Ναι καντε ονειρα...
Για κοιταχτε λιγο το μετεο να δειτε τι καιρο λεει για Κυριακη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι καντε ονειρα...
Για κοιταχτε λιγο το μετεο να δειτε τι καιρο λεει για Κυριακη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Τελικα παιζει τιποτα για Κυριακη πρωι???
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Παιζει να φαμε τιποτα παντοφλιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τελικα παιζει τιποτα για Κυριακη πρωι???
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αγαπητέ teneroπληκτε μένω Νότια προάστια (το λέω για να κανονιστεί καλύτερα μια τυχόν συνάντησή μας). Καιρού θέλοντος και οικογένειας επιτρέποντος
(που δεν υπάρχει θέμα δηλαδή......λέω εγώ τώρα...) άμα θέλεις πάμε για κανα καφεδάκι να γνωρίσω κι'γω επιτέλους κάποιο μέλος του forum (που να φέρει και το βαρύ αξίωμα του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ).
Για την έναρξη και λήξη της καφε-βολτας ισχύουν τα γνωστά οικογενειακά ωράρια ήτοι 08:30πμ (αν θέλεις και νωρίτερα) με 12:30 βία 13:00 το πολύ διότι πρέπει να'μαι πίσω για τον λόγο ότι η μικρή μου απέκτησε προσφάτως πατίνι (winx παρακαλώ....οι γνώστες θα καταλάβουν) και της υποσχέθηκα μεσημεριανή προπόνηση. Είναι αυτό που λένε.....μου'χει κάνει τη ζωή πατίνι αυτό το παιδί.(χαριτολογώ βέβαια)
Τα λέμε αργότερα!
Και εγω νοτιος ειμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Αγαπητέ teneroπληκτε μένω Νότια προάστια (το λέω για να κανονιστεί καλύτερα μια τυχόν συνάντησή μας). Καιρού θέλοντος και οικογένειας επιτρέποντος
(που δεν υπάρχει θέμα δηλαδή......λέω εγώ τώρα...) άμα θέλεις πάμε για κανα καφεδάκι να γνωρίσω κι'γω επιτέλους κάποιο μέλος του forum (που να φέρει και το βαρύ αξίωμα του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ-ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ).
Για την έναρξη και λήξη της καφε-βολτας ισχύουν τα γνωστά οικογενειακά ωράρια ήτοι 08:30πμ (αν θέλεις και νωρίτερα) με 12:30 βία 13:00 το πολύ διότι πρέπει να'μαι πίσω για τον λόγο ότι η μικρή μου απέκτησε προσφάτως πατίνι (winx παρακαλώ....οι γνώστες θα καταλάβουν) και της υποσχέθηκα μεσημεριανή προπόνηση. Είναι αυτό που λένε.....μου'χει κάνει τη ζωή πατίνι αυτό το παιδί.(χαριτολογώ βέβαια)
Τα λέμε αργότερα!
Μεσα σε ολα και για την ωρα μην εχεις αγχος, ακομα και στις 6 για μενα ειναι νορμαλ ωρα.
Εμενα ο μικρος μου εχει κανει την ζωη ποδηλατο, και εχω αναγκαστει να κανω ΚΑΙ ποδηλατο.
Τες πα για να μην κουραζουμε και τον υπολοιπο λαο να πουμε τα υπολοιπα με που μου και να ανακοινωσουμε ωρα και σημειο συναντησης εδω για να ακολουθησουν οποιοι μπαμπαδες θελουν.
Εννοειτε πως αν εχει καποιος να προτεινει κατι ας το πει εδω.
Λοιπον, μετα απο συνεννοηση με τον συνφορουμητη inpas, ραντεβου για τους πρωινους διτροχους μπαμπαδες στις 8,30 στην παραλιακη στο ρευμα προς Γλυφαδα στο σημειο που συναναταει την Αλιμου.
Οποιος ερθει ας δηλωσει συμετοχη να ξερουμε να τον περιμενουμε!![]()
Κι εγώ οικογενειάρχης, χωρίς παιδιά όμως ακόμα!!
Με καινούργια μοτό όμως!!! (Το παλιό το στειλα, οπότε καψούρης με το νέο μηχάνημα (versys)).
Δεν ξέρω αν είμαι κι εγώ ευπρόσδεκτος στο μέλλον, μιας και αφουγκράζομαι τις "οικογενειακές" σας ανησυχίες!!!
Για αύριο δεν το βλέπω μιας και είναι πολύ αργά για να επισημάνω στο έτερον ήμισυ την αναγκαιότητα της εξαφάνισής μου για κάποιες ώρες αλλά εύχομαι να σας γνωρίσω στο μέλλον!
Βλέπεις πέραν της έλλειψης χρόνου για σχετικές ενημερώσεις κλπ κλπ, είναι και ο καιρός που το έχει σύστημα τις καθημερινές που είμαστε χωμένοι στις φυλακές της δουλειάς ο ήλιος να βγάζει κάτι προκλητικά και σαδιστικά χαμόγελα κοροϊδεύοντάς μας που δε θα τον έχουμε στη διάθεσή μας το Σαββατοκύριακο.....
Τέλος πάντων... καλά να περάσετε!!![]()
Λιγα συννεφα, θερμοκρασια 12-19, ανεμοι 4-5 ΒΒΔ.![]()
![]()
(ουτε η Πετρουλα να ημουνα)
Αν και λιγο νωρις ακομα μηπως εχει κανεις καμια προταση για Κυριακατικη πρωινη βολτουλα του Θωμα??
Α, ξεχασα να πω και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε αληθος ο κυριος χρονια πολλα &καλα.θα σου πω αν μπωρεις σαββατο,γιατι ενδεχετε &μαλλον σιγουρο αν ολα καλα &δοξα να εχει ο θεος μας επιτρεψει ο καιρος τοτε μιλαμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Αν και λιγο νωρις ακομα μηπως εχει κανεις καμια προταση για Κυριακατικη πρωινη βολτουλα του Θωμα??
Α, ξεχασα να πω και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ σε ολους.
:bee r:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά κι από εμένα.
Μέσα για την βολτούλα, καιρού επιτρέποντος βέβαια.
Τα λέμε.
σορρυ για το σπαμ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
![]()
ΠΑΡΩΝ
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ
τι παρων λες εσυ ρε παππου???τα παιδια σου σε λιγο θα παρουν συνταξη....
![]()
![]()
![]()
![]()
σε πονάει πανουλι που σε πατάω???Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τι παρων λες εσυ ρε παππου???τα παιδια σου σε λιγο θα παρουν συνταξη....
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μια 2α εισαι και οχι ολόκληρη.
κοτα
κουλε
πιο αργέ και πο σλοου-μοσιον
παπιοbusa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σε πονάει πανουλι που σε πατάω???
μια 2α εισαι και οχι ολόκληρη.
κοτα
κουλε
πιο αργέ και πο σλοου-μοσιον
παπιοbusa
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....τωρα με εκανες αλοιφη λεμε....παππουλι....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για καμια Ραφηνα την Κυριακη οι μπαμπαδες συμφωνειτε???![]()
![]()