αντε και συ !!!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oτι να΄ναι....![]()
αντε και συ !!!:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oτι να΄ναι....![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Oτι να΄ναι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε και συ !!!:wacko:
SPAMMERS!!!!!!!!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
+900![]()
Ολα τα κλιπ-ον μηχανακια σε ταχυτητες κατω των 100klm/hr ειναι απλα αβολα και κουραστικα, με αποτελεσμα να "προτρεπουν" των αναβατη να αναπτυξει ταχυτητες που θα του επιτρεψουν να "κουμπωσει" στο μηχανακι και να ευχαριστηθει τη βολτα.![]()
+636
να προσθεσω επισης οτι σε ολο αυτο βοηθαει και το χρωμα της μηχανης.
βεεεβαια...
αλλιως σε προδιαθετει το "κακο" μαυρο. αλλιως το παθιασμενο κοκκινο.
![]()
μερικοι μου φαινεται πρεπει να αρχισουν τα κρυα μπανια,μπας και πηξει λιγο ο εγκεφαλος τους.
![]()
+1000Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας. Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.
Υ.Γ. Το ΤΥΧΗ με κεφαλαια...
Να υποθεσω δηλαδη οτι ολοι οσοι καβαλανε τα ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΑΣ μεσα στις πολεις, κανουν κρυα μπανια... και εχει πηξει το μυαλο τους!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
+636
να προσθεσω επισης οτι σε ολο αυτο βοηθαει και το χρωμα της μηχανης.
βεεεβαια...
αλλιως σε προδιαθετει το "κακο" μαυρο. αλλιως το παθιασμενο κοκκινο.
![]()
μερικοι μου φαινεται πρεπει να αρχισουν τα κρυα μπανια,μπας και πηξει λιγο ο εγκεφαλος τους.
![]()
Εκτος αν αυτοι που κανουν τα κρυα μπανια νομιζουν επισης, οτι τα ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΙΣΤΑΣ εχουν σχεδιαστει για να πηγαινουν με 50-60χλμ/ω που ειναι τα ορια ταχυτητας στις πολεις και 120χλμ/ω που ειναι στις εθνικες!
ΥΓ. Παω να αναψω το θερμοσυφωνα...![]()
money cant buy me love !!!
Κατάλαβες τώρα γιατί ζήτησα να κλειδωθεί ;
Ας γίνει ένας διαχωρισμός τουλάχιστον.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Για να βαλουμε τα πραγματα λιγο στην θεση τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
συμφωνω απολυτα.
σημερα εμαθα οτι το παλικαρι με το vtr εκανε track day στα μεγαρα. εβαλε λαστιχα σε γνωστο λαστιχα που τον ξερουμε ολοι, και εφυγε για Επιδαυρο στα καπακια.
μου ειπαν οτι ανεβοκατεβαινε με καμια 160..και το μπουσα πηγαινε βολτιτσα με 60.
ανοιξε γραμμη.γεια σας.
το θεμα ειναι οτι πεθαναν και οι 2.
κριμα και παλι κριμα.
![]()
![]()
![]()
Το παλικαρι με το VTR ΔΕΝ εκανε trackday. Απλως πηγε εκει και αλλαξε τα λαστιχα του. Δεν φορουσε ουτε φορμα τοτε τπτ. Μονο το κρανος του, μπουφαν και γαντια γιατι αν ξερω καλα στα trackdays πρεπει να φορας εξοπλισμο, ετσι?
Απο τον τροπο που οδηγουσε δεν ξερω να πω. Αυτος ηταν που κατα τα φαινομενα βγηκε στο αντιθετο ρευμα κατα την εξοδο του απο στροφη. Το αλλο το παλικαρι με το Busa προσπαθησε να τον αποφυγει αλλα λογω του σημειου που εγινε το ατυχημα (εισοδο στροφης για αυτον) δεν μπορεσε να αποφυγει τα χειροτερα.
Τελικα αν καποιος ξερει να πει το παλικαρι με το Busa εφυγε?
ειπα οτι μου ειπαν.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
Για να βαλουμε τα πραγματα λιγο στην θεση τους
Το παλικαρι με το VTR ΔΕΝ εκανε trackday. Απλως πηγε εκει και αλλαξε τα λαστιχα του. Δεν φορουσε ουτε φορμα τοτε τπτ. Μονο το κρανος του, μπουφαν και γαντια γιατι αν ξερω καλα στα trackdays πρεπει να φορας εξοπλισμο, ετσι?
Απο τον τροπο που οδηγουσε δεν ξερω να πω. Αυτος ηταν που κατα τα φαινομενα βγηκε στο αντιθετο ρευμα κατα την εξοδο του απο στροφη. Το αλλο το παλικαρι με το Busa προσπαθησε να τον αποφυγει αλλα λογω του σημειου που εγινε το ατυχημα (εισοδο στροφης για αυτον) δεν μπορεσε να αποφυγει τα χειροτερα.
