εχεις δικιο.... σε κατασταση ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης... κι εγω ετσι σκεφτομαι....καλως ο ενθουσιασμος αλλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
+10000000
επειδη κ γω εχω μαγαζι(ασχετο με μοτο) ΜΗΝ το ανοιξεις με τον τροπο που σκεφτεσαι(βιτρινα οπως λες)...μετρα....
1)εφορια
2)τεβε
3)ενοικιο
4)δεη
5)ικα-μισθος υπαλληλου(μην μου πεις οτι δεν θα χρειαστεις γιατι δεν μπορεις να τα κανεις ΟΟΟΛΑ μονος σου-εξωτερ.δουλειες,πακεταρισματα-ξεπακεταρισματα κτλ-)εκτος κ αν συμμετεχει συγγενικο σου προσωπο...
6)να σου πω τωρα το βασικοτερο ολων........?
ΑΓΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!! να ερχεται η ρημαδομερα τελος μηνα κ να μην εχεις συμπληρωσει τα λεφτα για το τεβε,ή τη δεη ή το ενα ή το αλλο....
λοιποοοον.....αν τελικα κανεις την κινηση αυτη καντη ως e-shop ή ακομη καλυτερα οπως ειπε καποιος αλλος ως e-bay store....ψαξου κ ενημερωσου......
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΑ Μ***ΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΕΦΟΡΙΑ,ΤΕΒΕ ΚΤΛ"
![]()
![]()
ΤΟ ΒΑΡΟΣ ομως απο εκει και περα πρεπει να πεσει στην διαφημιση...
απο τι σε γλυτωνει η εναλλακτικη της αποθηκης?
ΚΑΙ μηπως ακουσε καποιος για επιδοτηση - προωθηση του ηλεκτρονικου/διαδικτυακου εμποριου??
ΤΕΛΟΣ.... αν κανω παραγγελιες σαν αποθηκη απο INTERNET, μετρανε τα τιμολογια σαν κανονικα?( ακομα και αποθηκη να ειναι , δεν πας στην εφορια να κανεις "ανοιγμα"? )