Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 91

Θέμα: Να συνεχίσω;

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Τι αχαριστία ρε γαμώτο....δεν θα τους βρίσω αυτούς του "κυρίους" απλά θα πω ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για ότι έκαναν στο Γιάννη, χωρίς να ξέρω τι του έχουν πει...μόνο και μόνο το χρόνο και το χρήμα που χαλάει τα λέει όλα.

Δεν αξίζει ρε Γιαννάκη να ασχολείσαι με αυτούς...

Εγώ έχω χιλιοευχαριστήσει το Γιάννη για αυτά που μου έχει φτιάξει και του χρωστάω μεγάλη χάρη, άσε που νιώθω καταυποχρεωμένος γιατί κανένας μαγαζάτορας δεν θα ασχολιόταν όπως ο Γιάννης, κανένας δεν θα έβαζε από την τσέπη του λεφτά(είτε για μεταφορικά, είτε για υλικά), κανένας δεν θα σου έλεγε ότι θα τα βρούμε με ένα καφέ...Ας πάνε σε άλλους και να ζητήσουν να τους φτιάξουν ότι θέλουν και να δω μετα αν θα τους πουν ότι θα τα βρουν με ένα καφέ....

Γιάννη άμα θες να συνεχίσεις...συνέχισε, άμα θες να σταματήσεις κανένας μας δεν πρόκειται να σου πει τπτ(αυτό έλειπε να σου πουμε κιόλας μετά από τέτοια εξυπηρέτηση).

Προσωπικά για έμενα τώρα: Σε ευχαριστώ για ότι έχεις φτιάξει, όλα ήταν τέλεια.

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παλαιό μέλος
    ( Δεν ξέρω τελικά, τι να κάνω. ) ......... τωρα σε ειδα Φιλε μου , κανε αυτο που λεει η καρδια σου ,και τα καλα λογια των φιλων σου εδω σε τουτο το στεκι .μην πνιγεις τα ονειρα σου και τις δικες μας ελπιδες , οτι κατι σε αυτο τον τοπο ακομη υπαρχει και ζει ελευθερο , δημιουργικο , και πρωτιστως παραδιδοντας ΜΑΘΗΜΑΤΑ αξιοπρεπειας και ηθους . ΥΓ. δεν σε εχω ξεχασει ,οταν θα ελθει η ωρα να χρειαστω πραγματικα την βοηθεια σου ,τοτε θα σε ενοχλησω ..να εισαι παντα καλα ...KEEP WALKING

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	keep walking.jpg 
Προβολές:	346 
Μέγεθος:	77,3 KB 
ID:	176188

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Φίλε binzi, γράψε σταρ Χ δια σου, όλους όσους πρέπει.

Καλή συνέχεια στην δουλειά σου, συγχαρητήρια για άλλη μια φορά από μένα...

(θα σε παρακαλούσα να δώσεις τα νικς των γελοίων τύπων στην φόρα).

τσίμπα μερικές ακόμη για υποστήριξη....

Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φτιάχνε πράγματα σε όσους θέλεις, ή ότι θέλεις. Απ΄την στιγμή που δεν είσαι έμπορας, αλλα συμφορουμιτης που εξυπηρετεί κάποιους από μας, μπορείς να συνεχίσεις εσύ να δημιουργείς και εμείς να θαυμάζουμε. Το να βγαίνει ένα χαρτζηλίκι μόνο μεμπτό δεν είναι....

Οι άσχετοι και αχάριστοι πάντα θα υπάρχουν, και όταν θα πάνε σε μηχανουργείο να φτιάξουν κάτι κατά παραγγελία, θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.

Keep on mate, αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις και στη φωτιά για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα..
    +1100

Είναι τόσο λίγοι και αριθμητικά αλλά και μεταφορικά αυτοί που σε κρίνουν και τόσοι πολλοί αυτοί που επαινούν την δουλειά σου που πρέπει να συνεχίσεις.Δες το δάσος,όχι το δέντρο.Συνέχισε την καλή δουλειά,είσαι ωραίος
    Fortis Fortuna Adiuvat

Φτιάχνε πράγματα σε όσους θέλεις, ή ότι θέλεις. Απ΄την στιγμή που δεν είσαι έμπορας, αλλα συμφορουμιτης που εξυπηρετεί κάποιους από μας, μπορείς να συνεχίσεις εσύ να δημιουργείς και εμείς να θαυμάζουμε. Το να βγαίνει ένα χαρτζηλίκι μόνο μεμπτό δεν είναι....