Τελικα αν καποιος ξερει να πει το παλικαρι με το Busa εφυγε?
μικρη διαφορα βεβαια αν τελικα μπηκε πιστα ή οχι.
και απ'οσο ξερω εφυγαν και οι 2.
![]()
+άπειροΑρχικά δημιουργήθηκε από G M
Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.
Δεν ήμουν ποτέ κάτοχος supersport μηχανής.
Βλέπω όμως κάποια επιθετικότητα προς εμάς τους "πιο αργούς" από τους κατόχους supersport
και εξηγούμαι:
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με πλασματικά μαθήματα στη σχολή οδήγησης και μια εξέταση της πλάκας μπορώ από πεζός να βγάλω απεριορίστου κυβικών και αν αντέχει το πορτοφόλι μου
να πάρω μια hayabusa,1349cc,197hp...Οδηγική παιδεία λοιπόν μηδέν...
Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα δεν ευνοεί τέτοιες μηχανές με επιδόσεις εφάμιλλες του motogp.
Εδώ δεν υπάρχουν ατελείωτες autostrada και autοbahn με ελεύθερα όρια ταχύτητας.
Έχω συναντήσει σε νησί όπου η μεγαλύτερη ευθεία είναι 800μέτρα ντόπιους με supersport μηχανές και πραγματικά απόρησα.
Μπορεί ένας κάτοχος ss να μου πει από τα 504 χλμ του Αθήνα-Θεσσαλονίκη,για πόσα χλμ η ταχύτητα του συμμορφώνεται με τα όρια του Κ.Ο.Κ.;
Εγώ δε λέω να καταργηθούν τα ss από τους δημόσιους δρόμους.
Ας αλλάξει όμως κάτι στην όλη διαδικασία.Ίσως υποχρεωτικά driving schools και track days,
υποχρεωτικός full εξοπλισμός προστασίας,πραγματικά δεν ξέρω...
Συλληπητήρια για τα παιδιά...
+ η οδηγικη αγνοια ( ο μοτοσυκλετιστης θεωρει οτι η αποκτηση διπλωματος οδηγησης του δινει ικανοτητες +αντανακλαστικα ΟΔΗΓΟΥ)Αρχικά δημιουργήθηκε από george 1981
Το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα δεν ευνοεί τέτοιες μηχανές με επιδόσεις εφάμιλλες του motogp.
Accipere quam facere praestat injuriam
Κλείνοντας αισίως τα 14 χρόνια με διαφόρων τύπων μηχανές από 600ss,παπάκια κτλ, κάθε μια από τις οποίες κάλυπτε μια ανάγκη (από επίδειξη μέχρι μετακίνηση για δουλεία), μου έχουν γεννηθεί ερωτήματα (ρητορικά δύστυχος) για τα οποία έχουμε κάνει ομηρικούς καυγάδες με φίλους και γνωστούς.
1. για ποιον λόγο αγοράζει κάποιος μια μηχανή με 200 άλογα και ακραία γεωμετρία, εκτός του να μπορεί να αναπτύξει μεγάλες τελικές και να στρίβει με τον καλύτερο-ταχύτερο τρόπο ?
2. όλοι αυτοί που κάθονται στις καφετέριες πχ του Ναυπλίου και καμαρώνουν το από άκρη σε άκρη φαγωμένο λάστιχο τους τι πετυχαν? Ποια όρια εξαντλήσαν? Του ελαστικού? Της μηχανής? Της τύχης τους? Της τύχης του κακόμοιρου που πάει την βόλτα του με τα παιδιά του?
3. αν στρίβοντας με 140χλμ και 50 μοίρες κλήση μάζεψες τα χωράφια, τι φταίει? ο δρόμος? Ο παππούς οδηγός? Τα νερά ή τα χώματα από τα έργα? Η μήπως θα έπρεπε οι δρόμοι να φτιάχνονται με προδιαγραφές ώστε να ξύνουν μαρσπιε οι επίδοξοι πρωταθλητές? Συγγνώμη κιόλας…..
αυτό που θέλω να πω πριν πέσουν να με φάνε ,είναι ότι όπως ποτέ δεν θα έκοβες σαλάτα με σπαθί σαμουράι ούτε θα πήγαινες για κυνήγι πέρδικας με G3 έτσι και δεν θα έπαιρνες μια μηχανή με προδιαγραφές πίστας για να πας χαλαρή βολτουλα. Θα προσπαθήσεις να φτάσεις τα όρια της και τότε θα διαπιστώσεις ότι τα όρια τα δικά σου αλλά και του δρόμου τελειώνουν πολύ γρηγορότερα…………οι υπόλοιποι μοτοσικλετιστές τι σου φταίμε?
Κουράγιο στις οικογένειες των παιδιών
![]()
εμενα να με συχωρνατε αλλα θελω να πω κατι που μου'ρχεται με αυτα που διαβαζω , οχι σε καποιον συγκεκριμενα...ετσι γενικα.......
Με αφορμη θανατους αυτα τα ποστς ειναι η ''χαρά του καθε κουλαδιου'' και με....... επιχειρήματα.
......χωρις παρεξηγηση , αλλα εχει στηθει ερωτοδικιο για αλλη μια φορα...... για ολα τα ατυχηματα και για τα 7 κακα της μοιρας τους φταινε αυτοι με τα ss......
...για αλλη μια φορα δεν ακουσα κανεναν να μιλαει για τις πραγματικες αιτιες!
....Ναι ρε παιδια!ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ!......ποια πιστα ρε γαμωτο μου?οκ.... στα μεγαρα , οκ...... στις σερρες!
Μα υπαρχει υποδομη τωρα?Οσο και αν γινονται φιλοτιμες προσπαθειες ειμαστε πολυ πισω!....εχουμε και μια τροχαια που μας σωφρονιζει δια της τσεπης μας......ε οχι!
...υπαρχει και το μικροβιο που λεγεται μοτοσυκλετα ετσι?
Μαζι με το προχθεσινο της τεταρτης εχω κανει 3 track day στην σειρα , καλη φαση! γ@ματη! δεν λεω ........αλλα υπαρχει και ο δρομος , και οι βολτες , και η ξεροκεφαλια του καθενα....τα εχετε βαλει στο μιξερ και προσπαθειτε να προβαλετε και αποψη.....ε οχι!
πριν λιγες μερες πηγα να πατησω εναν αρχιηλιθιο με ενα σκουτερακι που μπηκε μπροστα μου και εστριψε αποτομα , και ειμουνα με το φορτηγακι της δουλειας φορτωμενο....πηγα να τον κανω αλοιφη για καλους τον μ@λακα.... μου κοπηκε η χολη!...κοιτα να δεις που μετα απο τοσα χρονια πανω στην σελα εχοντας γλυτωσει απο τελαρα στον κηφισο μεχρι βελγους με τροχοσπιτα στην παραλιακη , θα γινομουνα φονιας χωρις να θελω!.........ποιοι θα εφταιγαν αν δεν φρεναριζα?....αυτοι με τα ss?....ε οχι!
....για αναθεωρηστε λιγο!
πετσα μη συμβατη , bye bye love
33 εικονοστασια απο το τελος της Αλμυρης μεχρι την Επιδαυρο στο Stork...
Με την ευκαιρία αφού φύγαμε και θέλουμε απαγορεύσεις προτείνω...
1. Να απαγορευτούν οι ηλίθιοι με τα TDM + acrapovic που νομίζουν ότι το μηχανάκι στρίβει και πάει καλύτερα από τα SS.
2. Να απαγορευτούν τα Varadero (μη ρωτάτε γιατί)
3. Να απαγορευτούν τα R1200 GS που μου κλεινουν τις διόδους μεσα στην Αθήνα. Το πράμα είναι για ταξίδια που δεν θα κάνει ποτέ. Οι κάτοχοι Adventure στη ψειρού.
4. Να απαγορευτούν τα ΧΤ γιατί μετά τα 120 ο σκελετός χορεύει καρσιλαμά.
5. Να απαγορευτούν τα VStrom 650 γιατί σε προτρέπουν να βαρας 250άρες
6. Να απαγορευτούν τα Trans Alp γιατί είναι επικίνδυνο ένα μηχανάκι με 250 κιλά και 45 άλογα
7. Να απαγορευτούν τα γυμνά γιατί είναι "αλήτικα"
8. Να απαγορευτούν όλα τα παρτάλια που 200αρίζουν και οι ρυθμίσεις στο μπροστινό τους περιορίζονται στις τάπες αέρα (!!) ή φοράνε ψαλίδια από κουφώματα αλουμινίου ή έχουν δαγκάνες μονού εμβόλου και τρόμπες των 20?.
9. Να απαγορευτεί ότι πάει πάνω από 130 χλμ γιατί μετά μπαίνουμε σε παράνομα όρια ταχύτητας.
10. Να απαγορευτούν η έκδοση διπλώματος μοτό στους πάνω από 35 γιατί καταλαβαίνουν τόσα όσα και οι κατίνες της γειτονιάς.
11. Να απαγορευτούν τα ΚΤΜ γιατί τραβάνε σούζες.
12. Και φυσικά να απαγορευτούν οι αγώνες στην τηλεόραση γιατί μας προτρέπουν να κάνουμε τα ίδια.
Αν θυμηθώ κάτι θα επανέλθω....![]()