...οτι παρουσιασε στις [οποιες] Αρχες της [οποιας] Χωρας, ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ e 550.000.000 δεν σας λεει τιποτα για το υψηλο επιπεδο ευθυνης και επιχειρηματικοτητος εεεε?
...οτι παρουσιασε στις [οποιες] Αρχες της [οποιας] Χωρας, ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ e 550.000.000 δεν σας λεει τιποτα για το υψηλο επιπεδο ευθυνης και επιχειρηματικοτητος εεεε?
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
...και εχει συνεχεια το humor
Ανακοίνωση της Ασπίς Πρόνοια για την απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α.
Συγγραφέας Παπαδοσηφάκη Ε. (ANA) – 3 ώρες πριν
Σε ανακοίνωση της Ασπίς Πρόνοια σχετικά με την απόφαση της ΕΠ.Ε.Ι.Α. αναφέρεται ότι «οι εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια θα στραφούν αμέσως με κάθε νόμιμο μέσο κατά της αποφάσεως αυτής». Προσθέτει δε ότι είχε ζητηθεί ολιγοήμερη παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου «για την ολοκλήρωση των αυξήσεων κεφαλαίου και την εντεύθεν κεφαλαιακή ενίσχυση» από τις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Γενική Ένωση ΑΕΓΑ και Γενική Πίστη ΑΕΓΑ. «Ούτε η παράταση αυτή δόθηκε ούτε και οι απόψεις των εταιρειών για τον τρόπο προσδιορισμού της κεφαλαιακής τους επάρκειας εισακούστηκαν», σημειώνεται χαρακτηριστικά και προστίθεται ότι «οι εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια θα στραφούν αμέσως με κάθε νόμιμο μέσο κατά της αποφάσεως αυτής,
η οποία αποτελεί πλήγμα για τον όμιλο αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους που περιέβαλαν πάντοτε τις εταιρείες του ομίλου Ασπίς Πρόνοια με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους».
η τελευταια δε παραγραφος εεε![]()
re paidia etsi gia na katalavw ekleise i general union? i 8a kleisei? i kanena apo ta 2??ta xasa.... exw to mixanaki mou ekei....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Four wheels move the body, two wheels move the soul.
5 έκλεισαν και είναι οι εξής : Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ, Ασπίς Πρόνοια ΑΕΑΖ, Γενική Ενωση ΑΕΕΓΑ (General Union), Γενική Πίστη ΑΕΕΓΑ (General Trust) και Γ.Η. Σκούρτης ΑΕΕΓΑ..
Περισσότερα εδώ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
...οτι παρουσιασε στις [οποιες] Αρχες της [οποιας] Χωρας, ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ e 550.000.000 δεν σας λεει τιποτα για το υψηλο επιπεδο ευθυνης και επιχειριματικοτητος εεεε?
+ Δυστυχως μου λεει πολλα ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
οχι ειναι ομιλος επιχειρησεων, η καθε μια σχεδον υπευθυνη για την παρτυ της.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οπα ρε φίλε γιατί δεν κατάλαβα....
Αν η Commercial έχει αγορασει την aspis και τη γενική και κάποιες άλλες, πως γίνεται και τις αφήνει να σκάνε? Θυγατρικές της δεν είναι?
απλα ηθελα να τονισω σε εναν φιλο απο πανω, οτι ΔΕΝ ανηκει η κομερσιαλ στην ασπις, ετσι ωστε να κινδυνευει
Ωραια, δεν δινω δεκαρα αν ειναι η μια θυγατρικη της αλλης.Εμεις τι κανουμε, τι πρεπει να κανουμε;Νομιζω ειμαστε καλλυμενοι απο το επικουρικο για 30 μερες.Μετα πρεπει να βρουμε αλλη και να σκασουμε λεφτα;Σωστα ή κανω καποιο λαθος;
mustili
σωστα, αν και υπααρχει μιααααααα μικρη περιπτωση να επιβιωσει, καλο θα ηταν να αρχισετε ηδη το ψαξιμοΑρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
Ωραια, δεν δινω δεκαρα αν ειναι η μια θυγατρικη της αλλης.Εμεις τι κανουμε, τι πρεπει να κανουμε;Νομιζω ειμαστε καλλυμενοι απο το επικουρικο για 30 μερες.Μετα πρεπει να βρουμε αλλη και να σκασουμε λεφτα;Σωστα ή κανω καποιο λαθος;
:rotflmao:![]()
Ti lete edo mesa re atoma..
i commercial agorase tin aspis???:rotflmao:![]()
![]()
![]()
exete moyrlathei telios re?
o omolis aspis exei kamposes eteries mpeite sto sait na tis deite.mia apo aytes einai k i commercial i opoia san eteria molis exagorase ti proton asfalistiki.
1.Οσοι εχουν ασφαλιστηρια πληρωμενα μεχρι 2 μηνων απο την ημερομηνια που εκλεισαν οι Εταιρειες πρεπει να τα δωσουν στον Ασφαλιστη/Πρακτορα τους προκειμενου να παρουν τα χρηματα τους πισω κατα την εκαθαριση [μηνες]Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
2.Ο Ασφαλιστης/Πρακτορας μπορει να κλεισει συμφωνια με αλλη Ασφαλιστικη για την μεταφορα αυτων των συμβολαιων [ανεξαρτητως διμηνου] χωρις επιβαρυνση για τον πελατη, λεπτομερειες στους Ασφαλιστες σας ΤΩΡΑ! [κουραγιο δεν χαθηκε ακομα η μαχη]![]()
ο δικός μου αυτό κάνει από χτες το απόγευμα....ευτυχώς για μένα που μιλάμε μόνο για χασούρα 2 μηνών....(αν δε γίνει τίποτα)...πάντως γνωστοί μου τρέχουν για ιδιωτικές ασφαλίσεις 20000? ....Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
1.Οσοι εχουν ασφαλιστηρια πληρωμενα μεχρι 2 μηνων απο την ημερομηνια που εκλεισαν οι Εταιρειες πρεπει να τα δωσουν στον Ασφαλιστη/πρακτορα τους προκειμενου να παρουν τα χρηματα τους πισω κατα την εκαθαριση [μηνες]
2.Ο Ασφαλιστης/Πρακτορας μπορει να κλεισει συμφωνια με αλλη Ασφαλιστικη για την μεταφορα αυτων των συμβολαιων [ανεξαρτητως διμηνου] χωρις επιβαρυνση για τον πελατη, λεπτομερειες στους Ασφαλιστες σας ΤΩΡΑ! [κουραγιο δεν χαθηκε ακομα η μαχη]![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
πριν χρόνια όταν είχε κλείσει η ασφαλιστική μου (δεν θυμάμαι όνομα) είχα μεταφερθεί αυτόματα στην commercial χωρίς να πληρώσω κάτι παραπάνω. και είμαι εκεί μέχρι σήμερα... ελπίζω να παραμείνω και εκεί γιατί είχαν πάντα απ τις καλύτερες τιμές.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΗ COMMERCIAL ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
θα σου απαντησω εγω. ο ασφαλιστης σου δεν ξερει τι του γινεται.
η κομερσιαλ εχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ασπις και την γενικη και καποιες αλλες.
δεν ειναι θύγατρικη της
και εγω δουλευω και στην κομερσιαλ, δνε παιζει κανενα προβλημα
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Ti lete edo mesa re atoma..
i commercial agorase tin aspis???
exete moyrlathei telios re?
o omolis aspis exei kamposes eteries mpeite sto sait na tis deite.mia apo aytes einai k i commercial i opoia san eteria molis exagorase ti proton asfalistiki.
Δουλεύετε στην ίδια κομερσιαλ ?
![]()
![]()
![]()
Κρίμα για τους πελάτες και για τους υπαλλήλους.
Πάντως και στις ασφάλειες ίσχύει το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις".
Καλλιά στα όρη άρχοντας
παρά στον κάμπο δούλος,
θωρώ τον κόσμο από ψηλά
κι είναι δικός μου ούλος.
OXI O GIORGOS DE DOYLEYEI STH COMMERCIAL DE XERO POS TOY RHTE KAI TA GRAFEI AYTA.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Δουλεύετε στην ίδια κομερσιαλ ?
![]()
![]()
![]()