Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επισης να προσεχετε τα καλσον σε τετοιες περιπτωσεις..
με το αποτομο κατεβασμα απο την μηχανη ή το ξυλο μπορει να σχιστει![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επισης να προσεχετε τα καλσον σε τετοιες περιπτωσεις..
με το αποτομο κατεβασμα απο την μηχανη ή το ξυλο μπορει να σχιστει![]()
![]()
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
με πέθανες ρε μλκ.. κρίμα στο παγωτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΑΑΑΑΑαααα...! Καίω ποταμοχάλικο αλλά από μπράτσα σκίζω ένα πράγμα..!![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
2 χρόνια έμενα Χαλκίδα. Όταν πήγα είχα πει ότι αν δεν διαλυθεί εκεί το αμάξι μου δεν θα διαλυθεί ποτέ. Τι ήταν να το πω, 6 μήνες πριν φύγω παρκαρισμένο κανονικά έπεσε πάνω του ένας και μου το έκανε (μάντεψε).... ασύμφορο προς επισκευή!Αρχικά δημιουργήθηκε από TRELANERA
den xero file mou alla aftin tin apoxi mou tin exoun pi poli mixanovie pou milao otan pao gia kamia volta ston agio dex xero edo stin xalkida to exoume parakane alla ti 8a gine diladi ka8e fora pou exes na kanes me tetious tipous????????????kna itan mia fora na elega........exo xasi edi ena mixanaki (asimforo pros kataskevi) pali kala den epa8a tipota ego......!![]()
![]()
Fun Is Not A Straight Line
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κατεβειτε κατω και πλακωθειτε.
Μπορει ο αλλος να ειναι καμμια τριφυλλη ντουλαπα και να σας στειλει νοσοκομειο=τζαμπα διακοπες.
Μπορει να κουβαλαει κανα σιδερικο και να σας γεμισει κουμποτρυπες=τζαμπα διακοπες για παντα και τζαμπα κουμποτρυπες.
Μπορει να εχει την καρδια του και να τον στειλετε εσεις διακοπες για παντα=τζαμπα διακοπες στη φυλακη(οπου ειναι ωραια αμα εχεις και καλη παρεα).
Περαστικα μας και καλες διακοπες.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγω παλι προσπαθω να δειξω λιγη κατανοηση, επειδη και εμεις κανουμε λαθη, ειτε απο απροσεξια η απο βιασυνη, ομως οποιος και να φταιει, μια συγνωμη νομιζω πως πρεπει να δωθει!![]()
Μ' αρέσει που απαντάω σ' αυτό το thread και δεν πήρα γραμμή ότι το έχει γράψει ο κολλητός μου στη Χαλκίδα....
Γεια σου ρε Χρηστάρα παλικάρι, κράτα γερά και FATUS OLOUS!
και γράφε Ελληνικά ρε μαλάκα μου βγήκαν τα μάτια για να διαβάσω τα post σου
Fun Is Not A Straight Line
gia sou file edes mikros pou ene o kosmos...........gia na sou doso na katalaves ti ginete edo me to thema mas i tipi pou anevenoun ston agio gia striximo pigenoyn me tis xistrs svarna k otan katevenoun gia na figoun apo xalkida ouko ligi apo aftous exoun trakari apo antistixous makakes san afto poy periergraxa....!!!!![]()