Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 49 από 49

Θέμα: Σκουριά & Εγγύηση πάνε μαζί? (Hornet CB600f 07)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis o Kiu
    Οπότε από την στιγμή που μου πούλησε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, που αγόρασα την μηχανή, κακής ποιότητας κουκούλα θα πρέπει αυτόν να κυνηγήσω φαντάζομαι και όχι την Honda?
    φιλε μου εχω το ιδιο ακριβως μηχανακι.(10/07)

σκουριες σαν τις δικιες σου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. εχω κανει 19000χλμ.
    μενω Αθηνα και δεν την σκεπαζω καθολου. (πυλωτη)

το μονο που εχω παρατηρησει ειναι αυτη η "ψωρα" σε μερικες βιδες που ειναι εκτεθημενες
    σε νερα απο τους τροχους.
    παντως γενικως η ποιοτητα δεν ειναι η αναμενομενη για honda

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis o Kiu
    Οπότε από την στιγμή που μου πούλησε ο ίδιος ο αντιπρόσωπος, που αγόρασα την μηχανή, κακής ποιότητας κουκούλα θα πρέπει αυτόν να κυνηγήσω φαντάζομαι και όχι την Honda?
    Γιαννιό η δική μου άποψη παραμένει αυτή:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Υγρασία και κουκούλα κακός συνδιασμός σύντεκνε.. δυστυχώς..
    Όποια κουκούλα και να χρησιμοποιούσες και με όση δυνατότητα κι αν είχαν τα μέταλλα να "αναπνεύσουν" χρησιμοποιώντας την.. απλώς δεν θα τη γλύτωνες.. ότι υγρασία μαζεύεται στο μέταλλο μόνο ο καθαρός αέρας την διώχνει από πάνω.. ίσως και να είμαι λάθος σ'αυτό όμως κουκούλα θα χρησιμοποιούσα μόνο σε κλειστό χώρο η κατά τις πιο "ξηρές" κατά την κρίση μου μέρες.. αν υπάρχει και η θάλασσα στην υπόθεση..

Γίνομαι ξεροκέφαλος τώρα αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σας. Η μηχανή το 1ο εξάμηνο (καλοκαίρι-φθινόπωρο) είχε παραμείνει ασκέπαστη και πλενόταν σχετικά συχνά (1 φορά τον μήνα) και πάλι τότε χρειάστηκε να αλλάξω το τιμόνι μαζί με κάτι βίδες από τις μανέτες γιατί ήταν καφέ από την σκουριά! Δεν ξεχώριζες μέταλλο!! Ήδη σε αυτή την περίοδο είχαν ξεκινήσει τα πρώτα σημάδια σκουριάς και συμβουλεύτηκα τον αντιπρόσωπο να βάλω κουκούλα για να την καλύψω από τα καιρικά φαινόμενα και να προστατέψω την μηχανή! Το γεγονός είναι ότι είτε την σκέπασα είτε όχι πάλι συνεχίστε να σκουριάζει το καινούργιο τιμόνι, χειροτέρευαν οι βίδες και τα υπόλοιπα μεταλλικά μέρη. Επίσης την έπλενα ποιο συχνά για να βγάζω τα άλατα από πάνω και γενικά “δοκίμαζα” διάφορα μήπως και σταματήσω αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς όμως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και το μόνο που ακούω είναι ότι “Εσύ φταις”! Ε όχι ρε μάγκες! Είτε το πείτε μία είτε 15 εγώ έκανα ότι μπορούσα! Από την αρχή η μηχανή είχε “τάσεις” για σκουριά! Την είχα μπροστά από το σπίτι (μπροστά από θάλασσα), πίσω από το σπίτι, μπροστά από την πόρτα μου (καλυμμένη από ήλιο – βροχή), καλυμμένη και ακάλυπτη, πλυμμένη και άπλυτη! Ε στο καλό, μηχανή πήρα για να κάνω την δουλειά μου και όχι να παίζω κρυφτό με την υγρασία! Η μηχανές είναι σχεδιασμένες να είναι εκτεθειμένες στην βροχή και στις κακουχίες και να έχουν μια αντοχή.
    Συγνώμη για το ύφος μου, δεν κατηγορώ κανένα. Την γνώμη σας λέτε και την άποψή σας και την δέχομαι και γι’ αυτό έγραψα εγώ εδώ πέρα το πρόβλημά μου για να ακούσω τις σκέψεις σας και τις συμβουλές σας. Αλλά με το «πιθανόν ήταν μάπα κουκούλα», «πιθανόν συνδυασμός κουκούλα(καλής η κακής ποιότητας) και υγρασίας» κτλ δεκτά αλλά δεν σημαίνει και ότι έτσι είναι και θα πρέπει να κάτσω να τον πιω.
    Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Υ.Γ. Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες απλά ρωτήστε με.

<--- Giannis o Kiu (Apo allo planiti :P)

.. γίνε όσο ξεροκέφαλος θες ..

η ουσία είναι ότι μένεις σε παραθαλάσσιο μέρος και το αλάτι είναι ότι χειρότερο
    για το μηχανάκι σου ..

είτε το έπλενες είτε όχι αυτό θα γινόταν ..

.. το 98 έμεινα στην ρόδο για 5 μήνες κοντά, όταν γύρισα στο μηχανάκι είχαν αρχίσει
    να θαμπώνουν ακόμα και τα νίκελ και από μικρές σκουριές σχεδόν παντού ..

.. δεν το γλιτώνεις και δεν σε βλέπω να βγάζεις άκρη όσο και να διαμαρτύρεσαι..

.. για τα άλατα τρίψιμο με viacal, στις σκουριές ένα wd40 και πολύ υπομονή .

έχω κατέβει κρήτη 5 φορές και όσα μηχανάκια είχα δει ντόπια ήταν κάπως σαν το δικό σου..
    As ta diala ree ...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2019, 15:16
  2. Συντονισμός τιμονιού hornet 600'07
    από runnerma στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2007, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε