔΕΝ με ξερεις και ΟΥΤΕ θα με μαθεις μιλαγα απευθηνομενη σε καποιον που με γνωριζει και εχω την δυνατοτητα να του εξηγησω τι εννοω

ασε τα μαγκικα και μην βγαζεις συμπερασματα ΠΟΥ ΔΕΝ ξερεις και κατανοεις

οσο για το μαλακισμενο το παιδακι αυτο αμφιβαλω αν εκανε μονο αυτη την μαλακια

ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΓΕΝΑΓΕ ΓΥΝΑΙΚΑ 10 ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΤΕΙ?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ?

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΒΑΡΑ?ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΧΙ?

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ?Ε?

τελος η κουβεντα μεταξυ μας ΝΑΟΥΜ γκεγκε?

εμεις μικρα ειμασταν ΦΛΩΡΟΙ δε καναμε τετοιες παπαριες τι να κανουμε τωρα?μην μας κανετε παρεα (στα@@μας)

οσο για το τυπα που εβαλες στο βιντεο παλι τα ιδια θα ελεγα αλλα ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ειπαμε απλως θεωρεις οτι ξερεις......τι απερισκεψια.....
    :rotflmao: 1ον δεν ειμαι φιλαράκος είμαι φιλενάδα

2ον Οκ εγω δεν σε ξέρω. Εσυ όμως απο αυτά που γράφεις φαίνεται οτι όχι μόνο με ξερεις προσωπικά, αλλα ξέρεις και τον πιτσιρικα στο βίντεο και πόσα παιδια θα κάνει η οδηγός που γεννάει στο πίσω αμάξι...

3ον Δεν υπάρχει τιποτα προσωπικό οπότε δεν έχεις και λόγο να ταράζεσαι...

4ον Αν υπήρχε όντως πραγματική ανάγκη και ήμουν απο πίσω δεν θα περιμενα στην ουρά της δεξιάς λωρίδας

Οτι και να είναι το πιτσιρίκι δεν δικαιολογεί κουβέντες σαν και αυτές που εγράψαν καποια παιδια παραπάνω, κρατήστε και καμία επιφύλαξη για αυριο μεθαυριο, τετοια μπορεί να κάνει ο γιός σας και να μην τα μάθετε και ποτε:hypnotize

Και 5ον το απευθυνόμενη γράφεται με Υ, παραβλέποντας το όποια συντακτικά

Φιλικά η Ναούμ:rotflmao:
    Άδραξε τη μέρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vas_sia
    :rotflmao: 1ον δεν ειμαι φιλαράκος είμαι φιλενάδα

Φιλικά η Ναούμ:rotflmao:
    Ρε για κάτι τέτοια γουστάρω το μοτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Παιδια κατα την γνωμη μου ειναι θεμα σεβασμου.Και οταν λεω θεμα σεβασμου δεν εννοω ο πιτσιρικας προς τους μεγαλυτερους του αλλα προς του συνανθρωπους του.

Η Ευη το εθεσε πολυ καλα το θεμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    και η μαλακία πάει σύννεφο...

βγάλατε κ συμπεράσματα πανάθεμά σας για το τι θα κάνει στη ζωή του...ξερόλες.
    είδατε 3 λεπτά κ καταδικάσατε το μέλλον ενός ανθρώπου...καμία ανοχή,μόνο ξύλο.

θα θελα να δω ποιός θα χε τ'αρχίδια ρε ψευτόμαγκες να σηκώσετε χέρι πάνω στο παλικάρι.
    κ για πότε θα ρχόταν ο πατέρας του (που θα ήταν στα μέτρα σας) να σας σπάσει στο ξύλο.
    στη χειρότερη, στην καλύτερη να σας γ@μαγε στα δικαστήρια.

δικαστές της καρέκλας.

Α και που είστε! Εγώ όταν ήμουν 17 τα ίδια έκανα! Εμπρός λοιπόν!
    Εσείς που με ξέρετε και με γνωρίζετε από εδώ μέσα καταδικάστε με!
    Πείτε με τσογλάνι, κάγκουρα, ρεμάλι κτλ!

Αγιόπαιδα όλοι σας...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

θα θελα να δω ποιός θα χε τ'αρχίδια ρε ψευτόμαγκες να σηκώσετε χέρι πάνω στο παλικάρι.
    κ για πότε θα ρχόταν ο πατέρας του (που θα ήταν στα μέτρα σας) να σας σπάσει στο ξύλο.

δικαστές της καρέκλας.

Αγιόπαιδα όλοι σας...

:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά θα σου πω κάτι που μου έλεγε η γιαγιά μου... "στο χωράφι σου οτι σπείρεις θα θερίσεις!" και εννοώ... "τι έκανες για να μη φτάσεις εδώ;"
    Συμφωνώ με σένα που συμφωνείς με τον Βαυαρό αλλά και τον Trooper και με πολλούς άλλους.. καταρχήν είναι θέμα σεβασμού προς τους συνανθρώπους του. Δεύτερον αυτό που κάνει είναι επικίνδυνο και σε 2-3 χρόνια που θα έχει ένα peugeot 106 rallye και θα σε πάρει σε κανένα φανάρι παραμάζωμα μάλλον δεν θα το βλέπεις έτσι. Είναι ο ίδιος ψευτόμαγκας που στο σχολείο κάνει τον νταή στους συμμαθητές του. Ή μήπως νομίζετε ότι η σχολική βία διαπράτεται από διαφορετικά άτομα? Αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε κατανόηση για να μην πληγωθεί η ευαίσθητη κατά τα άλλα παιδική ψυχούλα του. Δεν πρόκειται να τον πιάσεις με το καλό και να το δεχτεί ότι είναι επικίνδυνο και δεν βλέπω και πολλές λύσεις. Το λέω επειδή το έχω προσπαθήσει, και σε όχι τόσο προχωρημένη καγκουροασθένεια..Τρίτον δεν είναι παιδί που το εμφανίζετε όλοι, ολόκληρος μαντράχαλος είναι.. Τέταρτον δεν είναι αστείο, θυμήθηκα μία φορά πρόπερσι που είχαν ντυθεί κάτι παιδιά τροχονόμοι και με σταμάτησαν κοντά στο σπίτι μου..στην αρχή ψάρωσα για λίγα δευτερόλεπτα και κόντεψα να το πιστέψω.. αυτό ναι ήταν αστείο, αν και πάλι κάποιος μπορεί να πει με καθυστέρησαν κτλπ αλλά αυτό τουλάχιστον ήταν αστείο και δεν μπορούσες να θυμώσεις. Ίσως το ξύλο τελικά να το θέλει ο πατέρας του πιο πολύ και η μάνα του που τον μεγάλωσαν έτσι, αλλά και αυτό φαύλος κύκλος είναι..

Ζευκας
    Άδραξε τη μέρα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας

δικαστές της καρέκλας.

Αγιόπαιδα όλοι σας...

ΕΓΩ, ΣΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Ε Γ Ω ! ! ! ! ! !

Και να ξερεις Μπαμπινο, ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΝΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!

Επισης βαριεμαι να σχολιασω και τις υπολοιπες μαλακιες που ακουσα, απλά στις προκλησεις δεν κρατιεμαι!

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2013, 16:21
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2012, 17:30
  3. Της βοηθειά σας παρακαλώ, για αγορά Τdm
    από mixalisX στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 17:56
  4. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2004, 10:19