Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 115

Θέμα: μία γνώμη από δικηγόρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    κάνεις ένα λάθος! Αν δεν υπογράψεις οφείλουν να σε ενημερώσουν! Αν δεν υπογράψεις θεωρήται ότι δεν δεχεσαι τα γραφόμενα!

Μετά τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή!

Θα πρέπει να σε ενημερώσουν εγγράφως στο σπίτι και να περιμένουν να περάσεις από το εκάστωτε τμήμα για να λυθεί το θέμα!

Για παραβάσεις του ΚΟΚ πλήν του άρθρου 34 και του Άρθρου 4 (κάποιες παραγράφους αυτού) χρειάζεται η υποργαφή του παραβάτη. Αλλιώς φαίνεται σαν να είναι αυθαίρετα τα στοιχεία αφού για οποιονδήποτε έλεγχο θα πρέπει να είσαι παρόν.

εμενα παντως την τελευταια φορα (πριν 5 μερες δλδ) επειδη με πηγαν και στο τμημα για εξακριβωση (δεν ειχα την ταυτοτητα μου επανω μου) δεν μου ειπαν κατι τετοιο.

σιγα μην καλουσαν στο τμημα οποιον δεν υπεγραφε τις κλησεις.
    θα ειχαν γεμισει τα Α.Τ. ανθρωπους που θα περιμεναν να "δικαστουν".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    βρε παιδειά τι υπογραφές και πράσινα άλογα.
    "δεν είχε τοποθετήσει τον καταλληλο σιγαστήρα για περιορισμό του θορυβου του κινητήρα"
    Που βλέπετε το ψέμα εφόσον η εξάτμηση δεν έχει χαρτιά?
    Οχι απλά χαρτί για θόρυβο αλλά και χαρτί οτι είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο μοτο.
    Στην προκειμένη περίπτωση εάν το κυνηγήσεις απλά αγοράζεις μαμά εξάτμηση για να καθαρίσεις

Επανερχομενος μετα τη φωτο της κλισης

Το αρθρο 81 παρ 12. "O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την
    πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελε-
    σματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται
    από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται
    να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ."

Αν μπορεις, τραβα μια φωτογραφια το μηχανακι σου ( να φαινεται η εξατμηση ε!) και την επισυναπτεις στη ενσταση

Στην ενσταση αναφερεις οτι ' κακως το αρμοδιο Αστ. Οργανο βεβαιωσε παραβαση χωρις να εχει μετρησει τη σταθμη θορυβου του σιγαστηρα σου. Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια. Αυτο δε, θα ειχε αποδειχθει αν το ΑΤ Καρλοβασιου ειχε κανει μετρηση συμφωνα με οσα προβλεπει ο νομος.'

Αυτα ελπιζω να βοηθησα και Πανω τους! Μη χανεις χρονο!!

ΥΓ. Ελπιζω να μη σηκωνεις τη γειτονια στο ποδι με τη μπουρου σου εε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Επανερχομενος μετα τη φωτο της κλισης

Το αρθρο 81 παρ 12. "O κινητήρας εσωτερικής καύσης, o oπoίoς χρησιμoπoιείται για την
    πρoώθηση oδικoύ oχήματoς, επιβάλλεται να είναι εφoδιασμένoς με απoτελε-
    σματικό σιγαστήρα, κατάλληλo να μειώνει τo θόρυβo, o oπoίoς πρoκαλείται
    από την έξoδo των καυσαερίων και τέτoιας κατασκευής, ώστε να μην δύναται
    να τεθεί εκτός λειτoυργίας από τoν oδηγό από τη θέση τoυ."

Αν μπορεις, τραβα μια φωτογραφια το μηχανακι σου ( να φαινεται η εξατμηση ε!) και την επισυναπτεις στη ενσταση

Στην ενσταση αναφερεις οτι κακως το αρμοδιο Αστ. Οργανο βεβαιωσε κλιση χωρις να εχει μετρησει τη σταθμη θορυβου του σιγαστηρα σου. Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια. Αυτο δε, θα ειχε αποδειχθει αν το ΑΤ Καρλοβασιου ειχε κανει μετρηση συμφωνα με οσα προβλεπει ο νομος.'

Αυτα ελπιζω να βοηθησα και Πανω τους! Μη χανεις χρονο!!

ΥΓ. Ελπιζω να μη σηκωνεις τη γειτονια στο ποδι με τη μπουρου σου εε!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα προσπαθήσω όσο μπορώ...σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας.Πραγματικά ,απ το χτες όπου ήμουν χάλια τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά..να στε καλά και πάντα όρθιοι και ευτυχισμένοι!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Επισης οπως προκυπτει και απο τις φωτο, η μοτοσυκλετα εχει αποτελεσματικο σιγαστηρα, καταληλο να μειωνει το θορυβο και ειναι σε πληρη λειτουργια.
    Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
    Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Θα προσπαθήσω όσο μπορώ...σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας.Πραγματικά ,απ το χτες όπου ήμουν χάλια τώρα νιώθω πολύ καλύτερα ψυχολογικά..να στε καλά και πάντα όρθιοι και ευτυχισμένοι!!!
    χάλια για μιά κλήση?
    Δες το σαν συνεισφορά στο κοινονικό σύνολο, και πάντα όρθιος (το βασικότερο)

Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider

αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.

tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν σου πω ΠΟΣΑ εχω δωσει σε κλησεις,θα βαλεις τα κλαματα και θα λυπηθεις τους μηνες δουλειας που εχω ριξει για να βγουν αυτα τα λεφτα.

καταλαβαινω οτι εισαι φοιτητης και δεν σου περισσευουν αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση.

εγω θα ευχηθω ολοψυχα,για αλλη μια φορα,χωρις ιχνος κακιας κλπ, οποιοι γ@μημενοι μπατσοι γραφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν, να το βρουν στο δρομο τους σε 5πλασια ποσοτητα.

tip: το σημαντικο ειναι να μην μαζεψεις ποντους,οι οποιοι θα σε κανουν να χασεις το διπλωμα (στους 25). στην τριετια δυστυχως παραγραφονται αυτοι οι ποντοι, οποτε προσοχη.

+10000000000000000

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    εμενα παντως την τελευταια φορα (πριν 5 μερες δλδ) επειδη με πηγαν και στο τμημα για εξακριβωση (δεν ειχα την ταυτοτητα μου επανω μου) δεν μου ειπαν κατι τετοιο.

σιγα μην καλουσαν στο τμημα οποιον δεν υπεγραφε τις κλησεις.
    θα ειχαν γεμισει τα Α.Τ. ανθρωπους που θα περιμεναν να "δικαστουν".

Μα δε σε καλεί η Αστυνομία! Η τροχαία σε καλεί!!!!

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! Και δεν σε καλεί να δικαστείς!!!

κι εσένα πλέον σε έχουν μάθει!!! Δεν χρειάζεται να υπογράψεις!!!!

μια που σε βλέπουν και μια που στην έχουν έτοιμη!!!! Ε αν δεν θυμούνται και ένα όνομα πάτε και για μια εξακρίβωση!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ε λοιπόν και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που πληρώνει κλήσεις με μοτό ενώ με το αυτοκίνητο 20 χρόνια έχω πληρώσει μόνο ΜΙΑ.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Παλικάρι μου εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για μπάτσους που γράφουν χωρίς λόγο, αφού είσαι κινούμενη παράβαση!!!! Ας μιλήσει κανας άλλος που πραγματικά πέφτει θύμα κάποιων κομπλεξικών!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Είσαι δηλαδή τόσο Μητσοτάκης που πέφτεις συνέχεια σε "γ@μημένους μπάτσους που γράφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν" ή παίζει τίποτε άλλο ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ε λοιπόν και νόμιζα οτι είμαι ο μόνος που πληρώνει κλήσεις με μοτό ενώ με το αυτοκίνητο 20 χρόνια έχω πληρώσει μόνο ΜΙΑ.
    εγω αυτοκινητο δεν εχω.
    εχει ομως ο πατερας μου και σε εκτακτες περιπτωσεις το παιρνω. φυσικα εχω διπλωμα κλπ..κλπ..

θα σου πω μια ιστοριουλα λοιπον που εκτυλιχθηκε την Πρωτομαγια.

εχω κλεισει εισητηρια για να ανεβω Θεσσ/νικη και μετα να παω Σερρες...
    το μηχανακι το εχω στειλει με μεταφορικη.

εγω ειχα κανονισει να με παει ο αδερφος μου αεροδρομιο.
    πετουσα 9 το πρωϊ. οπως καταλαβαινεις σηκωμα απο τις 7 κλπ.

την συγκεκριμενη ημερα μας εχει καλεσει η θεια μου που μενει Ραφηνα να φαμε.

ε,για να μην με πηγαινει ο αδερφος μου αεροδρομιο και μετα γυρναει πισω και ξαναφευγουν με τους δικους μου να πανε Ραφηνα, αποφασιζουμε να φυγουμε ολοι μαζι απο τις 7:30 - 8 παρα απο το σπιτι, να με πανε εμενα αεροδρομιο, να πανε μετα αυτοι να πιουν εναν καφε στο Πορτο Ραφτη και να πανε μετα στην θεια μου κατα τις 12.

ε,λεω το πρωϊ θα οδηγησω εγω μωρε...:rotflmao:

μπροστα εγω με τον αδερφο μου και πισω οι δικοι μου. το αμαξι ενα matrix. (το γραφω μην νομιζετε οτι εχουμε κανα BMW, MERCEDES κλπ..ενα απλο,φτηνο, οικογενειακο αμαξι)

ζωνες κανονικα.
    βγαινω απο την Ε.Ο. και πληρωνω διοδια στην Αττικη.
    με το που ανοιγει η μπαρα, μπλοκο.

ομορφα λεω. ζωνες φοραμε. το αμαξι κυριλε. οι δικοι μου πισω. του π0υστη...

σημα για να σταματησω..
    σταματαω οντως. διπλωμα,αδεια,ασφαλεια...κυριλε...

καρτα καυσαεριων μου λεει.
    γυρναω εγω πισω στον πατερα μου..του λεω ρε πατερα τι γινετε με αυτο? εχεις?? στα χαρτια παντως δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα.

οχι μου λεει το αμαξι δεν εχει περασει ΚΤΕΟ. ειναι αγορασμενο Μαρτη του 2005. στην πενταετια ειναι.

οχι λεει η μ@λακισμενη. στην τετραετια ειναι. :hypnotize

τι λετε ρε παιδια?? μα, μου..ΟΧΙ. στην τετραετια. επρεπε να ειχατε περασει Μαρτη του '09. πριν ενα μηνα δλδ καθ'οτι Πρωτομαγια.

ενταξει ρε παιδια λεω. ενας μηνας εχει περασει. οχι 1 χρονος. δεν το ξεραμε κιολας. που να το ακουσουμε?

οχι. ετσι ειναι.

μετα λεει "ο κοτσαδορος?"

ε,τι λεμε ο κοτσαδορος??

λεει "δεν ρυμουλκειται αυτη την στιγμη τιποτα"..

ε,ναι λεμε αυτο ειναι προφανες αλλα εχει αδεια κανονικα. εχουμε ρυμουλκουμενο οχημα. επισης τον κοτσαδορο τον εβαλε το εργοστασιο. εχει αδεια απο την αντιπροσωπια και το γραφει και η αδεια του οχηματος.

ναι αλλα τωρα δεν ρυμουλκειτε.

ε,οχι λεμε δεν ρυμουλκουμε.

"ε,επρεπε να τον βγαλετε."

να μην στα πολυλογω, 400€ κληση.
    2 βλαχακια 22 χρονων μαξ, εγραψαν μια τετραμελη οικογενεια, 7:30 το πρωϊ επειδη δεν ειχαν περασει ΚΤΕΟ και ειχαν κοτσαδορο και δεν ρυμουλκουσαν.

μιλουσαν με απαξιωτικο υφος σε εναν ανθρωπο 63 χρονων και το επαιζαν εξουσια επειδη φορουσαν 2 @@ στο πετο.

εκεινη την στιγμη κυριολεκτικα αν ειχα ενα περιστροφο τους ειχα πυροβολησει στα ποδια για παραδειγματισμο.

η μοναδικη φορα που με εγραψαν με αμαξι. και οπως ειπα, οδηγω αμαξι, μαξιμουμ 30-40 φορες το χρονο.

για το προχθεσινο δεν γραφω γιατι ειμαι ακομα συγχισμενος...

τελικα επειτα απο ενσταση στη τροχαια Α.Ο. μας εσβησαν την παραβαση ΚΤΕΟ και πληρωσαμε τον κοτσαδορο...:a31:

και μετα αναρωτιομαστε γιατι υπαρχει τοσο μισος και φθονος για τα καργι0λικια??
    να πανε να γ@μηθουνε οι καραγκιοζηδες.

κατι τετοια σε ωθουν να γινεις παρανομος κυκλοφορωντας με ενα οπλο και να το παιζεις "εκδικητης" και ετσ'...

αν τους ριξουν 5-6 που σταματησουν θα σου πω εγω μετα ποσους θα γραφουν...

α και να μην ξεχασω...

Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Παλικάρι μου εσύ δεν θα έπρεπε να μιλάς για μπάτσους που γράφουν χωρίς λόγο, αφού είσαι κινούμενη παράβαση!!!! Ας μιλήσει κανας άλλος που πραγματικά πέφτει θύμα κάποιων κομπλεξικών!!!!

ρε Ιωαννα κανε μας την χαρη...

λες και εσυ δεν εχεις παρανομησει ποτε ή δεν παρανομουν ποτε οι ιδιοι

αϊντε τα τσουτσεκια ολα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Είσαι δηλαδή τόσο Μητσοτάκης που πέφτεις συνέχεια σε "γ@μημένους μπάτσους που γράφουν τον κοσμο ετσι για να τον γραψουν" ή παίζει τίποτε άλλο ???

καποιες φορες φταιω. πραγματικα.
    και σε αυτες τις φορες δεν εχω αναφερθει.

αλλα υπαρχουν και φορες που δεν ειμαι τοσο "φταιχτης" (καταλαβαινεις τι εννοω)...

επισης υπαρχουν φορες που εχω κανει μ@λακια και δεν με εχουν σταματησει ενω θα μπορουσαν να μου σκισουν τον πωπο. (αυτες ειναι σπανιες)

δεν γινεται ομως να τους βλεπεις πριν ακομα πουν το τυπικο "καλησπερα"/"καλημερα" να εχουν βγαλει το μπλοκακι...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα μια γνωμη...
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 18:19
  2. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 23:18
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 14:49