Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 106

Θέμα: 7 σε εναν μηνα-απολογισμος

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κάνουμε (ή μαλλον κάναμε) μια κουβέντα σε θέματα αρχής, και όχι τι πρέπει να κάνεις εσύ ή εγώ συγκεκριμένα

το τι κάνεις εσύ με ενδιαφέρει όσο ενδιαφέρει εσένα το τι κάνω εγώ, δηλαδή ελάχιστα ως καθόλου

Ναι αλλά σε ένα θέμα που ο κάθε ένας το βλέπει με βάση τα προσωπικά του βιώματα και τα προσωπικά του συναισθηματα πώς μπορεί να είναι θέμα αρχής?

Αλλά εκτός αυτού δεν είναι θέμα αρχής το αν με καταπιέζουν οι δικοί μου άνθρωποι! Έλλειψη κατανόησης είναι!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Μα δεν τα βάζω στην ίδια κλάση! Απλά μιλάμε με πιθανότητες! Και στον κόσμο που ζούμε όλα είναι πιθανά!!!!

Απλά τα πράγματα! Γιατί μπερδεύεσαι??
    Ναι βρε Maira,όλα είναι πιθανά αλλά μην αμφισβητείς ότι ο πιο πιθανός θάνατος από μη φυσικά αίτια είναι ο θάνατος από οδήγηση μοτοσυκλέτας!!!
    Ο μοτοσυκλετιστής έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει ή να τραυματιστεί απ'ότι με αμάξι:
    "Motorcycles have a higher fatality rate per unit of distance travelled when compared with automobiles. According to the US Highway Safety Authority, in 2002 20.9 cars out of 100,000 ended up in fatal crashes.[citation needed] The rate for motorcycles is 66.7 per 100,000. 2004 figures from the Department for Transport in the UK indicate that motorcycles have 121 deaths or serious injuries per 100 million vehicle kilometers, compared to the corresponding figure of 2.6 for motorists."
    Πηγή www.wikipedia.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    για οικογενειάρχη, αυτό ισοδυναμεί με "ας παρατήσω το δίκυκλο"

είτε μας αρέσει, είτε όχι

η μοτό είναι ΠΑΡΑ πολύ επικίνδυνο μέσο μεταφοράς, ειδικά στο ελαδιστάν

Ο,ΤΙ μέτρο και να πάρεις, είτε σε στυλ οδήγησης είτε σε εξοπλισμό, ούτε καν προσεγγίζεις την ασφάλεια του ΙΧ
    Εννοείται όταν παντρευτώ μηχανή ΤΕΛΟΣ(αν δε τη σουτάρω νωρίτερα)!!Εκτός κι αν κάνουν καμμιά πίστα στη Ρόδο ή βρω παρέα και το γυρίσω στο χωμάτινο

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Ναι βρε Maira,όλα είναι πιθανά αλλά μην αμφισβητείς ότι ο πιο πιθανός θάνατος από μη φυσικά αίτια είναι ο θάνατος από οδήγηση μοτοσυκλέτας!!!
    Ο μοτοσυκλετιστής έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει ή να τραυματιστεί απ'ότι με αμάξι:
    "Motorcycles have a higher fatality rate per unit of distance travelled when compared with automobiles. According to the US Highway Safety Authority, in 2002 20.9 cars out of 100,000 ended up in fatal crashes.[citation needed] The rate for motorcycles is 66.7 per 100,000. 2004 figures from the Department for Transport in the UK indicate that motorcycles have 121 deaths or serious injuries per 100 million vehicle kilometers, compared to the corresponding figure of 2.6 for motorists."
    Πηγή www.wikipedia.org

Μήπως διευκρινίζει πόσους από αυτούς φορούσαν εξοπλισμό???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    οταν φτανεις σε τετοια επιπεδα στο θεμα της μηχανης απλα τη δινεις γιατι οταν καβαλας με εννοιες και με την αμφιβολια αν θα φτασεις στον προορισμο σου η αν θα πεσεις, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ!!!!

οποτε δωστη να ησυχασεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Και γω που ήμουνα παντού και πάντα φουλ εξοπλισμένος τί κατάλαβα που:
    1)Είμαι Ρόδο και χάνω το καλοκαίρι μου
    2)Θα γίνει το πόδι σχεδόν όπως πριν σε 6 μήνες;
    3)Πολύ δύσκολα αυτοεξηπηρετούμαι λες και είμαι κανας γέρος;

Ναι μεν η κυρία ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη αλλά τί να το κάνω;

Όταν το αβγό τρακάρει την πέτρα πάντα το αβγό σπάει,είτε φταίει είτε όχι,αυτό δε χωρά αμφισβήτηση
    Δυστυχώς είχε δίκιο ο πατέρας μου(που ακόμα δε του το'χω πει) που μου έλεγε ότι η χρυσή εποχή για μοτοσυκλέτες πέθανε κάπου στα μέσα με τέλη του '70.Πλέον τ'αμάξια είναι πάρα πολλά και το χειρότερο τα οδηγάνε όλοι,είτε μπορούν να το κάνουν με ασφάλεια είτε όχι.
    Γι αυτό ξαναλέω :ή πίστα ή χώμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οταν φτανεις σε τετοια επιπεδα στο θεμα της μηχανης απλα τη δινεις γιατι οταν καβαλας με εννοιες και με την αμφιβολια αν θα φτασεις στον προορισμο σου η αν θα πεσεις, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ!!!!

οποτε δωστη να ησυχασεις.

Αμφιβολία για το αν θα φτάσεις έχεις ακόμα κι αν πας με λεωφορείο.Αυτό που με τρελαίνει είναι το ότι ακόμα και μια χαζή πτώση(όταν με έριξε δεν είχα ούτε 50χαω)μπορεί να σου κάνει πολύ σοβαρή ζημιά.Το χειρότερο είναι όταν εσύ δεν φταις! Αν έπεφτα μόνος μου θα'λεγα "μπράβο βλάκα" και θα'κανα τουμπεκί.Αλλά να κουτσαθείς επειδή η άλλη "συγγνώμη δε σας είδα!"...αη σιχτίρ πια!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ........

Άν όμως διάβαζες λίγο πιό προσεκτικά,θά διαπίστωνες .....
    άκριβώς τό άντίθετο....!!!

Φίλε άστο το ποιός τα πάει καλά στα νέα ελληνικά,καθηγητής είμαι στο επάγγελμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.......!!!!
    ΚΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΨΟΥΜΕ....!!!!
    Όχι φίλε μου,είνα μαγκιά στη ζωή να καταπιέζεις αν χρειαστεί τον εαυτό σου για το καλό προσώπων που αγαπάς!Είναι ένδειξη ισχυρού χαρακτήρα,ένδειξη του ότι μπορείς να ζυγίζεις τί είναι πιο σημαντικό.Η ζωή είναι συμβιβασμός και μάγκας είναι αυτός που διαχωρίζει τα σημαντικά απ'τα σημαντικότερα.
    Το ότι όλοι μας έχουμε κ@υλα με τις μηχανές χαίρω πολύ.Αν-λέμε αν-στο μέλλον κάποια απρόσεχτη με ξανατρακάρει και ο γιος μου έχει μπαμπά τετραπληγικό λες ν'αξίζει τον κόπο;Ν'αναγκάζεται δηλ.το παιδί μου να φροντίζει εμένα ενώ κανονικά εγώ θα πρεπε να το φροντίζω;Επειδή το έπαθα κάνοντας κάτι με αποδεδειγμένα πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας;