Οι άσχετοι και αχάριστοι πάντα θα υπάρχουν, και όταν θα πάνε σε μηχανουργείο να φτιάξουν κάτι κατά παραγγελία, θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.

Keep on mate, αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις και στη φωτιά για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα..
    εγω δεν το καταλαβαίνω αυτο,,,,,δλδ αμα ειναι έμπορας και προσφέρει στα ατομα του forum πιο ειναι το προβλημα?

χωρίς βεβαια καποια υποστήριξη απο τους mods,,,ktl...!

βλεπω σε αλλα site κανουν ειδικές προσφορές και παραγγελίες για μοτο forum!

εμεις εδω έχουμε κατι που το απαγορεύει η ειναι μεσα στους νόμους του forum?

binzi........ εδω στην ελλαδα αμα κανεις το καλο σε λενε μαλακα! σκεψου το καλα πριν το κανεις.......!

η τουλάχιστον να το κανεις εκει που αξίζει!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε συ Γιάνναρε μην μασάς αγορίνα μου με κάποιους μαλάκες που ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάντα θα υπάρχουν!!!Κάνε αυτό που γουστάρεις και ΕΥΤΥΧΩΣ η πλειονότητα εδώ μέσα που σε ξέρει και εκτιμά τη δουλειά σου σε στηρίζει!
    Αλλωστε οι ξερόλες και οι λίγοι πάντα θα υπάρχουν και δεν θα εκλείψουν ποτέ Συνέχισε για όλους εμάς που ξέρουνε να εκτιμούμε ΚΑΙ ΕΡΓΑ και ΦΙΛΙΕΣ
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε binzis , επειδή παρακολουθώ την δουλεία που έχεις κάνει άλλα και την προσφορά που έχεις δώσει σχεδόν ανιδιοτελώς εδώ μέσα και σε ΘΑΥΜΑΖΩ γι αυτό , θα σου πρότεινα να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ την εργασία σου και να αμείβεσαι όταν την προσφέρεις .
    Δυστυχώς , είναι πολύ δύσκολο μερικοί να κατανοήσουν τις καλές προθέσεις ενός ανθρώπου (γιατί είναι σπάνιο στις μέρες μας ).

Κατανοούν πολύ ευκολότερα μια ΤΙΜΗ…

+10000000000000000000000000000

@binzis:Μη δίνεις σημασία...Κουτοπόνηροι-μικρόψυχοι υπάρχουν παντού και πάντα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Το έχεις κάνει επάγγελμα ενώ είναι το χόμπυ σου.
    Αντιμετωπίζεις τα προβλήματα του επαγγελματία που όλοι τραβάμε κάθε μέρα, χωρίς τις απολαβές (που συνήθως είναι η επιβράβευση του επαγγελματία).
    Στο τέλος θα πρέπει να βρείς νέο χόμπυ, είναι συνηθισμένο.Επείσης σταδιακά θα φάς τέτοιο ξενέρωμα που δεν θα σου "βγαίνει" το αποτέλεσμα που θα ήθελες.
    Μετά βαρκούλα ψάρεμα τηλεκατευθυνόμενα, υπάρχουν διέξοδοι.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    εγω δεν το καταλαβαίνω αυτο,,,,,δλδ αμα ειναι έμπορας και προσφέρει στα ατομα του forum πιο ειναι το προβλημα?

χωρίς βεβαια καποια υποστήριξη απο τους mods,,,ktl...!

βλεπω σε αλλα site κανουν ειδικές προσφορές και παραγγελίες για μοτο forum!

εμεις εδω έχουμε κατι που το απαγορεύει η ειναι μεσα στους νόμους του forum?
    Το ότι δεν βλέπεις banners, "προσφορές" καταστημάτων, μαγαζιά με μεταχειρισμένα στις αγγελίες κλπ, νομίζεις οτι είναι τυχαίο ?
    Η άμεση διαφήμιση από εμπόρους δεν επιτρέπεται στο moto.gr.
    Εφόσον όμως σκοπός του φόρουμ μεταξύ άλλων είναι και η πληροφόρηση, όταν κάποιος επαγγελματίας μας ενημερώσει για κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά που είναι προς το συμφέρον των μελών του, μπορεί να καταχωρηθεί (όπως εχει γίνει).
    Το ίδιο ισχύει και για το παράδειγμα του Γιάννη, ή όταν κάποιος πουλάει ή φτιάχνει κάτι εξειδικευμένο.

Η άμεση διαφήμιση όμως από αλεξιπτωτιστές που μπαίνουν για να πουλήσουν τη πραμάτεια τους γρήγορα και ανέξοδα, φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Re: Re: Να συνεχίσω;

Το ότι δεν βλέπεις banners, "προσφορές" καταστημάτων, μαγαζιά με μεταχειρισμένα στις αγγελίες κλπ, νομίζεις οτι είναι τυχαίο ?
    Η άμεση διαφήμιση από εμπόρους δεν επιτρέπεται στο moto.gr.
    Εφόσον όμως σκοπός του φόρουμ μεταξύ άλλων είναι και η πληροφόρηση, όταν κάποιος επαγγελματίας μας ενημερώσει για κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά που είναι προς το συμφέρον των μελών του, μπορεί να καταχωρηθεί (όπως εχει γίνει).
    Το ίδιο ισχύει και για το παράδειγμα του Γιάννη, ή όταν κάποιος πουλάει ή φτιάχνει κάτι εξειδικευμένο.

Η άμεση διαφήμιση όμως από αλεξιπτωτιστές που μπαίνουν για να πουλήσουν τη πραμάτεια τους γρήγορα και ανέξοδα, φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες.
    καλα κανετε αλλα δεν νομηζω οτι ειναι και τωσο κακο????

απο την αλλη βεβαια εχω δει διάφορα site του εξωτερικού οτι εκει υπαρχει πολυ ενδιαφέρον ???

αμα το fc moto αν ητανε ελληνικό θα υπηρχε μεσα στο moto.gr??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Φιλε Γιαννη δεν διαβασα ολα οσα εχουν γραψει η προηγουμενη ΑΛΛΑ:

Μιας και ειχα την τυχη να ειμαι απο τους πρωτους σου πελατες και ξαναημουν πελατης σου αργοτερα(κ θα ξαναειμαι!!!) εχω να πω ενα πραγμα:

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Δεν θελω να επεκταθω και να πω πως συμπεριφερθηκες σε εμενα,
    αλλα διαβεβαιω ολους οτι ελαχιστοτατοι ειναι σαν αυτο το παιδι που μεσα απο την καρδια του μας φτιαχνει τα καλουδια και πολλες φορες "μπαινει και μεσα" οικονομικα προκειμενου να μας ευχαριστησει...

Γιαννο,και παλι ενα τεραστιο μπραβο απο εμενα

Εσυ θα αποφασισεις αν θα συνεχισεις ή οχι ,αλλα να ξερεις οτι παρολο που υπαρχουν ΜΑΛΑΚΕΣ υπαρχουν και ανθρωποι εδω μεσα που σε καμαρωνουν...:a19: :a19: :a19:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Re: Re: Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    καλα κανετε αλλα δεν νομηζω οτι ειναι και τωσο κακο????
    Ειναι βεβαιο αν επιτραπουν καποιου ειδους διαφημησεις τοτε η μπαλα θα χαθει και θα αρχισουν τα παρατραγουδα...
    Οποτε καλυτερα ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ παρα επιλεκτικες και μπαχαλο!!!

Κ να τονισω οτι ο Γιαννης καμια σχεση με "εμπορο" δεν εχει...

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    φίλε Γιάννη ,αν και δεν σε ξέρω από κοντά, η δουλειά που μου έφτιαξες είναι καταπληκτική

όσο για το οικονομικό ούτε λόγος να γίνετε(για αυτό φίλε μου όποτε έρθεις Νάξο χρωστάω ή ρακές

τσίπιδες υπάρχουν πάντα:a14:

συνέχισε το μεράκι σου με ανθρώπους που σε εκτιμούνε

φιλικά Χάρης από Νάξο :a19:
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε