Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: 28/8/ Παρασκευη απογευμα πλατεια ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Πολλά μπορούμε να κάνουμε.... και να δώσουν απο μόνα τους μέσω του διαδυκτίου αφορμή σε άλλους να ακολουθήσουν....

Εμείς συζητάγαμε.. 2-3 ατομα δλδ να πάμε για να μαζέψουμε σκουπίδια - μπάζα στη Πάρνηθα αλλά κολήσαμε με το πως θα τα μεταφέρουμε.. .(δεν βρησκαμε αγροτικό) έσπασα και το πόδι μου το χειμώνα και το σχέδιο έμεινε στο μπλα μπλα...

Χυμαδόρ αυτό με τη παρακολούθηση είναι δύσκολο όντως και θελει πολλά ατομα και χρόνο.. αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο ολοι μαζί σαν forum....

μακαρι να καναμε κατι μεσω του forum* ιδεες μα πεφτουν...

(το forum λογιζεται ως χωρος "συγκεντρωσης" και τιποτα δεν πρεπει να γινει στο ονομα του!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μακαρι να καναμε κατι μεσω του forum* ιδεες μα πεφτουν...

(το forum λογιζεται ως χωρος "συγκεντρωσης" και τιποτα δεν πρεπει να γινει στο ονομα του!)
    Ναι σαν ομάδα ανθρώπων... δε χρειαζόμαστε ταμπέλα για να κάνουμε κάτι καλό!!! (σωστό!!)

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος
    ουδεν σχολιον .........οποιος καταλαβε καταλαβε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John

Και θα το χοντρύνω: Σε μια φωτιά σαν της Πελοποννήσου για παράδειγμα θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο αντρικός πληθυσμός της χώρας, ανιδιοτελώς και αυθορμήτως και ΟΧΙ γιατί κάποιος τον υποχρεώνει να είναι «στα όπλα».
    Όμως μάθαμε να καθόμαστε αραχτοί (και προς Θεού δεν το λέω για σένα που πιθανά να μην έκανες το ίδιο) και να κάνουμε μετά κριτικές και «Σιωπηρές διαμαρτυρίες και μ@λ@κιες»
    εγω παλι ρε φιλε (και χωρις καμμια ορεξη αντιπαραθεσης ) δεν καταλαβα γιατι θα επρεπε να ειμαστε στην φωτια και στην καθε φωτια.
    ΔΕΝ υπαρχουν υπευθυνοι για αυτο??? απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο.
    πως κατηγορεις δηλαδη αυτους που καθοντουσαν και τα εβλεπαν απο την τηλεοραση και δεν πηγαν να βοηθησουν?? με ποια λογικη?

στις πλυμμηρες της θεσσαλονικης εσυ πηγες να βοηθησεις??
    στις φωτιες στα νησια?
    στις υποχωρησεις δρομων πυο κινδυνεψαν σπιτια??
    σε σεισμοπαθεις???

τι??? τα εβλεπες απο τον καναπε σου??? κακως...

ρε τι διαβαζουμε

το πρόβλημα για μενα ξεκιναει την ωρα που εχουμε βρει το ποιοι φταίνε και τους βρίζουμε.

Εκει ολοι μας, σταματαμε την δράση.
    ρίχνουμε την ροχάλα μας και ειμαστε ενταξει.

άντε να κατέβουν μερικοί και να κάνουν μια βόλτα σύνταγμα-αμπελόκηποι σαν τα τρόλεϊ

μετα ας αναλάβουν οι αρχηγοί.

τι έφταιξε και δεν προλαβαμε το (οποιο) κακο ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι φταίει και δεν βρίσκουμε άξιους ανάμεσα στο σύνολο των αχρήστων που έχουμε καταντήσει,
    ουτε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι έφταιξε και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η εθελοντική προσφορά?
    (όταν μας ξεζουμίζουν γαι να εχουμε και καλά αυτα που θα επρεπε, οταν τα χρειαζόμαστε ) ?
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

περιμενουμε όλοι, τι θα "ανακαλυφθεί" (οπως τους βολεύει) ώστε να ξέρουμε που θα ρίξουμε αυτήν την ροχάλα που λέγαμε
    γιατι την ψήφο θα την ρίξουμε πάλι στους ίδιους που συμμετέχουν σε αυτην την παράσταση.

Θυμηθείτε

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ

θα έπρεπε το κρατος, με τα δικα μας τα λεφτα, να συντηρεί αυτο που υπάρχει, και να δημιουργεί, με οτι περισσεύει, κατι ακόμα.

Αυτο θα πρέπει να ειναι η πρώτη σκεψη σε καθε τι

Πρέπει να μάθουμε να ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ και οχι να περιμένουμε

να ζητάμε ευθύνη για το ποιος έκανε λάθος, και οχι να φταίει το κόμμα, η κυβέρνηση, ή η εξουσία, γενικεύοντας και απομακρύνοντας τον ένοχο ουσιαστικά.

πρέπει ...........

αλλα δυστυχώς, ολοι εχουμε πάρει την πορεία που μας βολεύει

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Ειλικρινα επειδή είμαι άπιστος Θωμας....

Θυμιστε μου επαναστάσεις που αλλαξαν τον κοσμο και ήταν βουβές.
    Αν και θελω να φανω ειρωνικός εδω, ειλικρινα θα ηθελα να μαθω μπας και αλλαξει η αποψη μου.

Ειμαι 40 και θυμαμαι οτι ολες οι επαναστασεις θελησαν αιμα για να αλλαξουν τον κοσμο.

Δεν συζητω βεβαια να μιλαμε για αιμα για το θεμα της ΒΑ Αττικης, μην λεμε γελιοια πραγματα.
    Αλλα οι διαμαρτυριες στυλ emo δεν νομιζω οτι θα αποδωσουν.

Εχετε καταλαβει οτι οι κυβερνησεις των τελευταιων 40 χρονων θυμιζουν Camora?

Σε μια κοινωνια με αποψη οτι οποιος δεν μπορει ας πεσει να πεθανει...
    (Καποιος εδω μεσα λεει το οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται... μπραβο και σενα.. καλος και του λογου σου)

Οι μαναδες μεγαλωνουν τα παιδια τους με την αποψη οτι το δικιο ειναι του ισχυρου...

Ποια σιωπηλη διαμαρτυρια θα λειτουργησει για το οτιδηποτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από objecto

Θυμιστε μου
    Αν αναφέρεσαι σε μένα, ποτέ δεν υποστήριξα οτι με σιωπηλές διαμαρτυρίες κερδίζουμε κατι.
    Παρεξήγησες.
    Τουναντίον! απο πάνω γράφω οτι η ΑΠΑΊΤΗΣΗ στα δικαιώματά μας ειναι μια αρχή.
    Και πάντα διαχωρίζω τον υπήκοο απο τον πολίτη.

Η κηροζίνη συμφέρει Το avatar του/της objecto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Αν αναφέρεσαι σε μένα, ποτέ δεν υποστήριξα οτι με σιωπηλές διαμαρτυρίες κερδίζουμε κατι.
    Παρεξήγησες.
    Τουναντίον! απο πάνω γράφω οτι η ΑΠΑΊΤΗΣΗ στα δικαιώματά μας ειναι μια αρχή.
    Και πάντα διαχωρίζω τον υπήκοο απο τον πολίτη.
    Ακουγομαι λιγο επιθετικος αλλα δεν αναφερομαι στο προσωπο σου, συγνωμη.

Η επιθετικοτητα μου στρεφεται στην αρρωστημενη κατασταση που πλεον εχω συνειδητοποιησει οτι μλεξαμε ολοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    .

τι έφταιξε και δεν προλαβαμε το (οποιο) κακο ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι φταίει και δεν βρίσκουμε άξιους ανάμεσα στο σύνολο των αχρήστων που έχουμε καταντήσει,
    ουτε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

τι έφταιξε και ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ η εθελοντική προσφορά?
    (όταν μας ξεζουμίζουν γαι να εχουμε και καλά αυτα που θα επρεπε, οταν τα χρειαζόμαστε ) ?
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

περιμενουμε όλοι, τι θα "ανακαλυφθεί" (οπως τους βολεύει) ώστε να ξέρουμε που θα ρίξουμε αυτήν την ροχάλα που λέγαμε
    γιατι την ψήφο θα την ρίξουμε πάλι στους ίδιους που συμμετέχουν σε αυτην την παράσταση.

Θυμηθείτε

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΌ

θα έπρεπε το κρατος, με τα δικα μας τα λεφτα, να συντηρεί αυτο που υπάρχει, και να δημιουργεί, με οτι περισσεύει, κατι ακόμα.

+1

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