Maira σ'αγαπάω
    Drow πούλα την.Είμαι 20 στα 21 και όπως είναι λογικό και εγώ και τα κολλητάρια μου
    κουβαλάμε μπόλικες δόσεις τρέλας..Κράνος μπουφάν γάντια και δώσε.Πέφτουμε,σηκωνόμαστε,ξαναπέφτουμε κοκ.
    Δεν θα μου πεί κανείς αν θα οδηγήσω ή όχι.Εννοείτε πως δεν πατάω την ελευθερία κανενός ούτε και οδηγάω ασυναίσθητα.Ίσα ίσα μέσα στην πόλη σε ώρες αιχμής ούτε κατα διάνοια δεν προσπαθώ να ξεπεράσω τα "νόμιμα" όρια οδήγησης γιατί την έχω πατήσει και ξέρω πως είναι.Μαλακίες σε άδειους δρόμους και πλατείες-αλάνες όπου δεν πρόκειτε να χτυπήσει κανείς εκτώς απο εμένα.Ναι,το ξέρω ότι το κυνηγάω μα δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Συνεχίζεται πρέπει να φύγω για δουλειά. . .
    www.myspace.com/deathmetalito

Και γω που ήμουνα παντού και πάντα φουλ εξοπλισμένος τί κατάλαβα που:
    1)Είμαι Ρόδο και χάνω το καλοκαίρι μου
    2)Θα γίνει το πόδι σχεδόν όπως πριν σε 6 μήνες;
    3)Πολύ δύσκολα αυτοεξηπηρετούμαι λες και είμαι κανας γέρος;

Ναι μεν η κυρία ανέλαβε την ευθύνη και ζήτησε συγγνώμη αλλά τί να το κάνω;

Όταν το αβγό τρακάρει την πέτρα πάντα το αβγό σπάει,είτε φταίει είτε όχι,αυτό δε χωρά αμφισβήτηση
    Δυστυχώς είχε δίκιο ο πατέρας μου(που ακόμα δε του το'χω πει) που μου έλεγε ότι η χρυσή εποχή για μοτοσυκλέτες πέθανε κάπου στα μέσα με τέλη του '70.Πλέον τ'αμάξια είναι πάρα πολλά και το χειρότερο τα οδηγάνε όλοι,είτε μπορούν να το κάνουν με ασφάλεια είτε όχι.
    Γι αυτό ξαναλέω :ή πίστα ή χώμα...

Φίλος πριν από ένα χρόνο έπεσε με την μηχανή με 0χλμ. και έσπασε το πόδι του άσχημα!!!

Θες να σου πω τι κάνει τώρα? Μόλις αγόρασε την καινούργια του μηχανή!!! Καλοτάξιδη Στελάκι!!!

Φίλε, αν δεν θες να οδηγείς πια μηχανή, είναι δικαίωμά σου! Αν την φοβάσαι επείσης!!! Και ότι είναι επικίνδυνη θα συμφωνήσουμε!!! Αλλού διαφωνούμε και από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση!!!!

Για το αν οι φίλοι και οι κοντινοί μας άνθρωποι μπορούν να μας πούν αν θα ξεκαβαλήσουμε ή όχι!!! Αν για μας είναι πιο σημαντική ή μηχανή (για μένα και ψυχική υγεία) ή οι άνθρωποι αυτοί (συνοδοιπόροι). Και εκεί λέω πως: Αυτός που θα μου πει να ξεκαβαλήσω θα είναι οι ικανότητές μου! Όταν πια δεν θα μπορώ, για όποιο λόγο κι αν δεν μπορώ!!! Τα αυτοκίνητα δεν με απασχολούν, αν είναι πιο ασφαλή! Και οι άνθρωποι γύρω μου σταμάτησαν να μου λένε να την παρατήσω εδώ και πολύ καιρό! Όταν με είδαν πώς ήμουν χωρίς αυτήν!!!

Όχι φίλε μου,είνα μαγκιά στη ζωή να καταπιέζεις αν χρειαστεί τον εαυτό σου για το καλό προσώπων που αγαπάς!Είναι ένδειξη ισχυρού χαρακτήρα,ένδειξη του ότι μπορείς να ζυγίζεις τί είναι πιο σημαντικό.Η ζωή είναι συμβιβασμός και μάγκας είναι αυτός που διαχωρίζει τα σημαντικά απ'τα σημαντικότερα.
    Το ότι όλοι μας έχουμε κ@υλα με τις μηχανές χαίρω πολύ.Αν-λέμε αν-στο μέλλον κάποια απρόσεχτη με ξανατρακάρει και ο γιος μου έχει μπαμπά τετραπληγικό λες ν'αξίζει τον κόπο;Ν'αναγκάζεται δηλ.το παιδί μου να φροντίζει εμένα ενώ κανονικά εγώ θα πρεπε να το φροντίζω;Επειδή το έπαθα κάνοντας κάτι με αποδεδειγμένα πολύ υψηλό βαθμό επικινδυνότητας;

Κι αν το ίδιο το πάθεις με το αμάξι? Μικρότερες οι πιθανότητες, δε λέω! Αλλά τι θα λες τότε? Γιατί δεν έμενα σπίτι? Κι αν πάθεις έμφραγμα και πεθάνεις.... χτύπα ξύλο, περαστικά σου, και να ' σαι πάντα καλά!!!!

ΜΑ ποιος θέλει να ζει την ζωή του μέσα στα ΑΝ ????????

Φίλος πριν από ένα χρόνο έπεσε με την μηχανή με 0χλμ. και έσπασε το πόδι του άσχημα!!!

Θες να σου πω τι κάνει τώρα? Μόλις αγόρασε την καινούργια του μηχανή!!! Καλοτάξιδη Στελάκι!!!
    To 1992 ένα Astra παραβίασε STOP και έριξε κάτω τον ξάδερφό μου 28 χρονών.Θες να σου πω τι έπαθε ο ξάδερφός μου;ΠΕΘΑΝΕ.Η πρώτη φορά και η τελευταία που έπεσε.
    Θες να σου πω τι έπαθε ο θείος μου απ'τη στενοχώρια του μετά από 2 χρόνια;ΠΕΘΑΝΕ.

Κι αν το ίδιο το πάθεις με το αμάξι? Μικρότερες οι πιθανότητες, δε λέω! Αλλά τι θα λες τότε? Γιατί δεν έμενα σπίτι? Κι αν πάθεις έμφραγμα και πεθάνεις.... χτύπα ξύλο, περαστικά σου, και να ' σαι πάντα καλά!!!!
    Ε καλά τώρα...οι πιθανότητες είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ,δεν είναι το ίδιο όπως και να το κάνουμε.Μια χαζοστούκα σε αμάξι=βάψιμο προφυλακτήρα,ενώ στη μηχανή μπορεί να 'ναι κάσα.Το ξαναλέω το ότι μας αρέσουν οι μηχανές ναι,αλλά μη συγκρίνουμε το βαθμό επικινδυνότητάς τους με ο,τιδήποτε άλλο.

Αν το πας έτσι δε διευκρινίζει πόσοι φορούσαν ζώνη.

Αλλού διαφωνούμε και από αλλού ξεκίνησε η συζήτηση!!!!

Για το αν οι φίλοι και οι κοντινοί μας άνθρωποι μπορούν να μας πούν αν θα ξεκαβαλήσουμε ή όχι!!! Αν για μας είναι πιο σημαντική ή μηχανή (για μένα και ψυχική υγεία) ή οι άνθρωποι αυτοί (συνοδοιπόροι). Και εκεί λέω πως: Αυτός που θα μου πει να ξεκαβαλήσω θα είναι οι ικανότητές μου!
    Δηλαδή η ασφάλεια και το μέλλον των παιδιών σου(συγγνώμη κιόλας,δεν ξέρω την οικογενειακή σου κατάσταση,κουβέντα κάνουμε)δεν μπορούν να σου πουν αν θα ξανακαβαλήσεις ή όχι;
    Όταν κάνω παιδιά,αν κρίνω ότι για την ασφάλειά τους είναι καλό να κάνω τούμπες μεσ'την πλατεία θα το κάνω,πόσο μάλλον να κόψω γι'αυτά την απόλαυση της μηχανής,τα παιδιά παν'απ'όλα.Αν θες ξαναδιάβασε το ποστ μου για το παιδί με το ZZR που άφησε 4 παιδιά ορφανά και μια γυναίκα να μην ξέρει πια τί να κάνει...

Απ' ότι φαίνεται δεν μπορείς να εκτιμήσεις εσύ τι σου δίνει η μηχανή! Απ' το καροτσάκι? Α είναι ό μόνος τρόπος να πάω στους ολυμπιακούς!!!! xaxaxaxaxa
    Ρώτα τους αθλητές των παραολυμπιακών να δεις αν θ'αρχίσουν τα xaxaxaxaxa

Όπως το ποτό!!! Ξέρεις σε πόσο καιρό μπορεί να σε σκοτώσει? Με μαθηματική ακρίβεια και όχι με πιθανότητες!
    Όχι αν δεν πίνεις σα βλάκας

Το σέξ (κι αυτό σκοτώνει!).
    Ποτέ και κανέναν,μόνο αν είσαι 80 χρονών ή νέος αλλά έχεις καταντήσει κουράδας και δεν την παλεύεις ούτε να γ@μ..σεις

Το κολύμπι (μπορεί να πνιγείς)
    Μόνο αν δεν ξέρεις(τότε μαλακία σου που μπήκες στα άπατα) ή κολυμπήσεις αγύμναστος(πάλι μαλακία σου) ή με γεμάτο στομάχι(ξανά μανά μαλακία σου)

το περπάτημα (μπορεί να σε πατήσει αυτοκίνητο)
    Περπάτα στο πεζοδρόμιο,αν την πατήσεις κι εκεί καβάλα μηχανή για να'σαι πιο ασφαλής!

το σινεμα (καρδιακή προσβολή από τρομακτική σκηνή)
    Σιγά το Χίτσκοκ

ξάπλα στο σπίτι (για να μην πάθεις τίποτα) παθαίνεις έμφραγμα από το πολύ καθησιό!!!!!
    Μάλλον ξάπλα στο κρεββάτι του νοσοκομείου μετά από ατύχημα

Σε όλα τα παραπάνω αν την πατήσεις φταις εσύ.Στο ατύχημα με μοτο συνήθως δεν φταις εσύ και συμβαίνει συχνά ρε γαμώτο...

Δεν υπάρχει ασφαλής ζωή! Κανείς, όταν ήρθαμε σε αυτή τη ζωή δεν μας εγγυίθικε ασφάλεια! Κανείς δεν μας είπε πως δεν θα πεθάνουμε! Κανείς δεν μας είπε πως δεν θα πάθουμε κάποιο ατύχημα να μείνουμε παράλυτοι! Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής! Και ή έχεις τα κότσια να το παίξεις ή όχι! Όλα είναι ένα ρίσκο!!!!
    Το ρίσκο είναι ποσοτικό,δεν έχουν όλα τον ίδιο βαθμό.Τότε να παίζουμε και ρώσικη ρουλέτα!

Παιδιά κανείς δε λέει σε κάποιον μην καβαλάς.Απλά να μην επιχειρηματολογούμε με πράγματα που είναι πολύ πιο ακίνδυνα απ'την οδήγηση μοτοσυκλέτας,αυτό είναι εθελοτυφλία.

απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα και αλλου πηγε....λες και ειναι η πρωτη φορα εδω μεσα.....

και θα ξαναπω κατι και τερμα.....

προς τον φιλο που ανοιξε το ποστ......αν ακομα πριν καβαλησεις την μηχανη σου εχεις ενα φοβο και ενα ανγχος με το τι μπορει να γινει....πουλα την καλυτερα,για να εισαι και εσυ καλα και οι δικοι σου καλυτερα....και στο λεω σαν πολυ φιλικη συμβουλη....βεβαια η αποφαση ειναι παντα δικη σου.....

και αυτο βεβαια ισχυει για ολους εχουν ενα τετοια αισθηση.....και μια ερωτηση ρητορικη που βασικα δεν με πολυκαιει η απαντηση....

αφου οι μηχανες ειναι επικινδυνες,σκοτωστρες,κλπ κλπ γιατι αγορασατε, ασχοληστε με αυτες και το κυριοτερο γιατι μπαινετε σε ενα φορουμ με μηχανες????

ΔΕΝ σας υποχρεωσε κανεις να κυκλοφορειτε με μηχανη.....ειναι ενα ''σπορ''.....μια ''καβλα''....ενα ''κατι''....πολυ ακριβο μαλιστα οσο μεγαλωνουν τα κυβικα.....σε συγκριση με αυτο που σου παρεχει ενα αυτοκινητο....ποσο μαλλον μια νταλικα.....

ΔΕΝ χρειαζεται να μας πεισετε για κατι που γνωριζουμε κιολας....βασικα οχι να μας πεισετε.....να μας δωσετε να καταλαβουμε η οτιδηποτε ειναι αυτο.....ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ....απλα ελπιζω/ζουμε με την καθημερινη εμπειρια μας....να ελαχιστοποιουμε τις πιθανοτητες στο ελαχιστο δυνατο....αλλα ΔΕΝ φοβομαστε....ισως μονο φοβομαστε/σεβομαστε το οχημα που καβαλαμε και τις οδηγηκες μας ικανοτητες...

αλλοιμονο σε αυτους που καθε μερα σκοτωνονται/τραυματιζονται σοβαρα(και ειναι παρα πολλοι) επειδη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δουλεψουν για να ζησουν τις οικογενειες τους (η και τον εαυτο τους απλα) σε οικοδομες,η στα ναυπηγεια πχ....και αυτοι δεν εχουν εναλλακτικη λυση.....

φιλικα παντα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και αυτο βεβαια ισχυει για ολους εχουν ενα τετοια αισθηση.....και μια ερωτηση ρητορικη που βασικα δεν με πολυκαιει η απαντηση....

αφου οι μηχανες ειναι επικινδυνες,σκοτωστρες,κλπ κλπ γιατι αγορασατε, ασχοληστε με αυτες και το κυριοτερο γιατι μπαινετε σε ενα φορουμ με μηχανες????
    Γιατί είναι κ@υλα ρε φίλε,γι'αυτό!Αλλά όπως όλες οι κ@υλες αν σου κάτσει μια στραβή κάπου αρχίζεις και αναρωτιέσαι,λογικό δεν είναι;
    Και οι κ@υλες δεν είναι σκοτώστρες,απλά κάποια γεγονότα που δεν μπορείς να τα προβλέψεις αν σου τύχουν σε ξεκ@υλώνουν...δυστυχώς

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αλλοιμονο σε αυτους που καθε μερα σκοτωνονται/τραυματιζονται σοβαρα(και ειναι παρα πολλοι) επειδη ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να δουλεψουν για να ζησουν τις οικογενειες τους (η και τον εαυτο τους απλα) σε οικοδομες,η στα ναυπηγεια πχ....και αυτοι δεν εχουν εναλλακτικη λυση.....

φιλικα παντα.....

Σ 'αυτό συμφωνώ 100% και τους βγάζω το καπέλο!:a19:

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ψάρεμα δίπλα σε έναν παππού
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2009, 10:58
  2. Δωσε λίγο χρόνο σε έναν Έλληνα
    από siraxanz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2008, 07:27
  3. Βοήθεια σε έναν Νέο.
    από Sebs στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 21:03
  4. Tι μπορεί να συναντήσειςι κανείς σε έναν....
    από dirtbird στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2006, 02:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF