![]()
![]()
![]()
Ρε σεις ...
Ο Zan δεν έχει γίνει mod στα Μοντέλα ???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις ...
Ο Zan δεν έχει γίνει mod στα Μοντέλα ???![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Σε βολεύει γιατί βαριέσαι.Κανονικά έπρεπε να γράψεις και ένα άρθρο για τοποθέτηση εξωτερικού δοχείου αζώτου στο πίσω αμορτισέρ του strom, ωστε να μαλακώνουμε την ανάρτηση προκειμένου να βυθίζεται το μπροστινό στην επιτάχυνση.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
...... για το υδραυλικό μέρος της ανάρτησης καi βάλτο στα άρθρα.
μα τι είναι αυτά που λέτε...
οι αναρτήσεις στα βεστρομ δεν είναι ηλεκτρουδραυλικές...?
...έχω ακούσει ότι ρυθμίζονται κ με τηλεκοντρόλ, άσε που τους δίνεις data με βάρη αναβατών και τύπο οδοστρώματος και αυτορυθμίζονται...
ωχχχχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
..... να μαλακώνουμε την ανάρτηση προκειμένου να βυθίζεται το μπροστινό στην επιτάχυνση.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
[B]Ήρθε και ο Κακομοίρογλου με το Beverly ...!!!
![]()
Caponord... Πια..!!!![]()
Αν και εχω ενα προβλημα ρε γμτ......
Καμια φορα μεταξυ 160-180 χλμ στην Αττικη Οδο που πηγαινω μου κουναει το πισω μερος τησ μηχανης λες και ειναι σκασμενο το λαστιχο..εχω ελενξει την πιεση και ειναι ενταξει ..
![]()
Ρε άεισταδιάλα ...
Πάω να μπω στο www.pipiniapougoustarounpapoudes.gr![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ναι και στον ιδιο αμπσολουτ γουορλντ το ΤΑ εχει χαραγμενες τις συντεταγμενες των Αλπεων αφου ως εκει εφτασε η χαρη τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
μα τι είναι αυτά που λέτε...
οι αναρτήσεις στα βεστρομ δεν είναι ηλεκτρουδραυλικές...?
...έχω ακούσει ότι ρυθμίζονται κ με τηλεκοντρόλ, άσε που τους δίνεις data με βάρη αναβατών και τύπο οδοστρώματος και αυτορυθμίζονται...![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Τάπωσε τις τρύπες του τρίφ.. της ζελατίνας ήθελα να πω , με νιόκι που πριν τα έχεις βράσει4 λεπτά*.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
Caponord... Πια..!!!![]()
Αν και εχω ενα προβλημα ρε γμτ......
Καμια φορα μεταξυ 160-180 χλμ στην Αττικη Οδο που πηγαινω μου κουναει το πισω μερος τησ μηχανης λες και ειναι σκασμενο το λαστιχο..εχω ελενξει την πιεση και ειναι ενταξει ..
![]()
Είναι αεροδυναμικό το πρόβλημα.
*Ο χρόνος βρασίματος των νιόκι ΔΕΝ έχει να κάνει με τις στεγανοποιητικές τους ιδιότητες. Απλώς τα βράζεις 4 λεπτά αντί των σωστών 2 έτσι ώστε να έχουν γίνει λάστιχο και να μην τρώγονται....![]()
You BETA believe...
Φιλε εαν εχεις μαλακωσει κατ αυτον τον τροπο τις αναρτησεις καλο ειναι να μην το κυκλοφορεις στον δρομο το vstrom.
Παρτο σιγα σιγα με τα χερια και τραβα το σε μια παραλια με δεντρα, βρες δυο καλα με 3, 4 μετρα αποσταση το ενα απο το αλλο, δεσε ενα χοντρο σχοινι στο τιμονι και καπου στην ουρα και κρεμασε το κατα τετοιον τροπο ωστε να γινει μια υπεροχη αιωρα και να απολαμβανεις χαλαρα και με ασφαλεια τις διακοπες σου.![]()
![]()
![]()
Μήπως θα ήταν καλύτερα όμως αφού έφτασε τόσο κοντά......... να βάλει πρώτη να αφήσει συμπλέχτη και να αναπαυτεί στην ηρεμία του βυθού?![]()
μπερδευεσαι νεος, μπερδευεσαι.... μπερδευεις τα τριφ......τις ζελατινες μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τάπωσε τις τρύπες του τρίφ.. της ζελατίνας ήθελα να πω , με νιόκι που πριν τα έχεις βράσει4 λεπτά*.
Είναι αεροδυναμικό το πρόβλημα.
*Ο χρόνος βρασίματος των νιόκι ΔΕΝ έχει να κάνει με τις στεγανοποιητικές τους ιδιότητες. Απλώς τα βράζεις 4 λεπτά αντί των σωστών 2 έτσι ώστε να έχουν γίνει λάστιχο και να μην τρώγονται....![]()
![]()
Βαλε 22αρα ζαντα πισω και 20αρα μπροστα, βαψτο χακι με καφε σελα και κολλα αυτοκολλητα renegade κι επ' ευκαιρια κοψε μικρα σιδερακια να μπουν μπροστα στα φωτα αντι πουλ μπαρ![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
To post έχει έντονα τεχνικό χαρακτήρα και πληροφορίες που θα ήταν κρίμα να το ειδικεύσουμε μόνο στα vstrom
Ετσι οπως εγινε Στεφανε, θελει ξυρισμα ολο και να το παρουν απο δω να το φροντισουν οι ειδικοι.![]()
![]()
![]()
ναι μη χάσουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
To post έχει έντονα τεχνικό χαρακτήρα και πληροφορίες που θα ήταν κρίμα να το ειδικεύσουμε μόνο στα vstrom
![]()
Άρχισες τις φρουτόκρεμες πάλι?![]()
![]()
![]()
You BETA believe...